World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is buffolták az artikat, méghozzá nem is kicsit!! Ennek ellenére viszont a sok noob mégsem tud már vele úgy játszani mint korábban, mert õk rángatják a célkeresztet, folyamatosan forognak rá az elõtûnõ célpontokra, nem érdekli õket, hogy 3-5sec-el késõbb talán újra spotolhatják azt a területet amit néz emiatt soha sincsenek beszûkülve és talán ez az oka, hogy a sok retard artista inkább pihenteti a jármûvét.
De ez is csak addig tart amíg rá nem jönnek, hogyan is kell alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, utána viszont vissza jön a játszhatatlan játékmenet...

A pontosságból nem sokat vettem észre tegnap. Talán kicsit javult a helyzet, de nem annyira mint ahogy azt sokan leírják itt. Eddig is voltak szerencsés lövések és ezután is lesznek. Ennyi.

és szted hasznos ez a mód vagy kurva hasznos?
csak mert én alig lövök mellé amióta fent van 😄
szinte minden meccs 80-90-100% közötti hit ratet hoz (t8al)
Hehe 😄. Az AT15-öt tolom éppen, annak meg piszok pontos gunja van, szóval jó így snipolni 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
Nos valoban, kicsit a T10 -ben jobb lett a helyzet; a WG a T10 fele probalja tolni az embereket (lasd profit buff), T6 SPG a top T5-T4 jatekban elcseszve a meccset, stb.

Saor Alba

itt a másik csíter!!!!!! 😄DDD
Nekem pont az ellenkezõje jött le!
Nekem nagyon szimpi a pecs, sokkal kevesebb arty, a bénák már nem tudnak artyzni, ill nem szenvednek vele, mivel sokáig tölt, szûkül. 1 kezemen meg tudnám számolni, hány arty talál el, mióta kint a pecs, pedig tegnap szinte egész nap toltam.
Szerintem annyira nem rossz a helyzet.
Eleve nehezebben lõnek ki gyorsan mozgó tankból, meg kevesebb arty van T10ben.
Az accuracy buff meg nekem bejön. Mert nem csak az ellen, hanem én is pontosabban lövök. A zoom moddal együtt meglehetõsen hasznos ez a buff.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
Nah, lehuztam par orat az uj peccsel, szumma:

- Szvsz az eddigi legbenabb peccs, WG a legjobb uton van hogy total elqrja a jatekot;
- aki jatszott kicsit is a teszszeroval az tisztaban volt vele hogy az "arty nerf" csak egy vicc, semmi hatassal nincs a jatekmenetre;
- nemely arty meg buffolva is lett mozgas teren pl, a 212A, joval gyorsabban fordul es mozog mint anno. Az most hogy 1 mp-el tovabb szukul a kor es 2 mp-el tovabb tolt, minimalis hatassal van a jatekmenetre;
- az SPG-k joval pontosabbak lettek a 212A-val rohogve osszehozhato 4 kill per mecs vagy 3k damage;
- az accuracy buff: a WG total noob-biztossa tette vele a jatekot, legyen mar az agyhalottaknak is egy kis sikerelmenye, a Stug-al 400 meterrol lazan telibeverem a parancsnoki kupolakat. Egy Kv1S 300 meterrol lotte ki a T-50-2-met ugy hogy kilogott a torony kb 2 cm-ert a domb sikjabol 😊 Nyilvan a nagy kaliberu orosz agyuk jartak a legjobban;
- retardalt MM, SPG-k a legnagyobb tierek a csataban, tonkreqrva az alacsonyabb tieru meccseket; Es termeszetesen meg mindig van beloluk oldalankent 3-5.
- egyetlen pozitivum a low tier/egyeb derpek kinyirasa.

