World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg, hát igen is kell a balance, milyen lenne ha egy adott tier-ben egy tank legyõzhetetlen lenne a vele egyszintûeknek is? Faszág. ( hm jah igen, rühellem is a KV1-S-t jut is eszembe...)
Lényeg az, tudni kellene vele hogy kell játszani. De hát sajnos ez az ami nem megy .
A KT-vel meg élvezet játszani T8-ban persze ha nem siemka harcosokból áll a csapat. És igen, azért élvezetes, mert éssszel használva rendkívül nehezen lõnek át, ellenben nekem van egy pontos és bika ágyúm.
Mégis meg lehet élni vele a távolsággal a derp ágyúval is. Ami pedig állitólag semmit nem talál el meszirõl.
Nekem a szituáció meg a pálya adja azt hogy milyen távolságból lövök, nem az hogy milyen tankban ülök. Nem mászok bele a szájába az ellennek azért, mert közelharcinak titulált heavyben ülök, messzirõl ugyanolyan jól el lehet találni vele bármit, mint az ún Sniper tankokkal.
Továbbra is tartom, egy tank attól nem lesz jó, mert MESSZIRÕL, 2. meg 3. vonalból el lehet találni vele az ellent...
Teszten mentem vele egy próbakört...ács pancser egybõl 5k feletti sebzés pedig teljesen átlagos player vagyok.
Persze az is benne van hogy ez teszten volt.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
262 csatám van vele, az egyetlen T6 fölötti tankom és valszeg nem is lesz más T7-es. Csak a VK3601H-val van több csatám (299), ebbõl látszik hogy hozzá vagyok szokva az alacsony sebzéshez, a lassú mozgáshoz és hogy egy világítótoronyban játszom végig a csatákat (értsd: bazi nagyok).
De az sokat elmond, hogy semelyik más T7 tanknak nem merek vele szemtõl szembe menni mert lazán ledarál. És ha teszem azt egy kv1s-t vezetek és szembe jön egy Tigris már elõre röhögök szerencsétlenen...
De érted, jön pistike, aki azzal a tudattal ül a Tigrisbe, hogy a Tigrisekkel felszerelt schwere-Panzer-Abteilung 508 100 tankot lõtt ki és csak 19et veszttet harcban.
Amikor aztán azzal szembesül hogy mondjuk egy IS 1vs1-ben megveri, esetleg két Sherman derppel kifilézi, akkor jön a "szar a tigris, a WOT is szar mert nem történelemhû".
ilyen a Ferdi is, ISU-152 is
de vannak vegyestüzelésû tankok is 😊
amik távolról jobbak, de felveszik a kesztyût is közelharcban is 😊
(Jp2, amx ac 48, tiger, kt stb stb....)
de vannak a tipikus közelharci tankok
IS, IS-3, M4, Kv1s stb... de ne neked kelljen már elmagyarázni 😄
nem vagy már kezdõ <#awink>#awink>
Nem fogok azért nem lõni egy IS3-al a célpontra, mert az túl messze van. Ha rálátok, lövök.
Lehet nézegetni a találati arányt 😊
Na de a sima Tigris, oké nincs nagyon páncélja, de mit csináljanak vele a fejlesztõk? 100 mm volt, és nem döntött. Ez van. De az ágyú fasza, lehet vele alkotni, de ha tier 9-be rak be...tök mindegy, ott a legtöbb tier 7-es rácseszik úgyis.
Én azt mondom, a tier X-ig, teljesen jók a német tankok.
Tier X-ben van a gond, az a hülye óriás TD... nevetséges.
Maus, oké böszme páncél, de a többiek ágyúja többet üt át, és lassú nagy célpont. E100...csak gold-al lenne érdekes, de az meg pattogós.
De egészen addig, faszák a német tankok. Csak tudni kéne használni is.
