418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
realcsabi #405083 Szerintem felejtsd el tier 10-ben. Ott kb. 10k sebzés kell hozzá. Tier 9-ben nagyjából 20-22k hp van egy csapatban, még ott is 7k sebzés kell. Tier 7-ben próbálkoznék a helyedben, máskülönben nagyon megnehezíted magadnak. Egyébként még nekem is hiányzik az a küldi, bár most szüneteltetem az egészet, mert picit kiégtem. Szerencsére megvan a T23E3, egy tierlimites 7-es tankkal szerintem nem nagy cucc megcsinálni.
Egyébként van egy kiskapu, ha gyorsan nyer a csapatod foglalással, te pedig odatetted magad, akkor könnyen leeshet a küldi, de ehhez nagyon szerencsés körülmények kellenek. -
lammaer #405082 Pedig az a TD sztem egész használható, én rendszeresen gurulok vele.... -
bekescsaba #405081 A chimerások küldik már jók. Angolszász: Sebezzd le a csapatod össz sebzésének 30 %-át. Tier 10-ben 7600 sebzés nem volt elég. S ez az első küldi. -
Akkor ez is porfogó leesz mint a T28htc
-
realcsabi #405079 Az a td semmi extra, se nem gyors, se nem kicsi, se nem páncélozott. A lövege tök átlag tier 6ban. Kinézetre egyedi, de amúgy kiábrándító.
Egy darabig fun volt vele villogni, de nem nagy élmény vele játszani. -
Excaliburt kipróbáltad,milyen? -
bekescsaba #405077 Nyomtam egy Platát Fishermanen.
A küldi, hogy 1,5 perc alatt ki kell lőnni egy tankot. T100Lt vel átrohantam a dombon, mert az ellen felderítője 130 Hp-val menekült. Elkaptam, kb 8 tank lőtt rám, de 2 találattal vissza tudtam fordulni, a láncomat se lőtték le. MIvel mindenki engem vadászot, a mieink átbuktak a dombon, és kisoztottak kb 3500 sebzést. Ja, túl is éltem, így kitüntetéssel csináltam meg. -
Grat!! 
Én most Wz-td vel rammolgatom a parajokat
Jo ez a hellowines csomag,2.5k sebzés165k netto,és booster még nem is volt
-
bekescsaba #405075 Na meglett az Excalibur. -
bekescsaba #405074 Kibéreltem a német bulldogot.
Első csatám vele:
Győzelem!
Csata: Gleccser
Járművek: leKpz M 41 90 mm
Szerzett tapasztalat: 3 968 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2; x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 2
Szerzett kredit: 157 657 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 2 652)
Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Kiváló Lövész, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály" -
Mi az az ertekhatar ami utan a legenyseg xp - t kap?. Tier 3,(pl 2kill,de full, azaz teljes hp damage tølem, es azt irja :nincs elorehaladas....) -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Angelus1991ster #405071 Napi kakukktojás keresés:
-
asolyom #405070 Az 5-ös Churchill annyira nem volt gáz, de a Churchill VII-et és a BP-t rühelltem, és a végén nem kevés free xp-t beletettem, hogy meglegyen a Caernarvon. Azt nagyon szerettem, még mindig ott van a garázsban, csak viszonylag új benne a legénység, és kellene rá felszerelés is. A Caernarvonnal gyakorlatilag a FL-ban húztam ki annó a Conquerort. Szerintem az egyik legjobb 9-es HT, legalább is nekem bejött.
User! Majd meglátom milyen lesz a SC. Tudom, hogy T10-ben mindenki goldot lő, de egy hull downban levő SC ellen még a gold sem jelent garantált átütést. Azt a játékban is látni, hogy a SC féle tankok védekező pozícióban nagyon erősek, amíg mondjuk a szovjet meta tankok (IS-7, Obj. 277 stb.) pedig gyors támadási feladatokban jeleskednek. Égyébiránt a valóságban is ez volt a szovjet, illetve brit koncepció. :) Egy biztos, hogy a SC páncélja némileg jobb, mint a 9-es társáé, több a HP és sokkal magasabb a DPM. A Conqerorral is sürű vendég voltam T10-ben, és nem ment rosszul vele.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.22. 11:07:44 -
Userx2 #405069 Elérted a csúcsot. Itt kell abbahagyni a brit nehéz ágat szerintem. Lassú dög és már ha van arty a csatában téged fog lőni, nem a Maust.
2 napja adtam el Super Conquerort és helyébe vissza vettem a 9-es medet, csak mert a brit tankokat nagyon szeretem. Bármilyen tank lehet jó, hagy megy legalább 50 -el. A többi csak szenved.
Páncélja meg semmit nem ér. Zöld statos játékosoknak 90 %-a goldot lő mindenre. Ez a tank ugyanúgy el fog tűnni a csatákból, ahogy a T110E5.
-
Plata #405068 Grat.
Én is elterveztem hogy kifejlesztem a 8-as brittet.
Elterveztem,aztán ugye rájöttem hogy T5 T6 egy rakás szár.
Most kb két hónap után szedtem össze vagy 15k xp-t.
Nem tudok bele ülni abba a szarba. -
asolyom #405067 Azért csak meglett!
