World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
semmi kill nem esik
aki a 30 killre megy javaslom a matildát
csak LTP-ket tesz be ellene
elõbb is 1et tudtam kiszedni mert a sok balfasz befoglalt

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
most mit tegyek ,adjam el ?
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
elsõ 5 csata alatt 0 kill 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Átverekedtem magam az indiánon és megvettem a leopopót. A lánctalpat tudom megvenni rá, köbö ennyi xp-m van. A kérdésem az lenne, hogy kezdjek vele nyomulni, így is használható lesz, mint a T-54 volt anno, vagy inkább gyûjtögessek free xp-t valami másik tankkal és fullosítsam fel, mint az E-50-et kellett?
Egyébként ezt az indiánt még most sem értem. Egyszer sikerült talán vele egy olyan kört menni, ahol az alap xp-m 1000 felett volt, amikor úgy éreztem, hogy kihoztam a rohadékból a maximumot, akkor kaptam 6-800 xp-t a körre. Furcsa egy tank, annyi szent.
Ez egyébként durva, hogy így beadják egy hónapra, piszok sok lóvét lehet keresni vele. Nekem a 30 kill úgy jött össze, hogy rettenet csatáim voltak, én meg egyenesen szarul is játszottam<#hehe>#hehe>
Elsõ csatám vele:
Nem akarom elrontani ezek után a statját, szóval többet nem megyek vele. 😄 Hehe. (Faszom, a gyorsított képzést elfelejtettem bekapcsolni. 😄)
Azzal hogy a seggükben hagytak egy ellenfelet szerintem nem volt okos.
(Hitler meg... hiába hülye volt<#idiota>#idiota>)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#hehe>#hehe>
WOT-ban nem lenne valami nagy cucc a merkava. Elöl van a motor. <#vigyor2>#vigyor2>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Fõleg világháború esetébe
-------------
RU/EU új artik telejsítménye