World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem is az érdekelt 😄
hanem a WN értéked 😊
Master91
Van luckim meg nyugodhatsz. 2 is.

Mester91
Most nézem. Hazudtam, csak 11 volt.
mák mák mák 😊
Nekem mákkal lett meg. A KV-1S-t berakta egyedüli T6-osnak. Az ellenfél KV-1S-e egy balek volt. 12 tankot lõttem ki.
ha hátráltatja a gyõzelmet még szép<#nevetes1>
am mi a nicked? megnézném már a statod
Count Adyn
Hát jah😄 De nézd meg a replay végét bakker ott állok a type arcába, pattan a lövése már csak ki kéne végezni, és látom hogy hamarabb lepörög az idõ mint ahogy tárazok, ááá de idegesítõ volt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Master91
Mit teszel? Ki nyírod a csapat társad ?
nem.... de már jópár béna gamernél láttam Pool medált
az átlag sebzése meg sem közelíti a 300at sem, de a pool medál befigyel neki.... elég idegesítõ
Lucky-t még megértem, oda nem kell tudás
de miért az ilyen bénáknak van poolja? miért nem nekem? én legalább teszek azért h ne vereségek sorozata legyen egész nap
Rosszul fogalmaztam, nem campelni kell vele, sõt. Csak nem szabad elõre rohanni az elsõ sorba. Hagyni kell, hadd menjenek elõre a többiek, addig is õket lövik. Aztán te a második sorból szépen szedegeted a sebzést. Szerintem ne hagyd ki, mert jó tank, igaz, nem túl "megbocsátó". Ha nem úgy játszol vele ahogy kell akkor nem lesz sok élményed benne.
Azért is megéri, mert az utána lévõ KT és E-75 is bitang jó.

Az "M4-rõl melyik ágra menjek" meg örök kérdés. Én az E2 felé mentem, mert onnan lehet menni a heavyk és a medek felé is, én is onnan mentem át a T29-re. Attól függ mit szeretnél. Az E2 inkább egy heavy-med keverék, brutálisan erõs toronnyal, a E8 meg igazi med.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Akkor mindenki gyökér? 😄 Mert rajtad kívül mindenkinek van lucky medálja 😄 (több is)

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

én a 9el vagyok így....
nem tudok rajta túl lépni tier5el vagy nagyobbal 😞
9nél mindig megállok :S
sose lesz Pool medálom 😄 az is csak a szerencsétlen gyökereknek van mindig 😄
ugyanaz mint a Lucky
Jah értem,nos én nem nagyon szeretek campelni,sõt a páncélvadászokat is ezért utálom szóval lehet a másik vonalon haladok.
Van egy M4 shermanom és onnan nem tudom melyik tankot fejleszem ki mivel kettõ változat is van,bár a nehéz tank jó lenne.
Count Adyn
Nah ez a ma délutáni csata ez csodás volt😄 Ha nem jár le az idõ behúztam volna R-W medált meg wint is valszeg, elbaszkodtam az idõt a kv1s re snipeolva😊 Igy csak 7 kill -lose, nemtudok tullépni a 7 killen ugy látszik😄

Replay

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Master91
Most egy szóval se mondtam hogy noob vagy.

Csak hogy ennyi eszed van hogy a hasát lövöd.

Gondolom fentebb volt az ágyúd mint neki a hasa, így még biztosabb hogy pattan.
Kaptál innen is egykét +-t , zavartak a piros számok 😛😄
Jó az a Tigris, csak felejts el mindent amit róla hallottál. A játékban inkább egy camper, támogató tank. Itt egy T7 heavy, nem Shermanokkal meg T-34-ekel fog harcolni, hanem T29-cel meg IS-sel. Azok meg közelrõl lazán szétkapják. Viszont a második vonalból szépen lehet vele aprítani, nagyon jó ágyúja van.

Elkezdtem kifarmolni a Chaffee-t, de csak így hasraütésszerûen, mivel keveset is látok belõle, de csak nem olyan tré. T9-es tankokra még kell várnom pár 30 kill-t, úgyhogy ez jutott épp.
Ami megütötte a szemem, miért kell neki 55K xp a Sztyui után???(természetesen most az M3-asnál tûnt fel, eddig nem is figyeltem <#hehe>)
Véleményeket kérnék, hogy megéri görcsölni érte annyit?

