418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A legidegesítőbb bug ami a játék elejétől benn van, de nálam a távoli céloknál jelentkezik hogy leesik a célzókör, és szarik arra hogy hova célzok. -
gemihu #403400 Üdv! Meg lehet oldani valahogy, hogy ne ugráljon a célkereszt? Mert most ezt csinálja pl.: forgatom a tornyot és közben,ha van közeli tárgy lent, akkor oda viszi a célzót majd tovább forgatva a tornyot ismét visszaugrik fel..
-
Gyuszopapa #403399 Beszarok.
-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #403397 Jah de t10 mint heavy tank.
-
WT pz4 még mindig csak T9. -
Plata #403395 Szívesen máskor is. 
Ma volt egy kevés időm és mentem pár csatát.
Sajna nem sokra volt,de Vk ma nagyon jó volt.
T9-T10 tankokkal sem tudtak kilőni belőle.
Gold noob Super Conqueror meg obj263 is pattant róla.
T10 Wt pz4 lövése meg úgy pattant hogy nem is volt benne a jelentésben mint lepattanó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.03. 23:52:49 -
TiborTamas #403394 Ez tényleg tök jó, köszönjük, hogy megosztottad. -
Plata #403393 Tier 10-nek semmi értelme,csak zabálja a pénzt.
Egyébként Wz-131-el múltkor volt egy jó csatám.
Vereség
Csata: Erlenberg
Járművek: WZ-131
Szerzett tapasztalat: 2 158
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 34 568
Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály" -
Tier10 alatt jelenleg nincs értelme játszani, csak szívat az mm, ahogy csak tud. -
Dorgal #403391 Ezt az iszonyatos sunyítást,campelest,bujkálást,ami most folyik...hát.Amúgy 50 csatát írtam,ebből 41-szer rakott két tierrel lejjebb,ötször voltam középen és négyszer voltam az első ötben,de top egyszer sem. Ez lenne a fejlesztett MM. Nem tudom,miért van egy olyan érzésem,hogy a pénz beszedésén kívül mindig ugyanazt tolják vissza a játékosok arcába megtoldva egy ordas nagy hazugsággal,hogy mi most aztán mindent megjavítottunk.Na,majd egy év múlva újra benézek. -
Plata #403390 Ez Gamestar promó kód.
Járt hozzá másik is,hét nap prém meg egyebek meglévő accountra.
Jár nekem az újság így a különszámot is megvettem.Kíváncsiságból.Csak a WoT-ról szól. -
tutyimutyi2 #403389 Én ha jól emlékszem kb fél hónappal ez elött csináltam barátmeghívós kis accot(ismerősnek segítek) és akkor ezt a többször használatos kódot írtam be:
WORLDOFCOBI és ezeket adta:
T2 Light, M22 Locust
500 gold
14 nap prémium -
Plata #403388 Ha valakinek kellene van egy kódom.
Csak új accountra jó.
Az invite kód tartalma:
- Tier III-as T-127-es prémium szovjet páncélos
- hét nap prémium előfizetés
- 1 ingyenes garázshely
-
Nirz #403387 Korridor dizájn idegesítőbb, a heavy-knek nincs már counterje -
Plata #403386 Szerintem rosszat jelöltél meg.
Neked az elsőt kellett volna ki pipálni.
XD -
Rövid és tömör.:-DD -
Legkevésbé engem pont az arty zavar a játékban. -
Userx2 #403383 Ez is letudva...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tutyimutyi2 #403382 Ha ezt nekem írtad akkor mind1 mivel 90-es repesz pennel nehéz volna nem beütni a 14 milis tornyát, hanem azzal van a bajom hogy már mióta az van hogy akár ap-t akár repeszt lövök a kiírt alfa sebzés az az a sebzés amit még véletlenül sem tudok sebezni csak annál kissebbeket. -
Ha a repesz nem tudja átütni a páncét, akkor a sebzése lefeleződik mínusz páncél vastagság, a maradék a dimidzs. -
Plata #403380 Nekem már Type 4 van,de az O-I-t szerettem a legjobban.
Meg az O-ni-t. -
Nem neked kell gyorsnak lenni, hanem az ellennek, hogy időben ki tudjon jönni az ágyúd elé. :-D -
lammaer #403378 Háátt. az OI meg az OI-EXP az kapott egy csúnya nerfet mióta kijött, sebességügyileg (meg páncélzatban is), szóval amennyire OPk voltak amikor kijöttek, annyira játszhatatlanok most. Leginkább az a gond, hogy gyakorlatilag SEHOVA nem érsz el velük - ha már harcban vagy, akkor azért nem rosszak, de harcba kerülni velük agyrohasztó dolog.
Legalábbis számomra elviselhetetlen volt pár hónapja a játék ebben a két tankban annyira tetülassúak voltak. A troll ágyú sem ANNYIRA troll sztem...
Mostanában játszottál velük vagy csak az emlékek voltak meg régről?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.07.01. 00:45:27 -
Ágyút találhattad el, akkor szokott ilyen lenni. -
tutyimutyi2 #403376 tudja frász, kb 100 méterről lőttem kétszer tarkón repesszel am természetesen még az alfát sem volt képes megsebezni... -
Pares #403375 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tudod, lehet mindig nyomatni, hogy ez nem megy, az nem megy, vagy lehet venni replayt, neadjisten battle hit managert, hogy az ember meg tudja nézni, hogy hol találták el / hol találta el a másik tankot.
