World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi.
\

Hi.
"2-3 ezer csata után az ember tudja hogy kb. mikor honnan jöhet td lövés szerintem....van mikor pofán csap engem is 6-800 ( pont ma T30-csapott belém majd 900at 😞 (van ami tier9 ennyit csap..? talán object orosz td... ),de magamnak köszönhettem mert bénán álltam ki Jt-vel"

Ez így van<#alien2>
Am meg nem kell kolbászolni össze-vissza és nem lesz pofon😊
Annyit még hozzátennék,h az Object704 nagyon ritkán csap 900at(sajnos),inkább 5-650körül,ami a töltésidõt nézve nem sok.
Írták itt már olyanok,akiknek adok a szavára,h ez az Object 704 nem az az object 704,mint 1 éve..
Az Isu-n jól muzsikál a bl10,ott egészen más az mm😊)))Imádtam.

na ne legyen nagy a szád!!!! már 2 napja elértem az 502-õt!!!!!!!
Bagoly mondja verébnek <#banplz>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Master91
Ja, nincs artyra sírás, jön a td sírás 😄 azért az erõs kijelentés hogy arty ezekhez képest nem ellenfelek...
td-tõl soha nem féltem.

2-3 ezer csata után az ember tudja hogy kb. mikor honnan jöhet td lövés szerintem....van mikor pofán csap engem is 6-800 ( pont ma T30-csapott belém majd 900at 😞 (van ami tier9 ennyit csap..? talán object orosz td... ),de magamnak köszönhettem mert bénán álltam ki Jt-vel

artykat se utáltam annyira, mert tudtam hogy hova tud lõni a kis hülye

td-k alapból nem op-k. erõs az ágyú, az biztos, de fika páncél-mozgékonyság-fordulékonyság-általába szarabb camo, ez sok dolog ami miatt hamar hullanak mint a legyek azért

Forgó tornyos td kicsit zsiványabb azért,fõleg városban
ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

mert 500 alatti az effed. de ez most hogy jön ide..? <#zavart1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Valós életbeli lõszereket kéne betenni a játékba azt T54 meg T62 és hasonló korabeli tankok szarrá aláznának mindent 600 meg 800 mm es átütéssel akkor sírhatnátok igazán.
A td-k en mindig is jobban utaltam mint az artykat. A nemetek még hagyjan is mert azok hetes szinten mar vilagitanak. De az oroszok meg a franciak..... Még lövés utan sem hajlandoak felvillanni. Pontosak nagyot utnek gyorsan taraznak a francia raadasul .urvára pattogos is. + megy mint a szel. Az artyk ezekhez kepest nem ellenfelek. Max nyilt palyan idegesitoek.
Animefox
Akkor siessek a B-be minél hamarabb?

ToCsEk
jár még gold wg-s kilövõséért? vagy régen az csak valami event volt?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

A Fos az tényleg nagyon erõs jószág T10-ben, de hát istenem, minden Tiernek megvannak a királyai, gondoljunk Pz IC-re, KV-1S-re, T29-re. A hisztéria úgyis mindig az aktuális olyan gépek miatt fog menni, amik valamivel kiemelkednek a többi közül.
több itt a gyökér mint egy dzsungelben 😄
jöhetnek a mínuszok!!! FUCK YEAH! <#duma>
Master91
sztem te ne csodálkozz ha sokan "nem hasznos hozzá szólásnak" tekintik a kommentjeid....
Master91
Szerintem csak a Foch az op 😄 1 lövésbõl annyit lõ mint 1 Obj.263 mondjuk, de van még neki szinte 2 azonnnali lövése + érdekes front... :/

Tier X-IX Foch + T30-as amcsi, amit op-nak tartok.

E4-est azért nem, met van 1 fasza weak spot a tetõn, ami szép nagy
vki gyökérnek az a szórakozása hogy lepontozzon minket...
én is vörös vagyok, és nem tudom miért<#conf><#nevetes1>
Húzzál ki kínkeservesen egy 10-es heavyt és majd meglátod milyen érzés, mikor ezek az OP vadállatok még az IS-7est is átlövik különösebb célzás nélkül. Nyugi nem tõlem kapod a mínuszokat az ilyesmit leszarom, egyébként én is vérvörös vagyok
ha jól emlékszem azt írtad az artysokra hogy: b**sz* meg az összes a j** k**** a***** meg hogy sz***k le egy lovat....

