World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem jár érte pénz, mert senki se fog azért fizetni hogy Te szórakozásból kihúztál valamit.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ja, és tölthetsz fel csatavisszajátszást...tuti lesz olyan aki elmondja mit szartál el, mire kellene figyelni...ilyet is lehet

Ha már itt tartunk, tudnál ajánlani olyan oldalt ahol a játék csínyát bínyát lehet elsajátítani ? Ami magyar oldal és találtam, azokat mind Lammer szerkezti és arra azt mondtad, hogy noob. ezek : http://www.wotinfo.hu/ http://wotinfo.gportal.hu/

Egyébként rengeteg tank ugye ki van nyomva és azért pénz jár, hogy aki megveszi beleülhessen, hiszen ingyen rengeteg idõ mire ezeket kinyomja.

Hát tudod, meg kéne tanulni játszani. Ennyi. Nem csak abból áll a dolog, hogy lövönk oszt jó van. Meg kell tanulni, mivel és hova érdemes célozni, hogy átüssön és sebezzen is, és ugyanígy, azt is, hogy lehetõség szerint mit kell csinálni ,hogy téged inkább le lõjjenek át. Pár ezer csata után remélhetõleg menni fog.

A neten, nagyon sok videó van már, ahonnan lehet ötleteket venni, tapasztalatot szerezni.

És esetleg itt is kérdezhetnél , tehát mérgelõdés helyett megkérdezhetted volna, érdemes-e lõni egy másik tank lövegpajzsát. Megmondtuk volna hogy nem!

Na most, hogy világos legyen, az átütés értéke, és a páncél vastagsága egy dolog. Eleve, a megadott páncélvastagság csak a tank egy részére érvényes. Aztán ha döntött a pámcél megint módusul az érték, ha valamilyen szögbõl lõsz rá módusul, most ezt nem fejtegetem hosszan, van ott fent szerintem egy link a lap tetején, ott mindent részletesen leírnak. Olvasd el.

És ha valami nem tiszta: kérdezni. A dühöngés nem nyerõ, és a dühöngõ, lófaszt sem sebzõ , semmibõl sem tanuló játékosokat, mindenki utálja, tehát Tanulni, tanulni tanulni, ahogy hatodik Lenin tanította.

Artman
Wazz, mi a szösz van a patch óta ezzel a játékkal???? Majd minden csata közben lemered sok másodpercre (volt hogy 10mp-ig állóvíz), majd megy tovább mintha mi sem történt volna :/ Ma meg csata közben elkezdett szaggatni, a grafika teljesen magától visszaállt low-ba, s mikor kiléptem a csatából kiirja a játék h nincs elég memória, indítsa újra a játékot :S
(Csak megjegyzem, 4GB ram van a gépemben, 4 magos, 2GB video memória, Crisys 3 full hd-ban High-on megy rajta)

Mivel egyedül a Type lett pénzért véve, csak azért jár pénz, elvégre a többi ingyen megszerezhetõ.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Melyik tankról beszélünk egyébként. Mármint, mit lõttél mivel?

A másik, hogy nem biztos, hogy az ágyút lõtted el, lehet, hogy a parancsnokot, vagy a lövészt. De az is lehet, hogy ellõtted az ágyút, de mivel a moduloknak is van HP-ja, nem "semmisítetted meg", csak sebzõdött. Olyankor simán vissza tud még lõni, csak nagyobb a szórása az ágyújának. Közvetlen közelrõl viszont még így is telibe fog verni.

A sebzés a tank ágyújától függ. A játékban is meg tudod nézni, ki mennyit sebez, meg pl itt: http://www.wotdb.info/

Nekem van Type 59, SU-122-44, SU-100Y. Visszakérhetném a T34et. Azonkívül ki van fejlesztve v 18 T10, megvéve 15db, akkor ezért hány száz ezret kérjek? 😄.

A Type 59 az 7500 Ft volt és nem csak ez az egy tank van rajta, ezt hogyan gondoltad ? :-D

