418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Ki a fene akar tier 10-ben artyzni?
    Annak mi értelme.
    Artyval a max szint T8,jó kivétel az amcsi ott t9 is meg lett.De a T8-at is megtartottam,artyval nekem az a max,tovább nem érdekel.
    T10 tankoknak sem sok értelmét látom,nem is játszom velük,de arty meg pláne hülyeség.T8 arty az élvezhető és jó móka.Még talán t9 is,de t10-ben már csak a szívás van,meg a rohadt nagy minusz.
    T8 arty még bevételt is hoz.de föntebb már nem nagyon.
    Sosem terveztem T10 arty megvételét.
    Viszont T8 nagyon jó.Főleg frontline módban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.18. 10:51:09
  • Maala
    "Szerintem nem,elég sokat artyztam,főleg amcsival van tapasztalatom"
    "Szerintem nem,elég sokat artyztam,főleg amcsival van tapasztalatom, persze mindez tier 10 alatt"

Tessék, kijavítottam neked, így nem fognak hülyének nézni a többiek. :-) Nincs mit.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.18. 10:48:13
  • Plata
    Arról én nem tehetek hogy te egy sörétes puskával két méterről nem találsz el egy elefántot.
    De az m53 hihetetlenül pontos,isteni jó vele szikla réseken belőni.
    Én egyik ruszkit sem szerettem a pontatlansága miatt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.18. 10:28:14
  • joe662
    Az amcsi meg a pontosság
    A ruszki meg pontatlan

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.18. 10:02:28
  • Plata
    Mondjuk az angol és francia artykban újoncok vannak,mert midnig eladtam őket a legénységet meg kukáztam.
    Mondván többet úgysem veszem vissza.
    Az amcsiban meg sok skilles legénység van.
  • Plata
    Szerintem nem,elég sokat artyztam,főleg amcsival van tapasztalatom,meg angol és francia is,a németet eldobtam asszem panthernél az oroszt meg már sok éve mikor még nem volt ennyire kusza az ág.
    Fejből talán su-14-1 és az s51 vagy mi a rosseb nevű van kifejlesztve.
    Amerikai arty mindig is volt a garázsomban,most is 2 van,a többit el adtam,csak most azért vettem vissza a franciát mert kell idióta küldikhez,az angol is.
    Nekem mindig az amerikai volt a kedvenc amiért halál pontos és precíz lövéseket lehet vele csinálni.
    M53 emiatt nagyon szuper,sziklák mögül is kilehet operálni vele az ellenséget.
    M40 meg azért jó mert a szikla sem véd meg a területsebzésétől.
    Az angolt meg azért bírom mert az meg a hegyek mögé is be tud lőni.
    Franciát nem annyira szeretem.kb hetente egyszer le duplázom.
    A leges legelső csatám artyval az úgy kezdődött hogy 7 killt szereztem az akkor t2-es amerikai artyval,bétában.
    M41-es artyval régen mikor nem T5 volt hanem mit tudom én mi,megöltem a bázison négy t9-10 tankot,ha sok évet visszalapozol szerintem meg is találod.Az első Maus killem m41-el volt.Ugye akkor nem +2 mm volt,hanem lazán ment a +4-5 tier is.Régen járt ide a fórumra valami arty miatt rinyáló alak,az ő kedvéért régen direkt raktam be egy csomó artys képet.
  • joe662
    Szerintem úgy amblock az egészet
  • Plata
    Mit gondoljak át?
  • joe662

• asolyom
    Most húzom a 3. skill sort a Conqueror legénységén (ez egy 0. BiA-s legénység), és látom, hogy a lövésznél 100%-on a pillanatkép képesség, de ahogy nézem a tanks.gg-n ez gyakorlatilag semmin nem változtat, a toronyforgás közbeni szórás, így úgy is 0,07. Jobban megérné lecserélni mesterlövészre, ami megnöveli a kritikus sebzés esélyét, nem? A célmegjelölőnek megint csak nem látom sok értelmét.
  • bekescsaba
    Azért ezt gondold át...hülyeségeket ne beszélj.
  • Plata
    Az angol arty az ami még ház mögé is be tud lőni,az amerikai pontos és nagyot üt,francia táras de kisebb a sebzése,német az nem nagyon jött be,a ruszki sem.Bár a ruszki nagyot sebez és nagy a térsebzése is de az amcsi pontosságától messze van.
    Amerikai artyk td-nek is elmennek.Amerikai artykhoz fűződnek a legszebb artys emlékeim.
  • Ryleh
    Arti nal a lovegemelkedesi szog, ami a røppalyat jelzi? Ergo jobban belat, be tud loni tereptargyak møge? Kvazi ballisztika?
  • Megamax
    Azert ezt ugyesen kitalálták, a PVE modban csak a boostot kapod meg, de ahhoz hogy értelme is legyen random csatákat kell menned ahol az XP meg a kreditet kapod meg. Na ezt valahogy kihagyom, elegem volt már az ARTY ból meg a rengeteg Gold és HE loszerbol.
  • Ryleh
    Ahh... Leveheto a kamufestes, de ujrarakni csak uaz a nation jarmuveire engedi. Køszonom :)
  • Maala
    Ezen besírtam: "Lehet, hogy olyan SOKAN várnak majd a meccsekre, hogy TÖBB PERCIG is eltarthat a matchmaking." :-D
  • Maala
    De, le lehet venni, és át lehet tenni másikra.

És nem, nem szűnt meg, de a jobb oldali főfülön keresd alul középen, ne a bal oldali festékek-camok között (mivel ez szett).
  • Ryleh
    Ha mar alcafestes.. Azt nem lehet levenni, attenni masikra? Nem a halo, a festes.
  • yossarianHUN
    Az ideiglenes álcafestés egyébként fogalmilag megszűnt, vagy csak én vagyok vaksi?
  • joe662
    Ez jó mókának ígérkezik

• robogo81 #404943
    Ebben a játékban max kiékeled egy gyufaszállal a gombot,nincs folyamatos hangkom.
  • Ryleh
    Szakaszban hang kommunikacio, default q gomb. Van opcio, amivel allandoan kontact, tehat nem kell nyomigatni?
  • Maala
    Pár lövés után átmegy előbbiből utóbbiba.
  • yossarianHUN
    A Maus milyen mostanában? Épp az átlőhetetlen OP szörnyeteg, vagy haszontalan goldammócsemege korszakát éli?
  • joe662
    Aha.
    Nálam 31/60 az állás.
    Ez a kis elc90 mókás kis gép,lehet majd megveszem
    MrCiff most egy Gf nélküli ChryslerK-t tesztelget
  • Maala
    Nem, Excaliburosok. :-) Mostanában annyi jó játék van, hogy a WoT háttérbe szorult, így a küldik is megálltak, 3x 15 és Coa 10-nél tartok, asszem. :-)
  • joe662
    Ezek már az Ojjektesek
  • bekescsaba
    Lehet kiváltom egy orderrel. Úgy is csak ebben a küldi sorban tudom felhasználni.
  • bekescsaba
    S cserébe én is adok egy jó tanácsot. A 8-as japán-német küldinél, amikor azt kell csinálni, hogy az általad spotolt/lelőtt láncú med vagy heavy tankot kell a csapatnak megsemmisíteni, illetve a kiválóért ki kell löj 5 mozgásképtelen tankot, akkor azt - legalábbis nekem - az E100-al volt a legkönnyebb megcsinálni, HE lősszerrel. Bármely tank, amit oldalról, a láncánál meglőttem HE-vel, és meghalt, azt beszámolta a kiválóba. Amikor talákoztunk az ellen nehezeivel, 700-800 Hp-nál He lősszerrel leleáncoltam, valaki mögülem meg kilőtte. Kb 8 csata alatt meglett.

Gondolom jó lehet a type vonal is.
  • Maala
    Én a JGPzE100-al meg a Type 5-el csináltam. :-) Láttam ám velük T8as csatákat is. :-o
  • bekescsaba
    Hali!

Na egy jó tnaács kéne. Német, japán küldi, az első 3 percben löjk ki 2 tankot. Ezt vajon melyik tankra írták? A Chi-Ri-re?
  • __Jacek__
    Az biztos hogy nem nyomulós TD, ezzel megindulsz halott vagy. Csak puttyogtatásra jó, van Wz TD azzal lehet menni előre is nyugodtan.
  • yossarianHUN
    Én csak félhangosan merem kimondani, de nekem annyira nem jön be. Mondjuk sosem voltam egy nagy TD-s. Az Strv S1-et a régi accomon, na azt imádtam.
  • __Jacek__
    :D nem is néztem, van vagy kettő garnitúra:) De ez így büntet de ha megvenném ha lesz majd tuti egy foshalom lenne:)
  • yossarianHUN
    Meh. DezGamez 28 perces elemzése alapján elég jó, a mellékelt gameplayen se tűnt szarnak. Igazából akkor se szórok hamut a fejemre ha vacak, a játékosok 99%-ának (beleértve engem is) úgyse lesz meg, akinek meg meglesz, az úgyis full golddal fog játszani vele, úgy meg minden jó.
  • Maala
    Van még AMX Mle. 49 is, még az is megéri talán...
  • Maala
    :D:D:D

Golden Challenge! A bundle megvásárlása utáni/alatti aktiváló csatát követő 5 csatádból nyerj meg 3-at, és kapsz 1350 aranyat a bundle mellé! :-D:-D:-D

10 perce ezen vigyorgok, nagyon jó. :-D Nice try, WG.
  • ROMOTO
    Valóban, csak ennek még az oldala is papír és a tornyát is belövik meg az alját is elég sűrűn átlövik ha csak simán láncolnák szemből, cserébe jóval lassúbb és minden bekapott találat visz valami modult vagy legénységet, és az is7 ért nem kell lehetetlen küldetéseken szopni hogy megkapd.
    Asszem nem árulok vele el újságot ha azt mondom hogy a srác egyébként elég jól játszik, de elmondása szerint csak kínlódott vele, egy-két 5k körüli kivételtől eltekintve 2k dmg körüli sebzés azért elég szar mutató nála egy olyan tier 10 heavy tanktól amit még nem ismertek ki és nem tudják hol kell lőni...
    Azt mondja hogy sürgősen buffra van szüksége, szerinte legfőképp az aljára kell rakni páncélt, és az oldalára sem ártana kicsit több, mert így csak dísznek jó a korábbi mellé.
  • Maala
    Ahogy nézem a listát, Mutz, SP, WZ td, 112 az, ami megéri belőle úgy-ahogy. De leginkább a WZ td, ami neked meg már megvan, szóval... He he he...
  • Maala
    Nincs német TD legénységed normál ágról, amit átrakhatnál bele? Nekem is a Grille 15 majd' 4skilles legényei feszítenek benne. :-)