World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
A for the record blogon olvastam hogy kb. 5%-al nõtt az átlag találati arány. Nem kell itt még temetni semmit
Tehát orosz, csak fehér. 😊
És én pl nem utálom egyik oroszt se 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A német tankokkal nincs tapasztalatod, de nem ajánlod õket? 😊 Nekem sincs AMX-50B-m, de szerintem inkább ne vegyétek meg 😄 Ez kb. ilyen volt.
A szórás csökkentése ugyanúgy hat a német tankokra is, szóval nem tudom ez mitõl gyengíteni õket. ha minden Tier 8-as tank kap 100 HP pluszt, akkor melyik lesz gyengébb?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
nah persze a löwénél(teljesen elavult a powercreepnek köszönhetõen) minden tier 8 prémium jobb,semmi élvezet nincs benne,a kredit farmolás olyan mintha munka lenne.
Csak azért kérdezem, mert t69-s statját szerettem volna meglesni, h mit tud kihozni belõle (átlag dmg, killek száma ilyesmi), de nem találtam sehol 😄
Szval tudja vki mi az "új" neve? 😊
Ez amolyan Is-6++.
Ha így hagyják ahogy van akkor pár hét és ki is vehetik a boltból, mert tele lesz velük minden csata.
0,33 vs. 0,31.
A KV-5 szerintem faszább. Az IS6 is faszább. Az orosz tankok faszábbak, igen orosz fan lettem( nem is)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
mondom kell a faszomnak a T34, de nem is bántam meg 😄
Annyi elõnye van csak vele szemben, hogy sokkal gyorsabban céloz. Ezzel szemben van jó pár hátránya.
Egy prémium tankot vettem csak 3 év alatt saját aranyból, de azt is helyettesítették egy jobban amit ingyen adtak 😄 Kicsit megbántam. De úgy se adják vissza az árát soha (aranyban).
Hardcore farmolásnál még jól jön mondjuk, ha T34-bõl hamar kihalnék akkor beugrok a Löwe-be...