World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egyébként az E-100 at nem tartom olyannyira op-nak,persze bazi nagyot sebez,meg ha beforgatot akk normál esetben pattog,de golddal a tornyot ott lövöd át ahol nem szégyelled,az 50B más tészta,az nem gyenge patkány járgány,idmásom,de a T57 mint ellenként sztem jobb!
Az a baj, hogy itt az emberek fejében az 1vs1 él, pedig ez a játék nem errõl szól. Igen 1vs1ben a medek nagyon jók sõt falkában is nagyon jók. De van olyan szituáció ami megoldhatatlan.
Ott volt például ez a sok TD-s csata, amirõl screenshootot csináltam live oakson. Elindultam pár másik tankkal a vasút mellett, többiek városba. A többiek szépen elestek a városban, úgy látszik az õ TDjük még OP-bb volt 😄.
Mi a vasúton elmentünk egész az õ dombjuk alá. Na ott nem tudtunk tovább menni, mert 3DB t10 TD volt ott. Akkor, most hogy is kerülöd meg??? 😄 M48 kívülrõl beszaladt, mentem segíteni neki, közben bekaptam egy finom 1200-t a jgdpz-tõl taktiakilag még jól is csináltam, mert nem álltam le harcolni az elsõ 2 TDvel hanem a leghátsóra mentem rá. JGDPZe-100. Besimultam mellé, hogy fedezéket adjon a többitõl patton is segített, ki is filéztük. Viszont a másik 2td addigra megfordult és kilõtt az egyik. Jelzem ez 2 lõvés volt!
Egy t10es tank 2 lövést bírt, ennyi...
Tehát ez egy igazán okos felvetés, hogy bekapok egy lövést és rámegyek egy TDre utána megpurcan, így is történt, de a második TD amire rámentem volna, annak a lövését már nem bírtam ki. És lett ott volna még egy harmadik is. Közben persze a város elesett.
Szóval lehet itt okoskodni, de igazából a mutáns TD-knek túl nagy a sebzésük. És amióta nincs arty szemtelenek.
Amíg volt arty nem mertek kijönni fedezékbõl. Mentem meddel nem mert kijönni fedezékbõl és rámlõni, mert tudta, hogy az artynak spotolok, és a tûzérség engem támogat fõként.
Engem is idegesített, mikor kiTDzett egy arty vagy 1 lövésezett. De sztem a Med és fõleg a Lightok jó kis szimbiózisban éltek az artykkal.
fene a zsidó gyilkos fajtádat 😄
láttam a képet a wot szépségversenyen.... 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De igazából nem érem miért írtad nekem, hogy szegény heavy-k mintha én sírtam volna itt. Tudtommal itt egyes MED-esek sírják tele a topikot értelemtelenül nem én, de te tudod.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Írta: Jacktor - 2013. július 23., kedd 13:44
0.8.7
Elõreláthatóan holnap (szerda) reggel 7 órától 14 óráig állni fognak a szerverek a verzióváltás miatt! Változások listája.
Teljes, friss 0.8.7-es kliens letöltése: link (5,3 G😎.
Július 24 reggel 7:10-tõl július 25 reggel 7 óráig minden Steel Wall (Acélfal) medál után +500 XP jár.
Csapattársaid közül neked legyen a legtöbb (de minimum 11) bekapott találatod úgy, hogy a potenciális károd 1000+ HP legyen és túl is éled a csatát. Ha több játékos is megfelel a követelményeknek és azonos értékû potenciális sebzést kaptak, akkor az elért XP pontszám dönt (prémium bónusz beleszámít). Ha ez is azonos, akkor a kitüntetés nem kerül kiosztásra.
Mindegyik jó, csak másra.
Nem érzem, hogy bármi jog alap lenne sírni a TD-k miatt. Jelenleg a játékban a Heavy tankok vannak elnyomva a többi típushoz képest. Ergo ha lenne jogalap sírni akkor pont a heavy-k helyzete miatt lehetne. De meglátásom szerint most egész "egyensúly" közeli állapot van összességében.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Az arty sem azért volt OP mert 1vs1ben egy meddel nem lehetett megölni. Maradjunk azért reálisak.
(aki niem tudja mirõl beszélek itt van a bejegyzésem:#243198)
<#idiota>#idiota><#mf2>#mf2>
Amúgy tudjuk hogy "Yossi" vagy<#wink>#wink><#nevetes1>#nevetes1>
El is képzelem, ahogy a saját toptank mausnak nekiesnek a csapattársai és darabokra lövik, mert õ konzolos.
