World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

íííígy van!!!!
Nesu
na kössz !

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Acélfal konkrétan 7000 kredit, a többi az a +30% miatt van.
GaBenc
Ha a random azt mondja akkor mehetek a ...
ARL V39 egy KV-t nem tudok kiszedni hátulról. Lövöm a tornyot (hátulról, lepattan. Na akkor adunk a jónak, seggbe lövöm, lepattan. Lánctalp, még mindig mögötte vagyok....lepattan. Akkor mégis hová kéne lõni. Az elejét nem látom, mert mögötte vagyok. Most kerüljem meg?

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

hát nem tudom... én többször láttam tõled igencsak átlag alatti eredményeket ide belinkelgetve....
lehet, hogy neked jó eredmény, de itt a többi jó eredmény mellett igen csak értelmetlen ilyeneket betenni :S
Nesu
a híd alatt volt ,onnan meg nem tudott kijönni ,így a kis társai elvéreztek

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Fingod sincs a háborúról.
Mármint bontottad is a fedezékét, vagy egy átlõhetetlen fedezéket tartottál tûz alatt? <#violent>

Nesu
a lõszer olcsó az ellenfél ,meg lapul

Egy kis virtuális pénisznövelés 😊. Kár, lehetett volna 9 kill is.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Nesu
pesze mert a M6 -t zárótûzelem ...
ami annyit tesz ,hogy nem bújt ki a fedezékbõl ...

Elméletileg pedig csak 120 millis, enyhe szögben döntve. Mondjuk olyan 140 effektív. Ehhez még hozzájön valamennyi, ha nem pont oldalról kapod el. Aztán 210 pennél is ott van ugye a +/-25% random.
😊))
Azért odatetted magad te is rendesen.
Tizenkét lövésbõl három találat. Na ez már valami.

Nesu
Acélfal 13594 Credit

Az E-75 oldala tud fura dolgokat produkálni, pedig tudtommal még csak nem is spaced armor. Olyan mint a VK4502A frontja. Sose tudod mikor fog T10 ágyút pattintani, és mikor ütöd át röhögve.
Ha csak a nap lenne ilyen. Próbálkozom a T54E1-el mert mondjátok nem fostalicska pedig... Amikor úgy kezdõdik a csata hogy lepattansz a wz-132-rõl. Majd látod egyedül maradt egy 200 hp-s e75, váltasz premiumra hogy biztos legyen. Odaérsz, közvetelen közelrõl leláncolod mert a legszélére hord az ágyú de legyen, van pénz rá majd hasbalövöd nem nyer, megint has megint lepattan majd megadó sóhajjal mellé mész és oldalról tudod kivégezni csak kivégezni. Aztán lepattantam 3x egy beforgatott t30 testérõl, kicsit rángatózott akkkor már a szemöldököm.
Volt olyan is e75 ház mellõl kigurul, 30 méterrõl totál merõlegesen belelövök az oldalába 210 pen és lepattan. Ez nektek hogyan OP gép föl nem fogom.
No mindegy, 4-5 hónap és t57, reméljük kárpótol

úgy látom nem csak nekem tûnt fel h valami itt nincs rendben....
Én elõzõ héten néztem, ennek az ötösöknél másfélszeres kredites eventnek a kapcsán, hogy az oké hogy másfélszeres kredit, csak mintha az alap kapott összeg lenne alacsonyabb mint általában. Pedig akkor még prémem is volt. Volt hogy 700 sebzéses gyõztes körre Pz 3/4-gyel kaptam valami 22 ezer bruttót, prémmel és akcióval együtt. És ötösöket lõttem végig.
eddig nekem is szánalmas...
másik meg a WG kegyetlen átbaszott minket a Matilda +80%-al... hogyne, hülye aki elhiszi!!! 1000 sebséses körre kaptam vele 11+9k-t!!! össz 22k! 80%-al együtt EZ MI?<#conf>

régen amikor 80%+ volt sorba mentem vele a 40-50k-s köröket...
most meg mentem 3at és lófaszt nem hozott!!!!
nagy tierben meg lose lose hátán 😄 4-5000eket kell sebeznem minimum h legyen egy kis esély nyerni

