418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Province jó lenne ha újra ki kerülne

Kéne csemegézni az elmúlt térképek közül, tessék, lökök én 1-et :
    Hidden Village

A japán tankokkal érkezett, és meglepő, mert kevés olyan "új" pálya jött ami nekem szimpatikus ,de talán ez feküdt nekem a legjobban. És látványra is tetszett. Nem tudom miért vették ki, nem tudom hogy csinálnak e vele valamit.

Utoljára szerkesztette: Master91, 2018.07.10. 20:06:03
  • __Jacek__
    Szegeny 59 mar tenyleg csak legenda, olyan szinten van szarra nerfelve, kritikan aluli menni vele sajna:(
  • joe662
    A jó múltkorában letolt egy nyomi engemet is,de a csapat rögtön kivégezte
    Aztán meg ott sírt,hogy miért bántják
  • Maala
    Mielőtt lelököm őket, még nem... :-D Csak a wn8am. Mwahahaha :D
  • joe662
    Nem is vagy kék
  • Angelus1991ster
    Nem elég, hogy a szar pályakiosztások (drága ensk-et csak dobálja ilyenkor) miatt úgy köll összekaparni a 3.gunmarkra való összsebzést, még ezekkel a véglényekkel is kell számolni. Drága 5+ ezer csatás -45%-osak, hogy tudnak lélegezni?
  • Sherman0070
    Engem ott próbáltak vízbe fojtani, egyik oldalon van ilyen kis tó szerű szar de végül fordítva sült el. :D
  • Maala
    Én kékként is szeretem lelökdösni a játékosokat, sztem tök fun.

Úgy látszik, a humorérzéked is meghalt a magyar tankos reményeiddel együtt. :-(
  • Nirz
    A többi szerveren persze kapható.
  • Angelus1991ster
    Provincen jó lenne ha lenne korlát, mert a sok abortusz szökevény piroskának szokása lelökdösni a játékosokat. Másik, hogy jó lenne ezekert a véglényeket egy hetes tiltással jutalmazni.
  • Sherman0070
    Type 59 legendát akarnak szerintem belőle csinálni. Majd 1 év múlva elkezdik árulni és tényleg mindenki vesz egyet kb.
  • Nirz
    Defenderre miért nem lehet szavazni? :D
  • joe662
    Ugyekreatív vagyok így 12 óra melo után is
  • Maala
    T100 LT a való életben. :-D

Nem is gondoltam erre, amikor láttam a képet először. T_T
  • joe662

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.07.09. 22:39:24
  • Maala
    Rendben. (C) Wargaming, mielőtt megemeli a 20k-s pakk árát 30k-ra.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.07.09. 20:50:42
  • joe662
    Nyomtam is rà 2-öt :-DD
  • Sherman0070
    Csak ne 20 ezres pakkban legyen. :D
  • joe662
    Sherman koléga legnagyobb örömére:-DD
  • nemtudommivan
    A sok klikkelő csicska....
  • Nirz
    105 leFH18B2 vezet toronymagasan
  • Plata
    Type 62.
    Bár nekem most töknyóc,nyár van úgysem játszom,mert lehetetlenség.
  • Nirz
    Lehet szavazni hogy június 12-én melyik tank legyen bent a premium shopban:
    1,105 leFH18B2
    2,Chrysler K GF
    3 ,E 25
    4, Type 62
    itt
    Utoljára szerkesztette: Nirz, 2018.07.09. 17:39:56
  • Pares
    Ha lehet sidescrapelni. És minden ellenség egy irányból lő. Ha nem lehet, akkor nincs az a szög, amiben ne tudnák átlőni szemből. Ha nem forgatod be eléggé, simán átlövik az alsó lemezt, sima lőszerrel vagy arannyal, mindegy. Ha túlságosan beforgatod, akkor meg átlövik az első görgőt, sima lőszerrel. És a toronyról még nem is beszéltem. Ha a torony frontális lemezét nem tudod elrejteni sidecrapeléssel, csak az nem lövi át T10-ben, aki nem akarja, még beforgatva is. Ha túlságosan beforgatod, akkor meg az oldalát lövik át. Aztán ott a torony gyűrű és tetején az a bizbasz. Ha úgy sidescrapels, hogy a torony pontosan előre néz, akkor a toronygyűrű sarkán van egy gyengepont. És akkor az ágyú. Német tank ellenére kurva pontatlan, gyengepontokat lőni olyan nehéz, mint a Sheridan vagy T49 troll ágyújával. De az legalább az esetek 95%-ában sebez, és nem kell gyengepontokat célozni. Nem bánnám, ha egy kis alfáért cserébe kapna egy kis pontosság buffot.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.07.08. 11:36:14
  • Maala
    Elég lenne csak a tornyot szerintem. Alsó lemezt simán elrejted sidescrapelve a nagy lánctalppal.
  • Sherman0070
    Alsó lemez buff kéne neki + torony buff, alfa sebzését levinni 650-re és jó lenne.
  • Pares
    Hogy ebből az E100-ból mekkora egy kibaszott viccet csináltak, az hihetetlen, amíg én lánctalpakat lövöldözök, addig az E100-at röhögve belövik még a kilences heavyk is, átváltanak aranyra, és hirtelen egy 130 tonnás papír tankban ülök.
  • Master91
    áh így már jó. de akkor is marha jónak hangzik
  • suba53
    Lehet hogy félreérthető voltam.
    Nem tier1-10. Junius utolsó napján vettem meg a Standard B - t, majd Julius ötödikére kifejlesztettem a tizest. 0 - 197000 XP.
    Én sem tudok egész nap játszani, de most rákapcsoltam, és kellettek a boosterek is.
  • Master91
    5 nap alatt, XP boosterekkel tier0ról tierX tank? ez nekem érdekes.

