World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem volt xvm,nem használom már 1-1,5 hónapja megint,csak baszta az agyamat..."pirosak"=ellenfél,ezúttal.
voivod32
Jobban a faszt ! Láncszopás, tegnap és ma is...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

én az ilyen csatákban már az elején elkönyvelem hogy lose 😊
és lófaszt nem csinálok 😄
lehet felkellene tenni az xvm-et 😊
Az MM nagyon ügyelt a részletekre,"pirosék" 3-al több T10-et kaptak...

Szükségük is volt rá:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vagy esetleg nem ártott volna talán még 1-2???<#eplus2>
Valamiért ha az MM elszámol,az a csapat veszít aminek jobb leosztást dob...a piros csapat nagyon örült az elsõ percben,utána már kevésbé<#nevetes1>
Tegnap vettem egy dickermax-ot, ez az elsõ prémtankom (a kistierû ajándékokat kivéve). Nem fossa a pénzt olyan látványosan, de nagyon jó szórakozás menni vele, az elsõ két csatámban 11 kill lett 😄
3200-ért szerintem megéri, ennél többet úgysem fogok költeni prémtankra soha (nehogymár tizenezreket kiadjak egy tier8 prémért, annyiba kerül egy teljesértékû új játék is, most pl Rome 2 Total War fog megjelenni kb. egy Löwe áráért).

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

ez a t69 micsoda genya egy jószág...

szerzek egyet...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Bezony, mintha egy új játék lenne.
Jaja.. NIIIIINCS ARTIIIIII.... (és ami van az is többnyire csak dísznek 😊 )

Amúgy mostanában egész kreatívak a népek, ezek a missionok pl egész hasznosak tudnak lenni. Csak összekapják magukat...

Rengeteg javult a játék az elmúlt félévben, nem döntöttél jól 😊
Master91
Igen az, nem lehet hogy a wg nem Jpz-E100 Crocodile-ként rakja be, hanem Waffentróger E-100 néven?
flashpointer
fél év után bejöttem megnézni miújság a játékkal, de asszem ez a post megnyugtatott hogy jól döntöttem (Serb most is hozza a formáját)

Emancipate yourself from mental slavement!

TOMSILENT
Ez kibaszottul egy krokodil

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Master91
Waffentrager E-100 -ról csak én nem találtam amúgy semmi értelmeset?

Google képekbe be írtam és nem igazán jött ki úgy eggyértelmû info, kivéve ez:

WOT hírek

-(ha jól értettem) a láncolás elképzelhetõ, HE lövedékkel is, még akkor is ha lövedék máshol találta el a tankot. Amikor egy, HE lövedék „Sebzési(rombolási) köre” kialakul (meghatározza milyen modulok sérülhetnek), a páncélzat maga nem korlátozza azt, így elképzelhetõ, hogy a lánctalp megsérülhet, még ha a lövés máshol is érte a tankot és robbant a jármûvön„belül”
- a döntés, hogy melyik mod legális vagy illegális nem kérdés, ha a többi játékoshoz képest elõnyhöz juttatja a felhasználót akkor az illegális.
- a „112” Kínai prémium nehéz tank kapni fog HEAT lõszert aranyért és nem kap speciális MM besorolást(tehát találkozhat 10-es tankokkal)
- a Waffentrager E-100 „nagy valószínûséggel” a második német TD ág 10-es tankja lesz.
-a prémium T-44 harcértéke nagyjából eldöntött
- elképzelhetõ más tankok robbanási sebzése, ha egy HE lövedék egy másik tank páncélján robban átütés nélkül
- elõfordulhat olyan szituáció: a Tiger lövegpajzsa vizuálisan átütött, de a tank mégsem sérült és a legénység „nem ütöttük át” mondatot mondja, mert a lövés átütötte a lövegpajzsot, de a torony páncél mögötte megfogta
- lényegében elképzelhetõ, hogy egy lövés átüsse a páncélt megsértsen egy modult majd újabb páncélátütéssel távozzon
- vannak tervek a víz fizikájának változtatására, de nem mostanság
- az állítható felfüggesztés nem lesz bevezetve a World of Tanks-ban
- a Top Tier tank a Japánoknál a Type 74 prototype, ST-B1
- az LTP tank gyorsabb lesz a T-127 néln még úgy is hogy rosszabb a motorja? „jobb felfüggesztés”
- Serb beszél a német nyelven kívül angolul is
-a felfüggesztés minõsége (tartóssága) nem lesz nyilvánosságra hozva (garázsban)
- nem lesz napszakváltás a szülinapi garázsban
- Serb az LTP 50% os legénységével kapcsolatos nyafogásról : „ Bocsánat hogy nem tudtunk egy teljesen kielégítõ ajándékot adni a szülinapunk alkalmából. Remélem a ti a saját születésnapotokon a barátaitoknak az általuk áhított ajándékot fogjátok adni.”
- Kérdés: „De a játékosok egész évben fizetnek nektek!” Válasz: „Vicces. Én azt hiszem kapnak valamit a pénzükért”
Overlord:
-2014 EU ág? „ Még nem 100% ék , hogy két új nemzet lesz 2014 ben.
Count Adyn
úgy látom mindenki filozófusra itta magát😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Egy újabb nap a paradicsomban... 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