settings-bol vedd ki a dinamikus camerat

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

De nagyon bosszantó. És az ilyeneken hamar felkapom a vizet. Amúgy közvetlen utána vissza is lõtt. 😞 Szóval nem értem, hogy akkor miét tudtam ellõni. Meg az sem értem, hogy egyáltalán annál a tanknál hova kell lõni. 😄 Mert a teteje csupa kör. 90 fokban eltalálni gyakorlatilag esélytelen. Azt sem tudom, hogy a többiek hogy lõnek belém 100 feletti sebzéseket. nekem soha nem sikerül. Pedig a csata végén mutatja, hogy milyen sok átütésem volt. Max ilyen 30-48-at tudok sebezni. Néha 120. Azt nem tom hogy. Meg volt egyszer mikor full sebességgel 160. Azt sem tudom, hogy hogyan. Pedig célzok. Megvárom még összemegy a célzás is. 90 fok-ra is figyelek. Egyszerûen nem tudom, hogy hogyan lehetséges nagyobbat lõni. 😞
azelõtt a kör egyenletes sebességgel mozgot nagyjábol követve a kamerát most elmaradozik néha lassul , gyorsul sõt olyan is volt hogy megállt egy pillanatra
patchaou
Akkor mostantól 80-ért árulom az enyémet xD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Értõ olvasás megy? Úgy látom nem, szóval ülj le fiam egyes 😊.

Igen, múltkor én is megfigyeltem, hogy csak úgy fogta magát és elment vacsorázni a barátnõjével!<#nyes>

Btw mire gondolsz? 😊
Most viccelsz? Max 10k.

Hali !

Nekem van egy szenzációs accom eladó :Type 59-cel a garázsban !

Amerikai td ág hellcatig heavy ág t32ig,
angol kinai ágon csak a med tier 5 ig kihuzva,
francia scout ág csak 13 75ig vagy 90ig asszem,
német ágon tdk ferdinándig med ág panther 2 ig heavy ág e100ig de az accon csak az e75ig van megvéve arti ágon gw panther
[ ruszki ágon a med vonal teljesen kinyomva és meg is véve t44-tõl fölfele minden, heavy ágon csak az is4
t59 prémium, is4, e75, párduc 1-2, t44,t54,t62a, tigris 1,

Kezdõ licit : 40 000 Ft.

most én vagyok hülye ,vagy a patch óta tényleg önnáló életet él a céllzás?
Figy, négy napja játszol, korai még hõbörögni. <#smile><#puszi>

Ha az ágyú tövét lövöd, simán ellõheted az ágyúját. Akkor nem fog sebzõdni, mert a modul elnyeli a sebzést. Jelen esetben az ágyú. Ha nullást lõssz, de azt mondja, hogy critical, akkor jó eséllyel ellõtted valamijét. Embert, modult, ilyesmit.

A 20 centit hogyan mérted le? Nekem max. métert mutat. Letöltöttél valami modot? 😊
Mi a nicked a játékban?

naja...minden nap linkelhetek neked kepeket az ugyanilyen magyarokrol.
pl. elozo csataban is3-as " koszones " -van magyar ? utana mivel nem kapott valaszt ( en mar reflexbol alcazom magam <#vigyor4> ) banataban kiirtotta a sajat artykat.
masodsorban a lengyelt ha kilovom vmi erdekes szituban elintezi egy kurwa-val, honfitars az esetek 90% szazalekaban orakig anyazik a privat chat-ben amig lenem tiltom....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Tök mindegy hova lõsz! Most pont a lövegébe lõttem. Mindegy hova lövök.Akkor sem sebez. Gondolom annyira erõs páncél van ott, hogy elpusztíthatatlan. 20 centirõl egy 48mm-es átütés csak vigye már át a 38 mm-es armor-t Pláne, ha nem lepattanó! Amúgy meg egy T18-as volt az alany. Ott ahol szabadon van az ágyú csõ. Oda lõttem be és semmi. 20cm-rõl. Szerintem fizikai képtelenség ami te mondasz, de mindegy.
Ja, mellesleg ezen: "Nem az elsõ eset. már vagy ötödjére halok ilyen buziság miatt." megakadt a szemem. Ha az elsõ 1-2 alkalommal nem jön be valami, akkor nem kéne elgondolkozni rajta, hogy talán nem lövünk oda mert felesleges? 😊

Belelõttél a lövegpajzsába, vagy a lövegbe, ami instant 0ás sebzést. Legközelebb nézz utána ezeknek, mielõtt nekiállsz hõbörögni.

Rohadt unalmas már a hõbörgésed. Meg furcsa is, fõleg annak a fényében, hogy skill alapján Te se vagy sokkal jobb mint a kedvenc lengyeleid.

