World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

El is felejtettem már, milyen jellemformáló ez a VK3001P stock grind. Főleg konstants T8-ban, olyan csapatokkal, amiknek a fele 0 sebzéssel végez.
Maala
Ahh, az %Appdata, így már beugrott, kösz <3

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

joe662
Ha jol tudom van egy Wargaming.net mappa is a gépen,ott is vannak fájlok.amiket lehet törölni,ha gond van.
Nekem így néz ki az elérési ut:C/Users/Alienware/AppData/Roaming/Wargaming.net/WorldOfTanks
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.03.28. 16:10:34

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Maala
Viszont nekem is van egy problémám, 1.0 után elfelejtettem, hogy PROMODpack volt fenn előzőleg, és véletlenül Aslaint raktam fel... Aztán mikor eszembe jutott, elvileg töröltem a cachet meg mindent (WoT restore is volt), és úgy raktam fel a promod-ot.

Azonban ugyanúgy benne maradtak az Aslain féle csicsák. Gondolom teljes reinstall kell, hogy eltűnjön az egész, de van még valahol a WOT könyvtáron kívül valami közös modmappa, ami újrainstall után is a régi beállításokat hozza elő?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

xotyi
Ne aggódj, T20-al 200m-en belül 5 lövésből 4 elment a picsába, csata után kénytelen voltam feltenni egy szerver oldali célkeresztet és megnézni hogy valójában mennyit szór az ágyú! 😄

Trance&Friends nothing more..

Ohh, az évek óta tartó "Plata kapcsolja be a replayt" téma. Van, ami nem változik <#nevetes1>
Maala
Jaja, kb. amig betölt a köv. csata, már fel is lőttem. :-)

---

Plata: Amennyi csatát mész bevallottan, nem foglalna sok helyet, és meg lehetne nézni az ilyen helyzeteket. :-)

Nekem soha nem volt,csak a last.

szeretem, hogy mindenre van egy fricskád <#puszi>

amúgy ahhoz alt+tab kell és a weboldalt mondod vagy miről beszélsz?
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.28. 15:28:03

The Matrix has you...

joe662
Bill még nem ért ide,az egér viszont igen<#hehe> télleg furcsa egy kicsit,az után a romhalmaz után.<#idiota>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Amúgy nekem is volt ilyen, de nem ennyire szemkápráztató. Elintéztem annyival, hogy bug vagy olyan tereptárgy ami nem látok valamiért. Nagyon nem zavaró, mert csak pár lövésnél akadt ilyen - persze olyannál ami kurvára kellett volna a damage-hez vagy éppen társat mentő kill...stb...

The Matrix has you...

Maala
Mod nélkül is pár klikk, és fent van. :-D

nekem egy ideje megvan mindegyik és nem is törlöm még őket, van elég hely. 600 MB volt a múlt héten még.

Ami nagyon jó azt meg egyből nyomom fel a wotreplay-re, moddal. Tök jó, pár klikk és már fent is van.

The Matrix has you...

Hogy kell érteni a 37milla bélyegre adott álcafestést?

3 tankra adnak full festést, ami un. négy évszakos vagyis pályafüggetlen?

Vagy egy tankra a három féle festést? De akkor mi a negyedik évszak?

Maala
Pedig az ilyen anomáliák kiderítésére tökéletes megnézni a replayt, de valahogy sosincs bekapcsolva ilyenkor senkinek. :-(

Maala
Szokni kell az új egér+bill kombinációt. :-D Vagy... De. :-D

Kaphatsz,de azon type 4 lesz,mert last replay van bekapcsolva csak,azon meg úgy felhúztam magam hogy egyből mentem egy light kört hogy lenyugodjak.
Meg azóta 3 ritka fos Type 4 kört mert nem tudom le duplázni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.28. 15:14:08

joe662
Anomáliából jutott ma nekem is,E25-el nem igazán lőttem át senkit sehonnan,semmilyen lőszerrel<#wilting>
Rhm-be 2es lőszerrel lőttem a 0-kat,oké,nem vagyok valami jó játékos,de azért ekkora autista sem vagyok<#nemtudom>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Maala
Replányt!

Biztos volt valami szar köztünk,Ap lövedékkel lőttem,de a defendertől nem messze a lövés puffant a semmiben és porfelhőt csinált.
Defender kereste hogy mi lövi.Az volt a legszarabb hogy hiába mutatta a hátát is már akkor sem tudtam ki lőni onnan,csapattársak meg másik oldalról lazán szét szedték.