Kifejlesztve:
Super Conqueror jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 242995. Elköltött szabad tapasztalat: 12 005.
Megvásárolva:
'Super Conqueror' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 100 000. -
asolyom #405066 Ennyi haszontalan, hitvány Skorpion G játékost én még nem láttam. Kiváló ötlet volt a WG-től ez a tank bérlés, "remek" hatással volt a játékmenetre. Az alábbihoz hasonló játékosok hemzsegek, és az a csoda, ha 3 percnél tovább tart egy csata.
Előbb is támadni kellett volna Karelián, a szerencsétlen M41 fent forgolódott a TD dombon, persze fingot nem tudott így szpotolni, közben a TD-k is b@szták a rezet vagy öten, és semmire nem tudtak lőni. Teljes a fogalmatlanság!
-
robogo81 #405065 Azér mer nekik beadja(ha talál) az 500+ sebzéseket is ha kel,ha nem.Nemrég jártan ugy vele,hogy jött egy a bázisunk felé,nagy sunggal,a csapat maradéka a pálya másik felén kereste,ő volt az utolsó,én a 7-es scorpionnnal ,volt kb 500 hp-ja,én 1 lövéses voltam neki,nem az első sorban voltam,mindegy, a minimappon látszott merről jöhet,én már repesszel vártam,kapott egy majd maxost(ritka eset) oldalában,a maradék leégett,még mielőtt meglőtt volna betolattam a mögöttem lévő gödörben épp ellőt felettem ,a többit a tűz elvégezte.
A skorpion g-ről meg az jutott eszembe hogy mennyire modulérzékeny,volt hogy egy lövéstől az e-25-től sérült az ammo,ugy hogy láncon át lőtt meg,azért kapott egy 500-as körülit hogy érezze a törődést. -
asolyom #405064 Van belőle általában 3-4 oldalanként, és szépen kajálják a HESH lőszert.
-
Plata #405063 Én örülök neki.
Jó rájuk vadászni. -
Csak tudnám miért a Skorpion G-t aktiválta a sok majom. Használhatatlan tank egy ideje. -
robogo81 #405061 Vagy 20 csak prém tank,gondolom a sok kódos bejelentkezett,az mm meg "alkotott".
Amikor az 500-1000 csatás beszabadul tier 10-be(ja nem,a beetetés limitálja a tier 9-10-et).
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2018.10.21. 18:46:19 -
asolyom #405060 Nem a Type 5-tel, és gold ammoval van itt a gond! Szerintem sokkal jobb lenne oldalanként 5-5 arty, mert a 3-3 az túl kevés. Ennél mocskosabb létforma nem létezik!!!!! -
Angelus1991ster #405059 Nem értek hozzá, de most ez jó vagy nem?
-
asolyom #405058 A VK Béla hogy áll most T9-Ben, mert azért inkább az lenne a cél. A Pz. Kpwg. VII már annyira nem érdekel. -
yossarianHUN #405057 A jelenlegi metában simán. Mindkettőt átlövi minden, de a VK legalább mozgékony. A KT utoljára valamikor 2012-ben volt jó, mikor még jelentett valamit a páncélja T8-ban. Ma már csak free food. -
asolyom #405056 A VK 45.02A tényleg használhatóbb 8-as tank, mint a Tiger II? -
Nagyon 2014 feeling van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #405054 Mindent megtett ma a játék, hogy szerethető legyen, 11 csata 2 (!!!!!) győzelem. Hát húzza így a Conquerort, akinek hat anyja van.
-
asolyom #405053 Aki eddig nem lépett be a játékba, az ne is tegye, ma valami hatványozottan iszonyatos a színvonal. -
Ööö ez nem ma volt,csak most jutott eszembe
-
Miről beszélsz, tegnap már csak 3,5k volt, ma meg már gondolom csak 3k... Ha így halad, pár nap, és ingyen lesz! -
Plata #405050 Mentem egy kört m53-al.
Még mindig nem értem mitől pontatlan.
-
yossarianHUN #405049 Kivéve az IS-7, mert ő aztán baromira nem kényszerülne rá semmilyen más módszerre azon kívül, hogy hulldownba áll, és lehozza a meccset :)
Ezzel együtt szerintem ezek a derpes japó nehéztankok ártották a legtöbbet a játéknak a T9-10 artyk behozása óta. -
Mindenkit óvaintek,hogy a dark mód kifullozàsàra kattintson.
Ugyanis nem kér megerösitést,hogy esetleg akarod-e,hanem huss 5k gold
-
Megamax #405047 Nem azt mondtam hogy OP az a tank ami HE vel dobálozik. Sokkal tovább lennének csaták ha mondjuk nem lehetne HE vel kibontani egy Hulldown ban lévo IS7 et. Legalább akkor rákényszerulnének a játékosok más módszerekre is. -
Plata #405046 Az a tag fogja kapni az xp-t,ő van legjobban lemaradva.
Ha a legénységfejlődés felgyorsítása be van kapcsolva akkor mindig a legjobban lemaradt személyzeti tag kapja az xp-t,ezt jelzi a ház. -
A szemelyzet panelen a kis arany/sarga kis haz ikon mit jelent? -
50%ban a kamu, festes, egyebek!!! :)