World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha el tudtam vele bújni akkor királyság volt, ellenben az ágyúja indokolatlanul pontatlan volt (igaz még a régi rendszerben, azóta ez biztos sokat javult) és rengeteg dmg tûnt el az ellenfeleken. Annyi pozitívum azért volt vele, hogy jó a sebessége + forgása és tier 7-es tankokat azért meg tudott pattintani néha, 8-asok ellen viszont már kevés volt az a páncél (max type59-ek pattantak rólam néha, de õk is csak akkor ha nem kupolát lõttek).

Ami gáz vele és a 9-essel is az a kis sebzés, kis hp és gyenge páncél. 330 átlag dmg nem visszatartó erõ ezeken a szinteken...

Mindenesetre annyira szánalmas az egész ág, hogy ezekkel kellett lapulnom a legjobban és mivel jó rejtõzködõ voltam ezért szerintem ezen az ágon lett a legmagasabb a túlélésem is.

amx ac 48 már marha jó TD
Mentem 9-10 kört amióta megvan az E-100,ugyanaz a véleményem mint amikor ellene vagyok"faszom megy ki elé,de különösebb nehézség nélkül ki lehet lyuggatni"na jó,nem a hull pozícióban!mondjuk ezért bejön,olvasgattam,hogy majd mindenki arannyal löki,de ha kicsit pontosabban lõsz,simán lehet vele úgyis lõni,IS7 pocakját simán átdurrantottam vele többX-is,jó mondjuk nem a 110E3 lõttem,de az olyan rusnya teremtésekre naná betolod a goldot!de simán megy anélkül is ,KÉrdés:co-t lehet tenni rá? nem néztem és nem vagyok olyan helyen hogy megleshetném? mert elég égõsnek vettem észre mint ellent!
Ezzel az ággal nagyon mellényúltál. Kb 10-es szinten indul csak be és ott is csak akkor ha melléd áll a tandomfaktor és mindenki afk. XDD

mijki
Köszönöm a tippeket, ment mindkettõtöknek is a +. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ebben a hozzászólásban áradoztam róla kicsit:

Még annyi kiegészítést fûznék hozzá, hogy a figyelmetlenebb elleneket gyakran hátba támadtam vele, mert alkalmas a gyors pozícióváltásra, és mire észreveszik, ráfordulnak, 2-3 lövésbõl már le is rendezte a delikvenst 😊
Illetve én nem klasszikus TD felszereléssel használtam, hanem venti+célzásgyorsító+töltésgyorsító kombóval.

Eagle16
Vagy esetleg még a 105-össel megpróbálhatod, én a 90-essel vittem végig õs elég volt a 135-ös átütés. Cserébe viszont a legnagyobb DPM-et kapod és a legkisebb célzási idõt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Toby0501
Ritkán van tier 10-ben, a weak spotokat még simán átütöd mindenen, de olyankor méginkább visszahúzódó játékstílust követel, mert nagyon gyorsan szétszedik.

Eagle16
Tipp: ne használd a top ágyút. Az elõtte lévõ 90mm-es a legjobb rá, mert azzal nem céloz sokáig.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az átlagok kiszámolására ott van a Jaktor mod,játékon belül simán statisztika,tankra katt,és minden szart kiír,mennyi az átlag dmg,sebzés ,xp,sötöbö,mennyi a low-tól a high dmg,egy tankon,meg minden szar mondom,jó dolog!
Pedig az xvm megmondta hogy nyertek szóval nem értem....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

mijki
Köszi, ment a +.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sajnos.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Mér ketten voltatok csak?

A Lõwe mennyire használható tierX-ben?
Lehetõleg tulajok tapasztalatára vagyok kiváncsi ha lehet köszi.

Ejnye, teringettét! Akkor sem vagyok ideges, nem, nem. Már csak az artyt kellett volna leszedni, és nyerünk, de a 100%-os T29-es csapattársam inkább bekempel a bázisunknál és egy métert sem hajlandó mozdulni. Sajnos lejárt az idõ, egyedül ennyit bírtam tenni. <#rinya>

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Majd a 105-öst tedd rá és egy bónusz, hogy ha szokták arannyal lõdözni: ha ég a talpad alatt a talaj akkor tölts be goldot mert annak 30-al több az átlagsebzése. Egyébként én utáltam fullosan is, de majd az AC.Mle kárpótol.. Ahhoz is egy tipp: ha nem indultál el a francia heavy ágon akkor gyûjts free xp-t a 750LE-s motorhoz másként szívás lesz az a tank is.