Saor Alba

Master91
Kösz, csak állítóalgosan a "hivatalos" honlapjukon csak a tesztes van fent. Ellesz téve könyvjelzõbe xP 😄
csak furcsállom, hogy WinXP alatt egy játéknál sem problémázott a telepítéssel.
Mai elsõ csatám:

Reményt ad a továbbiakban!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

virkir, neked is köszi a segítséget, amint lesz rá lehetõségem, átnézetem a gépet szagemberrel... 😊
hehe jó dolog ez a hulldownozás😄 T 29 már a 90mm-essel is tud meglepetést okozni.
akkor tiszta unalmas lenne az életed <#nevetes1>
Jaja, Firefox-ot használok, C-re admin jogokkal telepítek, a temp tartalmát is töröltem, aztán még az írásvédelmet is kikapcsoltam rajta, ugyanúgy a játék mappájában is. 32bites Win7, minden driver up to date, ccleanert még kipróbálom, ha nem segít, akkor majd valamikor elhozom a gamet egy ismerõsömtõl pendriveon.
Kár, hogy nincs olyan megoldás a letöltésnél, hogy fullosan le lehessen szedni az egész gammát feltelepítve. 😄 Nem érdekelne, hogy tizenhúsz gigát kell letölteni... 😛
Jah, ez engem is érdekelne. Tegnap próbálkoztam a beszerzésével, mert a 8.6 az eddig sem túl magas fps-emet (12-14) gyakorlatilag elfelezte.

Master91
Valaki tud adni 8.6os Tweakert? Én csak teszt szervereset találtam...
Igazán nem értem, hogy miért nem tudod feltelepíteni. CCleaner jó ötlet, kitisztítja a gépet, bár az ilyen fajta hibákon nem nagyon szokott segíteni. Nekem is Win7-em van (64bit-es), és eddig semmi gondom nem volt a játékokkal. Igaz, nekem csak C: meghajtóm van, meg 2 másik, de azt csak a rendszer használja (backup). Ha rendszergazda jogokkal indítod a telepítõt a C: meghajtóról, és a C: meghajtóra telepíted, egyszerûen nem értem, mi baja lehet, fõleg ha minden drivered a legfrissebb verziójú. Próbálj kikapcsolni minden tûzfalat, antivírust legalább addig, amíg megpróbálod telepíteni. Más tippem nekem sincs. Ja és IE használata erõsen NEM ajánlott...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem volt elég építõ jellegû, hogy keress egy szakembert?
Szerinted távgyógyítani lehet ha nem értesz hozzá?
Kb millió oka lehet egy instabil rendszernek szoftver és hardwer oldalról is.

Nem mondtam, h hibátlan, de a sárdobálás helyett jobban értékelem az építõ jellegû megnyilvánulásokat. 😊
Gyóóóó, az Isten szóljon belõled... 😄
De természetesen hibátlan a géped ha az egyik legstabilabb rendszerre nem akarnak települni a programok, nem úgy mint annak több milliárd felhasználónak akiknek igen.

ToCsEk
akkor futtas egy cccleanert és törölj le mindes wotos cuccot mindenhonnan 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Kb. 3 hónapja raktam fel win7-et, míg XP-m volt, minden gond nélkül feltelepült minden játék... Mióta Win7 van, kb játékok 20%-a nem megy fel ilyen-olyan hibákkal. Ilyen a WoT is. 😊
Inkább annak vedd, hogy el kéne vinni a gépedet egy szagszervízbe.

Mivel megszûnt a gportálos oldal, ahol elérhetõek voltak az addonok, ezért csináltam egy aloldalt a faq-hoz, ahonnan letölthetõ pár általam is használt kiegészítõ:

http://wotfaq.solidlane.eu/kiegeszitok-addons/

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

A felsorolt lépések közül mindent kipróbáltam, egész éjjel angol oldalakat bújtam. 😄 Azért köszi. 😊 Azt hiszem, jelnek veszem, h nem megy fel a game. 😄
S-51 eladva...
Meddig szokott tartani amíg feldolgoznak egy ticketet?
Általában örülni szoktam, ha nem nekem kell skulót ellõni a 7hp-s szarokra. 😊

Kivéve ha ûbernagy csatában lebontom full hp-ról. Olyankor igazán meghagyhatnák nekem. 😊

