World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan!
Kihagytad,hogy mindkettõ viszonylag mozgékony.A 263 különösképp.
Az álcázásuk meg a szokásos orosz...
Mind a 2 nagyon jó.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nagyon fontos a legénység fejlettsége!

Minél fejlettebb pl a lövész meg a töltõ, annál gyorsabban szûkül a kereszt meg a töltési idõ is csökken.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mijki
Az Obj.268 ágnak tetszik a nagy alfája ésa BL-10 😊, a másik ágtól meg olyan StuG-os játékmódot remélnék, ami szintén tetszik.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szokás szerint kritizálsz mindent. Akkor is meglõtte és a játékosok 50% a nem képes ennyit sebezni lehet keveset is mondtam. Nekem tetszett a replay, külön kiemelendõ hogy nem volt semmi segítsége, egymaga csinált mindent. Amit nem vettél észre az hogy használta a tankja páncélját és sokszor beforgatta amit megint megjegyzek kb 100 csatából ha 2x vagy 3x látok beforgatást.

Legyen szép napod ne ilyen kritizálós! 😄

Tono34
Mit szeretnél a végén? obj268 v 263?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

mijki
Válaszút elé értem: SU-152 vagy SU-100M1?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Megnéztem, mert tényleg érdekelt, hogy lehet egy ilyen -általam nem sokra tartott- tankkal ilyen eredményt elérni.

Ez a replay az én szememben 2 dolgot bizonyított:
-emberünknek olyan mákja volt, hogy az valami félelmetes
-az orosz szerveren talán még annál is több a retardált, mint nálunk 😄

T10 csatában összesen 2 db t10 oldalanként (artyt nem veszem ide, mert semmi szerepe nem volt) manapság már szinte példátlannak számít. Inkább a CW jellegû random csaták váltak megszokottá. Az ellen egyik t10-ese már a legelején megölette magát. A másik pedig, az E3 folyamatosan semmibe vette az IS-7-et, végig a seggét meg az oldalát mutatta felé. Innentõl nem volt más dolga, mint lelõdözni a fogalmatlan 8-asokat, akik ráadásul helybe jöttek a pofonért... Az IS-7-es csóka majdnem minden egyes alkalommal úgy jött ki a fedezék mögül, hogy 90°-ban mutatta az oldalát. Röhej.

Semmi olyat nem csinált ebben a körben, amihez jó játéktudás kellett volna. Azt vártam, hogy majd látok 1-2 érdekes trükköt, de sajnos nem így lett. Nagyon meglepett, hogy ilyen játékkal ennyi sebzést ki lehetett osztani...

Egyet mentem vele, 50%os legénységgel, de semmi extra. Lehet akkor belõle lesz egy ISU garázshely inkább 😄

Én egybõl kukáztam, amint megnéztem az adatait.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az az orosz TD ág már a su85B-tõl nagyon jó.Talán egyedül a su152 nem tetszett annyira de az isu a bl10-el,majd a két object bõven feledtette.
patchaou
Szerintem nem rossz kis cucc, jó vele játszani. Ha ennyi elég hogy megtartsd akkor ne add el. De ennél többet ne várj tõle. 3 legény kevés arra hogy legénységet húzz, kredit farmolásra pedig azért vannak jobbak is 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hátmárnem tudom merjem-e írni, de nekem bejön 😊
Tono34
Próbáld ki és megtudod 😊 Még én sem mentem vele 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

mijki
Ez a SU-100 valami álom TD a 122mm-sel. Most lett elit és ilyen csatával köszönt el:

Majd lefújták a meccset és ez lett a végeredmény:

Érdemes ezzel a csoda ajándék prémium tankkal babrálni, vagy mehet egybõl a levesbe?

patchaou
Büszkék lehetünk rájuk.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Roger6
RHUN csodá klán 3 csodás játékosával találkoztam az imént. Szerencsére az ellenfeleknél voltak. Bár pofázásban elég nagymenõk voltak, az igaz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ha törölsz egy másodlagos képességet akkor visszaesik a rangja?csak kíváncsiságból kérdem.egyiknél véletlen rosszra nyomtam de csak most vettem észre 70%nál😊 nehogy szeégnyke összeomoljon mert lefokozzák😊
Sunsetjoy
Igazad van, minden 50%-nál. Így 100-nál is 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Ez már nekem is feltûnt 😊