Toby0501
Jah, azt a saját adatlapodon, ha fel van téve a legfrissebb XVM. 😄

Mármint nem a leírás hol van, hanem, hogy hol tudom megnézni az enyémet.... 😛

mijki
Az ARL V39-hez tippeket, tanácsokat kérnék, nagyon nem megy vele. Bár még elég stock a kicsike.

lul

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

lul

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Ha van itt Frenky03 nevû játékos, akkor üzenem neki, hogy hiába irogat a játékban, nem tudok visszaírni neki, chat banom van. Írjon itt privátot, vagy adjon TS címet.
Ezek a snapshotos vérvörös emberek megõrjítenek. Minden csatában kapok úgy lövést ami eddig biztos mellé ment volna. Taktikusan elrohansz mellette, védve vagy dombokkal de nem mert a 0,4 acc ágyút felédfordítja és bumm, célozni nem kell. 460 méterrõl fölbukkansz csak felédfordul célozni minek bamm weakspot. Komolytalan gagyi szar

Trucker39
Valóban. ISU-152-re kénytelen voltam visszatenni a trollgun-t. Azzal is nagyon sok munka volt a BL-10 kifejlesztése. No de utána...

Amúgy ma sem nagyon érdemes játszanom. Ma még többnyire a rosszabbnál is rosszabb oldalra kerültem. A duplázó kör volt csak 50 % feletti win chance.

Köszi, jelen esetben nincs pszichológia, bár tény, nem látok szignifikáns különbséget a két adat közt. Max a sok kill a gyanús a T43-on, ami azért érdekes mert a pantherrel nagyobb az átlagsebzésed, tehát nem kéne sokkal kevesebb killnek lennie...

már írtam kurva num lock volt a hibás 😊
én meg nem is néztem a monitort h mit írok mert közben mást csinálok....

isu-152õt kár kihagyni, egy igazi gyilokgép.... félelmetes gunnal/camoval!
Toby0501
Itt van róla egy szösszenet, illetve egy link az XVM fórumra, de az orosz. De WoT fórumon is van róla információ, én pl ebbõl a hozzászólásból idéztem.

sima su-õt is essel használtam/használom 😊

Ezt jólmegaszontad. 😄
Egyébként én is meg az ISU-t is amíg dühömbe el nem adtam a sok babuin miatt.
Egyszer majd visszaveszem mert van 2 orosz TD legénységem is 2-3 skill-el.

Tudtam elsõre is,nekem volt az az orosz ág😊

😄DD
fogalmam sincs ki lehetett az <#whatever>

(KV-2 21 csata 80.95% WR) <#vigyor>
kurva num lock....
su-152õt 152essel*
Ezt én is örömmel hallom😊

Hi.Én tegnap 1 kv2-õt láttam így operálgatni😊

Egyszerûen 1 állat volt<#alien2>

Ezt hol lehet megnézni?

Hi all.Kb2 napja beszélgettem itt 1-2 emberkével,h a KV1s op,mire írtam,h a vk3601is az😊Sõt sztem 1vs1ben jobb is mint a kv1s..

Gyõzelem
Erlenberg 2013. július 8. 11:31:08
VK 36.01 (H)
Szerzett tapasztalat: 2 480 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) + kredit 70 852

3.2k dmg

prém nélkül,Konish ágyúval

1ik kedvenc fun tankom<#alien2>

Csatában elért Achievement Top Gun, Mesterlövész

sima su-õt is essel használtam/használom 😊
400 csatám van már vele 😄
Nálam a platoon nem sokat számít, talán a játék elején voltam profikkal szakaszozni, fele arányban szakaszban inkább potato-s körök vannak<#idiota>
Ez sima SU-152 nem ISU ami ugye egy tier-el lejjebb van.
Tier 7-be ment ahol ha nem is ûber de elmegy a 175mm pen.
Azért T8-9-ben azt az átütést már a hajadra kenheted, én is tolom a goldot a 122-44-be ha berak kilencesek közé.

