World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nvidiás vagy? 1440p monitorral is nagyon simán megy. ~90 FPS-el. Egy R9 390 kiszolgálja. Nincs kevesebb FPS-em, mint full HD-ban. Lehet, hogy mikrolag az valójában képtörés?
voivod32
Igen, most is Fjord-on TD-vel vígan megyek C-5, D-5 körüli bokros részre, aztán észrevettem, hogy köze nincs a régi pályához. Azt hiszem egy darabig, olyan leszek, mint a legkezdőbb vérpiroskák.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

vannak változások a pályákon, a weboldalukon lehet olvasni, hogy hol miket változtattak. Az egy dolog, hogy bokrok, meg sziklák máshol vannak, több vagy éppen kevesebb, de még a dimbes-dombos részeken is változtattak. totál más meta lesz minden pályán, mert a régi megszokott helyek nem úgy fognak működni, mint eddig.
Elvileg balansz miatt volt, hogy ami eddig ment pl északi oldalról támadók mindig előnybe voltak egyes pályákon, azt most megváltoztatták. Most már nem nagyon lesz ilyen...elvileg...

Lehet emiatt is voltak azok a bizonyos 15-2-es győzelmek, vereségek, mert akik ezt nem tudták azokat pillanatok alatt begyalulta az ellenség. Talán most már máshogy lesz :) lesz pár 15-4 vagy 5 is :D

The Matrix has you...

voivod32
Engem kikészít ez az új látványvilág, Folyamatosan szopok, mert azt sem tudom, hol vagyok az adott pályán. Először azt hittem, át vannak szerkesztve a pályák, de már rájöttem, hogy a pályán kívüli részek lettek átszerkesztve 3D-be. Mindenesetre iszonyú megtévesztő, idő kell hozzá, mire megszokom.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

most már későn szólok, de épp ezért töltöttem le előre egyik este, amikor mást csináltam. közben lejött, de brutál gyorsan amúgy...

most, mivel sokan töltik ezért lassú..

The Matrix has you...

Erre este választ adok, mert nekem a régi motorral 120 fps volt, az újjal tesztszerón 140-150-re ment fel, drop nem volt tapaszalható. Majd meglátjuk mi lesz.

The Matrix has you...

Hát aki elég burzsuj egy 144 hertzes monitorhoz :D Én 60-ason játszom, és eddig csak egy kört mentem, de El Hallufon a fix 60 FPS olyan röccenés nélkül állt, mint Katiban a gyerek.
Nekem az fps dropokkal van bajom. 120 körül mozog aztán ahogy haladok előre itt-ott leesik 60-ra. Azzal meg egyetértek hogy jól néz ki, de szerintem még kell egy hotfix hogy tökéletes legyen.
Hát azért le a kalappal, amit ezzel a játékkal csináltak. Eddig se volt bajom a látványvilággal, de ez tényleg 2017-es, elsőrangú grafikai színvonal, egyik napról a másikra. Az FPS-ben meg semmi változás, ugyanúgy fix 60 egy négy éves gépen. Ezegyszer tényleg sikerült megcsinálni valamit rendesen WG-éknek. Még a végén újrakezdem a rendszeres WoT-ozást.
Olyan jó hogy a 8-10 gigás frissítést 250-300 kb/s-nél gyorsabban nem hajlandó tölteni a launcher...
Köszönöm szépen, ezt találtam én is, akkor lesz ez :) Nekem is van ssd-m de ezt a játékot nem szánom rá, annyit nem ér, látom Neked sincs nagy reményed, elárulom, nekem sincs. :) Csak megnézzük, nem hinném hogy változott volna az MM, és a gyors lefolyású előre eldöntött 15:1-es vereségek, meg a 12 kör egymás utáni szopó... Meg a millió anomália. De meglátjuk. :)
Hasonló cipőben jártam ma. Újfent kipróbálom a játékot. Lehet megint 3 csata lesz és uninstall, ha szép a grafika talán több.
Mikor elkezdtem letölteni még volt az ssd-n 49 GB hely. Mire hazaértem leszedte, maradt 223 MB. Uff. Így számolj. Wot telepítő
Sziasztok, rengeteg kihagyás után újra meglesném a játékot, de 1.0-ás telepítőt nem találok sem az oldalukon, sem a game centerben. A 9.xx-es verziót frissíti fel mindenképpen? Előre is köszi a válaszokat. :)
jó lenne, mert kellene az 5000-es spot damage küldihez :)

valamelyik nap majdnem megvolt..4800 vagy mennyi jött össze...

ehhez lehet osztagot is használni, ugye? ööö, ez a T55A, azaz a harmadik tankhoz való LT-14-es küldetés.

The Matrix has you...

Bc 10 es arty még mindig fos.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Itt-ott van fps drop rendesen. Szerintem hamarosan jön egy hotfix.
Hú srácok,az artyt buffolták?
T49-el mentem egy kört,spotoltam ellenséges tankokat,obj arty lő és 22xx spot sebzés.<#ijedt>
Ha ez így marad akkor a spotolós küldiket könnyű lesz megcsinálni.
Biztos buffolták,minden csatában minimum 3 arty.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.21. 09:00:03

joe662
Kilépek a csatából,és bezáródik a Wot<#wilting><#eljen>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Reggel néztem Twitch-et. Egy Dakillzor nevű, FAME-es csávó. hááát, érdekes lesz. Már teszten mondta és most élesben is ugyanúgy maradt, hogy lesz egy pár olyan új hely ami tele van bokrokkal és onnan nem lehet felszopotolni az ellent...vagy legalábbis Ők hamarabb meglátnak Téged ugye...
És pont olyan pálya ami amúgy is szar volt...

The Matrix has you...

Cseréről nincs hír? Én inkább kérnék másikat a mostani 1-2 használhatatlan szar helyett.

The Matrix has you...

joe662

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Még 2016 nyarán supertest-re kerülő tier8-as francia táras heavy kb 300-al nagyobb dpm, kb 12 seccel gyorsabb betöltés, 6 helyett 5 lövedék(1500 burst dmg), mozgás közben kicsit kisebb szórás és jobb páncélzat, cserébe 12,5 Le/tonna és csupán 37-es végsebesség.
AMX 50 100 - SOUMA SM
Erről mondanál valami bővebbet?

Na jön az új francia prém heavy... Samu SM... GG WG...
Tudok én egyet, de a faszfej trollok miatt nincs kedvem leírni.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
Tier6-ba jöhetne valami meta megint.
Régen ottvolt az M18 Hellcat, KV-1S, VK3601H, Cromwell.
Most van valami a Type64-en kívül?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ha nagy tieres tankokat ily kurvalassan balanszolgatják, a kis és közép tiereseket meddig tart? :D Matekfeladat szargaming módra.

Zegi Norbi HUN
"De egy tank statjának kijavításához szükséges időnél meg gyermekek fogannak és születnek meg." Hogy ez mennyire igaz :D

Nekem az új kedvencem ez: "Óvatosan(!!!) vizsgáljuk és kísérletezgetünk vele." <#idiota> (ezt a type 5-ről mondták egyébként) Az óvatos alatt itt éveket kell érteni természetesen :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.03.20. 16:20:11

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

lehet ez utan a meccs utann tobbet nem kellene jatszanom ? object 340 mester tanker
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.03.20. 13:38:09
Nem tudom,utoljára a hétvégén kapcsoltam be ezt a vackot,akkor nem figyeltem mennyit szed,csak bekapcsoltam és elmentem reggelizni,hogy töltött-e vagy sem nem figyeltem,de most megnéztem.
De nem nagyon izgulok,a nagy érdeklődés miatt úgyis 1-2 napig vacakolni fog a szerver és lehal vagy nem lesz.<#hehe>

szerintem az ugyanaz amit tegnapelőtt töltöttem, nekem akkor 8 giga volt. mondjuk Te most léptél be reggel...ehh, mindegy, majd meglátod mi lesz holnap, akkor lesz éles...remélhetőleg :)

The Matrix has you...

Wargaming.net game center három jövőbeli frissítést talált a WoT-hoz.
Cirka 4 giga lehetett összesen.

Hát igazi jó tankos játék még egy nincs.
Szar thunderben ha jobban megcsinálnák a tankokat jó lenne,de most csak valami kamu tankszerű gumicumik.
De nekem a magyar tankok nem hiányoznak.
Tank festésre van alternatíva.A kedvenc tankom külseje pont olyanra van festve mint a vezetőjének a harci bikinije.<#idiota>
De tényleg,csak az nem a WoT.Igaz magyar jelzést nem tettem rá,nem szeretem ha tudják hogy magyar vagyok,bár ma is volt egy állati nagy szócsatám egy magyarral.Irtó jót szórakoztam rajta,de úgy felcsesztem mint a huzat.Le akart vadászni,de nem járt volna jó vele,viszont mivel gyökér volt ki lett rúgva.<#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.19. 23:24:45

Ennek a játéknak nincs alternatívája. Ez az egy van a piacon. Nincs még egy olyan játék ami ennyi tankot tartalmazna, és ami ennyire kezelhető.

Pár probléma amin van vele:
- magyar tankok még mindig nincsenek kijavítva
- nincs szabadkezem sok dologban, nem tudok a tank festésén módosítani, ezer éve elavult rendszer van azzal boldoguljál.

joe662
Kivàncsi leszek én is,mert mèg nem került bele a gpu a gèpembe<#szomoru1> igy marad az igp<#nemtudom>
Teszten ha a susnyàsban bezoomoltam,akor leesett az fps 60rol 20ra.
Remèlem az èlesen nem igy lesz,különben be kell szereznem valami modot<#banplz><#hehe>

Sherman0070
Kíváncsi leszek az új bugokra. <#hehe>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ruszkiknál jön holnap, nálunk holnapután.... viszont én csak jövőhéten kedden fogom tudni kipróbálni, mikor otthon leszek :DDD szal addig majd olvasgatom a sok véleményt, meg várom én is... csak kicsit többet. :D
Sherman0070
Várom már. Addig nem is játszok, hogy még több kedvem legyen. :D

szerintem csak szerdán, de ha holnap az mégjobb :)
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.19. 19:12:05

The Matrix has you...

A Caernarvon profitál valamit a legjobb motorjából? Ha nem, akkor nem húznám ki rajta feleslegesen, most sem érzem lassúnak az előző tetvekhez képest elég agilis.
joe662
Holnap csak a Ru szerverre jön,nem?Nekünk mindig 1 nappal később,én úgy emlékszem.

A frissítés után mindenki az lesz, ezért a szerverek belehalnak majd a túlterhelésbe és jön az anyázás. :)
Holnap jön a pöcs 1.0... :DDDDD kíváncsi leszek rá.
Én most a negyedik és ötödik skillt húzom Marleen-en.
A két lány már négy skilles a többiek három skillesek.
De már a negyedik és az ötödik 75%-on van.
Meg mostanában szoktam tankozni,csak egy másik játékban.De nem szar tuhnder.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.19. 12:35:44

Vannak esetek amikor felhúzom magam, de az többnyire az RNG miatt van :)

Egyébként meg valamiért most megint beszippantott és mindig menni akarok még egy plusz kört, csak hogy még ez meg az meglegyen (pl Löwe-n 3-adik skill, T-44 grind stb.), aztán megyek mással :) (Kingdom come ami most tetszik) 2 óra boost-os WOT aztán pihi, RPG, aztán megint WOT vagy inkább még film/sorozat)

meg lehet ezt oldani...

ha kijön az új engine akkor meg végképp beállok a sorba, nekem nagyon bejön az új dizájn és az is érdekel, hogy mennyire változnak meg a pályák, milyenek lesznek az új lemming-harcok :DDD

The Matrix has you...

Engem nem húz fel,sőt az előbb felhúztam egy strv1-et.<#buck>
Lengyelnek nézett,még csata indulása előtt.Én meg felvilágosítottam hogy nem vagyok lengyel meg hogy szerintem szarabb hogy ő ott van mintha lengyelek lennének a csapatban,mert 99% eséllyel az STRV1 tulajok hülyék.<#idiota>
Kicsit berágott,főleg mikor cikiztem hogy folyton mellé lő és még a holdat sem találja el olyan vak.<#whatever>
És tényleg,ez még lófingot sem tudott eltalálni.Bár lehet azért mert már vörös volt a feje a pipától.<#hehe>
De volt egy jó csatám is,Marleen-el befoglaltam az ellenség bázisát egyedül.az arty meg nem tudott megszakítani.
Szerintem egyrészt anyázták őket másrészt valszeg szétverte a monitort idegességében.Állati volt ahogy Gw panther meg crusader sp lövése lepattant sebzés nélkül.<#taps>

Miért erőltetitek ezt a játékot? Ha csak felhúz nincs értelme. Egyszerűen nem kell vele játszani. Hátha észbe kapnak a wg-nél, hogy valami baj van. De ez mind utópia...
Azt hittem hétfőn jobb lesz.
De ma sem jobb,első csatában a top tankok ugatnak hogy mindenki menjen jobb oldalt,mondom nekik hogy nem kéne mindenkinek egy oldalra menni,erre obj meg is7 ugatnak hogy mekkora szarok vagyunk.És a horda egyenest ki megy az ellenség elé,nem tudnak lelőni még egy M41-et sem.Két spot tank mögöttük és nem tudják kilőni még azokat sem,szinte azonnal meghal az egész banda,maradunk talán hárman védeni a bázist.De hiába vannak legalább 10-en.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.19. 10:50:27

Addig meg az ideg basz meg. :D És ezen még a trémium fiók sem segít.

"Azért bizonyára figyelik a statisztikákat, aztán pár év múlva kezdenek is ezzel valamit"
- hát igen valamihez 6 év kell nekik, mint pl. a tank kinézet testreszabhatósági rendszer csöppnyi újítása. (az is abbamaradt ahogy lenni szokott) Csoda, hogy egy lagg bugot képesek 1 hét alatt rendbre rakni.
De persze azt azonnal helyreállítják ami csak picit is csökkenti a profitot. Ott akkor azonnal gyorsreagálású alakulat lépés javít. De egy tank statjának kijavításához szükséges időnél meg gyermekek fogannak és születnek meg.<#falbav>

Zegi Norbi HUN
Kicsit demoralizáló, mikor a tier8-as tankoddal csak +1 és +2 tiert látsz. Nem tudom hogy fejlesztők szerint ez így rendben van-e, de szerintem nagyon nem. Azért bizonyára figyelik a statisztikákat, aztán pár év múlva kezdenek is ezzel valamit. Talán.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;