Valszleg valami láthatatlan tereptárgy, vagy vizuális bug. Vannak ilyen anomáliák, én tegnap Tundrán a keleti hegyről lenézve lőttem egy Shermant. Látszólag kint volt a nyílt terepen, de pár méterre tőle fák és bokrok voltak. Mikor rávittem a célkeresztet, nem rajzolta ki a sziluettjét pirossal, mintha tereptárgy mögött lenne, de mikor lőttem, sebződött. Nem gamebreaking, de bosszantó, mert az ember zsigerből rá van állva, hogy akkor lő, ha sziluettet lát. Valószínűleg kelleni fog még egy-két patch hogy ezeket a kisebb hülyeségeket kijavítsák.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.03.28. 15:04:13
Az előbb fura dolgot tapasztaltam.
Négy lövésem volt ami a semmibe felakadt,de tényleg,olyan 400 méterre volt tőlem a defender,tiszta célpont volt az oldalát mutatta,lőttem rá erre a lövésem a defender előtt pár méterrel látszólag a levegőben robbant,a defender forgatta a tornyát hogy mi van,ő nem látott engem,lőttem újra ugyanez,defender megfordult így a seggére lőttem és megint a semmiben robbant a lövésem a defender előtt pár méterrel,Amx 65-el ugyanez megtörtént.Rálőttem a szembe jövő Amx 65-re és a levegőt sebeztem vagy 20 méterrel az AMX előtt.<#ijedt>
Amx közel volt talán 150 méterre,jött rám,de ő sem talált el és én sem őt,a lövése nem tudom hova lett de engem nem talált el az biztos.
Most akkor miben akadt fel a lövésem?Talán láthatatlan tereptárgy volt defender mellett?
Az Amx meg köztem volt egy léckerítés de nem hiszem hogy abban.
18-37 közt ugrált a pingem az sem lehetett gond.Fps 100 körül.
De az biztos hogy az amx lövése sem érte el engem,mint ahogy az enyém sem amx-et.
De rendesen felbaszott a csata,nulla sebzésem lett,8 lövés 4 találó de nem átütő 4 nem találó lövés.
Még Is seggéről is lepattant a 128 milis ágyú,

Persze hogy nem lett jobb, a játékmenet majd akkor lesz jobb, ha a játékosok nagy része agyat növeszt, de erre szerintem ne várj tűkön ülve 😊
Na kipróbáltam én is az 1.0-ás pöcs-t... a játékmenet semmivel nem lett jobb, max nem leszek olyan ideges, mert mindig van mit nézni 1 nap után is...
Vajon mekkora az esélye annak hogy az 1.0-val azért került be az olasz szűrő mert a wot hetedik szülinapja alkalmából egy 2-es vagy 3-as olasz prémtankot kapunk?
Azt már le se mertem írni, mert féltem, hogy lincselés áldozatává válok. Az mondjuk tényleg egy rettenetesen megtervezett map volt, de valahogy mégis élveztem játszani rajta. Csak meg kellett lapulni egy jó bokros helyen, és megvárni, amíg a sok kétbites low egymás torkának megy a puszta közepén, meg a kis szigeten 😄 Terített asztal.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.03.27. 17:11:51
joe662
Nekem még Komarin is tetsszett.

Dragon's Ridge nekem speciel kicsit hiányzik. Portot is szerettem, sőt, még Pearl Rivert és Hidden Village-et is kedveltem. Mindenesetre szerintem nagyságrendekkel élhetőbbek voltak, mint az ilyen Pilsen meg Paris szintű fosmadványok.
joe662

Egér az már régóta tervben volt,csak mindig húztam az időt.Logitech G900 lett.
A csilivili világítás nem cél,mert azt alapból tudja a laptop<#hehe> de mivel nagyon vastag a gépház,ezért kényelmetlen a billentyűzet használata hosszútávon.
Viszont kellene a világítós bill mert este vagyok többet a gép előtt,de nem szeretek lámpafénynél gépezni,valami miatt zavar,a monitor meg nem ad annyi fényt,hogy lássam a betűket<#szomoru1> pláne ha 2 méterrel odébb fekszem tőle.
Mindenképpen valami normális minőségűt szeretnék,amire pár évig nem lenne gondom.

Maala
Eddig egyetlen mappal sem volt baj, mindegyik jó volt... Ah, Dragon Ridge... Port... Severogosk(?vagymianeved)... etcetcetc...

