World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig volt h ennek hála amortizálltam le t 29-et vagy t34 et hulldownban.
kb semmis...*
Nah igen eddig sem ért semmit ezek után még annyit sem fog a pontosság stat.
Szerintem arra gondol hogy az orosz lóbaszó ágyúk ""pontosabban" fogják osztani az áldást. Amúgy szerintem az frontális égésen kívül nincs baj velük, de az ágyúk penje t 8-ban kiegyenlítõdik, utánna meg le is körözik a németekét az oroszok. (itt most speciel heavy ágra gondolok) Az Is 3 ágyúja pedig elég pontos, szóval t8ban ez a hátrány is kv senmis lesz. (tudom Is 7 más tészta). Mondjuk német ágyúkra nem bánnék kb +40 átlagsebzést...
Velem nem lennétek elõrébb, nem vagyok "CW men"... meg a TS is olyan, hogy sokszor még platoonba se húzok fel fejhallgatót, elvagyok én csendben 😉

Pistike ráfekszik a W-re, majd beledöglik a német tankjába, miután felspottolták és mindenki õt lövi. Pistike ráfekszik a W-re, majd kicsit késõbb döglik bele az orosz tankjába, mert késõbb veszik észre, esetleg még fedezékbe is tud vonulni. Ezekután Pistike megállapítja, hogy a német tankok szarok. Nem nagy truváj, csak ez kb így olyan, mint a melyik a legerõsebb harckocsi a második világháborúban? 😊

Gyere inkább a klánba...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Ezt komolyan mondod? Mindenki pontosabb ezért gyöngébbek a németek? What?
A for the record blogon olvastam hogy kb. 5%-al nõtt az átlag találati arány. Nem kell itt még temetni semmit

FehérOROSZ.

Tehát orosz, csak fehér. 😊

És én pl nem utálom egyik oroszt se 😊

Eagle16
Egy ágyú sose lehet elég pontos...szerintem a pontos ágyúknak is jól fog jönni a szórás csökkentése.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Felfoghatnátok végre hogy a WG fehérorosz, akik legalább annyira útálják az oroszokat mint mi.

Hallani lehet a "nyammogós" beszédstílusán meg az "õõõ" betéteken hogy õ az 😄

A német, mert ez orosz játék. Ergó a német 100hpja szar papír, az oroszé pedig adamantium.

Ja.

Eagle16
Még nem véglegesek az adatai, azért mondtam hogy: "hogy ha így marad".

A német tankokkal nincs tapasztalatod, de nem ajánlod õket? 😊 Nekem sincs AMX-50B-m, de szerintem inkább ne vegyétek meg 😄 Ez kb. ilyen volt.

A szórás csökkentése ugyanúgy hat a német tankokra is, szóval nem tudom ez mitõl gyengíteni õket. ha minden Tier 8-as tank kap 100 HP pluszt, akkor melyik lesz gyengébb?

Aha, akkor õ lesz aki az underdogsos Superpershing videóban tolta... "De hová lett miszeter Sefff?" 😊

én dugeszre tippelek 😄

Mr Crap ikább 😄

Ugye a fõ elõnyük a szovjetekkel szemben általában véve a pontosság de már eddig is aki nyomta szovjet derppel tudja hogy a híres nevezetes pontatlanságuk ellenére is gyakran célba találnak,de mivel a pontosság ugye buffolva lesz ezért a nagy alfával bíró tankok még pontosabbá válnak viszont már az amúgy is pontos német tankokon ez nem segít.
Naaaaa, tessék kultúráltabban!

Maala
Akkor ezek után hívjuk Szakeszt "mister screp"-nek? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ha nincs tapasztalatod mi a faszt okoskodsz? LooL

Mr_Srep vagy mi a tököm a neve

Ez engem is érdekelne, icsit olyan mintha bújkálna, itt is kerestem priviben de no response... amúgy itt az én tippem...

