World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már csak azért is elismerésem, hogy 25k csatát kibírtál idegileg! Több tankod van, mint amennyi csatát én napi átlagban bírok idegekkel!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fölösleges kiforgatni a szavaimat, mindketten tudjuk, hogy nem a bútorasztalosról, meg a T-homeos szerelõrõl szól ez az egész.
Hanem mondjuk az említett szennymûsorok ötletgazdáiról, megrendezõirõl, résztvevõirõl és úgy általában minden szellemi(?) kiötlõjérõl, akinek ezáltal vaskos milliók ütik a markát. A bútorasztalosnál talán nem, de a fent említetteknél mindenképp jobbnak érzem magam, köszönöm.
Kik azok az õk? 😊

Nézz csak meg egy stáblistát, kik járulnak hozzá ahhoz hogy a fiad azt nézhesse ami a tvbõl jön.... fõvilágosító, sminkes, büfésfiú, kameramann, stúdióban a karbantartó stb stb... õk akkor mind férgek?

Aztán menj tovább: ha legközelebb látsz egy t-homeos mûszerészt szembe jönni, köpd le, mert õ húzza be a kábelt amin a mocsok jön.
Aztán keress egy mediamarktos eladót, mert õ adja a TVket amiken a szenny jön...

De aztán köpd szembe magadat is, mert te vetted meg a TVt és te engedted a gyerekednek hogy nézze....

Ebben a játékban a generációk vesznek részt, nem az egyének. És te semmivel sem vagy jobb mint az a bútorasztalos, ai az éjjel nappal budapestben csinálja a diszletet.

Hát nekem úgy tûnt a "minden mai fiatal paraszt" tézis ellen szólt a dolog, de akkor félrenéztem valamit. Viszont kénytelen vagyok megállapítani, hogy akkor meg te általánosítasz
<#nevetes1>

Engem igenis ne tessék Való Világ, Jersey Shore, Éjjel-Nappal Budapest, és társaik gyártóival egy kalap alá venni, akármennyire is ugyanúgy felnõttek, mint én😊 Mert én igyekszem (igyekeznék) vigyázni rá, hogy a gyerek megfelelõ dolgokat, ingereket, tapasztalatokat kapjon, ezzel szemben õk szemrebbenés nélkül lökik a szennyet a nagyvilágba, mert ebbõl jön nekik a pénz. Ez pedig, ha azt nézzük, hogy nevelési/generációs kérdés volt a kiinduló alap, elég lényeges különbség. Hogy milyenek voltak 100 éve a tinik azt nem tudom, valszleg innen senki, lehet igazad van abban hogy nem voltak rosszabbak, amit nem tudtam testközelbõl megtapasztalni, arról nem szívesen mondok véleményt, ahhoz viszont tartom magam, hogy a mai média (legalábbis a tömegmédia) ahol éri ott igyekszik derékba törni a normálisabb szülõk nevelési igyekezeteit.
pointer4
Remélem nem cseszi szét a fórumot 😄

Ma összefarmoltam 5.6 millát, és meglett az uccsó tierX is 😄 (na jó a britt arty nincs még)
de a másik 27 ott virít 😄
Én nem az általánosítás ellen szólaltam fel (az akkor lett volna, ha olyat írtam volna hogy "pedig vannak a mai tinédzserek közt is értelmes emberek").

Egyszerûen az ellen beszéltem, hogy minden generáció lenézi az utána következõeket, mondván hogy a "mai fiatalok"... és abba nem gondolnak bele, hogy a mai fiatalok miért olyanok amilyenek. Mert nem maguktól lesznek olyanok, és nem is az ufók vagy vmi természetfeletti teszi õket azzá amilyenek.
Ha egyáltalán valóban rosszabbak mint mi voltunk....

Önkritika? Nem hiszem. Én speciel ha szülõ lennék, eléggé felháborodnék, ha "a felnõtt az felnõtt" jelszóval egy kalap alá vennének a médiából folyó szennyek alkotóival. Felnõtt és felnõtt, ember és ember között hatalmas különbség van, amit te mondtál, az ugyanolyan általánosítás, mint ami ellen eredetileg felszólaltál.
Én egy kijelentést tettem: hogy a felnõttek teszik a világot és a következõ generációt olyanná amilyen. Tehát a következõ generációk kritizálása valójában önkritika.