másik meg hogy kivan az összes faszom az összes magyarral...
ennyire nem lehetünk bénák???
fjords-on a KV-1ünk (magyar) egyedül felment jobbra fel a hegyre, mire felért a csapatnak annyi volt... mire megkerülte a hegyet egyedül maradt :S meg nem mondom mi a neve, de statja alapján 50-100 effi közé teszem :S

tegnap ugyanez amikor destymeme-vel szakaszoztunk
IS-3 meg IS-3 meg T34 platoon mountain passon bement kempleni a hídra
nekem kellett protoval egyedül elmennem a körútra, el is küldtem õket a kurva anyjukba.... erre mi a válasz? majd nézd meg az exp-ket csata végén...
utánna arra verék a nyálukat h 0 dmg-em lett
"igen bazdmeg mert helyettetek mentem el erre a k*****" vicc, ennyire béna magyarokat látok nap mint nap!!!! elfogytak a lengyelek???
Eddig botrányos napom van, egyedül a T-25-el tudtam "normális" duplázóst lemenni, a többiben kb. szobanövény teljesítményt tudtam nyújtani... Nem tudom mi van, jön a front, vagy mi... az utolsó meccsen is Leo Protoval megküldöm a Panthert, és lepattanok... 200+os pennel, nézek is, hogy mivan? Nem is erõltetem tovább...
<#szomoru2>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az engem is nagyon érdekelne, megköszönném ha belinkelnéd. Mivel nem töltöm itt minden órámat, extra hálás lennék ha dobnál a privát üzenetet is a linkkel. Elõre is nagyon köszönöm!

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Létezik egy replay converter, amivel a régebbi verziókat (pld 8.4) átalakíthatod újra lejátszhatóvá. Egyszer már linkeltem ide (ha nem találod, hétfõn újra beteszem a linket, mert elmentettem a kedvencek közé otthon, de most vidéken vagyok).

Most nézem, a Ram-II prémium tanknak nincs lövegpajzsa, és a löveg alatt-felett nincs páncél - ez komoly?
Szóval akkor kb. a lövegcsõtõl jobbra, vagy jobbra-felfelé kell célozni, ha jól gondolom...?
Engem már párszor megmentett ez a dolog mikor low-hp-s KV1-S ellen kellett harcolnom és csak a tornya volt tiszta célpont.
Fogalmam sincs, még nem próbáltam.
A myreplays.ru oldalon már nem lehet youtube-ra feltöltetni?

Köszi, elhiszem. Akkor majd élesben próbálkozok vele.
pedig a KV-1s és az IS tornya elég gyakran belõhetõ szembõl, fõleg mióta amit te is írtál 60millis lett a pajzsa(régen 100 volt ha jól emlékszem) inkább a random számlájára írható, hogy nem lõtted át amikor próbálkoztál vele.. vagy ha gondolod menjünk pár gyak. kört aztán kitapasztalod hol kell lõni

Köszi, de sajna kipucoltam az updates mappámat 😞
Na mindegy. A replayokat azért megtartom az utókornak 😊
Sok tankon hatalmas a lyuk a pajzs mögött. (Írtam már, a tankviewerbõl szopom az infókat, aztán hogy helyesek-e az adatai...) A T-150 pl. kivétel, a 90 millis pajzs mögött mindenütt 75-100 millis a páncél, szóval oda inkább nem lövök 😄

A KV-1S ugye érthetõ okokból nagyon népszerû a játékban. Namost, mint írtam, van egy szép nagy lyuk a löveg körül, fõként (szembõl nézve) jobbra-felfelé, a pajzs csak 60 millis, tehát elvileg simán átlõhetõ. Az a baj, hogy a gyakorlatban nem ezt tapasztaltam - hiába lõttem szembõl a lövegcsöve mellé: 90 fokos becsapódás ide vagy oda, nem sérült semmit. Van egy gyanúm, hogy a tankviewerben meg a models3d-ben nem mindig pontosak a rétegelt páncél mögötti adatok, legalábbis az ilyen 0 mm-es lyukak esetében.
Tankviewer, de megnézheted itt is, ugyanaz:
http://gamemodels3d.com/worldoftanks/
Amit itt írnak az esetleg? link
Még valami: van rá mód, hogy régebbi verziójú replayt lejátszhassak? Vagy kidobhatom a kukába? 😞
Ezt az adatot weboldalon nézted? Mert játékban ugyanakkora a páncél (papíron) de végülis elhiszem. Személye válogatja ahogy mondod.
Van kupolája azon is, csak sokkal kisebb. A lövegpajzs meg azzal nagyon gyenge, 60 millis (a 80 millis, ill. 88mm gunnal 80-100 millis helyett). Viszont az egész torony sokkal kisebb. A viewrange ugyanannyi. Igazából szerintem mindkettõnek van létjogosultsága, jómagam inkább a nagyobb tornyot preferálom a plusz hp miatt.
Eagle16
HP sebzést is okoz.