Nem mintha olyan kirívó dolog lenne hogy egy szovjet tank felrobban ammo rack találattól.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem szabad német tankot venni! Max úgy ha teszel rá izraeli v szovjet zászlót.

Vicces leopard - elc glitch:

Tovabbra is van kis nvida kodom, ha valakit erdekel (2050g+1ho prem)
hasát lõttem golddal. De mester barátnak nem tetszett, szerinte noob vagyok. Pedig ráadásul gold ammo volt, és a sima is beviszi ott általában...Hozzáteszem volt vagy 300 HP-ja. Persze lepattan a gold szembõl közelrõl. Õ meg ammorackel full HP-ról. Valószínû...
Kíváncsi leszek, hogy az extra nagy zoom-okat sniper nézetben (pl. a 128-as) mikor minõsíti a WG illegálisnak. Mert ha korábban a lombozateltüntetõ, meg a lázerpointer illegális volt, akkor elviekben ennek is annak kellene lennie.

Tigert szeretném megvásárolni a közeljövõben!
Jelenleg Pz.IV-nél tartok és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek megéri megvenni és kifejleszteni a tigris tankot? Tehát jó tank? Nincs nagyon legyengítve mert azt halottam hogy az orosz fejlesztõk eléggé legyegítették a német ágat és csak az orosz a jó.
Has/kupak. Am a kép magáért beszél.

Master91
Idõbe....

Sehol? Ha tehetem rá se lövök.

Amúgy kupolára, ha kegyes a random isten sebzem.
<#eljen>
Szép volt!

Sziasztok!

Inkább csak olvasni szoktam a fórumot, de ezt ma sikerült összehoznom:

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_8_3_5hxtvs8ous.jpg

Mond már meg légy szíves, hogy te hol lövöd szembõl!!! Ha ennyire pro vagy 😄
Az elsõ az AP, páncéltörõ. Ez csak akkor sebez ha átüt. A középsõ a HE, robbanó lövedék. Ennek nem kell átütni, hogy sebezzen. Viszont eléggé össze-vissza sebzéseket ad be, nem érdemes használni, csak mondjuk ha a foglalják a bázisotokat és gyorsan le akarod lõni. Illetve van még a gold lõszer, ebbõl van több fajta, HEAT meg HESH meg mit tudom én mi, a lényeg hogy nagyobb az átütése a sima AP-nál.

Egyébként benne van a FAQ-ban is

atinq
Bocsi igazad volt benne van. Köszi a helpet.

No.

atinq
Már olvastam. Nincs benne. 😊

No.

Köszi tudtam hogy rád számíthatok.<#action>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Eagle16
Ez lett a vége. Úgy látszik még is csak jó voltam valamire. Persze önmagukban szart se csináltak, csak vártak a csodára.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Olvas hireket. De azért nyomtam rád egy -t

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Eagle16
Olyan jó mikor a sok gyökér nooboz, hogy menjek felderíteni, közben meg nem veszik észre hogy ami világít a térképen az azért világít mert én ott vagyok ahol...de ja, sokkal jobb lenne ha berohannék és kivilágítanék mindent 10mp-re 😄 Aztán elkezdett anyázni is úgyhogy valami 10 éves lehetett.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Srácok a ventis ákszió már nem él?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

<#nevetes2>
Én vagyok a fény az SG WOT fórum sötét posványában.

haha
Hát, aki sokat kavarja a szart, azt végül berántja a kanál. <#puszi>

Nyomattam rájad plusztot.

Bassza meg aki -t nyomott.

olvasd el a faq-t a fejlecben
Valaki toljon rám pár pluszt...

Látom beminuszoltatok gyökszószok 😄

Eladva:
A következõ tank sikeresen eladva 'Crusader' Kaptál kredit: 224 755 kreditet.
pfejjj!!!! te szar!!! 😄

Megvásárolva:
Cromwell' vettél. Elköltöttél kredit: 950 000.
remélem jó vétel volt....
na csesszünk el egy kis free exp-t a motorra meg a toronyra 😄
atinq
Sziasztok. Miért van a lövegeknek 3 illetve néhánynak 2 áthatolási értéke?

No.

Nesuten
Köszönöm !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !