World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sírok 😄😄😄😄
Sunsetjoy
Én is csak azért "örülök", mert már csak 30k xp kell a Centurióhoz, és így olcsóbban megvehetem...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

505thZajcev[PT]
Leo Proto IMBA fullosan!!!
Bugi Misi
T29 volt a Top játékos a csapatban hát tudjátok mi lett a vége...
<#banplz><#banplz>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Már majdnem elcsábultam, hogy visszavegyem a Centuriont... Nem szerettem, de a Leo Protó után még ezt is visszasírom 😄
Aztán átgondoltam a dolgokat, és kb napi 30k xp-t kéne grindelnem, hogy idõben meglegyen a 10-es, ami ilyen körülmények között, hogy mindenki az angolokat fogja vadászni, nem kecsegtetne túl sok jóval 😊

Tudom, telhetetlen vagyok, de jobban örültem volna, ha tankonként külön jár az 500 arany a gyõzelmekért 😊 Akkor a 8-ast tuti visszavettem volna, és kihúztam volna a 9-est is, hogy összeszedjem azzal is gyorsan a 15 gyõzelmet. De hogy még a 9-essel is összeszedjek cirka 300k xp-t ennyi idõ alatt, az teljesen esélytelen...
Vagy akár úgy is megoldhatták volna, hogy t8-ban 100 arany, t9-ben 250, és t10-ben pedig 500 arany járt volna a 15 gyõzelemért. Szerintem motiválóbb lett volna, mert lehetõség lett volna részsikerek elérésére is, de így sokan neki sem fognak állni a grindnek, mert elõre tudják, hogy nem tudnák idõben teljesíteni a feltételeket.

Lehet benne valami, mert nálam mostanában az elsõ lövés, ami eltalál, 75%-ban eltalálja az ammoracket. Szóval -3000kreditrõl kezdek...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Master91
XDDDDDDDDD
Nahát ez fasza, Himmelsdorf, Indien-Panzer, 1300HP, kb. 14:30. Elõttem egy JP2, Löwe meg törmelék a halál hágóban, fedezékben vagyok az enyhe kanyar mögött. Egyszer csak bumm, -1275HP. Mire feleszmélek, a csapat a dombon már meg is halt, az állás 13:00-nál 1-7.

<#nemtudom>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

HUNS vs. DB
http://wotproleague.com/channel/esltv-wot/

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ha beleteszik a modern tankokat a játékba, amire én speciel látok esélyt egy távlati peccs formájában, akkor biztosan átdolgozzák a 10-es tankok kredit income rendszerét, sõt talán még lentebbvennék a kifejlesztésükhöz szükséges xp-t is, úgy ahogy ezt a múltban már párszor megtették.

Mi kezdõdik?
Serb a világ életében gumicsizmás paraszt volt,a lábán volt a szaros csizma mikor megszületett,és kezében meg egy vodkás üveget szorongatott,legalább is így tartják...😄
Sunsetjoy
A sofõr a kezében tartotta a lõszert? Ja, valahogy így😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Viszont üzleti szempontból biztos megérné nekik, mert brutális grind kellene hozzá, és nagyon sok fanatikus játékos van, aki tuti neki állna kihúzni a 10+ tiereket. Fõleg, hogy akkor CW-n is az kéne...
pont itt lesza bukta szerintem is. 3 nem lesz meg alig valakinek. akinek meg csak mondjuk egy, azt megez nem fogja motivalni semmi h bevigye, csak azert h mindenki ot lojje a csataban majd.
kezdõdik😄

- MM being bad (one team has heavies, the other arties of the same tier instead)? “How terrible…”

- Object 770 will not be implemented, as it would be balanced around tier 11-12 (SS: an experimental heavy tank from late 70′s, equipped with a modern 130mm M-65 gun, penetrating 280mm at 1000m)

- tier 11 and higher vehicles won’t be implemented

Régen ezt mondták a t10 medekrõl és Td-rõl is. Mondjuk, ha berakják a nagy tankokat, akkor csak idõ kérdése és jönnek a modern tankok. Bár én akkor tuti abbahagynám. Hol lenne türelmem kigrindelni annyi tankot. Fõleg, milyen horribilis XP mennyiségek lennének és mennyire mínuszos lenne már prém nélkül t11-12-ben.
hát én se venném vissza, csomó kredtiet lehet vele így bukni
Solten
Gondolom keves olyan elmebeteg van akinek megvan egyszerre mindharom 😊

Saor Alba

Nekem megvan a 10es, de a bánat se fogja visszavenni emiatt a többit. Az az 500 gold nem ér meg ennyit.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Wtf már megint. Mitõl big and heavy ez? 3 ág van a briteknek és a legkevésbé nagy és súlyos cuccosra akció? Pedig egy Tortoise-nak nagyon örültem volna.
Reméljük megnõ az Fv4202-k száma, eddig kemény 1 darabot lõttem ki mióta bejöttek. A legritkább mondjuk az Obj 263, sose lesz master tankerem

Big and heavy, közben pedig medium tankokról van szó...Ez egy selejt event az oroszhoz képest. A garázshely ok, de könyörgöm kinek van meg 8-9-10 egy ágon belül...Fõleg, hogy a brit med totál érdektelen számomra. Ez az egyetlen med ami nincs meg, de nem is kell. Ja meg a 121 nincs még meg, de ott már wz120-nál járok.
Tankonként kell a 15 gyõzelem. Szóval max gyûjtõknek lesz ez meg akiknek megvan még mind a 3, esetleg full kockáknak, akik végigfarmolják event alatt mind a 3 tankot.
Eagle16
Igen. De csak egy garázshelyet lehet szerezni, akármennyit is lõsz ki.

Reméljük most már ráállnak az ilyen mini küldetésekre, mondjuk ez a fajta tényleg elég nehezen megszerezhetõ, az orosz azért jobb volt 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tehát ha mindháromból kilövök egyet akkor kapok egy garázshelyet? Na ez már valami. Kár hogy kevés esélyem van rá. <#rinya>
500 arany 45 gyõzelemért szintén elég fasza.
Remélem legközelebb olyan lesz ami engem is érint majd.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Pénzt adjanak, az istenit,péééénzt.Mit kezdjek garázs hellyel?Van 12 fölös garázs helyem.

Eagle16
Ja, bár az FV4202 szerintem elég ritka állatfaj, valamint én még csak a tier 8-asnál járok, szóval 500 aranyam ebbõl tuti nem lesz.

Garázshely meg nem igazán kell, van vagy 9, nem vagyok gyûjtõ.

na ez már valami!

Ma valahogy nem megy.

Eagle16
Újabb Big and Heavy akció. link

- 30%-kal olcsóbb és +30% profit: Centurion I, Centurion 7/1, FV4202

Valamint vannak mini küldetések.

Ha ezeket kilövöd akkor kapsz 1 ingyen garázs helyet. Illetve ha a fent említett tankokkal elérsz 15 gyõzelmet tankonként akkor kapsz 500 aranyat.

Szeméremsértés? <#ijedt><#smile>

Master91
Azta rohadt! Sajátomat nem merem meg mutatni 😄 : D
Csak kitakartam a többit, hogy a lényeg látható legyen. Amúgy ingame is meg tudod nézni ugyan ezt az oldalt mindekinél ha tudod a nicket.
hogy a sok hülye lássa mit kell nézni <#hehe>
Ez a képisötétítés a stat oldalon mire jó? Máshol is láttam már, csak nem tudom milyen személyes adattól véd... Fõleg mert ott a nick a kép tetején, és ha megnézed a noobmetert ott van minden tankod a statokkal együtt.

Teszten marhára nem lehetett kipróbálni, gold spam volt, amúgy tényleg jó tank,csak rá kell érezni. Gyorsan tölt, mozgékony, páncél van, de én inkább med stílusban megyek vele, ha lehetséges messzirõl lövöldözöm, nagyobb vasakkal kerülöm a face to face küzdelmet. Itt a statom vele:
[/url][/img]

én mentem vele teszten 2 kört... elég is volt 😄 T-28-al többet farmolok mint azzal <#nevetes1>
Master91
Haverom mondta hogy tier6ig dobálta fel, jó gyors, jó a páncélja, és õ amúgy is jól ment churcillekkel, azt mondta jó a gunja is....

Meg vettem , megyek 5 kört, modnom mi a fene.

Aha, 68-114 milit üt át! Én hülye!

ha 80-120 lenne |talán| azt mondom okés....
Mind1, volt 2300 aranyam, prémet úgy se akartam mert gondolok eggyet és napokig nem játszok vele, úgy voltam inkábba prém tank, legalább stabil 20k-kat hozok -.-"

Ó, borzalom :/
na ezaz <#vigyor3>
Master91
Mert elment az eszem, ótvar ratyi 😄
nem....
excelsiort mi a fenének vetted meg? 😄
nekem a motort lövik el egyfolytában😄

Master91
Valaki nem vette észre hogy patch óta több ammo/égés van a játékba?

Bármely tankomnak ammot lõnek izomból, ki gyullasztanak...

Kis szaros Excelsioromat arcba küldte 1 Hellcat, ott ahol a sofõr ül ( elméletileg ), meg sérült az ammo. Sofõr a kezébe tartotta vagy hogy?

Meg más tankommal szembõl kaptam 1 lövést, és elvitte a célzót-sofõrt.

Egymás ölébe ültek?

Patch után tudom hogy 1-2 hétig bármi történhet, de már nem bírom idegekkel 😄
naná... szinte ugyanannyi idõ alatt tölt és legalább 320at sebez és van átütése 😊, meg ennek jó a páncélja!
jah... tegnap este 😄 csak sajna hamar le kellett lépnem
3 het utan nem korai ez meg nekunk? raert volna meg akar egy par honappal kesobb is, es mondhatnak h alaposan tetszelve kapjuk es nem olyan bugosan mint a szegeny orosz jatekostarsaink. akik mellesleg meg jol ki is rohognek minket, ahogy kell...

Na akkor nem csak nálam van a hiba. Ennek azért valamilyen szinten örülök. Akkor valószínûleg várni kell most egy picit egy frissebb javított verzióra.
Nekem is ugyan ez van, nem a mod hibája. Én nem tettem fel semmit tegnap óta és mégis szar.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Biztos a nagyobb ágyú miatt<#alien2>

Sosem játszottam vele, csak valahogy eddig az ilyen nagyon megosztó tankokkal jól ment. Talán mert nem görcsöltem, gondolván hogy úgyis szar. 😊