csak vicceltem <#nevetes1>
yossarian nem híres a csúnya beszédrõl 😄😄
Mikor láttál te engem nyafogni a fórumon, hmm? Mutatnál ilyet? Az artykról egyszer leírtam a véleményem egy kultúrált vitában, ahol mindkét fél kifejtette a véleményét, és ennyi (megjegyzem, ez úgy fél éve volt, és azóta is folyamatosan kapom a mínuszokat minden megmozdulásomra az érzékenyebb lelkû artistáktól). De nem szokásom rendszeresen hisztizni, hogy ez meg az az arty ilyen meg olyan OP. Ha számodra ilyen feldogozhatatlan trauma egy Obj. 268 vagy egy Foch, nem kell T10-ben játszani, kész.
hát azért.....
sokkal jobban tudom befolyásolni a csata kimenetelét egy ISU-val, Ferdivel, JP2-vel amx ac 48-al mint pl KT-vel, KV-4-el, IS-3-al, VK4502A-val..... 😊
Jó de te csak 8-as ig azok nem OP-k 😛
na ezért gyûjtöm a TD-ket 😄DD
Igen az logikus, mert például a T-62 vagy a Leo1 a legmodernebb tank a játékban ergo rajtuk van a legmodernebb löveg is, aminek a legnagyobb az átütése...
Abban egyet értek, hogy egy TD ne forogjon és gyorsuljon le egy medet vagy pláne lightot, mert ez teljesen irreális. A tûzerõvel meg szerintem nincs gond, ezek eleve arra lettek kitalálva hogy nagyot üssenek.

Egyébként szerinted melyik pályán lett felesleges a spot? Mert az, hogy eddig csak az artyknak spotoltak elég nagy baromság, már ne haragudj.

Flooding off... de azt még elmondom, hogy nem úgy általában a TD-kkel van bajom, csak a T10 TD-kkel. Viszont azok szinte 1-tõl 1-ig IMBÁk, élén a 155 és a 268al
Hát azt féltheted is, mert szerintem vissza fogják sorolni t7-be stock configként, majd fullosként az ausf b hullal lesz fejleszthetõ. A historical 80mm-es frontjával nem való t8-ba se, de t7-ben akár egész jó lehet. De ez még a nagyon távoli jövõ, arra úgy is 2x megunod!😊

T8-9-be meg jönnek majd a masu protók...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nahát mert az logikus, hogy a medeknek nagyobb az átütésük mint a heavyknek, holott nekik nem arctámadozni kéne, hanem flankelni.
A másik pedig az, hogy elég sokszor "nyafogtál" te is ezen a fórumon az artyk miatt. Jó persze tudom, az artyk miatt mindenki nyafogott, ezért gondolom ez nem számít bele.
Persze mert te is látod, hoyg teljesen igazságtalan és nem is logikus, hogy egy jobban páncélozott nagy löveggel rendelkezõ tank sokkal gyorsabb egy jóval kisebb tanknál...
Megnyugtatlak, az a 90% körülbelül 15%. Jó erre már nem tudok mit mondani, aki AKAR nyafogni, az fog is találni mindig valamit, amiért lehet.
Nerfeljék, de akkor nerfeljék hozzá a TD-t is. Célzás nerf, mozgékonyság nerf, reload nerf, oda is. MErt ismét a heavyk és a medek szívtak...a lightokról ne is beszéljünk sok pályán teljesen hatástalan a spotolásuk.
Animefox
amúgy ja...

Nyilván azért, mert 90%-ban azzal játszol 😄 Pont az, hogy a TD-k gusztustalankodnak azzal, hogy nyilt terepen áscorognak, mert az Jóisten se üti eb õket. Az meg egyenesen felháborító, hogy egy igen komolyan páncélozott rohamlöveg hatalmas 155mm-es ágyúval, gyorsabb és gyorsabban mozog, mint mondjuk az m48 vagy az FV stb...ez vonatkozik a 2 orosz TD-re is
Animefox
Nem is siratom az artit csak az Ausf A-mat féltem, ugyanis sok munkát öltem bele... 😞

Most nehogy az legyen már a baj hogy nerfeltek az artykat, mert rögtön ötök szúrom magam...

