World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reggel meddel majdnem félpercig kellett várni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
#417085: Én azt hittem, a kocsmában a társaságért kell fizetned vagy mi. :-o
---
Napi ~64 BP pont az előző szezon napi 32 BP pontjával szemben elég jó, plusz ami FL-ből befolyik majd, meg plusz, ami a csatákból befolyik, amíg a dailyiket/bonust/extrát megcsinálod...
Első nap 6 csata alatt 3 szint (extra 50-ével együtt) nem rossz. :-o Így még FL nélkül is megvan 70 nap alatt a 150. szint, azzal együtt - ha akár csak ugyanúgy ad majd napi 1 szintet, mint előző szezonban az SH -, meg még két héttel korábban. :o
WG nem akarja, hogy játssz a játékkal, végre. \o/
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WOTban pénzt csak prém accountra vagyok hajlandó költeni, az én ár-érték arány érzékem megtiltja a prémtank vásárlást ;)
(ugyanezért nem járok kocsmába se 4x áron venni a piát, csak azért fizetve ennyit, mert biztosítanak egy helyszint az iváshoz :D )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.06.23. 15:04:53
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Ami még nagyon durva lenne, ha a hulldown tankok tobbsegenek nagy pen-u HE loszere lenne, hogy pont ralasson a legveknyabb tankreszeidre, pl. toronyteto, motorteto… oh wait.
Remember kids, nominalis vastagsag szamit, az nem, hogy milyen szogbol latsz ra. :)
Addig is ne felejtsetek el, hogy a HE bar mar nem automatan keres maganak celt a becsapodas helyetol, de pancelra csapodas utan a nominalis pancelvastagsagot nezi, nem az effektivet!
Magyarul ha tudod, hogy 60mm a bobjecten a ferde pancel, es van egy 90mm atutesi 1400 alfaju jgpz loszered, ne a lovegpancel mellett lodd lofasz sebzesert, hanem a ferdet a jo sebzesert, mert nem fog lepattani mostantol. ;)
Ui: nyilvan nem spaced arnorrol beszelek.
Semmi értelme szpotolni többé,eddig az artyk miatt volt jó a szpotolás,ők legalább sebeztek.
Most megyek egy csatát EBR-erl,szpotolok egy csomót,szpot sebzés meg nuku.
Gondoltam akkor aktiválódik majd ha belépek... a rentes progettót is felkenhetik a hajukra, ha legalább csataszámos rent lenne, de nem, az is időre megy.
Nem ajándék ez, hanem egy szánalmas kísérlet arra hogy visszacsalogassanak a játékba :P

Med light és heavy tankkal marha sokat kell várakozni csatára.
Mert baromi sok arty várakozik.
Az artyk meg szarok lettek,hiába szpotolok 3 arty mellett 9-12 tankot,szinte semmi spot sebzés nincs,mert lófingot sebeznek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.23. 10:19:02
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
@Maala köszi az infót ;)
Most láttam ezt a vidit, skill4ltu mondja el kőkeményen - beszólva a WG-nek - a véleményét, h mi a gond a wottal manapság: Skill vélemény
Ha van fél órátok érdemes végignézni, bár sztem itt mindnyájan pontosan tudjuk, h minden amit a wotról mond egy az egyben igaz :D Azért vannak benne érdekes dolgok pl. a rádió felszerelés működése vagy a végén ahogy a WG a Pz4 hydrot reklámozza... sosem olvasom el az effajta cikkeket/híreket az oldalon, mert pontosan tudom, h átverés az egész, de azért meglepő, h van pofájuk ekkorát hazudni :D
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ezek meg majd a következők valamelyikében, T34,T49,112,Is6 stb.
A francba.
Arra kíváncsi lennék milyen.
De az volt hogy most T34,T49,112,Is6 meg a fene tudja mi kap buffot.
Azzal mi van?
Sajna mobilról nem tudom megnézni a videót.Vagyis nincs értelme.