had dicsekedjek már én is kicsit 😊
igaz én tier8-nál tovább nem megyek
se prémem, se klánom, se türelmem hozzá 😊
ehhez még hozzájön T32 és AMX 50 100
meg majd ha egyszer kijönnek akkor Nashorn, Sturer Emil és Sherman Firefly
....meg még ki tudja mit hoz a wot.... 😊
hülye állat 😄
szép gyûjtemény... azt hittem csak én vagyok ilyen hülye hogy kicsiket is gyûjtök (pz2, pz1c, T18, Tetrarch stb)
gyûjteményedbõl kellene az AMX 50 100 és a T32, de szeptemberre meglesz mind a kettõ 😊
mijki
Köszi. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Természetesen nem,ezért a többesszám.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/grandpas-4-level-sniper-mod

Igazad van.
Remélem az utolsó mondatot nem rám értetted (merthogy én pont a megoldásokról is értekeztem 😊 )

A tegnapi és ma hajnali hozzászólásaidat olvasva szívesen vitatkoznék veled,de ez nem az a fórum.Részemrõl csak egy rövid reakció volt az általad leírtakra,de itt be is fejezném.Nem értünk egyet. Valószínûleg a korkülönbség miatt különbözik a véleményünk,de így szép a világ,nem vagyunk egyformák.Sajnos nagyon elterjedt az,hogy mindenhol azt keressük ki a hibás és nem azon gondolkodunk,hogyan javíthatnánk a dolgon.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Ez durva. Nekem csak 5 tier X van abból most hétvégén vettem kettõt.

SamanApo
mijki
Köszi. 😊

Már csak 4x zoom módot vagy valami hasonlót kellene találnom.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

mijki
Valaki mûködõ Zoom Out és Zoom Sniper módot tud linkelni?

Elõre is köszönöm

Köszönöm 😊
JeffDunham
A J1mB0-ra gondolsz?

innen töltheted le

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Szpecnyaz
Az milyen célzó mód? Nem küldenéd el a linkjét mert régóta keresem azt.
Hogy tetszett a lora 😄? Még 20k exp kell a bathez, szóval nem sok van hátra belõle. Tetszik is meg nem is, mert ha a csapat engedi használni arra, amire való akkor nagyon hasznos tud lenni, de ha nem akkor semmit nem lehet vele csinálni. A korlátai miatt viszont elég nehéz alkalmazkodni vele szerintem. A Bat elvileg mindenben jobb kellene, hogy legyen, de majd meglássuk...
popey8
Ja és lehet most letorkoltok, de még a 100-as löveg van rajta<#vigyor3>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Azt kell mondjam a Bat brutális egy gép. Nagyon bejön, igazi fun vele játszani. Kár, h ezt az agyhalott csapattársaimról nem mondhatom el.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
Hallt<--- Két LL-el szép volt Gabi

Na majd délután alkotok valami maradandót játékban, sziasztok jo8

There is but one rule: Hunt or be hunted.

GabeE3e
Mázlista vagy,hogy ellened volt 😊
Lehet azért hallt meg mert kifogyott a HE<#lama>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Felbukkant ma egy olyan állatfaj, amirõl azt hittem, hogy már rég kipusztult 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Precíz, mozgékony, noob-ok ellen még a páncélja is elég jó. Szerintem ki lehet bírni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
Minden elismerésem! 😄

-----------

Az elõbb TK-zott le egy köcsög 9es Vk, mert a Löwét leszlovákoztam miután lefékezett elõttem, Jt-vel persze nem 2 másodperc ki kerülni, és -1200 hp-t esztettem arti lövésbõl.

Vk kilõtt, mert ez inzultálás.

Persze elküldtem 1-2 helyre, írtam hogy na ez az inzultálás.

8as francia heavy ki nyírta a Vk-t, hogy "ezt a JT-ért", erre jött a Vk platoon társa és ki nyírta az AMX-et.

Tier 8-9-10 csata.

~15-20 k exp kell a Jpz-E100-ra, és ilyeneket kapok.

Most roppanok össze idegileg.
"egyenlõ a gyerekeit megfelelõen, felelõsen nevelni igyekvõ szülõvel" - ilyet sohasem mondtam.

Annyit mondtam, hogy a következõ generáció esetleges hibáiért nem õk a felelõsek, hanem pont az a generáció (felnõttek) akik rájuk mutogatnak. Ennyi és nem több amit állítottam.

Kár hogy átmentél személyeskedésbe.

Igen ismerem a stílusod, tudom hogy szereted csûrni-csavarni, kiforgatni a dolgokat, de egyszerûsítsük le a dolgot:
Jelenleg azt állítod, hogy a te szemedben egyenlõ a Való Világot, Jersey Shore-t, satöbbit kitaláló, és azon meggazdagodó személy (nyilván nem a díszletet összerakó kétkezi munkás, ez már csak gyerekes kötekedés), aki 100%-ig tisztában van vele, hogy a keze alól kikerülõ okádék rohasztja az ilyesmire még különösen fogékony fiatal generációt, egyenlõ a gyerekeit megfelelõen, felelõsen nevelni igyekvõ szülõvel. Elvégre felnõtt-felnõtt, nemde?

Azért sokszor szabályosan megütközök azon, hogy mennyire kész vagy teljesen elrugaszkodott dolgokhoz az utolsó pillanatig ragaszkodni, csak hogy a végén úgy érezhesd hogy megnyertél egy szájkaratét ("trollkodást", hogy a te szavaiddal éljek).

Mindenesetre ha így van ahogy mondtam, akkor csak sajnálni tudlak, viszont mint mondtam élek a gyanúperrel, hogy megint csak bizonyítani akarod, hogy te vagy itt a legnagyobb legény a gáton. Mindenesetre nekem erre már nincs energiám, tenném el magam holnapra, úgyhogy végszóként:
Nekem azért továbbra sem egy kategória az említett valóság-show-gyáros, aljamédia által meggazdagodott sötét bunkó, és a gyermekét legjobb tudása szerint nevelni igyekvõ szülõ. Hitler is ember volt, felnõtt, sõt még férfi is, ahogy teszem azt Gandhi is, mégsem tenném õket egy fiókba😊
Na jó éjt népek.
Solten
Ez a veres valosag, a jatekosallomany reprezentativ... 😊 Kemeny ez a vilag.

Saor Alba

Solten
Nekem nagyon bejott anno, jol rejtozik, baromi furge, kivalo ROF, gyorsan celoz. Ugy jatssz vele mint egy TD-vel 😊

Saor Alba

Solten
"Én úgy vagyok vele, hogy a "felnõttek" csak hallgassanak, ugyanis a világot õk teszik olyanná amilyen, és a fiatalság MIATTUK lesz olyan amilyen"

<#eljen>

Saor Alba

Ignoráld ezt, nagyjából levettem kiket akarsz utálni... azokat akiknek hasznuk van a történetbõl.

A baj az, hogy az említett közembereknek ugyanúgy hasznuk van belõle, ezért kapják a fizetést. Szóval a vége az, hogy az ötletgazdát meg a celebet azért utáljuk, mert õk többet keresnek vele 😊

Hol húzod meg a határt? Csak a producer a féreg?

Amúgy meg, könnyû a médiára fogni hogy az a hibás. A média és a gyerek között ott kell legyen a szülõ, és többnyire ez hiányzik.

A média egy ûrt tölt be, azt kell minimalizálni. Aztán ha az éjjel nappal budapestet akarja nézni ahelyett hogy olvasna vagy kijönne veled bringázni-focizni, akkor kérdezd meg magadtól: miért az érdekli?

De megkérdezheted tõle azt is, mi az érdekes a barátok köztben (ha éppen arra van rákattanva). Miért tartja érdekesebbnek a szart, mint a minõségi szórakozást, aztán ennek megfelelõen léphetsz.
Unatkozik? A suliban mindenki arról beszél és szeretne beilleszkedni? Érdekesnek talál benne vmit?