Mért lenne bukta? Csak legfeljebb majd egy másik tankot kapsz helyette a jó távoli jövõben, ha addig még meglesz. A fejlesztéshez szükséges xp nem fog változni, legalábbis nem nagyon... a tankok moduljaitól függ majd.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nálam meg IMBA-nap van,délelõtt is,délutánis 70% wr körül fejeztem be,20 köröket futva...
Serb végre rám mosolygott😊
Pedig a panther még bõven a használható kategóriába esik. De tényleg ne menj tovább, mert a tigerek iszonyú fosok! Legjobb lesz, ha most azonnal el is adod a panthert!😊

Tudom, hogy neked az a személyes kereszteshadjáratod, hogy a TD-k baromi OP-k, ettõl függetlenül én egyáltalán nem érzem õket problémának. Aki nem tudja hogyan menjen TD-re, és szembõl nekiront, vagy kint ácsorog nyílt terepen, az vessen magára, nekem nincs velük gondom.
Animefox
De tesókám vágod öcsisajt jó poén vágom én csak hogy már nem sok kell nekem az Ausf B-ig, akkor több mint fél év kínlódásom bukta lesz? Mert a Hummelnél ugyanez volt....

Ma rettentõen szar napom van, 90%-ban vereség, lejátszottam first wineket, be is fejeztem, elég volt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen csak egyre jobban látszik kirajzolódni, hogy nem nerffel kellett volna megoldani az arty problémát, hanem mondjuk 3vs3 hardcappel. A TD-k iszonyat IMBÁk lettek. Nerfelték az artyt, nerfelték a heavyt, nerfelték a medet, csak a TD-t nem. Nyilván megkapják a maguk nerfjét õk is 1-2 patchen belül, de addig igen érdekes a játék.

OBJ268 front armorjával nem tudom mi lett, de leo proto 268 áltlagpenes ágyújával rendszeresen pattanok róla, ha nem alul a kis háromszöget lövöm.

A két foch TD pedig abszúrd. Ilyen frontpáncél mellé ilyen ágyú és mozgkéonyság egyszerûen abszurd. Ennyi erõvel a Maus is mehetne 60-al... 2 orosz TD szintúgy súlyos mozgékonyság és sebesség nerfet érdemelne.
van olyan aki még artyzik a peccs óta?<#hehe>
Ezért nem kell artizni <#hehe>
"- A limitált MM kedvezmény csupán azokra a jármûvekre fog vonatkozni, amik különösen gyenge ágyúkkal rendelkeznek."

Erre nagyszerû példa a VK30.02D. <#idiota>

Animefox
"- Meglehet, hogy a közeljövõben a VK4502 Ausf. A. és B. egyetlen tankká lesz összevonva (több mint valószínû, hogy a jármûtest két külön módosulataiként), legalábbis a fejlesztõk elvileg már rááltak a projektre."

Magyarul jobban teszem ha most azonnal leteszem tüstént az Ausf A-mat kedves uram?
Csak mert feles 40 ezret buktam a Hummel GW Panther variáláson plusz momentán kaptam egy hót tré használhatatlan artit a Panther személyében...

- A tervezett alapvázas egységesítés nyomán több mint valószínû, hogy a Párduc és Centurion alaptípusba tartozó jármûvek egy-egy, megannyi felszereltségében használható tank formájában lesznek összevonva. - Akkor ez most azt akarná jelenteni, hogy pl. egy Panther lenne, és azt lehetne fejleszteni Panther II-vé, Jagdpanther-ré vagy Jagdpanther II-vé?

- K.: "Mekkora összeggel kellene lekenyereznünk titeket ahhoz, hogy a Su-26 visszakapja a 122mm-es ágyúját?" V.: "Ahhoz sosem lesz elég pénzetek..." - Még szerencse...

- Ha jól értelmezem a következõ bejegyzést, SerBnek az a véleménye a Gaijin-os War Thunder próbálkozásáról (miszerint hogy a harci repülõk, hadihajók és tankok ugyanazon a térképen essenek egymásnak), hogy merõ fa**ság... - Savanyú a szõlõ...

- Ha jól értelmezem a következõ posztot {a cikk eredeti szerzõje - a ford.}, elméletileg úgy néz majd ki a dolog, hogy a Mausos fejlõdési fa a VK-Maus prototípusokkal fog nyitni egészen 7-es tiertõl 10-ig, amik közül példának okáért a VK100.01 egy tipikusan 9-es tieres jármû lenne. - ez meg maguknak mond ellent. Az elõbb írták le, hogy egy tankból lehetne kifejleszteni a variánsait, itt meg egy tank 4 prototípusát raknák be egymás után.

Tényleg google fordítózhatja a srác, meg itt ott kipótolja, kozmetikázza, hogy jobban hangozzon...😄

- Object 263 has subcaliber shells instead of HEAT shells, because the developers haven’t found historical HEAT shells.
- tier 8 heavies fighting too often in T9/10 battles? “How terrible…”

Egy 300mm-es ágyúnak mekkora lesz a ROF-ja? Ki fog azzal játszani megint?!😄

"A legnagyobb japán önjáró löveg egy kis hatótávolságú, de 300mm-es ûrmérettel rendelkezõ jármû lesz"

A kis hatótávot meg azzal kompenzálja,hogy percenként egy kockát eliminál a térképrõl?<#nevetes1>
Hírek:

"Nos meglehet, hogy páran közületek már hallottak róla, node... a 8.7 nyílt tesztje csütörtökön indul. (Hacsak nem jön közbe valami.)

- T57 nehéz harckocsi gyengítése? "Majd ha szükségét érezzük... és csak akkor."

- A kínai 111 és 112-es kódjelû jármûvek között csupán apró eltérések vannak.

- SerB véleménye szerint a "tárazós" harckocsik nem borítják a játék egyensúlyát.

- Az Object 263 normál repeszromboló lövedékek helyett ûrméret alatti kalibert kap majd, ugyanis a fejlesztõk nem találtak pontos adatokat a történelmileg hiteles repeszgránátokkal kapcsolatban.

- Hogy a 8-as és 9-es tierû harckocsik túl gyakran kerülnek szembe T9-es és 10-es ellenfelekkel? "Ó, borzalom!..."

- SerB azon van, hogy a Churchil GC legyen alaposabban megvizsgálva, és ha úgy adódik, kerüljön egy tierrel lejjebb.

- A legnagyobb japán önjáró löveg egy kis hatótávolságú, de 300mm-es ûrmérettel rendelkezõ jármû lesz, míg a kínai variánsra egyelõre még nincs ötlet.

- Meglehet, hogy a közeljövõben a VK4502 Ausf. A. és B. egyetlen tankká lesz összevonva (több mint valószínû, hogy a jármûtest két külön módosulataiként), legalábbis a fejlesztõk elvileg már rááltak a projektre.

- Mint elõre beharangozott lehetõségek, megeshet, hogy a T-50-2 váza vissza fog térni mint egy T-50-es módosulat, az IS lehet, hogy áramvonalasabb másodlagos testet kap, az amerikai T23 közepes tank pedig valószínûleg egy másik harckocsi alap-formájaként kerül majd újra játékba.

- A Párduc nem korhû, legerõsebb motorfejlesztésének eltávolítása meglehet, hogy érinteni fogja az alapvázra épülõ többi jármûvet is (Jagdpanther 1 és 2), viszont azok jobb terepbíró képességet fognak majd kapni... persze, CSAK HA szükséges...

- A felgyújtásból adód tûzsebzés kizárólag a lövedéket útjára indító játékos jutalmazásába számít bele. (Tehát ha valaki égés közben felderített állapotban tartja a célszemélyt, a folyamatos sebzés indukálta javadalmazásból nem részesül.)

- A tervezett alapvázas egységesítés nyomán több mint valószínû, hogy a Párduc és Centurion alaptípusba tartozó jármûvek egy-egy, megannyi felszereltségében használható tank formájában lesznek összevonva.

Node...

Rendben, szerintem ezek viszont a többségnek tetszeni fognak:

- Az egyik elképzelés szerint (mint SerB is hangsúlyozza - ez egyelõre csupán egy FELVETÉS), az E-50 tank némi 50M-es vázmódosítással felkerülne 10-es tierbe, míg a helyét a "Turbópárduc" venné át. (Magyarázat: Igen, az, amelyik GT101-es meghajtással van ellátva... Igen, a GT101 egy sugárhajtású-repülõgépturbina, hehe...)

- A Pz4 egyik leendõ vázmódosítása már tartalmazná a felszerelhetõ köténylemezeket.

- SerB már fontolgatja egy ideje a vizuálisan is látható, különféle felfüggesztések megjelenítésbeli különbségeinek bevezetését.

- Az álcaháló vizuális megjelenítése egy kicsit bajos, SerB szerint a fejlesztõk még nem törtek pálcát fölötte, miszerint pontosan hogyan is jelenhetne ez meg a játékban.