De este megnézem ha haza érek.
Mégis csak jó volt begyűjteni Is6 és Is5 tankokat.
Bár Is6 így is tök jó.
- lesz egy Recon nevű játékmód, ahol a még nem véglegesített, leendő új mapokon lehet majd játszani, a meglévő mapok nem is lesznek benne. Bizonyos mennyiségű lejátszott csata után feedbacket tudsz majd adni a pályákról, véleményezve őket. Minden küldetést/battle passt lehet majd húzni ebben a módban, kivéve a kampányokat. Aki eleget játszik vele, jutalmakat kap majd az eltöltött játékidő függvényében.
- Minsk változtatások: eltűnik egy csomó fa, a nyugati oldalon kicsit nehezebb lesz az átjárás, a folyó medre innentől átjárható lesz, a keleti szélen az obeliszktől keletre nyílik egy teljesen új útvonal a heavyknek.
- Újabb modok kerülnek beépítésre: commander camera (ki tudsz majd zoomolni és a magasból körülnézni), csapat HP megjelenítése felül.
- Buffok: 121B, M60, Chieftain /T95, KV-4 Kreslavskiy, IS-5, T23E3, M41D, Senlac, T92, ISU-130
- valamint most már majd lehet blueprint fragmenteket gyártani a szövetséges nemzetek között átjárva (tehát pl. 6 kínai blueprint fragmentből tudsz majd csinálni 1 oroszt)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nem tudod a T49 buff is ezzel jön?
Na meg az Is6 T34 buff?
Főbb pontok:
1. Az arty tracerek sokkal jobban láthatók lesznek.
2. Az artylövések becsapódásait 10 másodpercig egy körrel jelezni fogja a minimap, úgyhogy nagyjából tudni lehet majd, hogy hány arty és mikor tüzelt.
3. Új parancsnoki perk: Sound Detection. Egy animált "oszlop" formájában jelzi, ha egy arty rád lőtt. Az oszlop helye mutatja az arty pozícióját. Csak akkor jelez, ha a az arty lövésének pillanatában a becsapódási területen belül vagy, tehát ha 60-nal repesztesz, az arty pedig jóval eléd céloz, még mindig figyelmeztetés nélkül fogod kapni a sallert. A figyelmeztetést csak a tüzelés pillanatában kapod, tehát lassú tankok valószínűleg a hajukra kenhetik.
4. Három arty lövedék típus:
- sima HE: Stun, nagy robbanási terület, kis átütés. Magas röppálya, alacsony lövedéksebesség.
- alternatív HE: Nincs stun, kisebb robbanási terület, magasabb átütés. Közepes röppálya, közepes lövedéksebesség.
- AP: Csak átütve sebez, magas átütés. Alacsony röppálya, magas lövedéksebesség.
5. Az Intuition perk innentől fix százalékkal csökkenti a lövedéktípusok közötti váltás sebességét, amely felszerelésekkel és perkekkel tovább növelhető. Töltés közben nem aktiválható.
6. Az artyk innentől látni fogják a sniper nézetükben a rendelkezésükre álló lövedéktípusokat, valamint azt, hogy az adott lövedéktípus kb. mennyi idő alatt ér a célkereszthez (lehet ez már eddig is így volt, nem szoktam artyzni).
7. A HE lövedékek innentől nem egy bizonyos robbanási sugáron belül fogják "megkeresni" a legvékonyabb páncélt, és annak sebzést okozni, hanem kizárólag az a páncéllemez számít, amin a lövedék becsapódott. Tankok alá, a talajba lőve a HE nem fog sebezni. Mindez csak a normál tankokra érvényes, az artykra továbbra is a régi rendszer vonatkozik.
8. Mostantól a HE is keresztülmegy a tereptárgyakon, és ugyanúgy veszít az átütéséből minden akadállyal, mint a páncéltörő lövedékek.
