World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mi ezzel a gond? T10-es tankkal megöltél egy ellen T10-es tankot. Megtetted a kötelességed. Jó, nem a világ legjobb köre, de mégiscsak csináltál valamit. Ha a csapattársak nem segítenek, miközben fordulnak rád a TD-k, az nem a te hibád, persze ha figyelted és jöttek veled és nem egyedüli akció volt. Én magam játszom, így nálam ez már elmegy kategóriájú kör. Nem lehet minden körben top gunt csinálni.

Megmondom neked õszintén,én alig alig használok goldot az E-100-ban,csak akk ha mondjuk egy másik E-100 vagy maus ,mert is-7,ellen fölös meg a E110 3-4 ellen is ,,mert azokról pattog az arany is,hameg látom a hasát akkor simán átkurom alap lõszerrel is,meg a 110E5-E4 kobakja is lõhetõ,nameg mondom ha látom az egész masinát akkor nem kell oda arany,az is átvisz mindent,persze helyzet függõ,mert hull-os helyzetben csak a német ellen teszek goldot,de ha nem mocorog,azokon is ott van a gyenge pont a tetején!Jó nem vagyok vele olyan ász,van 200 csatám vele,olyan 2400 átlag dmg-vel,nyilván vannak akiknek ez az adat sokkal jobb,nekem ennyi de javarészt alaplõszerrel!
Maala
Mert az a titok nyitja, hogy amikor nem lõsz, beforgatod a tornyod a testhez, és így az ellent is 16,5s-es újratöltésre kényszeríted. Csak neked 750 az alfád, neki meg kisebb...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Még jó,hogy a felsorolásodból az 50B meg az e-100 van nekem meg a Tx-bõl😊
Egyébként az E-100 at nem tartom olyannyira op-nak,persze bazi nagyot sebez,meg ha beforgatot akk normál esetben pattog,de golddal a tornyot ott lövöd át ahol nem szégyelled,az 50B más tészta,az nem gyenge patkány járgány,idmásom,de a T57 mint ellenként sztem jobb!
Jólvan persze. Fõleg, hogy múltkor 1vs1ben szétrámolt az IS-7 121ben ülve, mert még a seggérõl is képes voltam pattani (goldot nem akartam használni). Egyébként ügyesen forgatta a tankot.

Az a baj, hogy itt az emberek fejében az 1vs1 él, pedig ez a játék nem errõl szól. Igen 1vs1ben a medek nagyon jók sõt falkában is nagyon jók. De van olyan szituáció ami megoldhatatlan.

Ott volt például ez a sok TD-s csata, amirõl screenshootot csináltam live oakson. Elindultam pár másik tankkal a vasút mellett, többiek városba. A többiek szépen elestek a városban, úgy látszik az õ TDjük még OP-bb volt 😄.

Mi a vasúton elmentünk egész az õ dombjuk alá. Na ott nem tudtunk tovább menni, mert 3DB t10 TD volt ott. Akkor, most hogy is kerülöd meg??? 😄 M48 kívülrõl beszaladt, mentem segíteni neki, közben bekaptam egy finom 1200-t a jgdpz-tõl taktiakilag még jól is csináltam, mert nem álltam le harcolni az elsõ 2 TDvel hanem a leghátsóra mentem rá. JGDPZe-100. Besimultam mellé, hogy fedezéket adjon a többitõl patton is segített, ki is filéztük. Viszont a másik 2td addigra megfordult és kilõtt az egyik. Jelzem ez 2 lõvés volt!

Egy t10es tank 2 lövést bírt, ennyi...

Tehát ez egy igazán okos felvetés, hogy bekapok egy lövést és rámegyek egy TDre utána megpurcan, így is történt, de a második TD amire rámentem volna, annak a lövését már nem bírtam ki. És lett ott volna még egy harmadik is. Közben persze a város elesett.

Szóval lehet itt okoskodni, de igazából a mutáns TD-knek túl nagy a sebzésük. És amióta nincs arty szemtelenek.

Amíg volt arty nem mertek kijönni fedezékbõl. Mentem meddel nem mert kijönni fedezékbõl és rámlõni, mert tudta, hogy az artynak spotolok, és a tûzérség engem támogat fõként.

