World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Más: brutális (20-30) fps esésem van. Errõl van valami infótok?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Nem gondolltam hogy az ARL-jük visszajön miközben foglalok...<#rinya>#rinya><#duma>#duma>
A végén ketten maradtunk a kis E 25-el, jól kezelte aki a gép mögött üllt.

A másik fele meg az amerikai tüzérséget húzza, mert valami bibi folytán az M44 fossa a creditet. Majd javítják gondolom, de addig lesz T57-M7-M37-M41 bõven.
6800 damage és sima lose
elõtte 4800 damage sima lose
Ha látjátok õket nyugodtan köpjétek pofán a büdös tót fajtáját.
Rohadék tótok
Remélem azért az 1226 XP talán elég a top 50-hez.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
orosz oldalak sokkal jobbak amúgy 😄
próbáld meg az egyel kisebbet....
televan fájlokkal, bemásolod a res mods-ba és annyi
Van minden szar, igaz a többség még 8.6, de úgy is frissítik majd õket
Én is leszedtem ezt amit írtál a 2 4 8 12 16 32-õt de itt csak 1 darab fájl van. Egy zoomx.xml és nem igazán tudom hova kell bemásolni. Remélem tudsz nekem segíteni benne.
te nem láttad mert nincs fent olyan módod
benyomtam max zoomra és az egész monitor egy baszott nagy VK kupolát mutatott 😄
(mondom én h csíter mód)
WOT nick: tepi1
lehet elmentek kocsmázni :/ helyette meg beültettek pár noob-ot
írj WG-nek akkor
nekem ua. az emberek vannak benne + egy 100as rádiós
de addig jó lesz amig nem lesz meg 😊
http://drongo-lab.ru/vklyuchenie-mnogo-stupenchatogo-snajperskogo-pricela/
2 4 8 12 16 32-õt szedtem le 😊
Klán oldal/kiegészítõk..
Nekem nem jött be nem is fogom használni.
Enélkül is jól lõttem,sõt ez a mód közelharcban csak zavart,de nézd meg lehet neked bejön.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
én is ezért nem szeretem a verzió váltásokat....
töltésidõ jelzõm már jó vagy 10 peccs óta
de azon kívül tényleg mindent le kell szedni :/
és egyenként teszem fel, majd game indít, csata indít, ha kifagy töltés közben akkor alt+f4, gyors megkeresem a legutóbb bemásolt fájlokat, aztán game indít majd vissza csatába 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
am az a lényege hogy van 4 féle zoom állás benne sniper nézetben
egy nagyon távoli, egy sima kb. olyan mint alapban, egy közeli, és egy kurva közeli...
a kurva közeli akkor jön jól ha a tank 3-4-500 méterre van.... mivel ráviszed a célkeresztet 2 sec alatt és ki keresed a gyenge pontot 1 sec alatt
gyárival 500méterrõl örülsz ha a tankot megtalálod, nem hogy még gyenge pontokat találj meg....
Végülis a WOTnál biztos jobb egy jeep, de mistmár kiváncsi vagyok miféle hax ez... kaphatok egy linket jól?
50méterrõl a mozgó sutg-nak 3szor mellé lõttem 😄
nagyon béna vagyok azzal a mód nélkül....
elözzõ peccs óta vant fent és minden statom durván megindult felfele
WR, avg damage, pontosság, WN7, effi
ne mond, hogy ez véletlen 😊))