World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
vélemények? nagyon elborult?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De legalább lelkesen vásárolgat<#hehe>#hehe><#wilting>#wilting>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A csaták jók lennének csak az állomány gyeszura.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
pedal to the metal...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
pedal to the metal...
pedal to the metal...
Kb 10. meccsre lett ez
replay
Bocs ezen a szutyok mobilon nincs szerkesztés gomb se.
Ha igen érezhető a hatása?
Múltkor mikor T10 csatában e100 közölte hogy ez a harmadik csatája legszívesebben agyon lőttem volna.
A táras nagyon durca.Szerintem.
Amúgy is T4-8 közt érzem legjobban magam 😊
Magyar nyelvű kliensem van, de hogy a magyar szövegeket nem látta magyar anyanyelvi lektor, aki tisztában van a játékon belüli fogalmakkal is, az biztos. <#vigyor0>#vigyor0>
Tegnap Mr.Scheff-et néztem stream-en, meg közben játszottam is. Elképesztő, hogy milyen köröket nyom. Tudom, az évek meg a rutin, meg biztos az is benne van, hogy fullos legénységgel játszik, de akkor is. Személy szerint tőle is sokat tudok tanulni, főleg abban, hogy hol vannak a jó helyek illetve abban, hogy mikor milyen taktikát érdemes vagy kell választani.
Amúgy sikerült a Stug4-es MT-15-ös küldit kimaxolnom (T20-al és úgy, hogy előtte fél órával egy lövés híján is meglett volna, csak kedves csapattárs kilőtte előlem az arty-t...na mindegy), szóval visszakaptam 4 kötvényt így kiváltottam a T28-on is, szóval most már T55A-ra megyek.
Komolyan mondom, hogy most csak ezek a küldetések azok ami miatt játszok, így legalább van kihívás és ha esetleg nem is nyerek még akkor is van sikerélmény - kivéve ha győzni is kell, bár általában az másodlagos feltétel.
The Matrix has you...
Meg azért az sem mindegy, hogy 128 HP vagy 2000...
The Matrix has you...
Nem szokott figyelni a többség semmi másra, legyen barát, vagy ellenség.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.01.23. 23:47:30
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amugy meg a WG bekaphatja, Ma kilottem egy T-55A-t lighttal. Valakire lovoldozott, en meg valahogy bekerultem moge es el kezdtem loni. Meg arra sem volt esze, hogy megmozduljon, csak lovoldozott az ellenkezo iranyba. Kb. 6-ot lottem bele, mire meghalt, anelkul, hogy reagalt volna az abuzusra. Es belegondoltam: Ha egy ilyen agyhalott is meg tudta szerezni... <#falbav>#falbav>
pedal to the metal...
pedal to the metal...
Ma megcsináltam a kötvényes kihívást<#hehe>#hehe> du Vip-er barátommal szakaszozgatunk<#worship>#worship>,elég jól ment,a maradék 2kill+3k xp most este toltam le,így 2 részletben kibírható a téma<#idiota>#idiota>
A múltkori kirohanásomat a wr miatt módosítanom kell,mert ma ránéztem a statomra és összességében nem is lehetne okom panaszra<#idiota>#idiota>
És való igaz hogy mindig csak a rossz emlékek maradnak meg jobban.
A nyomorult O-Ho-val többszörösét sebzem a med és heavy professzoroknak.
Lentebb legalább van próbálkozás, re-pos vagy valami. ezek T10-ben befeszülnek mint CW-n és egy métert nem mennek arrébb.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.01.23. 22:07:52
Esetleg az új, feltörekvő WoT portál? Én kérek elnézést...<#awink>#awink>
A hatodik érzéket javító képességnél azt írják, hogy a hatodik érzék 1 másodperccel később aktiválódik.
Így is az a baj, hogy túl későn kapcsol a lámpa, ezt úgy "javítja" hogy még rátesz egy másodpercet?
Nagyon idiótán hangzik így, vagy csak félrefordítottak valamit?
pedal to the metal...