World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem így néz ki az elérési ut:C/Users/Alienware/AppData/Roaming/Wargaming.net/WorldOfTanks
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.03.28. 16:10:34
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Azonban ugyanúgy benne maradtak az Aslain féle csicsák. Gondolom teljes reinstall kell, hogy eltűnjön az egész, de van még valahol a WOT könyvtáron kívül valami közös modmappa, ami újrainstall után is a régi beállításokat hozza elő?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Trance&Friends nothing more..
---
Plata: Amennyi csatát mész bevallottan, nem foglalna sok helyet, és meg lehetne nézni az ilyen helyzeteket. :-)
amúgy ahhoz alt+tab kell és a weboldalt mondod vagy miről beszélsz?
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.28. 15:28:03
The Matrix has you...
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
The Matrix has you...
Ami nagyon jó azt meg egyből nyomom fel a wotreplay-re, moddal. Tök jó, pár klikk és már fent is van.
The Matrix has you...
3 tankra adnak full festést, ami un. négy évszakos vagyis pályafüggetlen?
Vagy egy tankra a három féle festést? De akkor mi a negyedik évszak?
Meg azóta 3 ritka fos Type 4 kört mert nem tudom le duplázni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.28. 15:14:08
Rhm-be 2es lőszerrel lőttem a 0-kat,oké,nem vagyok valami jó játékos,de azért ekkora autista sem vagyok<#nemtudom>#nemtudom>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Defender kereste hogy mi lövi.Az volt a legszarabb hogy hiába mutatta a hátát is már akkor sem tudtam ki lőni onnan,csapattársak meg másik oldalról lazán szét szedték.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.03.28. 15:04:13
Négy lövésem volt ami a semmibe felakadt,de tényleg,olyan 400 méterre volt tőlem a defender,tiszta célpont volt az oldalát mutatta,lőttem rá erre a lövésem a defender előtt pár méterrel látszólag a levegőben robbant,a defender forgatta a tornyát hogy mi van,ő nem látott engem,lőttem újra ugyanez,defender megfordult így a seggére lőttem és megint a semmiben robbant a lövésem a defender előtt pár méterrel,Amx 65-el ugyanez megtörtént.Rálőttem a szembe jövő Amx 65-re és a levegőt sebeztem vagy 20 méterrel az AMX előtt.<#ijedt>#ijedt>
Amx közel volt talán 150 méterre,jött rám,de ő sem talált el és én sem őt,a lövése nem tudom hova lett de engem nem talált el az biztos.
Most akkor miben akadt fel a lövésem?Talán láthatatlan tereptárgy volt defender mellett?
Az Amx meg köztem volt egy léckerítés de nem hiszem hogy abban.
18-37 közt ugrált a pingem az sem lehetett gond.Fps 100 körül.
De az biztos hogy az amx lövése sem érte el engem,mint ahogy az enyém sem amx-et.
De rendesen felbaszott a csata,nulla sebzésem lett,8 lövés 4 találó de nem átütő 4 nem találó lövés.
Még Is seggéről is lepattant a 128 milis ágyú,
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.03.27. 17:11:51
Egér az már régóta tervben volt,csak mindig húztam az időt.Logitech G900 lett.
A csilivili világítás nem cél,mert azt alapból tudja a laptop<#hehe>#hehe> de mivel nagyon vastag a gépház,ezért kényelmetlen a billentyűzet használata hosszútávon.
Viszont kellene a világítós bill mert este vagyok többet a gép előtt,de nem szeretek lámpafénynél gépezni,valami miatt zavar,a monitor meg nem ad annyi fényt,hogy lássam a betűket<#szomoru1>#szomoru1> pláne ha 2 méterrel odébb fekszem tőle.
Mindenképpen valami normális minőségűt szeretnék,amire pár évig nem lenne gondom.
angelus1991ster.blogspot.hu
Kérdés, hogy mi a cél? Halk legyen -> Membrános billentyűzet. Bírja a strapát -> Mechanikus billentyűzet. Olcsó legyen -> bármilyen szar bill jó lesz. Ha a cél a csilivili világítás, akkor jó lesz ez is. :-P
Egérből nézz ki pár jó szenzorosat, majd sztem menj be egy Media Markt szerűségbe, ott ki van rakva vagy 20-30 rágcsáló mindenféle árkategóriában, tapogasd meg őket, hogy a kinézettnek jó-e a fogása, illik-e a kezedbe. Mint asszonyt először. De egyébként a pár ezer forintos kakival is lehet WoTozni, ez nem az a fajta reflexjáték, mint akármelyik FPS.
---
Pontosan ezért is imádom az új látórencert, végre van értelme újra Camot rakni a tankokra. :-D Vissza a magic foresteket! Le az ezt ellenzőkkel! :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.27. 16:07:25

A képen látható kupac tankot perceken keresztül felspottolódás nélkül lőtte az a Stuart. Working as intended.
