World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\
"2-3 ezer csata után az ember tudja hogy kb. mikor honnan jöhet td lövés szerintem....van mikor pofán csap engem is 6-800 ( pont ma T30-csapott belém majd 900at 😞 (van ami tier9 ennyit csap..? talán object orosz td... ),de magamnak köszönhettem mert bénán álltam ki Jt-vel"
Ez így van<#alien2>#alien2>
Am meg nem kell kolbászolni össze-vissza és nem lesz pofon😊
Annyit még hozzátennék,h az Object704 nagyon ritkán csap 900at(sajnos),inkább 5-650körül,ami a töltésidõt nézve nem sok.
Írták itt már olyanok,akiknek adok a szavára,h ez az Object 704 nem az az object 704,mint 1 éve..
Az Isu-n jól muzsikál a bl10,ott egészen más az mm😊)))Imádtam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
td-tõl soha nem féltem.
2-3 ezer csata után az ember tudja hogy kb. mikor honnan jöhet td lövés szerintem....van mikor pofán csap engem is 6-800 ( pont ma T30-csapott belém majd 900at 😞 (van ami tier9 ennyit csap..? talán object orosz td... ),de magamnak köszönhettem mert bénán álltam ki Jt-vel
artykat se utáltam annyira, mert tudtam hogy hova tud lõni a kis hülye
td-k alapból nem op-k. erõs az ágyú, az biztos, de fika páncél-mozgékonyság-fordulékonyság-általába szarabb camo, ez sok dolog ami miatt hamar hullanak mint a legyek azért
Forgó tornyos td kicsit zsiványabb azért,fõleg városban

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
jöhetnek a mínuszok!!! FUCK YEAH! <#duma>#duma>
Tier X-IX Foch + T30-as amcsi, amit op-nak tartok.
E4-est azért nem, met van 1 fasza weak spot a tetõn, ami szép nagy
én is vörös vagyok, és nem tudom miért<#conf>#conf><#nevetes1>#nevetes1>
csak vicceltem <#nevetes1>#nevetes1>
yossarian nem híres a csúnya beszédrõl 😄😄
sokkal jobban tudom befolyásolni a csata kimenetelét egy ISU-val, Ferdivel, JP2-vel amx ac 48-al mint pl KT-vel, KV-4-el, IS-3-al, VK4502A-val..... 😊
Egyébként szerinted melyik pályán lett felesleges a spot? Mert az, hogy eddig csak az artyknak spotoltak elég nagy baromság, már ne haragudj.
T8-9-be meg jönnek majd a masu protók...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Serb végre rám mosolygott😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
OBJ268 front armorjával nem tudom mi lett, de leo proto 268 áltlagpenes ágyújával rendszeresen pattanok róla, ha nem alul a kis háromszöget lövöm.
A két foch TD pedig abszúrd. Ilyen frontpáncél mellé ilyen ágyú és mozgkéonyság egyszerûen abszurd. Ennyi erõvel a Maus is mehetne 60-al... 2 orosz TD szintúgy súlyos mozgékonyság és sebesség nerfet érdemelne.
Erre nagyszerû példa a VK30.02D. <#idiota>#idiota>
Magyarul jobban teszem ha most azonnal leteszem tüstént az Ausf A-mat kedves uram?
Csak mert feles 40 ezret buktam a Hummel GW Panther variáláson plusz momentán kaptam egy hót tré használhatatlan artit a Panther személyében...
- K.: "Mekkora összeggel kellene lekenyereznünk titeket ahhoz, hogy a Su-26 visszakapja a 122mm-es ágyúját?" V.: "Ahhoz sosem lesz elég pénzetek..." - Még szerencse...
- Ha jól értelmezem a következõ bejegyzést, SerBnek az a véleménye a Gaijin-os War Thunder próbálkozásáról (miszerint hogy a harci repülõk, hadihajók és tankok ugyanazon a térképen essenek egymásnak), hogy merõ fa**ság... - Savanyú a szõlõ...
- Ha jól értelmezem a következõ posztot {a cikk eredeti szerzõje - a ford.}, elméletileg úgy néz majd ki a dolog, hogy a Mausos fejlõdési fa a VK-Maus prototípusokkal fog nyitni egészen 7-es tiertõl 10-ig, amik közül példának okáért a VK100.01 egy tipikusan 9-es tieres jármû lenne. - ez meg maguknak mond ellent. Az elõbb írták le, hogy egy tankból lehetne kifejleszteni a variánsait, itt meg egy tank 4 prototípusát raknák be egymás után.