Mert a kis Hans, csak addig jut el, hohó Tiger II...legyõzhetetlen, aztán két lövéssel felgyújtják, mert nyíl egyenesen ki áll a mezõ közepére, be se forgatja, el se rejti a tank gyenge pontjait ,és bosszankodik õt miért lövik ki. Gyakorlatilag szinte csak ilyen Tiger II-eseket, látok, de ugyanez áll az E75-ösökre is például.
Innentõl kezdve, vajon mikor könnyebb az élet: ha frontvonalból harcolsz és vérzel, vagy ha a második sorban várod hogy a többiek kikaparják a gesztenyét, te me sniperkedsz 😊
Azt minden tankkal meg lehet csinálni, és attól egy tank nem lesz jó.
aki az IS-el marad távol és sniperkedik az egy gyökér 😊
az agresszív közelharcra van.... kibújsz lõsz,mégha be is kapsz egy találatot te kiosztasz vele 400at! az meg tier7ben elég durva
utánna elbújsz, töltesz majd jöhet a kövi 400as damage 😊
persze az sem árt ha van melletted valaki, de igazi agressor tank
talán a legjobban alkalmazható agressor tank a tier-t és az ellenfeleket figyelembe véve 😊
anno. indultam t8 ESL 1v1-en, azt mondanom sem kellett hogy nem volt tier8am 😄 csak tier7em... T29 és IS
elõször T29-el mentem, nem volt rossz, volt win-em, de rendszerint allul maradtam a mobilitás miatt
na mondom adok egy esélyt az IS-nek... a map ENSK volt mindig
öccsém így állt a pofám 6 win után zsinorban <#vigyor>#vigyor>
egyszerûen elmentem egy oldalt gyors elõre (csak városban lehetett mozogni) majd visszafordultam, megkerestem az enemyt... rendszerint KT-t és T32õt hoztak, nagy ritkán IS-3at... IS-3al meggyûlt a bajom
de KT meg T32 ááááá kapták az áldást...
belevertem egyet -400, egybõl annyi HP-n volt mint én...
utánna elmentem, mentem egy kört, megkerestem belevertem megint egy -400at és egybõl nálam volt a HP elõny, utánna vártam 1 percet és rámentem face to face... nagyobb alpha miatt nekem kedvezett a szitu, csak a gyenge pontokat kellett ismerni és WIN!
szóval az IS brutális közelharci tank... és nem igaz az állításod hogy távolról minden tank jó 😊
A távolból vagy a másodvonalból támogatva nagyon szépen lehet dolgozni vele.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
szerintem nagyon jó tank az.... csak nem úgy kell használni ahogy a videón látható
távolabb kell maradni az arcvonaltól, és távolról adni vele az áldást.
pláne új peccs óta alig lõ mellé
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egyszerûen ben vannak "balanceolva" abba a tierbe, ahová besorolták õket. A KirályTigris ami pl a világháborúban ultimate toptank volt, a játékban csak egy T8as, nem rossz de nem is verhetetlen.
Ezt nem tudják az emberek elfogadni/megérteni, és ezért fikázzák a játék "történelmi hûségét".
Nézzétek meg ezt a videót. Hát nem tudom, nekem is volt Tigrisem, és nem értek egyett. Használható ez. Legalábbis anno nekem használható volt, igen, semmi nem pattan le róla, de el lehetett vele lenni. Nem értem mire föl ez a nagy negatív megítélés( bár a videó készítõje szerint a háború léegjobb tankja a Királytigris..no comment) Amúgy általában tetszettek a videók amiket feltesz az illetõ, de ezzel most nem értek egyet .
mégha azt mondom elsõ lett volna meg
BDR-el mentem egy 8 killes kört és ugye kaptam egy Top Gunt meg Radley Walter medált is de valamiért a statisztikámban nem szerepel. Ez valami bug lehet ?
Angol T10 TD az egyetlen kitétel, a többi mellékes!
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Lesz valahol egy bug a rendszerben. Egy ticketet lehet hogy megér. 😊
Csata: Sand River 2013. július 9. 9:36:16
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 524
Szerzett kredit: 16 121
Csatában elért Achievement: Megszálló
<#wilting>#wilting>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
tik-tak-tik-tak...