vagy csak én nem tudok 4-6 körnél többet menni egy tankkal 1 nap alatt ? vagy sok sok ágat húzok egyszerre és ezért haladok lassan ?
  • suba53
    Az augusztusi ToT ágról, szavazásról van már valami info?

Eddigi pályafutásom legintenzívebb XP farmolásán vagyok túl. 5 nap alatt a nulláról kifejlesztettem a tízes Progettot.
    Jó sok személyes tartalékom gyűlt össze korábban, így dupla XP-vel ment szinte végig.
    Baromira jó ág lett az olasz. Élveztem minden percét. Tier6-tól minden tankkal élvezetes, és eredményes volt a játék.
    Valahogy nem éreztem azt a frusztráltságot, mint korábban sok tanknál, hogy feltörlik velem a padlót, csak hogy legyen céltáblája az ellenfélnek.

Mivel az összes többi tier 10-es már ki van fejlesztve ( A kínai TD kivételével. ) így már csak kreditet kell gyűjtögetnem.
  • Simulacrum
    T9 a legjobb szerintem most. Még nullszaldós, kis mínuszos prémium nélkül is és legrosszabb esetben is csak 5db T10-es tank van. T9-ben már általában T10-es löveg jár minden tankhoz, szóval nem gond az átütés sem.
  • Frequency
    Erről van szó,van aki megvesz egy évet előre..és jó ha egy hónapot játszik belőle ,a többi napokért feleslegesen fizetett.Így rohadtul nem éri meg erre költeni.Amúgy már minden oké a szerverrel!
  • Plata
    Nekem 7 nap prémem van,volt,de nincs időm játszani,max napi 1-2 csata ha nem vagyok hulla fáradt.
  • joe662
    Ok köszi,akor nem rakom újra a winfost:-DDD
  • Frequency
    Nyugi,nálam is ugyan ez!Tök szívás ha valaki vesz 1-2 nap prém napot,és ilyen hibák miatt megy a levesbe pár óra.Nem is értem hogy miért nem oldják meg,hogy maximálisan csak egy hét prémium napot lehetne vásárolni..viszont csak akkor ketyegne az idő,ha ténylegesen játszol.
  • Maala
    Reggel úgy láttam, volt frissítés. Olyan 6 körül bedobta olvasgatás közben az updatert, néztem én is, hogy nincs semmi a honlapon. :-D
  • gemihu
    Szerintem az, hogy a frissítő szerverhez nincs hozzáférés, ezer oka lehet és valószínű nem nálad a gond...
  • joe662
    Ez mi?
    "sikertelen csatlakozás a frissitö szolgáltatáshoz"
    Amúgy a Wot elindul,csak visszadob hogy frissítsek
    Net van,modok nincsenek.
  • gemihu
    Köszi :( hát, akkor így jártam.. . Jellemzően sniper módban játszom és már az agyamra megy, kis mozdulat a tankkal rücskös terepen sok tereptárgy mögött és kész is.. szóval pont a fedezék lesz az akadály, persze néha a csapattársak is rásegítenek a nem túl körültekintő lökdöséssel.., ez utóbbira lehetne valami hogy ha a csapattárs áll és sniper módban van, akkor ezt látná a többi társ és ha ilyenkor nekimegy az extra büntetéssel járna.