World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
M60 5,073,805 49.16%
Ezzel a 64. helyen van. Várni kell pár hetet vele még.
Vagy majd jön mindjárt valami õserõ és elmagyarázza. <#vigyor5>#vigyor5>
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Regisztráció idõpontja: 2008. 10. 13.
Utolsó üzenet idõpontja: 2013. 08. 03. 15:55
Utolsó látogatás idõpontja: 2013. 08. 03. 16:01
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
miért nem cseréled le ezt a szar tech tree-t egy vertikálisra???
mondjuk te noob vagy régi bétásokhoz képest 😊 sztem akkor még nem játszottál, de sztem sokkal jobban áttekinthetõ és jobbann éz ki
engem már a látványa is irritál a horizontálisnak

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
nem mondom elég izzasztó ,de még a családot is ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Én vagyok a flame keltõ. Ok.
Kíváncsi lennék egyébként a global win rate-re annál a tanknál. 😊

Ez senkit sem zavar.
De ha napi szinten jössz fel és ezt többször be sírod ide, bizony elkezdi piszkálni az ember szemét.
Meg nem kell isteníteni, de beszólni se, fõleg ha nincsen hozzá semmi alap.
Mellesleg, mégis miért csalódtál bennem?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nos barátom, én hogy a HUNS-osoknak gratuláljak az felejtõs. Nem fogok itt isteníteni senkit. Tele van olyan emberekkel akik direkt azért mentek a HUNS-ba hogy megkapják azt a tankot (szánalmas, elég zsidó vonásra utal). A másik hogy én vagyok flém keltõ?...már megbocsáss de a "csodálatos" Master91 és hasonlók folytatják a vitát amit netalán R3nton nem úgy szánt, hanem csak egy szimpla megfigyelés...Szerintem is elég "OP az a francia Tier 10-es TD és a másik gyöngyszem a ruszki TD-is. Láttam HUNS-osokat csatában, köszönöm én abból a dicsõítésbõl nem kérek. Szpecnyazban pedig csalódtam, régen nem ilyen játékos volt. Részemrõl ennyi.

sajna van amikor csak így lehet érvényesülni 😞
mert tényleg csak a csapat kárára van a hülye :S
hülyegyerek tolt blokkolt meg bement mindenki elé
kilõttem és senki meg sem mukkant 😊
5000 damage 7 kill és szép win
ha nem lövöm ki igen csak nagy hátrány lett volna a csapatnak a gyökere 😊
2. Egyéb magyar klán nem volt a TOP30ban (igen, ez a menõzõs rész, csak hogy lehessen szidni a HUNS-t), szóval szóval még a 30 is jobb mint a semmi. A franc tudja hány száz klán között pedig még inkább jó eredmény. Szóval aki jócskán mögöttünk végzett, az ne szólogasson be erre.
Eddig 2 dolgot láttam csak itt tõled:
-önajnározást, aminek különösebb alapja sincs az esetedben, mert nagyobb arcod van, mint a liláknak, de játéktudásban rohadt messze vagy tõlük
-alkalmanként valami flémkeltõ tahóság beböfögése, mások ócsárolása...
Erre a kettõre vagy képes.
Ha egy minimális kulturáltság szorult volna beléd, inkább gratulálnál azoknak, akik veled ellentétben elértek valamit, de te csak köpködni tudsz.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Csata: Redshire 2013. augusztus 3. 14:36:20
Jármû: ISU-152
Szerzett tapasztalat: 1 307 (Bírság: 138)
Szerzett kredit: 38 090 (Bírság: 24 300)
Csatában elért Achievement: Top Gun
-24k credit???? megduplázza a levonást is? <#wow2>#wow2>
ezt nem tudtam eddig
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Duplázásokig van hozzá türelmem, néha utána is, prémium is van. Most vagy soha.
Melyiket érdemesebb megvenni ???;
EVGA GTX 780 3GB DDR5 ACX cooler
vagy
ZOTAC GTX 770 4GB DDR5
Most használom elõször a 155-ös ágyúval, és meg kell mondanom hogy jobb. Nyerni ezzel az ágyúval se lehet, de jobb 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
a kurva anyjukat 😊
ohh már megy nekem is...
pont a románok csodagépe van... Mig-21 ahh 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elsõ részben majd 3 percig vmi videó van aztán megy a közvetítés.
másik böngészõt próbáltál?
reggel óta frissítgetem 5 percenként és semmi!!!!!