World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hanem mondjuk az említett szennymûsorok ötletgazdáiról, megrendezõirõl, résztvevõirõl és úgy általában minden szellemi(?) kiötlõjérõl, akinek ezáltal vaskos milliók ütik a markát. A bútorasztalosnál talán nem, de a fent említetteknél mindenképp jobbnak érzem magam, köszönöm.
Nézz csak meg egy stáblistát, kik járulnak hozzá ahhoz hogy a fiad azt nézhesse ami a tvbõl jön.... fõvilágosító, sminkes, büfésfiú, kameramann, stúdióban a karbantartó stb stb... õk akkor mind férgek?
Aztán menj tovább: ha legközelebb látsz egy t-homeos mûszerészt szembe jönni, köpd le, mert õ húzza be a kábelt amin a mocsok jön.
Aztán keress egy mediamarktos eladót, mert õ adja a TVket amiken a szenny jön...
De aztán köpd szembe magadat is, mert te vetted meg a TVt és te engedted a gyerekednek hogy nézze....
Ebben a játékban a generációk vesznek részt, nem az egyének. És te semmivel sem vagy jobb mint az a bútorasztalos, ai az éjjel nappal budapestben csinálja a diszletet.
<#nevetes1>#nevetes1>
Engem igenis ne tessék Való Világ, Jersey Shore, Éjjel-Nappal Budapest, és társaik gyártóival egy kalap alá venni, akármennyire is ugyanúgy felnõttek, mint én😊 Mert én igyekszem (igyekeznék) vigyázni rá, hogy a gyerek megfelelõ dolgokat, ingereket, tapasztalatokat kapjon, ezzel szemben õk szemrebbenés nélkül lökik a szennyet a nagyvilágba, mert ebbõl jön nekik a pénz. Ez pedig, ha azt nézzük, hogy nevelési/generációs kérdés volt a kiinduló alap, elég lényeges különbség. Hogy milyenek voltak 100 éve a tinik azt nem tudom, valszleg innen senki, lehet igazad van abban hogy nem voltak rosszabbak, amit nem tudtam testközelbõl megtapasztalni, arról nem szívesen mondok véleményt, ahhoz viszont tartom magam, hogy a mai média (legalábbis a tömegmédia) ahol éri ott igyekszik derékba törni a normálisabb szülõk nevelési igyekezeteit.
Ma összefarmoltam 5.6 millát, és meglett az uccsó tierX is 😄 (na jó a britt arty nincs még)
de a másik 27 ott virít 😄
Egyszerûen az ellen beszéltem, hogy minden generáció lenézi az utána következõeket, mondván hogy a "mai fiatalok"... és abba nem gondolnak bele, hogy a mai fiatalok miért olyanok amilyenek. Mert nem maguktól lesznek olyanok, és nem is az ufók vagy vmi természetfeletti teszi õket azzá amilyenek.
Ha egyáltalán valóban rosszabbak mint mi voltunk....
Az hogy a média éppen nem a szülõ irányítása alatt áll - ez nincs ellentétben azzal amit mondtam 😊 Én a felnõtteket mint kollektív csoportot hoztam a képbe. Amúgy a szülõ sokmindent megtehet, nem szabad kaszát kapát eldobni hogy "nem tudom úgyse megakadályozni hogy halljonerrõl meg arról".
Biztos vagyok benne amúgy, hogy a reklámmanagereknek ugyanúgy vannak gyerekeik, mint a földet túró földmûveseknek. De a dohányboltosnak is van gyereke, a politikusnak is, a drogárulónak és termesztõnek is, a hirszerkesztõnek is, a bulvárújságírónak is, meg a "tudjuk kiknek" is. Szóval mi felnõttek, szépen közösen formáljuk a következõ generációt.
De legalább megvan a 300k....
A médiát meg tudjuk kik irányítják, és ami számít nekik (a profit, baromira nem a fiatalabb generáció kimûvelése). A gyerekek szülei és a médiát kézben tartó egyének között semmi összefüggés nincs (jó esetben).
És a médiát ki irányítja? Ki engedi el a fiát a korhatáros filmre? Ki rakja be a gyerekét a TV elé kontrollálatlanul, ha éppen nincs kedve foglalkozni vele (elõfordul néha)?
" ez abszolút butaság!" - hallgatlak.
"Nem rosszabbak a mostani tinédzser generációk sem, csak mások. " ez abszolút butaság!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Példaként hallgasd meg Koncz Zsuzsa aki téged cirka 40+ évvel megelõzött, mert már 1967-ben megénkelte ugyanezt 😄
Én úgy vagyok vele, hogy a "felnõttek" csak hallgassanak, ugyanis a világot õk teszik olyanná amilyen, és a fiatalság MIATTUK lesz olyan amilyen.
Nem rosszabbak a mostani tinédzser generációk sem, csak mások.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ki az admin? feljelentelek nála ganéj módon félrevezetésért<#nevetes1>#nevetes1>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
popey8
az a TD nagyon állat, csak ajánlani tudom.... nem fogod megbánni
tier8 ellen valóban óvatosabban kell menni, de a tier7ek között istencsászár gunja és rof-ja van
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
1. nem mindenkinek vannak meg azok a tankok, amik kellenek cw-re, ill. amivel szeretne játszani, ezért grindelni is kell --> 2. nem mindenkinek van ideje 1. felül farmolni prémtankkal másfél órát
ezt neked!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=y5V6sxZ8-eg&bpctr=1375646485
<#papakacsint>#papakacsint>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
csak a bökkenõ ott van, hogy lehet csali csajok voltak 😄
elvisznek vmi bokorba, lemérik a kígyó hosszát aztán egyszer csak megjelenik 2 rendõr 😄 aztán mit mondok???
"Maguk meg mit csinálnak"
"Nehéz kérdés...... Kecske?" <#buck>#buck>
aztán 1 év börtön 😄
Am prém tankkal is kb egy, másfél óra.
És ezt pont a nagy Európai prûdek nyomták 7-esre? Csodálkozom éppen<#hehe>#hehe>
majd megköszönték és illedelmesen megkérdezték hogy "Lesz*pj*nk titeket?"
25 éve, amikor én voltam 14-15 éves, akkor is voltak ilyen cafat csajok , de mi mindig azt mondtuk, hogy : Még jóhogy!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Apropó média. Valamelyik este a nagy tv-kapcsolgatás közepette berobbant egy WoT-reklám, rendesen csodálkoztam. Érdekes módon ott 7-es korhatárt jelöltek meg, holott emlékeim szerint 13. Na mindegy, beindult a szekér...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nem problémáztam,csak a legegyszerûbb megoldást írtam le.Nem mindenkinek van feleslegbe 500k kredit egy fejlesztett felfüggesztésre(nekem sincs mindig...)
persze én is baromkodtam sokat.... nem is keveset
mai napig tudok úgy ökörködni hogy azt még a 8 évesek is megirigyelik 😄
de attól még van rálátásom az életre
a mai tizenéveseknek már annyira nem 😊
Ez egy olyan dolog, hogy nem a fiatalok lettek hülyébbek, hanem mi nõttünk fel és már majdnem nyanya szinten fikázzuk a mai kölyköket, holott amióta világ a világ ilyenek voltak mindig. Mindig voltak kis ribik, mindig voltak fiatal drogosok, piások...stb.
WoT-ban ugyanez a helyzet, csak amíg mi voltunk 14-15 évesek, még nem volt nagyon internet, ahol rákérdezhetnénk, hogy ki magyar, ki nem 😄