World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen kéne nekem is, ami nem csak letrackeléskor számolja vissza a másodperceket a track felrakásáig, hanem folyamatosan ki van írva, hogy mennyi ideig tart felrakni.
Egyébként a tank piktogram csövénél lévõ zöld, sárga, piros tartományok mit jelentenek?
és mutatta az ellenséges tankot anélkül h spotolva lett volna 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
csata közben nem... am no para
most már a sok win idegesít xD meglátja a WG a mai WR-emet 1 hét szopóágra tesz 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mountain passon át mentem a kiszáradt folyó medren, spottoltam egy E2-est, kb. élt 2 másodpercig, 2 arty is rá lõtt, IS-is, mindenki, azonnal meg halt.
Full hp-n volt ( 760 hp-ja van akkor ha fejlesztett a tornya )
Erre kaptam fika spot dmg-t....

Jaj de szeretem amikor az Adwords Remarketing ilyen reklámokkal teszi tele a weboldalakat😊
Próbáljátok eltalálni a tankot bal gombbal lõ. Nekem nem sikerül 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ez akkor is marha nagy szemétség...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
It\'s a trap!!! :)
lasd: #245306
3.-ikra is kilõttek!!!!!
ez már tényleg vicc kategória!!!!
Panaszkodsz úgy, hogy kék név nélkül én még nem láttam a garázsodat.
SG-n szerintem te vagy a legnagyobb teamkiller, most meg 2x ki nyírtak és felvagy háborodva.
Bocs de ez már kezd olyanná válni mint egy jó fejlett mánia nálad. Hidd el a balance most sokkal jobb mint valaha. Nem tökéletes de eddig a legjobb. Azt, hogy ezt jó pár ilyen olyan mániával (med, td, arty, heavy mániások) küzdõ ember nem látja be azt, csak sajnálni tudom.
A többségnek nincs gondja a TD-k nagyobbik részével. Mint ahogy a többségnek nincs gondja a MED-ek nagyobbik részével, és stb... Minden részen van erõsebb és gyengébb jármû, az OP-ág nem egy típus kiváltsága, minden típusból meg van az OP jármû.
Másrészt ezzel a TD-s kirohanásaiddal szerintem "fórum celebé" váltál ne csodálkozz ha beléd kötnek, mindenhez két ember kell ugyebár. 😉
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
(Amúgy egyre több idióta van! Az utóbbi idõben 2.2%-ot buktam összesítésben. Nem lesz ez így jó.....)
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
kövi csata elindul és kilõ a társam... T82 seggbe lõ
mi a kurva édes anyjuk van ezekkel???????
2 csata egymás után kilõnek a társaim 1 percen bellül <#falbav>#falbav>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Amúgy meg nagyon sok ember visszaigazolta, hogy teljesen igazam van a TD-k ügyében, csak õk okosabbak, mint én mert leszarják, mi az SG fórum véleménye. Itt az emberek többsége úgyis csak azért van, hogy belekössön a másikba.
hülye faszok le TK-znak az elején... és persze én kékülök be hogy kapnának rákot
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Mines... mindenki a világító toronyhoz megy
hiába villogok a hegyre 50szer meg írom hogy menjetek oda vagy meg lesz b**va anyátok.... nem mennek, az összes tank a világító toronyhoz megy...
barom kezdõ agyhalott faszok 😄
Ez milyen igaz 😄 😄
T18-nak egy találat kell
és mióta megkapta a +20% pontosság buffot igen csak pontos gunja lett 😊
Persze az is tény hogy mostanában több 10K+ csatás zöld effis emberrel találkozni t2-ben mint t6-7-ben.Na velük vigyázni kell mert bármilyen tankkal tudnak játszani. 😊
Az noobok ellen viszont a T18 a páncélzata miatt a legjobb.
am jó szar lesz a T18 napom 😞
már van 2 vereségem
De ha hasonló, vagy jobb képességû játékost találsz T18-ban, megnyikkanni se lesz idõd Tetrarchhal😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.