úgy néz ki szétfogják szedni a két statot....
külön lesz a solo random, és külön a platoon/company/cw 😊
jó lenne, én örülnék neki.... kiderülni ki milyen játékos is valójában....
Toby0501
Hogy fakocka legyen. A platoonozós companyzós kiemelkedõ eredményeket próbálja kivonni a számításból. Szóval, ha egy companyzós IS-3on van 60%-os winrated, de az IS-8cal már csak 49%, akkor azt valahogy kompenzálja. A lényeg, hogy elvileg ha nem platoonznál és companyznál, akkor neked is balf*sz statod lenne, mint matyinak.<#idiota>

Hi.Röviden?<#alien2>
Most tuti nem olvasom el😊

Bocs a késõi válaszért, de nem voltam gépközelben.
Szóval, itt vannak: Párduc T-43

Nem egy nagy etvasz egyik se, de a T-43 még így is jobb játékélményt adott nekem.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Toby0501
Dobtam neked egy pirvátot, majd csekkold már, ha idõd engedi! 😄

Amúgy TWR röviden, angolul:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Considered only tanks with more than 100 fights.
2. 1000 is not considered a low-level fighting in the technique with a low% wins (less than 53%) - the player just learning to play, the statistics do not show his skill.
3. The remaining tanks are measured in two ways: the sufficiency of the average damage on the tank to% win on it (taken from the table in your base) and the level of confidence in the tank (the company and the trust is low pedobirskoy technology - from the same file.)

Damage formula is: current-> damage / (current-> link-> dam55 + current-> link-> dam5 * (current-> rate-55) / 5)
where: current-> damage - average damage to the tank,
current-> link-> dam55 - damage is required for 55% win (from the table)
current-> link-> dam5 - damage required to + / -5% wins (from the table)
current-> rate - current win rate on the tank.

For tanks, for which we did not score in the table base value damage (mainly because I do not play them and do not know how many there should be), the formula used by type of equipment, type:

current->damage/(hp*(20+current->rate-55)/20);
current->damage/(hp*1.2*(20+current->rate-55)/20);
current->damage/(hp*3.2*(20+current->rate-55)/20);
current->damage/(hp*0.7*(20+current->rate-55)/20);
current->damage/(hp*(20+current->rate-55)/20);

For bands, DC, arts, LT, ST, respectively. hp - HP is a very calculated tank. Basically, it's an outdated method, from him we are gradually fading, scoring guide to the damage.

Getting enough damage is averaged with the level of confidence in the statistics on the tank - on a weighted average based on the art on the 1st level of trust influence over two times than that of damage (we do not trust the article on the smaller tanks), at the 10th level, on the contrary - it is more important than damage confidence. This assessment is used in the calculations.

4. With a positive evaluation,% win on the tank slightly cut off by damage (if the damage is not enough).

Dockage formula:
where

current-> rate - current win rate at the tank,
damage (current) - damage to the sufficiency of the win rate,
current-> link-> acc - the credibility of the statistics on the tank,
current-> link-> level - art.

5. When a negative assessment (if you suspect that stat company commander or platoon commander) - statistics on the tank compared to other similar cars (mostly not playing in the companies.)

Similar tanks are selected on the following criteria: type, HP, speed, rate of turn, review. Level of similarity same is as follows:

if (current-> link-> type == base . link-> type) same + +; / / type of technique
else if (current-> link-> type == 3 | | base . link-> type == 3) same -; / / Do not compare to Artoo-tank (3 - code
/ / / / Speed / / Review of same + = current-> link-> acc; / / Accounting confidence statistics (to screen in the first place is not company-tanks). Same = Same / 6;

Select up to three cars (if your account is fairly similar - with a level of similarity of at least 0.5).

6. If the tanks similar statistics are not worse, then checked the tank stat is left unchanged if worse - ruthlessly cut.

Cut formula dockage, shown above, plus averaged with similarly analyzed and cut these statistics most similar tanks. Recursive algorithm, so it can get into the statistics, touching different tanks at several levels deep - until it finds a car worthy of the trust. With each level of recursion, the requirements for damage / trust fall to 0.1, so it does not climb too deep and not too complicated the calculation.

Master91
De meg néztem profilodat, 58 csatából

1882 átlag sebzés
1.43 kill ratio
75% hit ratio
563 átlag exp
50% win
1487 effy

Szóval ügyes szerintem!
Na igen, csak ez melóból nehézkes most 😄

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hali Guruk <#worship>

Mit jelent ez a TWR nevu szazalek a kepen ?

elore is koszi

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Master91
Számold ki!

Játékon belül ki keresed a tankod statját, ott vna az összes sebzés, azt osszd el a csatád számával, és voalá, ott az átlad sebzés.
van valami olyan stat-os oldal, ahol tankra lebontva lehet látni ezeket? Mert én csak olyat tudok, ahol globálba.

A globál ilyen (mondjuk valami gebasz van, mert az utolsó x csata adatai ugyanazok...):

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!