Engem is idegesített, mikor kiTDzett egy arty vagy 1 lövésezett. De sztem a Med és fõleg a Lightok jó kis szimbiózisban éltek az artykkal.
"befonjuk a szemöldökünket mire egyáltalán sikerül becélozni a rohangáló kis arab katonát... "

fene a zsidó gyilkos fajtádat 😄
jaaaaaa 😊
láttam a képet a wot szépségversenyen.... 😄
Maala
Bárki, aki velem egy csatában volt, mikor E-100-ban ülök. 😊 Pedig fele-fele arányban van a tankban, és 1x már közel kerültem hozzá, hogy használjam (mert kifogyott a sima AP)... De végül nyertünk nélküle. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tényleg, a vagyünk kreditért aranylõszert peccs óta látott már valaki e100-at gold ammo nélkül lõni?

Azért írtam, hogy egyensúly közeli állapot van. De mondjuk szerintem még mindig a heavy-k azok akik kicsit mostohábbak a másik két típushoz MED/TD, mert ugye a páncél amit viselnek a mai világban "semmit" nem ér.

De igazából nem érem miért írtad nekem, hogy szegény heavy-k mintha én sírtam volna itt. Tudtommal itt egyes MED-esek sírják tele a topikot értelemtelenül nem én, de te tudod.
Hatalmas fantáziára vall. Hétvégén ugyanezért 7000 pénz járt.
Ja, szegény heavyk 😄. Fõleg az olyanok mint az 50B/T57/E100.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

0.8.7 - Holnap verzióváltás! Kiemelt
Írta: Jacktor - 2013. július 23., kedd 13:44
0.8.7

Elõreláthatóan holnap (szerda) reggel 7 órától 14 óráig állni fognak a szerverek a verzióváltás miatt! Változások listája.
Teljes, friss 0.8.7-es kliens letöltése: link (5,3 G😎.
pointer4
Half Life 2 enginnél volt errõl szó, nem tudom már melyik játék kapcsán.
Mid-Week Medal Hunt - Steel Wall

Július 24 reggel 7:10-tõl július 25 reggel 7 óráig minden Steel Wall (Acélfal) medál után +500 XP jár.

Csapattársaid közül neked legyen a legtöbb (de minimum 11) bekapott találatod úgy, hogy a potenciális károd 1000+ HP legyen és túl is éled a csatát. Ha több játékos is megfelel a követelményeknek és azonos értékû potenciális sebzést kaptak, akkor az elért XP pontszám dönt (prémium bónusz beleszámít). Ha ez is azonos, akkor a kitüntetés nem kerül kiosztásra.
Maala
Mindenki akkor sír, ha a kedvenc tanktípusát gyengébbnek érzi egy másiknál, ennyi. 😊

Mindegyik jó, csak másra.

Kedves Lammaer fórumtárs, felületesen lett elolvasva amit beírtam. A randomról egyetlen sor van két mondat rövidítve, hogy az "ökör" TD-s megy el magába. Persze, hogy át kell törni de, ha egyedül marad akkor free frag mondhatni.

Nem érzem, hogy bármi jog alap lenne sírni a TD-k miatt. Jelenleg a játékban a Heavy tankok vannak elnyomva a többi típushoz képest. Ergo ha lenne jogalap sírni akkor pont a heavy-k helyzete miatt lehetne. De meglátásom szerint most egész "egyensúly" közeli állapot van összességében.
Tudjuk, hogy nem lány, legalábbis egy 50+ éves zsémbes öregasszonyt én semmi esetre sem neveznék lánynak 😄

JeffDunham
Szép volt. Ha hazaérek melóból okvetlen megnézem. <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ez azért nem életszerû, mert ahhoz hogy a TDt kifilézhesd, elõtte át kell törni az elõtte lévõkön.

Az arty sem azért volt OP mert 1vs1ben egy meddel nem lehetett megölni. Maradjunk azért reálisak.

Nem használsz valami zoom modot?
*nem
a lövészem problémája nem szûnt meg. másnál is jelentkezik a probléma?
(aki niem tudja mirõl beszélek itt van a bejegyzésem:#243198)
Jah az nem rossz, és még nem is csodálkozom hogy mély a hangja<#nevetes1>
<#idiota><#mf2>

Amúgy tudjuk hogy "Yossi" vagy<#wink><#nevetes1>

Jaja, hát még ha vmi kis spéci Xbox jel is lenne a nevük mellett, akkor minden második csata konzol vs pc háborúba fulladna...