De azért a legtöbb tankon nagy területen van átfedés a toronypáncél és a pajzs között, szóval vannak jobb gyenge pontok is.

Ha mindenképpen a toronyra lõsz, akkor a löveghez közel kell lõni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jaja, jó mindkettõ, csak máshogy kell õket használni. A VK36 a tapasztalatom és a paraméterei szerint nem a legjobb az ilyen közeli dogfightokban, inkább középtávról vagy messzirõl kell vele sniperkedni (kiváló célzás, nagy átütés). A T-34 meg tipikus flanker közepestank, nagyon jól manõverezik, bár a peccs óta vele is lehet távolról puffogtatni. Szerintem 😊
Nah ha wot közelbe kerülök meglesem õket. Még lehet hogy ellesek pár trükköt is.<#smile>

Amúgy Jeff említetted a lassú toronyforgatást. Mikor még megvolt a VK poénból lecserélltem a tornyot a stockra. Hátrányok: kevesebb HP, talán kisebb view range. Elõnyök: A torony forog mint a mérgezett egér, alacsony, nincs weakspot a kupola formájában.
Két kérdés:

- A tankviewerben ill. 3dmodels-ben lehet látni, hogy sok tank lövegpajzsa mögött nincs páncél. Ha ilyen helyeken átütöd a pajzsot, csak a löveg sérülhet, vagy hp sebzést is okoz? Pl. a KV-1S pajzsa csak 60 milli, mögötte a löveg körül nincs páncél. Ez szerintetek gyenge pont, vagy sem?

- Tud valaki linket adni valami jóféle sérülésjelzõ nyilas (nem úúúgy, te... 😊) modhoz? Ami most van, azon nem tudom megkülönböztetni a pattanó lövést a sebzõtõl, meg az irányjelzõje sem a legjobb.
Grat mindkettõtöknek a tesztért 😊!
De ha jól látom jeff a 88assal tolta, nem a konish ágyúval. Azzal szerintem elõnyben lett volna, nem is kicsiben.

Ha ráértek és van kedvetek azzal is menjetek pár kört.
Egyébként nem sokon múltak a csaták szerintem. Ha jeff tartotta volna a távolságot, illetve közelharcban többet mozgott volna, fox többet pattant volna talán és nyerhet.

Szóval hajrá a következõ 5 körhöz jeff 😛!
popey8
Tegnap meg lett a T57 is, de nem kaptam meg a 2 prém javítót és nem is írta ki, h mission accomplished vagy mit szokott ilyenkor. Szal úgy néz ki nálam sem mûködik.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Jó meccsek. 😊 Nekem ebbõl úgy tûnik, a két tank egész jól van balanszolva.

A legjobbakkal is elõfordul... Rossz helyen volt a T-34 hátsó fele <#nevetes1>
nincs kedvem visszaolvasni sy, de a mission mûxik valakinek?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Van benne valami, persze, de nem alkottam nagyot, csak jó helyen voltam, ha nem lett volna 10 nullás ki se raktam volna. De azért büszke is voltam magamra egy kicsit :-)

Elsõ hármat láttam eddig, egy pattanó volt a T-34-en.
Jó csaták voltak amúgy, grat 😊
Nézd meg az elsõ replayt... Régen az a lövés valszeg mellé ment volna - hiába vagy überkirály játékos, nem a gondolataid meg az eszed irányítja a skulót a célkörön belül, hanem a játékrendszer.