World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hanem a WN értéked 😊
am mi a nicked? megnézném már a statod
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az átlag sebzése meg sem közelíti a 300at sem, de a pool medál befigyel neki.... elég idegesítõ
Lucky-t még megértem, oda nem kell tudás
de miért az ilyen bénáknak van poolja? miért nem nekem? én legalább teszek azért h ne vereségek sorozata legyen egész nap
Azért is megéri, mert az utána lévõ KT és E-75 is bitang jó.
Az "M4-rõl melyik ágra menjek" meg örök kérdés. Én az E2 felé mentem, mert onnan lehet menni a heavyk és a medek felé is, én is onnan mentem át a T29-re. Attól függ mit szeretnél. Az E2 inkább egy heavy-med keverék, brutálisan erõs toronnyal, a E8 meg igazi med.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
nem tudok rajta túl lépni tier5el vagy nagyobbal 😞
9nél mindig megállok :S
sose lesz Pool medálom 😄 az is csak a szerencsétlen gyökereknek van mindig 😄
ugyanaz mint a Lucky
Van egy M4 shermanom és onnan nem tudom melyik tankot fejleszem ki mivel kettõ változat is van,bár a nehéz tank jó lenne.
Replay
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Csak hogy ennyi eszed van hogy a hasát lövöd.
Gondolom fentebb volt az ágyúd mint neki a hasa, így még biztosabb hogy pattan.
Ami megütötte a szemem, miért kell neki 55K xp a Sztyui után???(természetesen most az M3-asnál tûnt fel, eddig nem is figyeltem <#hehe>#hehe>)
Véleményeket kérnék, hogy megéri görcsölni érte annyit?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tovabbra is van kis nvida kodom, ha valakit erdekel (2050g+1ho prem)

Jelenleg Pz.IV-nél tartok és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek megéri megvenni és kifejleszteni a tigris tankot? Tehát jó tank? Nincs nagyon legyengítve mert azt halottam hogy az orosz fejlesztõk eléggé legyegítették a német ágat és csak az orosz a jó.
Szép volt!
Inkább csak olvasni szoktam a fórumot, de ezt ma sikerült összehoznom:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_8_3_5hxtvs8ous.jpg
Egyébként benne van a FAQ-ban is
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nyomattam rájad plusztot.
A következõ tank sikeresen eladva 'Crusader' Kaptál kredit: 224 755 kreditet.
pfejjj!!!! te szar!!! 😄
Megvásárolva:
Cromwell' vettél. Elköltöttél kredit: 950 000.
remélem jó vétel volt....
na csesszünk el egy kis free exp-t a motorra meg a toronyra 😄