- Nem valószínû, hogy lesz 8-as tieres prémium-Centurion.

- Mint ahogy már szivárgott ki róla adat: A tier 7-es T-44-122 a 8.8-as patchben startol, mint a másodlagos szovjet közepes harckocsiág egy tagja.

- Hogy a Panzer 38H (A "MikroMaus") állandóan a csapat-összeállítás legaljára kerül? "Ó, borzalom..."

- A Su-152 152mm-es ágyúja azért sebez többet mint a KV-2 ugyanazon ûrméretû lövege, mert "más típusú lövedéket használ".

- K.: "Mekkora összeggel kellene lekenyereznünk titeket ahhoz, hogy a Su-26 visszakapja a 122mm-es ágyúját?" V.: "Ahhoz sosem lesz elég pénzetek..."

- K.: "De ha az összes Su-26 kedvelõ mind összedobná amennyije van?" V.: "Az még pont nem lenne elég..."

- A 8.6 alap álcázási faktora leginkább attól függ, hogy mozogsz -e, vagy sem. Az nem tétel, hogy pontosan milyen picit is mozdult meg a tank.

- K.: "Az M48A1 nem gyenge egy picit?" V.: "Ha nem jön be a gép, nem kötelezõ játszani vele!"

- A limitált MM kedvezmény csupán azokra a jármûvekre fog vonatkozni, amik különösen gyenge ágyúkkal rendelkeznek.

- Ugyanazon technikai feltételek mellett, egy kidõlt tûlevelû fa nem biztosít jobb álcabónuszt lombhullató társainál, viszont álló helyzetben - ha elég széles a sziluettje - van rá némi esély.

- A fejlesztõk egy idõben gondolkoztak egy olyan játékmódon, ahol mindkét csapat több bázissal rendelkezne, azonban végül elvetették az ötletet, mert túl bonyolult lett volna a játékosok számára.

- Azért lett a 15 vs 15 formáció rendszeresítve, mert a szerverek adatfeldolgozási és töltési ideje így a legoptimálisabb.

- Ha jól értelmezem a következõ bejegyzést, SerBnek az a véleménye a Gaijin-os War Thunder próbálkozásáról (miszerint hogy a harci repülõk, hadihajók és tankok ugyanazon a térképen essenek egymásnak), hogy merõ fa**ság...

- A lövedékek röppályájának kezdõ-"íve" mindig a löveg irányzékának közepére mutat, s innentõl ezt már csak a torony esetleges forgása befolyásolja.

- A lövések pontosságát nem befolyásolja, hogy mennyire lett ránagyítva a célpontra lövész-módban.

- SerB szerint nincs álcázási-bónuszbeli különbség a két adott szituáció között {hogy mik is azok, az nem szerepelt az angol szövegben - a ford.}, ám ha a fa túl kicsi, és össze-vissza lombozattal bír, a mögötte lévõ tank könnyebben szpotolható, ugyanis nem lesz teljes egészében kitakarva.

- A fent említett hatásmechanizmus bár évek óta konstans, a jövõben (igen távoli jövõben) talán mégis változhat, ha a tervezõk végleg elszánják magukat a részleges takarási bónusz bevezetésére.

- Nerfelni kellene a Foch 155-öt? "Nem kötelezõ játszani vele. Vagy vica-verza, hajrá, tessék játszani vele! Minket ez mélyebben nem izgat."

- "Hogy a T-44 túl gyenge? Nem kötelezõ játszani vele!"

- Semmilyen PVE (nem játékos ellenfelek/kihívások elleni küzdelem) kontent egyelõre nincs tervbe véve.

- Kína az egyetlen olyan terület, ahol a WoT játékosoknak törvényi jogszabályozás alapján, bizonyos idõközönként szüneteket kell beiktatni a folyamatos játékidõ alatt!

- Ha jól értelmezem a következõ posztot {a cikk eredeti szerzõje - a ford.}, elméletileg úgy néz majd ki a dolog, hogy a Mausos fejlõdési fa a VK-Maus prototípusokkal fog nyitni egészen 7-es tiertõl 10-ig, amik közül példának okáért a VK100.01 egy tipikusan 9-es tieres jármû lenne.

- A prémium harckocsik nem lesznek kategorikusan újrabalanszolva, és nem is fogják megnyirbálni a csatánkénti létszámukat."