Ó faszom. Kevertem a pokol 13. bugyrával Mittengárd-al. Az a 101-es szoba.

angelus1991ster.blogspot.hu

Maala
Részemről aki kitalálta ezeket a világítós szarokat, azt fejbelőném... Egy HDsított bokorból... egy Stuarttal.

Kérdés, hogy mi a cél? Halk legyen -> Membrános billentyűzet. Bírja a strapát -> Mechanikus billentyűzet. Olcsó legyen -> bármilyen szar bill jó lesz. Ha a cél a csilivili világítás, akkor jó lesz ez is. :-P

Egérből nézz ki pár jó szenzorosat, majd sztem menj be egy Media Markt szerűségbe, ott ki van rakva vagy 20-30 rágcsáló mindenféle árkategóriában, tapogasd meg őket, hogy a kinézettnek jó-e a fogása, illik-e a kezedbe. Mint asszonyt először. De egyébként a pár ezer forintos kakival is lehet WoTozni, ez nem az a fajta reflexjáték, mint akármelyik FPS.

---

Pontosan ezért is imádom az új látórencert, végre van értelme újra Camot rakni a tankokra. :-D Vissza a magic foresteket! Le az ezt ellenzőkkel! :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.27. 16:07:25

Irigylem a Stuartot! <#banplz>
Azért ezt a HD-sított bokorrendszert baromi sürgősen újra kéne gondolniuk.

A képen látható kupac tankot perceken keresztül felspottolódás nélkül lőtte az a Stuart. Working as intended.
joe662
Szuper összef@sta magát a 10 éves egerem<#banplz>
Tapi padról lehet vajon wotozni?<#hehe>

De ha már itt tartok akkor kellene vennem egy billentyűzetet is,mert a fiam a múltkor beleborította a narancslevet,én meg a csap alatt meleg vízzel kiöblítettem<#hehe> hogy ne ragadjon.Azota néha nem működnek a gombok<#nemtudom>,nem is értem miért<#idiota>
Valakinek van valami ötlete milyet érdemes venni?
Ezzel szemezek,Vajon??

Nekem van 11db olyan kiváltáshoz használaható bizb@szom, nem tudom mi a neve, de még nem lőttem el semmire.
Az aty és medes csak elsődlegessel van meg, onnan is jönne még, de nem görcsölök vele, ha bejön ok, ha nem akkor majd később.

WOT: Beluka

naja, TD-kkel lesz még nagy bajom nekem is...marad a kiváltás 😊

The Matrix has you...

Nekem a t55a-hoz a td15, heavy 12, 15 ill. a lt 15, de sajna, még tankot kell fejleszteni hozzá.

WOT: Beluka

Francia arty ág jó szerintem, főleg a 8-as francia arty jó

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Nekem csak az arty és Heavy küldetések okoznak gondot.Meg nerf óta a light is.Med és TD gyerekjáték volt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Artyzni? van egy oldal a neten amit ki is nyomtattam szépen magamnak, hogy mindig az asztalon figyeljen melyik küldetéshez milyen tankot ajánlanak. Persze nincs kőbevésve, de pl. a 80 mp-re - vagy még többre attól függően, hogy melyik tanknál jársz - kábíts el valakit egy Grille-vel nehezen fog összejönni, legalábbis szerintem.

Amúgy nem vagyok szemét, megadom a LINK-et.

Nekem most a T-55A artys küldi olyan, hogy kábíts el 80 mp-re egy nehéz tankot vagy TD-t. M12-vel megyek jelenleg, mert amúgy az M40/43 és M53/55-öt ajánlják sok helyen. Egyébként is jónak tartják az amcsi vonalat, legalábbis a többihez képest. De ez felhasználó kérdése is.

Egyébként ahogy figyelem az eseményeket ahogy nő a nehézségi fok úgy fog kelleni egyre magasabb Tier-ű tank hozzá. Tehát a legutolsónál már majdnem muszáj lesz Tier 9-10-es arty-t használni, mert anélkül agyvérzés 😊
T28-nál a közepes ágat rohadtul nem tudtam megcsinálni, azt kiváltottam. Most, hogy megvan a T-44 visszatértem rájuk és sorban csinálom megfele. Valahogy jobban érzem az egészet azzal a tankkal, jó a kémiánk 😊

Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.27. 10:16:38

The Matrix has you...