El is képzelem, ahogy a saját toptank mausnak nekiesnek a csapattársai és darabokra lövik, mert õ konzolos.

Amúgy tud vki olyan online játékról ahol a konzol és a PC egymásnak van eresztve és megy is a történet? (anno a shadowrun nevû FPSt tervezték ilyennek, de sztem elõbb bukott el mint hogy odajutott volna.

Na most azért R3nton (aki nem lány bárki bármit gondol, együtt voltunk HPTS-ben), szerinted a TD le tud nyomni bárki 1v1-ben azonos tier esetén?

Nem egy TD hiába lõ baszott nagyot, az egy találat az összes t10-es MED röhögve túléli, onnan pedig nincs más dolga az egyénnek, mint odagurul a TD mellé és kész is. Ua TD vs HT esetén. Random-ban annyi a nehezítési faktor, hogy csak a "hülye" TD-s akar egymaga harcolni. Ha nincs suppor-t a TD mellé akkor annyi neki.

Egy T10-es MED-el simán kifilézel bárkit 1v1-ben. Ha már van tank típus amit buffolni kéne vagy aki miatt nerfelni kéne mindenkit, igen mindenkit a kedvenc MED-eket is. Az a HT. Jelenleg a Heavy tankok azok akik ki vannak téve a TD-k nagy sebzésének és a rohangáló OP ágyús MED-ek abuzálásának, "védtelenül".

Tehát egy "OP" MED-bõl sírni az "OP" TD-k nem kicsit gáz, szerintem.
Új xp rekordom, ami valószínûleg 3000 goldot fog érni. Izgalmas meccs volt, valaki konkrétan 100%-ról lõtte vissza a bázisunkat és a végére elfogyott az összes lõszerem is. (Fránya IS-7-re elkúrtam szembõl jó sokat eredménytelenül...)

Replay

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

pointer4
Hát, én láttam már olyan konzolost, aki úgy célzott joy-al, mintha egérrel tolná egy közepesen jó player.
Viszont ha közös lenne a gameplay, akkor a siemka meg artysok után õk lennének a következõ ok, amiért bukott a csapatunk 😄

"Buuzaaa MM, ide rakja a sok konzolos gyökeret!!"

Tuti ez lenne a 'sláger' 😄

Amúgy tényleg van már konzolra egér, még ha szarabb is sokszor mint pc-n 😄
Nyilván rá lehet kötni, de eddig én olyan konzolos embert nem nagyon láttam, aki nem a karokat használta volna.
Aki konzolt vesz, az alapvetõen nem egerészik/billentyûzetezik... én legalábbis olyan 5-6 ismerõsnél találkoztam konzollal...

Azért mindenen nálam sem segít 😄
Két régi vágyam a tank ász IS-7-tel, meg egy Pool medál akármivel, de eddig nagy ívben elkerült mindkettõ 😄

Maala
Ugye tudjátok, hogy konzolokhoz is van manapság egér, és bill.?

Hi.A 2 wot pont emiatt külön ágon fog futni.Sry lammaer nem fogod az x-box tulajokat alázni😞

A tankmozgatáshoz OK, de célozni gamepaddal az halál... melóhelyen szoktunk játszogatni PS3-on FPSeket, befonjuk a szemöldökünket mire egyáltalán sikerül becélozni a rohangáló kis arab katonát...

komolyan, PCn toljuk a BFet meg a CS-t, és mégis hurrázásban törünk ki ha konzolon ELTALÁLNI sikerül vmit (autoaim nélkül persze).

Jó lett volna egy pár futófrag 😊

I don't have an Xbox 360 but I am going to buy one just for this!

Ki az a degenerált baromállat aki a WoT miatt vesz XBox-ot?