- Object 263 has subcaliber shells instead of HEAT shells, because the developers haven’t found historical HEAT shells.
- tier 8 heavies fighting too often in T9/10 battles? “How terrible…”
Egy 300mm-es ágyúnak mekkora lesz a ROF-ja? Ki fog azzal játszani megint?!😄
A kis hatótávot meg azzal kompenzálja,hogy percenként egy kockát eliminál a térképrõl?<#nevetes1>#nevetes1>
"Nos meglehet, hogy páran közületek már hallottak róla, node... a 8.7 nyílt tesztje csütörtökön indul. (Hacsak nem jön közbe valami.)
- T57 nehéz harckocsi gyengítése? "Majd ha szükségét érezzük... és csak akkor."
- A kínai 111 és 112-es kódjelû jármûvek között csupán apró eltérések vannak.
- SerB véleménye szerint a "tárazós" harckocsik nem borítják a játék egyensúlyát.
- Az Object 263 normál repeszromboló lövedékek helyett ûrméret alatti kalibert kap majd, ugyanis a fejlesztõk nem találtak pontos adatokat a történelmileg hiteles repeszgránátokkal kapcsolatban.
- Hogy a 8-as és 9-es tierû harckocsik túl gyakran kerülnek szembe T9-es és 10-es ellenfelekkel? "Ó, borzalom!..."
- SerB azon van, hogy a Churchil GC legyen alaposabban megvizsgálva, és ha úgy adódik, kerüljön egy tierrel lejjebb.
- A legnagyobb japán önjáró löveg egy kis hatótávolságú, de 300mm-es ûrmérettel rendelkezõ jármû lesz, míg a kínai variánsra egyelõre még nincs ötlet.
- Meglehet, hogy a közeljövõben a VK4502 Ausf. A. és B. egyetlen tankká lesz összevonva (több mint valószínû, hogy a jármûtest két külön módosulataiként), legalábbis a fejlesztõk elvileg már rááltak a projektre.
- Mint elõre beharangozott lehetõségek, megeshet, hogy a T-50-2 váza vissza fog térni mint egy T-50-es módosulat, az IS lehet, hogy áramvonalasabb másodlagos testet kap, az amerikai T23 közepes tank pedig valószínûleg egy másik harckocsi alap-formájaként kerül majd újra játékba.
- A Párduc nem korhû, legerõsebb motorfejlesztésének eltávolítása meglehet, hogy érinteni fogja az alapvázra épülõ többi jármûvet is (Jagdpanther 1 és 2), viszont azok jobb terepbíró képességet fognak majd kapni... persze, CSAK HA szükséges...
- A felgyújtásból adód tûzsebzés kizárólag a lövedéket útjára indító játékos jutalmazásába számít bele. (Tehát ha valaki égés közben felderített állapotban tartja a célszemélyt, a folyamatos sebzés indukálta javadalmazásból nem részesül.)
- A tervezett alapvázas egységesítés nyomán több mint valószínû, hogy a Párduc és Centurion alaptípusba tartozó jármûvek egy-egy, megannyi felszereltségében használható tank formájában lesznek összevonva.
Node...
Rendben, szerintem ezek viszont a többségnek tetszeni fognak:
- Az egyik elképzelés szerint (mint SerB is hangsúlyozza - ez egyelõre csupán egy FELVETÉS), az E-50 tank némi 50M-es vázmódosítással felkerülne 10-es tierbe, míg a helyét a "Turbópárduc" venné át. (Magyarázat: Igen, az, amelyik GT101-es meghajtással van ellátva... Igen, a GT101 egy sugárhajtású-repülõgépturbina, hehe...)
- A Pz4 egyik leendõ vázmódosítása már tartalmazná a felszerelhetõ köténylemezeket.
- SerB már fontolgatja egy ideje a vizuálisan is látható, különféle felfüggesztések megjelenítésbeli különbségeinek bevezetését.
- Az álcaháló vizuális megjelenítése egy kicsit bajos, SerB szerint a fejlesztõk még nem törtek pálcát fölötte, miszerint pontosan hogyan is jelenhetne ez meg a játékban.
- Nem valószínû, hogy lesz 8-as tieres prémium-Centurion.
- Mint ahogy már szivárgott ki róla adat: A tier 7-es T-44-122 a 8.8-as patchben startol, mint a másodlagos szovjet közepes harckocsiág egy tagja.
- Hogy a Panzer 38H (A "MikroMaus") állandóan a csapat-összeállítás legaljára kerül? "Ó, borzalom..."
- A Su-152 152mm-es ágyúja azért sebez többet mint a KV-2 ugyanazon ûrméretû lövege, mert "más típusú lövedéket használ".
- K.: "Mekkora összeggel kellene lekenyereznünk titeket ahhoz, hogy a Su-26 visszakapja a 122mm-es ágyúját?" V.: "Ahhoz sosem lesz elég pénzetek..."
- K.: "De ha az összes Su-26 kedvelõ mind összedobná amennyije van?" V.: "Az még pont nem lenne elég..."
- A 8.6 alap álcázási faktora leginkább attól függ, hogy mozogsz -e, vagy sem. Az nem tétel, hogy pontosan milyen picit is mozdult meg a tank.
- K.: "Az M48A1 nem gyenge egy picit?" V.: "Ha nem jön be a gép, nem kötelezõ játszani vele!"
- A limitált MM kedvezmény csupán azokra a jármûvekre fog vonatkozni, amik különösen gyenge ágyúkkal rendelkeznek.
- Ugyanazon technikai feltételek mellett, egy kidõlt tûlevelû fa nem biztosít jobb álcabónuszt lombhullató társainál, viszont álló helyzetben - ha elég széles a sziluettje - van rá némi esély.
- A fejlesztõk egy idõben gondolkoztak egy olyan játékmódon, ahol mindkét csapat több bázissal rendelkezne, azonban végül elvetették az ötletet, mert túl bonyolult lett volna a játékosok számára.
- Azért lett a 15 vs 15 formáció rendszeresítve, mert a szerverek adatfeldolgozási és töltési ideje így a legoptimálisabb.
- Ha jól értelmezem a következõ bejegyzést, SerBnek az a véleménye a Gaijin-os War Thunder próbálkozásáról (miszerint hogy a harci repülõk, hadihajók és tankok ugyanazon a térképen essenek egymásnak), hogy merõ fa**ság...
- A lövedékek röppályájának kezdõ-"íve" mindig a löveg irányzékának közepére mutat, s innentõl ezt már csak a torony esetleges forgása befolyásolja.
- A lövések pontosságát nem befolyásolja, hogy mennyire lett ránagyítva a célpontra lövész-módban.
- SerB szerint nincs álcázási-bónuszbeli különbség a két adott szituáció között {hogy mik is azok, az nem szerepelt az angol szövegben - a ford.}, ám ha a fa túl kicsi, és össze-vissza lombozattal bír, a mögötte lévõ tank könnyebben szpotolható, ugyanis nem lesz teljes egészében kitakarva.
- A fent említett hatásmechanizmus bár évek óta konstans, a jövõben (igen távoli jövõben) talán mégis változhat, ha a tervezõk végleg elszánják magukat a részleges takarási bónusz bevezetésére.
- Nerfelni kellene a Foch 155-öt? "Nem kötelezõ játszani vele. Vagy vica-verza, hajrá, tessék játszani vele! Minket ez mélyebben nem izgat."
- "Hogy a T-44 túl gyenge? Nem kötelezõ játszani vele!"
- Semmilyen PVE (nem játékos ellenfelek/kihívások elleni küzdelem) kontent egyelõre nincs tervbe véve.
- Kína az egyetlen olyan terület, ahol a WoT játékosoknak törvényi jogszabályozás alapján, bizonyos idõközönként szüneteket kell beiktatni a folyamatos játékidõ alatt!
- Ha jól értelmezem a következõ posztot {a cikk eredeti szerzõje - a ford.}, elméletileg úgy néz majd ki a dolog, hogy a Mausos fejlõdési fa a VK-Maus prototípusokkal fog nyitni egészen 7-es tiertõl 10-ig, amik közül példának okáért a VK100.01 egy tipikusan 9-es tieres jármû lenne.
- A prémium harckocsik nem lesznek kategorikusan újrabalanszolva, és nem is fogják megnyirbálni a csatánkénti létszámukat."