Az hogy a média éppen nem a szülõ irányítása alatt áll - ez nincs ellentétben azzal amit mondtam 😊 Én a felnõtteket mint kollektív csoportot hoztam a képbe. Amúgy a szülõ sokmindent megtehet, nem szabad kaszát kapát eldobni hogy "nem tudom úgyse megakadályozni hogy halljonerrõl meg arról".

Biztos vagyok benne amúgy, hogy a reklámmanagereknek ugyanúgy vannak gyerekeik, mint a földet túró földmûveseknek. De a dohányboltosnak is van gyereke, a politikusnak is, a drogárulónak és termesztõnek is, a hirszerkesztõnek is, a bulvárújságírónak is, meg a "tudjuk kiknek" is. Szóval mi felnõttek, szépen közösen formáljuk a következõ generációt.

Remek nap volt wot ügyileg. Délelõtt a gyökerek miatt szoptam. Most kiegészüllt azzal hogy a kibaszott program direkt kibasz velem, láthatatlan ellenfelekkel, bemakkolják a t29 tornyát szembõl, low hp-n az enemy megkapja a noobprotectet, társak egyedül hagynak. Meg megdöglök váratlan dolgoktól 0 dmg-el... sigfrieden támadásnál épp elérem a várost mire leláncollnal és hopp a dombon megjelenik három tank... és drága is 3-asom szinte magátol dobja le a láncot, nem nyelek be semmit hanem kb 7 mp alatt meghalok 3 szerencsés fasztól akiknek ott régóta világítani kellett volna.... a végén... hetzer topgun: kilõ a saját valentine-unk mert az utolsó elõtti tankot kilõttem elõle... délelõtt meg egy magyar kitollt mert 1x-er(!!!!!) blokkolni merészelltem. Büdös türelmetlen freglopó fasz banda.... remélem nektek jobban ment.
De legalább megvan a 300k....
" Vagyis persze részben tudják, mert el lehet tiltani a gyereket a tévétõl, géptõl (az például hétszentség, hogy ha egyszer lesz egy kölyköm, minimum 16 éves koráig facebooknak közelébe nem engedem), csak nem fog menni, amit te megtiltasz, azt összeszedi máshonnan, suliból, barátoktól, satöbbi."

A médiát meg tudjuk kik irányítják, és ami számít nekik (a profit, baromira nem a fiatalabb generáció kimûvelése). A gyerekek szülei és a médiát kézben tartó egyének között semmi összefüggés nincs (jó esetben).
"A média ugyanis, aminek baromi nagy szerepe van a frissebb generációk hígulásában, butulásában, erkölcsi romlásában, "

És a médiát ki irányítja? Ki engedi el a fiát a korhatáros filmre? Ki rakja be a gyerekét a TV elé kontrollálatlanul, ha éppen nincs kedve foglalkozni vele (elõfordul néha)?

"a "felnõttek" csak hallgassanak, ugyanis a világot õk teszik olyanná amilyen" - ezzel nagyobbrészt egyetértek, de nem teljesen. A média ugyanis, aminek baromi nagy szerepe van a frissebb generációk hígulásában, butulásában, erkölcsi romlásában, ezt pedig "a felnõttek" (mondjuk most szülõk) nem tudják befolyásolni. Vagyis persze részben tudják, mert el lehet tiltani a gyereket a tévétõl, géptõl (az például hétszentség, hogy ha egyszer lesz egy kölyköm, minimum 16 éves koráig facebooknak közelébe nem engedem), csak nem fog menni, amit te megtiltasz, azt összeszedi máshonnan, suliból, barátoktól, satöbbi.
"ez nem teljesen igaz" - hallgatlak.

" ez abszolút butaság!" - hallgatlak.