Áruljátok már el nekem, hogy hogyan lehetséges az, hogy abba kibaszott tankba 20 cm-rõl belelövök. Ráadásul nem is akárhova, hanem a csõ nyílásához és 0 damage!!! Azt hogy a kúrva életbe nem tud sebzést osztani??? De azért benyögi, hogy critical hit. Bár azt mindenre mondja. Még ha mellé lövök is. Meg critical hit, de 0 damage. Tiszta szánalom, hogy 20 ventirõl semmi sebzést nem okoz a tank. Persze ö viszont 3 Hp-val agyon lövi az én fullos tankom. 20 cm-rõl bármivel lõsz is el kell találni. Nem is pattant le, mert láttam ahogy robbant a páncélon. Ez kibaszott idegesítõ dolog. Nem az elsõ eset. már vagy ötödjére halok ilyen buziság miatt.
patchaou
Tök szûz cuccon futtattam le 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

GabeE3e
Vigyázz ne,hogy valami mod miatt ne csak a prémium-od fagyasszák.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

GaBenc
Van valami hír errõl a laggról? Vagy ez már a végleges változat és szokjuk meg.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

patchaou

Megosztanád velünk a progit? Kiváncsi vagyok rá.
patchaou
Az éjjeli ticketemre a 0.8.6-os low fps miatti prémfagyasztáról most kaptam választ. Letöltettek velem egy wgcheck nevû progit, az ellenõrzés eredményét pedig el kell majd küldenem.

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Egy kis Twitch teszt

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

popey8
Ismertek olyan modot, ami visszaállítja (8.5) vagy módosítja a lepattanók, átütõ és nem átütõ találatok hangját?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nekem 6 luckym van de ez tenyleg csak szerencse kerdese. Illetve az "ehes" ellenseges artyke akik a sajat csapattarsukat is kepesek kiloni ha eslyt latnak sebesre
Bugi Misi
Poolt nem nagyon látok Luckyt viszont gyakran

Lucky medálom kb 6-7 db lehet, Pool meg 1😄 kritikus is tegnap elõtt lett meg az 1, Ob. 704-l😛

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Na megpróbálom a másik szervert. Teljesen reális, hogy nem tudok azóta sem 40%-nál jobb nyerési esélyû csapatba kerülni.

múltkor majdnem meglett a lucky.... ma majdnem meglett a pool....
kibaszott szerencsétlen vagyok.... nálam sokkal rosszabb játékosok tele vannak lucky meg pool medálal.... meg kritikusz együttmûködés...
az átleg sebzésük meg van 300!
<#zavart2>
Bugi Misi
ezt Foxinak küldöm mind3 kaptak Lucky medált......

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Ha ez egy FPS lenne, azt mondanám szar AI ,de ezek emberek a játékban mellettem.
Illetve annak látszó létformák...

Nekem fps gondom nincs, 100 felett nyomja egy kevésbé megterhelõ pályán. Inkább az a gond, hogy több meccsnél is elõjött ez a lag. Egyrészt idegesítõ, másrészt ön és közveszélyes. 😊

Mondjuk speciel nem ez okozta, hogy egy banán értelmi szintjét hoztam tegnap.

Vagy változtattak valamit, ami miatt nem megy most, vagy egyszerûen béna voltam. Ha változtattak is, nem lehet nagy dolog, mert észre sem veszem. Csak azt látom, hogy nem tudok célozni.

Sunsetjoy
Stoppos: úgy csináltam, hogy egyikrõl a másikra...😊

Plusz kicseréltem az egyedi filmbejátszásos audiomodot a legismertebb magyar szinkron (elvileg 0.8.6 változatú- lehet, hogy valami változást csináltak velük) cuccaira.
Ugye ha pl. spot van, akkor a korábbi mod benyögött valamit, ergo valamilyen szinten dolgozott.

Amúgy ezt az effect removert még nem próbáltam, csak a blur/hdr removert.
Mindezekkel sikerült elérnem javulást.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
*9-es tankkal.

Hali,

jelenleg van egy 704-es páncélvadászom szeretnék egy nem troll páncélvadászt ami gyorsan lõ. Melyiket ajánljátok ? Én a brit páncélvadászokkal szemezgetek. At 15 . Olyan 8-as szint körül szeretnék megállni. Vagy esetleg a franciák?
patchaou
Magyar csatornán is volt/van pár ilyen. )-es tankkal több mint négyszáz csata után van 480 átlag sebzése és folyamatosan szidta a noobokat, meg a lengyeleket. Aztán amikor közöltem vele, hogy az õ statjával inkább csendben maradnék, akkor megtudtam tõle, hogy a stat semmit nem számít és utál mindenkit aki xvm-et használ...

Valami ilyet mint a tied?
LOL

Ahogy a kártyás példával próbáltam szemléltetni a mai nap nem sikerül ezeket a retardáltakat a másik oldalra helyezni a random istennek.

Ok, hagyjuk a nemzetiséget, mióta az elsõ beírásomat ma megtettem (13:35) legalább 5 kört mentem, a legmagasabb win rate 38% volt. RANDOM muhahhhaaa...

patchaou
A legviccesebb az amikor olyanok jönnek ezzel elõ, akik semmivel, vagy csak alig jobb játékosok az átlag növényeknél.