World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felre ne ertsd nem akarlak megbantani vagy trollkodni
vmi bizonyitek ??
ez a te accod ? WotLabs
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2013. július 4. 7:19:41
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 3 362 (x2)
Szerzett kredit: 40 626
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
prémiummal.
Ettõl rosszabb kezdést senkinek sem kívánok!
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Lassan beléphetnél valami klánba..
<#zavart1>#zavart1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mozi :-)
A TOP GUN a végére felébredõ visafighter Type-59 miatt ugrott! Köszönet érte a kis fragfighternek!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Egyik T29 csatámnál volt egy ilyen kaliberû artink. Az utolsó tankot 1 t43-at céloztam meg lõttem meg, vele lett volna meg a topgun erre arty kilövi. Ezzel egyidõben meg õ lõtte ki a Hummelt. Summa summárom egész csata alatt azt a 203 dmg-et szedte össze 😄
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pedig nem sok remény fûztem hozzá.
10sec reload, és a camo elég gyatra szvsz. De sniper/support tanknak kiváló.
Gyõzelem!
Csata: Sacred Valley 2013. július 3. 23:30:21
Jármû: Leopard prototyp A
Szerzett tapasztalat: 2 346
Szerzett kredit: 84 600
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Estére néznivaló
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Kár,hogy az "igazi" med ágon csak a T-34-1-nél járok,de nincs kedvem a stock T-34-2-vel veszõdni,128 pen 30ezer xp-ig T8-ban?
Na ne nevettessetek<#nevetes1>#nevetes1>!
(inkább nyomom el a torony árát T9-ben,és teherbírós modullal kibírom a lánc xp-ig,löveg már van a heavy ágról)
Wut?😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
It\'s a trap!!! :)
E-pénisz növelés
Researched😛z.Kpfw. Tiger II researched.
Undistributed experience spent: 78000
Free Experience spent: 0
117 csatából, full stokc tigrissel ki húztam a Kt-t, 0 free exp-vel, prémium nélkül. Csak úgy daráltam az 1k expet, 1900 effyvel zárom, 68% win rattel. <3 <3 <3

Egyébként lol kaptam 5.140 credit kárpótlás fél hp-m elvesztésére. Harmadát fedezné talán
It\'s a trap!!! :)

(grat)
ma esti 9es CW ISU-152 szemszögbõl nézve 😊

De persze közepes tankkal se habostorta, fõleg a modern kialakítású orosz-kínai medeknek from 50-es évek... sarcasm off
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Hát a Td-! Valahogy sosem féltem tõlük. Rejtõzkodésükkel nincs probléma. Igaz hogy nehéz leforogni õket, sõt egy jó td-st egy átlag meddel nem lehet. De valahogy korántsem oppok.
Na amiért írok a következõ miatt. Húzom a T 44et (siralmas statisztika siralmas sebzés (48%win 1100 átlg.seb.) Igaz még enyhén stock.
Nos a kérdésem az,hogy érdemes -e a legnagyobb motort kifejleszteni hozzá, add-e valami hatalmas pluszt (javulnak-e az értékeim)
A célom a T 62 minél hamarabb. Úg is foglamazhatnék, hogy a nagy motorral termelnék -e annyival több xp-t ami megéri azt plusz~25.00 xpt.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