" a "felnõttek" csak hallgassanak, ugyanis a világot õk teszik olyanná amilyen, és a fiatalság MIATTUK lesz olyan amilyen. "---ez nem teljesen igaz
"Nem rosszabbak a mostani tinédzser generációk sem, csak mások. " ez abszolút butaság!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Eh, ilyen hozzáállással nehezebb lesz pool medált szerezni 😄

Ahogy elnézem a statodat vele,neked tényleg nem jött be. Nekem nagyon bejön! Agilis játékmódot igényel,de ez nem azt jelenti,hogy úgy kell vele harcolni mint egy meddel(kivéve T7-ben,mert ott kötelezõ).

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

*"Koncz Zsuzsa ez az a ház címû számát"... szóval, te vagy az ott szereplõ zsémbes öreg nénike 😄

Áh, túlspilázod... MINDEN korosztály nyomatja ezt a "mai fiatalok" dumát, hogy õk jobbak voltak, meg a mostaniak már nem tudnak semmit.

Példaként hallgasd meg Koncz Zsuzsa aki téged cirka 40+ évvel megelõzött, mert már 1967-ben megénkelte ugyanezt 😄

Én úgy vagyok vele, hogy a "felnõttek" csak hallgassanak, ugyanis a világot õk teszik olyanná amilyen, és a fiatalság MIATTUK lesz olyan amilyen.

Nem rosszabbak a mostani tinédzser generációk sem, csak mások.

A mostani event erre is jó! Legjobb teljesítmény(legtöbb xp) vesztes csatába és +50% credit és xp!

Az a baj azzal ha az ember tapasztalat már ebben hogy az elsõ perc elteltével ránézek a minimapra és látom mikor felesleges gürcölnöm hiszen biztos vagyok benne elvesztem. Sajnos ritkán tévedek 😞

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Toby0501
Én minden csata elején bizakodó vagyok. 😄

Szép jó estét! Elõször is van 2 Decemberig felhasználható kódom új accounthoz, 3 nap prémiumot és 1000 aranyat tartalmaz, ingyen és bérmentve akit érdekel az PMben keressen meg. Nem zavarnám meg a jó kedvû tankozást csak szeretnék egy kis segítséget kérni. Az accountomat szeretném eladni és szeretnék utána járni dolgoknak nehogy lada áron adjam el a mercédeszt. Olyan emberek segítségét kérném akik adtak már el accountot, hogy is mozognak az árak. Nem sürgõs a dolog hisz úgy sem játszom már se nem tervezem, az anyagi összegre meg nem vagyok rászorulva csak jól jön egy kis plusz pénz ha már ennyit elértem benne és van érte kereslet. Pmben esetleg rám írhatna az illetõ vagy hogy ne kelljen mindig mindent átolvasnom és nem zavarnék senkit a felesleges postjaimmal. Elõre is köszönöm további jó játékot mindenkinek!

Ettõl a sok narancssárgától mégis mit várjon az ember? <#rolleyes>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Attól még tartom a véleményem 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Toby0501
Mai WTF?!<#idiota>

majdnem úgy igen, elég agilis ahhoz, hogy ne szemtõl szembe kelljen vele felvenni a harcot a nehéztankokkal

Reported for TROLLING!!!
ki az admin? feljelentelek nála ganéj módon félrevezetésért<#nevetes1>
Szar. Tegnap adtam el. Mindegyik T7 TD jobb nála.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Úgy kell játszani vele kb. mint egy meddel?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

nagyon jó tank😊 nem bokorban ülõs TD ezért bõven elég az a 175mm pen, a ROF király, az utána levõkön pedig méginkább.. én ajánlom neked, élveztem azt a tankot

Maala
Én sem értem, hogy miért olyan nehéz az 500k naponta. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

köszi, maradok a 18+os csajoknál 😄
popey8
az a TD nagyon állat, csak ajánlani tudom.... nem fogod megbánni
tier8 ellen valóban óvatosabban kell menni, de a tier7ek között istencsászár gunja és rof-ja van
popey8
SU-100M1-rõl mi a véleményetek? Holnap akciós lesz és nem tudom, h megvegyem-e. Az a gun elég gyengének tûnik, goldammo nélkül még a t8-akat se nagyon üti át. Obj 263-ért megéri szenvedni vele?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

14 év felett már nem büntetnek érte. Menj el arra a krimó felé mégegyszer 😊
popey8
Azért probléma, mert:

1. nem mindenkinek vannak meg azok a tankok, amik kellenek cw-re, ill. amivel szeretne játszani, ezért grindelni is kell --> 2. nem mindenkinek van ideje 1. felül farmolni prémtankkal másfél órát

<#eljen> jó tudni hogy vannak még jó zenei ízléssel rendelkezõ emberek<#smile>
ezt neked!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=y5V6sxZ8-eg&bpctr=1375646485
<#papakacsint>
voivod32
Na , mára elég volt! Megyek iszom egy-két sört, holnap délután meg meló!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

jah 😊
csak a bökkenõ ott van, hogy lehet csali csajok voltak 😄
elvisznek vmi bokorba, lemérik a kígyó hosszát aztán egyszer csak megjelenik 2 rendõr 😄 aztán mit mondok???
"Maguk meg mit csinálnak"
"Nehéz kérdés...... Kecske?" <#buck>
aztán 1 év börtön 😄
Ez igaz.Ha van idõm én is szívesen játszok és összehozom a 30 killt. Jó ez az event.Sajnos minden hétköznap reggel 7-tõl este 7-ig dolgozom,pedig nekem is megvásárlásra vár az Obj704.

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Igazából nem értem miért probléma az az 500k. Megcsinálom az eventet az 300k, amíg ez összejön az simán 200k. Szóval nem tudom hogy miért probléma ennyi pénzt összeszedni.
Am prém tankkal is kb egy, másfél óra.

Még csak egyszer láttam, meglepõ volt a böngészõs játék-reklámok után.
És ezt pont a nagy Európai prûdek nyomták 7-esre? Csodálkozom éppen<#hehe>

Ó már régóta van reklámozás😄. A 7-es korhatár a PEGI-nél van. Az USK nevezetû szervezetnél meg 12-es😊.

voivod32
"oda adták a pénzt megvettük nekik, oda adjuk a sört
majd megköszönték és illedelmesen megkérdezték hogy "Lesz*pj*nk titeket?"
25 éve, amikor én voltam 14-15 éves, akkor is voltak ilyen cafat csajok , de mi mindig azt mondtuk, hogy : Még jóhogy!

voivod32
Na, megvan a mai második is! Ez már csak 23 csatámba került!

Ezek szerint másképp, mert jó pár olyan kölyköt ismerek, akivel normálisan is ki lehet jönni, ráadásul céljaik is vannak. Abban egyetértek, hogy az irány nem az igazi, de errõl csakis a média tehet.
Apropó média. Valamelyik este a nagy tv-kapcsolgatás közepette berobbant egy WoT-reklám, rendesen csodálkoztam. Érdekes módon ott 7-es korhatárt jelöltek meg, holott emlékeim szerint 13. Na mindegy, beindult a szekér...

Dobhatnál egy replayt is mellé....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Igen! Tõled kértem. Véletlenül a Benji post-jára nyomtam.
Nem problémáztam,csak a legegyszerûbb megoldást írtam le.Nem mindenkinek van feleslegbe 500k kredit egy fejlesztett felfüggesztésre(nekem sincs mindig...)

másképp látjuk a világot 😊
persze én is baromkodtam sokat.... nem is keveset
mai napig tudok úgy ökörködni hogy azt még a 8 évesek is megirigyelik 😄
de attól még van rálátásom az életre
a mai tizenéveseknek már annyira nem 😊
Én ma-holnap 30 leszek, de egy idõben így gondoltam, ahogy te. Aztán eszembe jutott, hogy mi is ugyanilyenek voltunk kölyökként, és az akkor 30-asok fikáztak bennünket, holott már az 40-esek megmondták, hogy õk is gyíkok voltak.
Ez egy olyan dolog, hogy nem a fiatalok lettek hülyébbek, hanem mi nõttünk fel és már majdnem nyanya szinten fikázzuk a mai kölyköket, holott amióta világ a világ ilyenek voltak mindig. Mindig voltak kis ribik, mindig voltak fiatal drogosok, piások...stb.
WoT-ban ugyanez a helyzet, csak amíg mi voltunk 14-15 évesek, még nem volt nagyon internet, ahol rákérdezhetnénk, hogy ki magyar, ki nem 😄