9. A HE lövedékek nem fogják figyelembe venni az effektív páncélvastagságot, csak az eltalált lemez nominális vastagságát (lapos ruszki heavyk toronyteteje szeretni fogja).
10. A HE lövedékek át fogják tudni ütni a köténylemezeket és hasonlókat (nem tiszta, hogy minden spaced armor ide értendő-e), és tovább haladhatnak. Ezek a nominális vastagság háromszorosával fogják csökkenteni a lövedék átütését. Tehát például átlőhetsz HE-vel egy 20 mm vastag köténylemezt, de ha a lövedéked névleges átütése 80 mm, akkor a lemez átütése után ebből csak 20 mm marad, mivel 80-3x20=20.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2021.06.21. 13:31:31
A t10 AMX 30B is ott van collectorként egyébként, azt még nem próbáltam.
Amit gyűlölök azóta az update óta, hogy a garázsból eltűntek a fejlesztés konfiguráló dobozok, és a tech tree-ben kell keresgélni, hogy melyik ágyút stb. rakjam a tankra... <#duhos2>#duhos2>
Csak light,heavy td és arty.
Két nap alatt kétszer találkoztam Obj 279{e}-vel.
Oldalról ez a tank piszkosul papír.

Második találkozásnál csak addig jutottam hogy láncoljam,túl sok arty volt a csatában és szétkapták hamarabb minthogy meg tudjam kerülni.
Másik,tegnap voltam T8 csatában,tele volt a csapat prémmel,prém light,med td heavyk.
Prokhorovka.
Piszkosul nagy bukta lett,mindenki az erdőbe ment kempelni és nem mozdultak sehova,az ellenség -2 fővel kezdett.
Ugyanis csata indulása után az ellenséges csapat összebalhézott,azt láttuk hogy az artyk bekékülnek majd meg is ölik őket.
Próbáltam minden oldalt segíteni,de hiába piszkosul megvertek minket,egyedül többet sebeztem kb mint a csapat.
Honnan jött ez a sok prémium barom?
De legyen må t8.
T9 nem az igazi.
Vagy lehessen venni prém tankkå alakító tokent.
T49 egyből prém lenne.
Egyébként egy troll ágyús T8 prém T49 nekem kellene.
Vagy M4A1 troll ágyúval prémként.
A tech treeben levő M4 a legpofásabb.
A K-91 meg olyan ronda hogy azért.<#zavart1>#zavart1>
Nem tehetek róla,szeretem a mutatós tankot.
Kövi szezonban FL lesz, utána még nem tudni, mi, de december 19-ig még lehet gyűjteni 36 tokent. Szóval bőven meglehet még a K-91 PT és a Kunze Panzer is idén. 2500+7500 goldértminimum. ;) vagy csak a Kunze, ha ingyengamer vagy… stb.
Összességében szerintem egy jó, mozgékony, agresszív td.

Élvezetesebb mint egy kétperces random.
Ha hazaérek majd beteszem a képet.
Napi küldihez arty kellett.
7 kritikus sebzést legegyszerűbb artyval csinálni.
Szerettem és hiányzik.
Ezt az izėt teljesen hanyagoltam.
Receipt
Date: 2021-06-19 12:06:50 PM
Vehicles added: K-91-PT (crew 100%)
Slots added: 1
Dátum: 2021. 06. 18. 16:13:51
Jármű hozzáadva: AE Phase I (legénység 100%)
Helyek hozzáadva: 1
Vereség
Csata: El Halluf
Járművek: Panhard EBR 90
Szerzett tapasztalat: 459
Kapott Battle Pass pontok: 3
Szerzett kredit: 14 452
Csatában elért kitüntetések: Őrjárat
12 spot.1600 spot sebzés.A három artyt is spotoltam,nem is kis ideig,szartak rá.A mi három artynk a hegyet lőtte.
Mauer még mindig tök jó tud lenni.