Amúgy tud vki olyan online játékról ahol a konzol és a PC egymásnak van eresztve és megy is a történet? (anno a shadowrun nevû FPSt tervezték ilyennek, de sztem elõbb bukott el mint hogy odajutott volna.
Nem egy TD hiába lõ baszott nagyot, az egy találat az összes t10-es MED röhögve túléli, onnan pedig nincs más dolga az egyénnek, mint odagurul a TD mellé és kész is. Ua TD vs HT esetén. Random-ban annyi a nehezítési faktor, hogy csak a "hülye" TD-s akar egymaga harcolni. Ha nincs suppor-t a TD mellé akkor annyi neki.
Egy T10-es MED-el simán kifilézel bárkit 1v1-ben. Ha már van tank típus amit buffolni kéne vagy aki miatt nerfelni kéne mindenkit, igen mindenkit a kedvenc MED-eket is. Az a HT. Jelenleg a Heavy tankok azok akik ki vannak téve a TD-k nagy sebzésének és a rohangáló OP ágyús MED-ek abuzálásának, "védtelenül".
Tehát egy "OP" MED-bõl sírni az "OP" TD-k nem kicsit gáz, szerintem.
Replay
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Viszont ha közös lenne a gameplay, akkor a siemka meg artysok után õk lennének a következõ ok, amiért bukott a csapatunk 😄
"Buuzaaa MM, ide rakja a sok konzolos gyökeret!!"
Tuti ez lenne a 'sláger' 😄
Amúgy tényleg van már konzolra egér, még ha szarabb is sokszor mint pc-n 😄
Aki konzolt vesz, az alapvetõen nem egerészik/billentyûzetezik... én legalábbis olyan 5-6 ismerõsnél találkoztam konzollal...
Két régi vágyam a tank ász IS-7-tel, meg egy Pool medál akármivel, de eddig nagy ívben elkerült mindkettõ 😄
komolyan, PCn toljuk a BFet meg a CS-t, és mégis hurrázásban törünk ki ha konzolon ELTALÁLNI sikerül vmit (autoaim nélkül persze).
Jó lett volna egy pár futófrag 😊
Ki az a degenerált baromállat aki a WoT miatt vesz XBox-ot?
Amúgy régen még asszem a CoD3-nál is volt ilyen kezdeményezés, hogy multiban együtt lettek volna a PC-sek és a konzolosok. Na abból se lett semmi. Mondjuk lehet azért, mert PC-re ki se jött.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
(R3nton te ezt ne olvasd)
Van több xbox-os ismerõsöm aki minden pc-t máglyán égetne el..😊Annó voltak olyan hírek hogy megoldják, hogy xbox és pc tolhassa egymás ellen a COD-ot...mindkét fél meg volt róla gyõzõdve hogy õ lenne a jobb..😊Szerintem egy kontrollerrel garantáltan lassabb mint egy egeret használó player.
Egy átlag xbox-osnak pl eszébe nem jutna egy ilyen oldalon kolbászolni wot ide vagy oda. A játékot megveszi kódoltan,kódolatlanul aztán tolja vele. Másképp gondolkodnak.
Iskola szünet van!
láttad xbox gameplayt? megáll a tank.... keresztbe persze.... 10 sec mire megtalálja a karral a tankot.... még 5 sec mire ráviszi a célkeresztet 😊
még 15sec mire rájön hogy rossz helyen lövi..... még 10 sec mire kikeresi a gyenge pontot..... még 10 sec mire ráviszi a célkeresztet karral....
30 sec mire kilövi a tankot, vagy mire kilövik õt
kurva értelmes lesz 😄DDDD
érdemes lesz követni 😊))
Van Xbox360od és fogsz játszani a WOT Xbox360 edition-al?
78% - Nincs xboxom és nem is lesz
13% - Van xboxom de továbbra is PC-n wotozok
2% - Van és fogok játszani
2% - Nincs de fogok venni emiatt
WG fail? <#hehe>#hehe><#nemtudom>#nemtudom>
Esetleg itt van foxi is, õ már írta, hogy megmutatja neked milyen az igazi magyar virtus, csak gyõzzed élvezni, utána kielégülten máris jobb lesz neked is nekünk is. 😄
kurva lucky medál!!! lehetetlen összeszedni! sose lesz meg! 😄
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
ha mégsincs férje/pasija akkor nálam jelentkezhet<#vigyor2>#vigyor2>