Mitõl válnak a német tankok gyengébbekké?

egyébként ugye mivel a pontosságot buffolják 8.6 ban a német tankok még gyengébbé válnak,senkinek nem ajánlom õket,persze nincs velük tapasztalatom de 90%ék akit ismerek mind megbánta a német ágot.
inkább szét lesz nerfelve...szóval csak óvatosan
nah persze a löwénél(teljesen elavult a powercreepnek köszönhetõen) minden tier 8 prémium jobb,semmi élvezet nincs benne,a kredit farmolás olyan mintha munka lenne.
Tiger és Löwe a birodalom két fáklyája szeretem mindkettõt. Volt olyan, hogy szegényeket egymás után 3-szor gyújtottam ki. Hála égnek egyikem sincs már, Löwe-m nem is volt soha, nem is lesz 😊
Szakesz eltûnt?! Nem találtam keresõben se (gondolom nevet változtatott), meg HUNS-ba se látom.
Csak azért kérdezem, mert t69-s statját szerettem volna meglesni, h mit tud kihozni belõle (átlag dmg, killek száma ilyesmi), de nem találtam sehol 😄
Szval tudja vki mi az "új" neve? 😊
300-as átütés? WTF?! De ok, éez prém lõszer, az meg sokba kerül. De az tuti lesz belõle sok, mint anno a Type -invázió.

Eagle16
Várjál majd jön az új kínai Tier 8-as 300-as átütésû HEAT lõszerrel, kedvezményes MM besorolással és 240mm-es toronnyal 😄

Ez amolyan Is-6++.

Ha így hagyják ahogy van akkor pár hét és ki is vehetik a boltból, mert tele lesz velük minden csata.

Eagle16
A JT-é pontosabb, de mindkettõ nagyon pontosnak számít.

0,33 vs. 0,31.

Tudom, megvan a Löwe a kezdetektõl, de valahogy régebben kevesebbet égett volna, vagy csak rosszul emlékszem. Mindegy, ez így nekem jó. Öngyújtó. Lassú is. Az ágyúja okés de...

A KV-5 szerintem faszább. Az IS6 is faszább. Az orosz tankok faszábbak, igen orosz fan lettem( nem is)

Eagle16
Sajnos mindig is ilyen volt, mert az erõátviteli rendszer elõl van, ráadásul pont a 90 fokos rész mögött, tehát lényegében bármi átlõheti ott amivel találkozik. De ha sikerül elrejteni a testét akkor azért nem olyan gyenge tank, mert a tornya sok mindent kibír.

Maala
Igen, elölrõl gyullad leginkább, csont szembõl.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Eléggé napalmos a löwe úgy látom! 😄 Én eddig ritkán gyújtottam meg, volt hogy hátul és oldalt lõttem BlackPrin többször de nem volt hajlandó, akkor elölrõl jobban gyullad? O.o

Pár hete elõvettem a Löwe-t. Egybõl kigyulladt. Megyek magamnak elõre, kidugom a tankot egy kicsit, elsõ lövés pufff...lángol. Jó, be is fejeztem ezzel. Ez így nem jó.

A löwének a pontossága van olyan jó mint a Jgtig8.8-nak?

Tono34
Pedig kimondottan nem rossz a T34. Van hátránya pl, lassú torony forgás, de akit az az ágyú eltalál az nem nagyon fogja megköszönni (jó a lepattanó + 0 sebzéseket nem számítom ide, az van mindenhol).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

én T29-nél tartottam 😄 T32 már fejlesztve volt talán...
mondom kell a faszomnak a T34, de nem is bántam meg 😄
Én majom; á nem kezdek bele nulláról az amcsi ágba csak azért, hogy legyen a Löwe mellé valami, ami talán nem is lesz igazi T8 prémium. Aztán csak teltek a peccsek, hónapok... <#falbav>
Kb 15Gb szabad hellyel...
Eagle16
A Löwe azért nem olyan rossz, de a T34 óta nem látom értelmét elõvenni.
Annyi elõnye van csak vele szemben, hogy sokkal gyorsabban céloz. Ezzel szemben van jó pár hátránya.

Egy prémium tankot vettem csak 3 év alatt saját aranyból, de azt is helyettesítették egy jobban amit ingyen adtak 😄 Kicsit megbántam. De úgy se adják vissza az árát soha (aranyban).

Hardcore farmolásnál még jól jön mondjuk, ha T34-bõl hamar kihalnék akkor beugrok a Löwe-be...

Azt tapasztaltam, hogy szar, csak jobb számszerûsítve látnom. Valahogy megnyugtat. 😊

Meg sem próbáltam keresgélni, mert magas is meg német is. 😊
3:18 az nagyon gáz<#wilting><#taps>
Keresgélek a neten, hogy mennyi lehet az indien camoja, de nem találtam eddig semmit. Valaki irányba tudna állítani?

Ha szereted a td-ket mindenképp érdemes a 8,8 jagdtiger-en elgondolkozni. Nekem jobban hoz mint a t34. Töltsd le a test-et aztán ott kipróbálhatod a prém jármûveket