Melyik a top3 kedvenc pályátok a jelenleg bent levők közül és melyik a top3 legkevésbé szeretett? Tudom, hogy tanktípustól függően lehet egy pálya valakinek sokkal jobban tetsző, de most így általánosságban melyik 3-3-at mondanátok, lehet indokolni is.

Részemről:
Top3 kedvenc
Sand River -> még a rossz csőlehajlású tankokkal is jól lehet rajta harcolni a dűnék miatt
Malinovka -> spot gyönyörűség
Ruinberg -> a városiak közül ezt emelném ki, mert ezen mindenfajta tankkal van tervem

Top3 utált
Paris -> valahogy nem találom rajta a helyem
Fjords -> elrontották, a régi változat jó volt
Pilsen

A hang az érdekes volt valamelyik nap nálam is. Feldobtam Aslain modpack-ból pár dolgot, majd mentem játszani és nulla hang. Közben a háttérben meg szólt a zenelejátszó. Mod pack le, továbbra sincs hang. Játék beállításoknál a fö hangerő csúszka a minimumra le volt tolva...
Szóval képes ilyen váratlan dolgokra is a kliens, vagy a modok telepítése. Érdemes a hang beállításoknál körbe nézni; van akinél csak az autodetect mellett jött meg a hang. Fene tudja...

Más: A missziókhoz ugye kell artyval is tolni. Melyik ágra érdemes ráugrani ez miatt? Nem célom artyzni, tehát nem szempont a nagy tierben milyen.

A BIOS-ban az alaplapi le van tiltva? Az is lehet, hogy ha mindkettő aktív, akkor ütközik a két driver, próbáld ki úgy is, hogy az alaplapit letiltod.
Ha nem oldódik meg, akkor próbaképpen vedd ki a hangkártyát, és csak az alaplapi hangvezérlővel nézd meg.
Ha az alaplapival minden OK, akkor a hangkártya driverben lehet némi inkompatibilitás. Ma már a dedikált hangkártya a kuriózum, annyira elterjedtek a jó minőségű alaplapi hangvezérlők, hogy csak kevesen raknak be pluszba hangkarit.
Ezért gondolom a fejlesztők sem tesztelnek ki minden hangkártyára minden játékot.

Nekem is csinál ilyet a wot. Nem jöttem még rá hogy mi okozza. De a WoT-al csak. Ha azt újra indítom akkor rendben van

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Srácok, kellene egy kis segítség vagy mit tudom én 😊
Régen "sokat" játszottam a WoT-al, aztán jött egy jó hosszú kihagyás.
Most megint előszedtem, gondoltam játszok kicsit vele.
Szép is lett meg minden, csak... csak soxxor nincs hang a játékban és a kilépés/újraindítás sem segít.
A vassal nem lehet probléma, egyrészt nem egy szar konfig (i7 7700k, 16GB RAM, GTX1080, SB-XFi hangkari), másrész semmi más játékban nem tapasztalom ezt. Rákerestem a guglival, de nem nagyon találtam megoldást, gondoltam hátha itt 😊

Szóval van megoldás vagy ezzel együtt kell(ene) élni?

THX
joe662
A 101 es szobádat vették ki,ami szintén M betűvel kezdődött<#banplz><#hehe>

Maala
Dehogy vették,ott van az, csak azt a mapot keresd, ami betöltéskor azt az érzést adja, mintha visszahozták volna Province-t. :-D

Az táras volt. Klántársam panaszkodott is, hogy elveszik attól a SpiC-től a táras löveget.

"Nem tudom, így 2 kör után nem érződött semmi probléma a Toldival, hulldownozni kell vele, aztán majd RNG eldönti, hogy mi lesz... '" jó csak a svéd Strv M40/L a t3-as borgosított Toldi meg fele töltésidővel és tűpontosággal lő 37 mm-s ágyújával, az angol 40 mm-sekről nem is beszélve. Valószínűleg a szarja aki írta a staccot csak átmásolta Karika ForTheRecord-es jegyzeteit azt csá. És valszeg WOT-ot is csak 144p-ben látott.
(á hagyjuk felbaszom magam...cukrozott gulyást egyenek a wg-sek) két kibaszott sor adat átírás és azonnal korrupt lennék a wg-felé, egy jó pár évre. Nyálcsorgatóan szép látványnak se tudok emiatt örülni. <#falbav>

Mines-t tudtommal 1.0-ával kivették. Így a Tetrarch-al mehetsz, nem fog a pokolba sorolni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.03.26. 23:15:59

angelus1991ster.blogspot.hu