Tapi padról lehet vajon wotozni?<#hehe>#hehe>
De ha már itt tartok akkor kellene vennem egy billentyűzetet is,mert a fiam a múltkor beleborította a narancslevet,én meg a csap alatt meleg vízzel kiöblítettem<#hehe>#hehe> hogy ne ragadjon.Azota néha nem működnek a gombok<#nemtudom>#nemtudom>,nem is értem miért<#idiota>#idiota>
Valakinek van valami ötlete milyet érdemes venni?
Ezzel szemezek,Vajon??
Az aty és medes csak elsődlegessel van meg, onnan is jönne még, de nem görcsölök vele, ha bejön ok, ha nem akkor majd később.
WOT: Beluka
The Matrix has you...
WOT: Beluka
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Amúgy nem vagyok szemét, megadom a LINK-et.
Nekem most a T-55A artys küldi olyan, hogy kábíts el 80 mp-re egy nehéz tankot vagy TD-t. M12-vel megyek jelenleg, mert amúgy az M40/43 és M53/55-öt ajánlják sok helyen. Egyébként is jónak tartják az amcsi vonalat, legalábbis a többihez képest. De ez felhasználó kérdése is.
Egyébként ahogy figyelem az eseményeket ahogy nő a nehézségi fok úgy fog kelleni egyre magasabb Tier-ű tank hozzá. Tehát a legutolsónál már majdnem muszáj lesz Tier 9-10-es arty-t használni, mert anélkül agyvérzés 😊
T28-nál a közepes ágat rohadtul nem tudtam megcsinálni, azt kiváltottam. Most, hogy megvan a T-44 visszatértem rájuk és sorban csinálom megfele. Valahogy jobban érzem az egészet azzal a tankkal, jó a kémiánk 😊
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.27. 10:16:38
The Matrix has you...
Részemről:
Top3 kedvenc
Sand River -> még a rossz csőlehajlású tankokkal is jól lehet rajta harcolni a dűnék miatt
Malinovka -> spot gyönyörűség
Ruinberg -> a városiak közül ezt emelném ki, mert ezen mindenfajta tankkal van tervem
Top3 utált
Paris -> valahogy nem találom rajta a helyem
Fjords -> elrontották, a régi változat jó volt
Pilsen
Szóval képes ilyen váratlan dolgokra is a kliens, vagy a modok telepítése. Érdemes a hang beállításoknál körbe nézni; van akinél csak az autodetect mellett jött meg a hang. Fene tudja...
Más: A missziókhoz ugye kell artyval is tolni. Melyik ágra érdemes ráugrani ez miatt? Nem célom artyzni, tehát nem szempont a nagy tierben milyen.
Ha nem oldódik meg, akkor próbaképpen vedd ki a hangkártyát, és csak az alaplapi hangvezérlővel nézd meg.
Ha az alaplapival minden OK, akkor a hangkártya driverben lehet némi inkompatibilitás. Ma már a dedikált hangkártya a kuriózum, annyira elterjedtek a jó minőségű alaplapi hangvezérlők, hogy csak kevesen raknak be pluszba hangkarit.
Ezért gondolom a fejlesztők sem tesztelnek ki minden hangkártyára minden játékot.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Régen "sokat" játszottam a WoT-al, aztán jött egy jó hosszú kihagyás.
Most megint előszedtem, gondoltam játszok kicsit vele.
Szép is lett meg minden, csak... csak soxxor nincs hang a játékban és a kilépés/újraindítás sem segít.
A vassal nem lehet probléma, egyrészt nem egy szar konfig (i7 7700k, 16GB RAM, GTX1080, SB-XFi hangkari), másrész semmi más játékban nem tapasztalom ezt. Rákerestem a guglival, de nem nagyon találtam megoldást, gondoltam hátha itt 😊
Szóval van megoldás vagy ezzel együtt kell(ene) élni?
THX
"Nem tudom, így 2 kör után nem érződött semmi probléma a Toldival, hulldownozni kell vele, aztán majd RNG eldönti, hogy mi lesz... '" jó csak a svéd Strv M40/L a t3-as borgosított Toldi meg fele töltésidővel és tűpontosággal lő 37 mm-s ágyújával, az angol 40 mm-sekről nem is beszélve. Valószínűleg a szarja aki írta a staccot csak átmásolta Karika ForTheRecord-es jegyzeteit azt csá. És valszeg WOT-ot is csak 144p-ben látott.
(á hagyjuk felbaszom magam...cukrozott gulyást egyenek a wg-sek) két kibaszott sor adat átírás és azonnal korrupt lennék a wg-felé, egy jó pár évre. Nyálcsorgatóan szép látványnak se tudok emiatt örülni. <#falbav>#falbav>
Mines-t tudtommal 1.0-ával kivették. Így a Tetrarch-al mehetsz, nem fog a pokolba sorolni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.03.26. 23:15:59
angelus1991ster.blogspot.hu