World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyjából látom a lényegét és érdekes koncepció lesz, de ha csak premium akkor úgyse fogom kipróbálni sosem, esetleg teszt szerón.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
pedal to the metal...
Úgy látszik túl erősre sikerült rivaldafény,és nem látták,hogy be kellene ikszelni a 13-57gf ikonját is,hogy bekerüljön a shop-ba<#banplz>#banplz>
Így elég szegényes a felhozatal azzal az 1db Type64-el<#idiota>#idiota>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
pedal to the metal...
Se goldra, se speciális akciós cuccra nem engedi felhasználni.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mikor jelentkeztem csatára kiírta alul hogy:
Önjáró lövegekkel tovább tarthat a meccskeresés,mint más járműtípusokkal.Kérlek,légy türelmes.<#crazya>#crazya>
T7-9 csatában a csapat háromnegyede elment az egyik oldalt és ott hagyta azt az oldalt amin nyílván való hogy jönni fognak,két td három arty meg két light maradt védeni a bázist többiek meg előre mentek és leálltak kempelni az első dombon.
persze minden t8-9 felénk jött t7 meg feléjük,de wz spotolta őket az arty meg szarrá lőtte őket.
E75 nem bírt el egy o-Ni lkv 90b párossal.Top ágyúja volt,de el sem találta vagy olyan helyen lőtte őket ahol nem sebzett,asszem 8 lövés kellett neki az O-Ni-hoz.Wz meg meg kerülte és hátulról agyon lőtte,de hátra sem fordult csak figyelt előre ahol o-ni meg lkv volt,Lkv-t el sem találta.
Wz kb szarrá lőtte a kempelő gyökereket a hegyről.Mondjuk goldal lődözött,de a csapat volt a hülye.Biztos marha sok xp-t kapott a sok spot meg sebzés miatt.Steyr wt-t nem lőttem meg csak pont az utamba került és totál gázzal keresztül mentem rajta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem mintha nagyon zavarna,az a havi 1 alkalom amikor oda fog majd dobni.
Hogyan spotoljuk ki a bokorban sunnyogó Lt-t<#hehe>#hehe> Érdekes, de gondolom nem mindenhol lehet ezzel a módszerrel ügyködni..
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
de sokat nem vesztesz, az szar pálya 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem elég hogy retardáltak között kell boldogulnom,de még a játék is kitol velem.
Mondjuk ezt most totál nem értettem.
Type 64 Vidámpark-ra dob,de a csatabetöltőn kifagy,úgy,hogy újra kell indítanom a gépet.Nem gond van ssd<#hehe>#hehe>
Lépek vissza,abban a pillanatban mikor bedobna csatába a játék megint összeomlik,leáll.Ezt addig játszottuk 3v4X míg vége nem lett a csatának.
Amint visszakerült a tank a garázsba a hiba megszűnt,és simán tudtam tovább játszani,nem omlott össze 1x sem.
Ez wtf volt??
Mod csak egy köd eltávolító,meg egy team hp van,de még soha nem volt gondom velük.
Lehet a gépem is utálja Vidámparkot,nem csak én<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.01.26. 23:38:55
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
F
Prem 8 lesz. Új egyedi játékstilust igényel.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ezt amúgy honnan kotorták elő? Vagy kínai td ág mintára jönnek az újabb fantázia tankok?
angelus1991ster.blogspot.hu
Vhogy a tankoknál kimerült a kreativitás az autoloadernél...

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ilyenkor Pl:
Tavaly is kaptam 60%-os tokent mert 6 éves az accom.Tán idén is adnak.
Meg állítólag jönnek új prémek.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Van rajta venti,asszem 79%-os a legénység.
The Matrix has you...
Tegnap e100 majd nem 3k lepattanót lőtt rám.
Én meg kaptam marha sok spot sebzést,mert Jpze100 t110e3 és E100 nem tudott kilőni.
Ott voltam egyedül három seggfej meg próbálta meg kerülni a sziklát,jpze100 majdnem megkerülte,de pechje volt mert volt 3 arty.<#vigyor>#vigyor>
Vicc hogy spotra még mindig jobban fizet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.26. 11:08:53
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.26. 10:45:40
Ma volt két csatám ahol nulla lövéssel zártam,nem volt mire lőni.T10 csata volt,tele meddel meg T10 heavyvel ami úgy repeszt mint állat,három t10 szabályosan elhúzott a büdös francba,az ellenség bázisáról kergették a mi bázisunk felé a maradék ellenséget mikor én még a másik oldalon a pálya feléig sem értem.
Most ezzel a kötvényes baromsággal lett kiszúrva a szemünk.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2018.01.25. 23:09:36
pedal to the metal...
pedal to the metal...