Amúgy régen még asszem a CoD3-nál is volt ilyen kezdeményezés, hogy multiban együtt lettek volna a PC-sek és a konzolosok. Na abból se lett semmi. Mondjuk lehet azért, mert PC-re ki se jött.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hát én úgy gondolom, hamár szegény TDnek nincs tornya és ezért nem tud csikicsukizni (ugye klasszikus TDkrõl beszélünk), akkor legalább a frontja legyen erõs.

(R3nton te ezt ne olvasd)

Nem sok értelme van egy ilyen szavazásnak, tekintve hogy aki a hivatalos oldalra jár nézelõdni az pc-s.

Van több xbox-os ismerõsöm aki minden pc-t máglyán égetne el..😊Annó voltak olyan hírek hogy megoldják, hogy xbox és pc tolhassa egymás ellen a COD-ot...mindkét fél meg volt róla gyõzõdve hogy õ lenne a jobb..😊Szerintem egy kontrollerrel garantáltan lassabb mint egy egeret használó player.

Egy átlag xbox-osnak pl eszébe nem jutna egy ilyen oldalon kolbászolni wot ide vagy oda. A játékot megveszi kódoltan,kódolatlanul aztán tolja vele. Másképp gondolkodnak.
pointer4
A TD-ágat tier5nél hagyta abba, mert kipróbált mindenbõl kicsit. Most folytatta, és 2-3 hét alatt abból simán van tierX.
Iskola szünet van!
durva lenne XBOX360 vs PC 15v15 😄
láttad xbox gameplayt? megáll a tank.... keresztbe persze.... 10 sec mire megtalálja a karral a tankot.... még 5 sec mire ráviszi a célkeresztet 😊
még 15sec mire rájön hogy rossz helyen lövi..... még 10 sec mire kikeresi a gyenge pontot..... még 10 sec mire ráviszi a célkeresztet karral....
30 sec mire kilövi a tankot, vagy mire kilövik õt
kurva értelmes lesz 😄DDDD
Nemá, úgy vártam hogy jöjjenek a kontrolleres bénák akiket aztán ultrahalálpontos egeres célzásommal agyonlövõk 😊

Láttátok a hivatalos oldalon a szavazást? 😄
érdemes lesz követni 😊))

Van Xbox360od és fogsz játszani a WOT Xbox360 edition-al?
78% - Nincs xboxom és nem is lesz
13% - Van xboxom de továbbra is PC-n wotozok
2% - Van és fogok játszani
2% - Nincs de fogok venni emiatt

WG fail? <#hehe><#nemtudom>
Igen ebben igazad van, én egy tudatlan kõkorszaki barbár vagyok, nem számít hogy vannak med tankjaim, de te meg igazán kereshetnél már egy normális férjet, vagy a pirosbetûs napok alatt próbáld meg minimálisra csökkenteni a kapcsolatot a külvilággal és máris szent lesz a béke mindenhol.
Esetleg itt van foxi is, õ már írta, hogy megmutatja neked milyen az igazi magyar virtus, csak gyõzzed élvezni, utána kielégülten máris jobb lesz neked is nekünk is. 😄

Gondolom a következõ poén a Jó szar ian lesz <#mf1>
Te beszélsz ilyen névvel már alap a színvonal 😄 Meg volt egy párszor mikor itt sírtál a medek miatt, hogy OP-k meg nerfelni kell õket. Akkor ki a lol, medeket nerfelni, szánalom 😊 4000dpm, amúgy teljesen tisztában vagy a tankokkal. Meghogy szebõl kivégeznek mindenkit, fogalmad nincsen, hogyan kell, hogyan lehet harcolni egy meddel...
na akkor rinyálok én is....

kurva lucky medál!!! lehetetlen összeszedni! sose lesz meg! 😄
Tudtam, hogy megéri rinyálni kicsit... következõ körben meglett vele a Tank Ász 😄

JeffDunham
Mi klánon belül az ilyet csak CSODACSÕnek hívjuk. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Te nagyon haragudhatsz a medekre 😄
Kb 20 milliárdszor posztoltam már ide képet. Többen ismernek is. Baromira nem titok ki vagyok én, szerintem rajtad kivûl mindenki tudja mi az ingame nevem, egyébként ha meg visszalapozol kb 2 oldalt van több screenshoot is.
fostalicska86 😄

😄DDD
ha mégsincs férje/pasija akkor nálam jelentkezhet<#vigyor2>