Zöld erdõben jártam,
Low hp-s tankokat láttam,
Kilõttem hetet!
Ne nézd meg a sebzésemet!!!
ToCsEk
ha ie9-el vagy ie10-el töltötted le akkor rakd fel a chromet vagy moziilát és töltsd le azzal a telepítõt
vagy
rendszergazdaként indítsd a telepítõt/updatert
vagy
C:\Users\****\AppData\Local\Temp\wargaming.net\wot\temp
innen törölsz mindent és újra töltesz telepítesz mindent
vagy
próbáld arra a partícióra letölteni és felkrani a játékot ahol a windows-od van
vagy
vistád van? töltsd le ezt : http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555
utána restart majd ezt: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30653
vagy
let's try doing as little as possible first 😊

start by opening Windows Explorer
then you could paste the line below into the Address Bar
C:\Games\World_of_Tanks\Updates
(that's the default directory)
inside that folder there will be a file called
wot_886.2732_86.2731_client.patch
right click on the folder and delete
now move to
C:\Games\World_of_Tanks
double click on WorldOfTanks.exe instead of starting with the WOTlauncher which you can try later
vagy
Keep the "Windows" key (the key between Strg and Alt) pressed down and press the key "R".
The "run" winodw opens. Enter there %appdata%\wargaming.net\WorldOfTanks and choose Ok. Delete now all files in this folder and reboot.
Start the Downloader again on the page http://worldoftanks.eu/de/update herunter.
Before Installation please install Visual C + + 2010:
64 bit
32bit
vagy ha ezek közül egyik se jó, tuti jó lesz valamelyik akkor a #234564 psotba másolt logot elküldöd supportnak

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

keresd a hibát!!! 😄
hát jah.... de a lényeg hogy nekem nagyon fexik ez a mód! 😊
Caps Lock off.
Nos, reggel 6-ig fent voltam és szenvedtem a Wot telepítésével/frissítésével, sikertelenül, így az egész játékot töröltem a p..csába. Gyakorlatilag tegnap délután óta ezzel szarakodtam. Ha valakinek még van értelmes ötlete a problémámra, az privátban küldje el, a probléma pár hsz-szel elõrébb, éjszaka került posztolásra. 😊
További jó játékot mindenkinek, nekem már nem ér ennyit az egész, hogy napokat görcsöljek vele, mi lehet a hiba.
Megjegyzés: az éjszaka folyamán kb. 30-szor telepítettem újra minden meghajtómon minden lehetséges módon letöltve a játékot...
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35
sziasztok!

SEGÍTENE VALAKI, FELTELEPÍTEM AZ ÚJ VERZIÓT, ÉS JÁTÉK INDÍTÁSÁNÁL KIÍRJA, HOGY DIRECXT HIBA VAN. XP RENDSZEREM VAN ÉS A XP-NEK MEGFELELÕ DIRECXT 9.0 C VERSIÓ! VALAKI SEGÍTENE!!!!!!
ELÕRE IS KÖSZI!
Elméletileg amelyik szimpatikusabb. Az xvm könyvtárban lévõ csak szimplán mutat a defaultosra. Ha azt felülírod akkor elméletileg oké. Ha a defaultban lévõt írod felül, az is oké. Csak egyik esetben se maradjon sample a kiterjesztése.

Nehéz úgy tesztelni, ha egyszerre több tényezõ változott. 😊

Be kék menni tesztpályára és leadni vagy 100 lövést mod nélkül és moddal is.

Az XVM szerkesztõvel most melyik conf fájlt kel baszkurálni: az XVM könyvtárban lévõt vagy az XVM/configs/Default-ban lévõt?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Met
Felraktam, idáig is fent volt de magyar marad.
Mindegy, végül is nem nagy tragédia 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

örülnék neki...... nagyon nem jó ez az új hang 😞
viszont ez a 4×4 zoom mode tényleg csal 😄
500m-rõl pici amx-eket úgy lõttem telibe T25 AT pontatlan 105ös lövegével mint állat 😄 vagy csak a +20% ennyit dobott rajta 😊
Szerintem, ha vársz pár napot ott lesz az oldschool hang mod formájában a neten.

JeffDunham
Gondolom feltetted a statisztikai info mod-ot, az csinál ilyet. Nekem is 2 patch óta angol a játék, bár volt magyar verzió is, ami gondolom most még nem kész.
Ha nem tetted fel akkor passzolom...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Maala
Állítólag kell, ezekszerint tényleg. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sunsetjoy
Megvéve nincs, az azért feltûnt volna, hogy mire változott át 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

csak audio mappát.... kellett volna a script mappa is?
Met
Másnak nincs olyan problémája hogy elvileg magyarnak kellene lennie a programnak de mégis angol, váltottam angolra és vissza magyarra de továbbra is angolul van minden.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae