World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Elvileg balansz miatt volt, hogy ami eddig ment pl északi oldalról támadók mindig előnybe voltak egyes pályákon, azt most megváltoztatták. Most már nem nagyon lesz ilyen...elvileg...
Lehet emiatt is voltak azok a bizonyos 15-2-es győzelmek, vereségek, mert akik ezt nem tudták azokat pillanatok alatt begyalulta az ellenség. Talán most már máshogy lesz :) lesz pár 15-4 vagy 5 is :D
The Matrix has you...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
most, mivel sokan töltik ezért lassú..
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Mikor elkezdtem letölteni még volt az ssd-n 49 GB hely. Mire hazaértem leszedte, maradt 223 MB. Uff. Így számolj. Wot telepítő
valamelyik nap majdnem megvolt..4800 vagy mennyi jött össze...
ehhez lehet osztagot is használni, ugye? ööö, ez a T55A, azaz a harmadik tankhoz való LT-14-es küldetés.
The Matrix has you...
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
T49-el mentem egy kört,spotoltam ellenséges tankokat,obj arty lő és 22xx spot sebzés.<#ijedt>#ijedt>
Ha ez így marad akkor a spotolós küldiket könnyű lesz megcsinálni.
Biztos buffolták,minden csatában minimum 3 arty.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.21. 09:00:03
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
És pont olyan pálya ami amúgy is szar volt...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
AMX 50 100 - SOUMA SM
angelus1991ster.blogspot.hu
Régen ottvolt az M18 Hellcat, KV-1S, VK3601H, Cromwell.
Most van valami a Type64-en kívül?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nekem az új kedvencem ez: "Óvatosan(!!!) vizsgáljuk és kísérletezgetünk vele." <#idiota>#idiota> (ezt a type 5-ről mondták egyébként) Az óvatos alatt itt éveket kell érteni természetesen :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.03.20. 16:20:11
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.03.20. 13:38:09
De nem nagyon izgulok,a nagy érdeklődés miatt úgyis 1-2 napig vacakolni fog a szerver és lehal vagy nem lesz.<#hehe>#hehe>
The Matrix has you...
Cirka 4 giga lehetett összesen.
Szar thunderben ha jobban megcsinálnák a tankokat jó lenne,de most csak valami kamu tankszerű gumicumik.
De nekem a magyar tankok nem hiányoznak.
De tényleg,csak az nem a WoT.Igaz magyar jelzést nem tettem rá,nem szeretem ha tudják hogy magyar vagyok,bár ma is volt egy állati nagy szócsatám egy magyarral.Irtó jót szórakoztam rajta,de úgy felcsesztem mint a huzat.Le akart vadászni,de nem járt volna jó vele,viszont mivel gyökér volt ki lett rúgva.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.19. 23:24:45
Pár probléma amin van vele:
- magyar tankok még mindig nincsenek kijavítva
- nincs szabadkezem sok dologban, nem tudok a tank festésén módosítani, ezer éve elavult rendszer van azzal boldoguljál.
Teszten ha a susnyàsban bezoomoltam,akor leesett az fps 60rol 20ra.
Remèlem az èlesen nem igy lesz,különben be kell szereznem valami modot<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.19. 19:12:05
The Matrix has you...
A két lány már négy skilles a többiek három skillesek.
De már a negyedik és az ötödik 75%-on van.
Meg mostanában szoktam tankozni,csak egy másik játékban.De nem szar tuhnder.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.19. 12:35:44
Egyébként meg valamiért most megint beszippantott és mindig menni akarok még egy plusz kört, csak hogy még ez meg az meglegyen (pl Löwe-n 3-adik skill, T-44 grind stb.), aztán megyek mással :) (Kingdom come ami most tetszik) 2 óra boost-os WOT aztán pihi, RPG, aztán megint WOT vagy inkább még film/sorozat)
meg lehet ezt oldani...
ha kijön az új engine akkor meg végképp beállok a sorba, nekem nagyon bejön az új dizájn és az is érdekel, hogy mennyire változnak meg a pályák, milyenek lesznek az új lemming-harcok :DDD
The Matrix has you...
Lengyelnek nézett,még csata indulása előtt.Én meg felvilágosítottam hogy nem vagyok lengyel meg hogy szerintem szarabb hogy ő ott van mintha lengyelek lennének a csapatban,mert 99% eséllyel az STRV1 tulajok hülyék.<#idiota>#idiota>
Kicsit berágott,főleg mikor cikiztem hogy folyton mellé lő és még a holdat sem találja el olyan vak.<#whatever>#whatever>
És tényleg,ez még lófingot sem tudott eltalálni.Bár lehet azért mert már vörös volt a feje a pipától.<#hehe>#hehe>
De volt egy jó csatám is,Marleen-el befoglaltam az ellenség bázisát egyedül.az arty meg nem tudott megszakítani.
Szerintem egyrészt anyázták őket másrészt valszeg szétverte a monitort idegességében.Állati volt ahogy Gw panther meg crusader sp lövése lepattant sebzés nélkül.<#taps>#taps>
De ma sem jobb,első csatában a top tankok ugatnak hogy mindenki menjen jobb oldalt,mondom nekik hogy nem kéne mindenkinek egy oldalra menni,erre obj meg is7 ugatnak hogy mekkora szarok vagyunk.És a horda egyenest ki megy az ellenség elé,nem tudnak lelőni még egy M41-et sem.Két spot tank mögöttük és nem tudják kilőni még azokat sem,szinte azonnal meghal az egész banda,maradunk talán hárman védeni a bázist.De hiába vannak legalább 10-en.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.19. 10:50:27
"Azért bizonyára figyelik a statisztikákat, aztán pár év múlva kezdenek is ezzel valamit"
- hát igen valamihez 6 év kell nekik, mint pl. a tank kinézet testreszabhatósági rendszer csöppnyi újítása. (az is abbamaradt ahogy lenni szokott) Csoda, hogy egy lagg bugot képesek 1 hét alatt rendbre rakni.
De persze azt azonnal helyreállítják ami csak picit is csökkenti a profitot. Ott akkor azonnal gyorsreagálású alakulat lépés javít. De egy tank statjának kijavításához szükséges időnél meg gyermekek fogannak és születnek meg.<#falbav>#falbav>
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