Haladni kell a korral. -
Pares #403373 Tessék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ripley? -
tutyimutyi2 #403371 Azt hogyan hozza össze a játék hogy Obj. 704-el top gunnal 2 alkalommal lövök repeszt egy fv4005 tornyába és 1 árva kritet sem kap be? -
Pares #403370 Az érzés, amikor a Sheridannal éppen készülök seggbebaszni egy Centurion AX-t, de pontosan a lövés pillanatában keresztülfut előttem a Progetto 46-unk és beleküldök egy 858-ast... aztán meg mindkettőnket kilő a Centurion, akit nekem kellett volna kilőnöm... -
Angelus1991ster #403369 Ez vajon bekerül?: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
realcsabi #403368 Viszont olyan rossz tanácsokat nem adott neked, tier 6ban a legtöbb tankból ki lehet hozni a vadállatot a gyengébb játékosok miatt. Ha választanom kellene, akkor a T34-85, OI, type 64, cromwell, hentai tigrist mondanám, de egy tucatnyi másikkal sem lehetne melléfogni.
Tier 7ben a T29 örökzöld, a Tiger szintén nagyon jó, csak ugye a páncél dísznek van rajta. Ha a heavyket tartod számon, akkor az O-Nival bezáróan valóban ezek a legjobbak, de a többi tanktípust figyelembe véve azért lehetne még mazsolázgatni.
A japán heavy ág nagyon jó tier 5töl felfele. Lehet szidni, de nagyon erős tankok, szóval én nem állnék meg. -
realcsabi #403367 Látom szombat délelőtti matiné van plata meséivel. :) -
Plata #403366 Jah egy jó tanács,amit vagy meg fogadsz vagy nem,ha japán teheneket fejleszted,rakd be az irányított ütközés skillt is.
Tudom hülyeségnek tűnik egy kb csiga sebességgel vánszorgó tanknak.De hihetetlen durva dolgokat tud művelni.
Type4 úgy roppantja ketté a gyors kis fosokat mintha ott sem lennének.A papír heavy tankokba is röhejes sebzést tud tolni ütközéssel.
Legjobbak a franciák vagy a svédek vagy csehek.Ha feltekered falra vagy sziklára,brutálisat tud sebezni.
Beképzelt 10-es cseh tankba 1400 felett is sebeztem már,azt hitte mert táras fos van rajta meg gold lőszere jó ötlet rámászni Marleen-ra.Gold lőszerhez ész nem járt.Ha nehéz tankban vagy és van irányított ütközés,azzal hogy felkened a falra úgy ki lehet nyírni mint a fene.Kedvencem az volt mikor bc-k vettek körbe eggyet seggel felkentem házra többit meg kezeltem ágyúval.Amit felkentem a falra az igen izgága volt,de hiába próbálkozott. -
Plata #403365 1.Passz.Meg mondom őszintén ritkán játszom T6-ban,inkább T8.Bármelyik tank jó,csak kell hogy tudj vele játszani.Ha összeszoksz vele,bármelyik tank Op lehet.Bár mindenki azt mondja hogy a Marleen egy rakás szar,én megvettem és nagyon szeretem,nem izgat ha T10 csatába kerülök vele,néha képtelen dolgokat tud csinálni.Igaz én első látásra beleszerettem és vártam rá félévet hogy bekerüljön prém boltba.
2.Nem.Nem rosszak de már nem is olyan jók.
3.A japán tehenek 5-6-7-8 szuper jók.Nem tudom mi a bajod a japánnal,de ennél durvább ágat nem találsz.
O-I Expert O-I,irtó troll,O-Ni baromi jó,az O-Ho kicsit gyengébb.Na persze troll ágyút vegyél rá mindig.Mutass nekem még egy olyan T6 tankot ami egy lövéssel kicsinál egy T8 td-t.
Már pedig O-I röhögve oneshotolja akármelyik nyitott Td-t,skorpió volt a kedvencem.Azokat hecc volt kilőni.Magasabb szinten annyiban változik a dolog hogy a tankodnak még durvább páncélzata lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.30. 08:49:17 -
VanDaal #403364 Sziasztok!
Három gyors kérdés:
- Melyikek a legjobb 6-os tankok jelenleg?
- Tier7-ből most is a T29, az IS és a Tigris a király? (följebb nem tervezek menni)
- A japán heavy ág tier5 fölött is ugyanekkora hulladék lesz? Mert akkor már adom is el az 5-öst most azonnal :D
Utoljára szerkesztette: VanDaal, 2018.06.30. 08:32:15 -
Nem, csak mindenki Bovingtonban van, aztán nem tudták a 2x-ezőt átállitani 5x-özőre, igy kellett csinálni gyorsan egy 4x-ezős küldit... Igy megvan az 5x összesen...
Ne kérdezd. :-D -
4x-ezö?? Wtf?
Már eltörölték az 5x-özöt?:-DDD