Plusz az unikumok szeretik a mindenki által fikázott tankokat egekig magasztalni, a mindenki által szeretetteket meg leszarozni, hogy ezzel is kifejezésre juttassák, hogy õk mennyire nem tartoznak az átlaghoz.
50%-nál ugrik nem?
patchaou
Ne is, maradj tier8-ban aztán osszad az észt a 10-esekrõl 😄

Sunsetjoy
Ahányszor 100%-ot eléri a skillje, annyiszor ugrik rangban. Amúgy csak virítani való 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Igazából minden átlövi szembõl, de ez volt az elsõ hk-m, amivel meg lett a 9 kill. Nekem nagyon tetszik. Nem is mentem tovább még.
akkor sem venném vissza ha 100.000 creditért árulnák 😊
patchaou
A magas effivel rendelkezõk véleményére adok a legkevesebbet 😄 Az ilyen überkék meg lila effisek véleménye azért nem számít nálam, mert vagy nem természetes, vagy annyira tehetséges játékos, hogy úgysem érvényes az egyszerû halandókra az amit Õ kialakít egy-egy tankról.

a tank legénység rangjának van vmi haszna vagy csak szépen mutat ott? pl mitõl lesz vmeik legénységi tagból captain?és mitõl jobb mint egy corporal vagy akármi?
ToCsEk
napi mm fail 1
napi mm fail 2

mind2 nyertük persze mert gyökér noob volt mind2 de hát ennyi erõvel ha unicum player vezeti esély 0 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Pedig legjobb hetes TD, összessel mentem már. Elsõre nekem se jött be, de fullosan elképesztõen jó.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nekem az E3 kellene de épp a T25AT-nál tartok ami valami kegyetlen szar.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

patchaou
1 nem gáz a szûkülés, amikor csak pár méter a távolság
2 onligódammó
3 közelrõl ne olyan papír az a csõr

Szóval a lényeg, menni kell vele elõre. Töketlenkedéshez tényleg jobb bármelyik más 10-es tank.

estefele valaki aki nem túl hirtelenharagú jönne velem szakasz/gyakorló estefele? (most melóban vagyok) elõre is közlöm, hogy beszélni nem nagyon tudok mikrofonnal, mert a kislányom a hangomra azonnal felkel.(pont ezért nincs is ts3-am) de szeretnék egyre jobb lenni, még van idõm is javítani úgy érzem
ez így van
de érdekes módon a magas effivel rendelkezõ gamerek mégsem az IS-7et ajánlják meg használják a legtöbbet
fura mi? 😊
patchaou
Néhány ember szerint meg a T1heavy és az M6 jó, meg a Tigris is jó, míg vannak akik szerint a T29 egy szar... Szóval maradjunk annyiban, hogy játékostól is függ az, hogy a stílusa mit hoz ki egy adott tankból.

hát én féltem nekimenni vele bárminek is...
az a lassan szûkülõ pontatlan sokat pattogó gun :S
cserébe ott az a papír csõr amit könnyedén át lehet lõni :S
áááááá , szar 😊
Szerintem nagyon jó tank az IS7! Itt van egy replay ami bizonyítja is.

IS7 10016 DMG

Ja meg kell jó sok free xp az ágyúkra...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

patchaou
Kiemelkedõ nincs is, de leszarozni esetleg alábecsülni azért nagy hiba. Tény hogy a 113 minden szinten alázza, de egy e5 a hatalmas ide lõjjetek bumszlival a tetején...
1v1... most komolyan? 1v1-ben simán ellenfele az összes 10-esnek. Nem vagyok vele túl jó, mivel nagyon ritkán megyek 10-esekkel de egyedül talán a 113-ra nem mernék rámenni vele...
Meg mi az hogy a leggyengébb 10-es? Annyira más karakter az összes 10-es, hogy nehéz õket összehasonlítani. Az IS-7 egy berserker. Egy vadállat amivel bele lehet és kell is menni a legnagyobb csihipuhiba és ebben a legjobb.

popey8
Még jó, h el kell mennem itthonról. Ezt nem bírnám tovább. A 30 emberbõl rajtam kívül még csak egy zöld sincs. Az össze agyhalott<#kocsog>

#246889: Mindegyik ág élvezetes és úgy van ahogy fox mondta, az agyhalottak miatt mindegyik szopás sokszor😊 Am talán az e5 amit te keresel. Ott végig jó tankok vannak.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

VK4502A, mert ezzel a leghosszabb az út a következõ tankig, pláne hogy szereti T 10-be dobálni.
persze, ez igaz 😊
de te is bevallhatod nyugodtan hogy nincs benne semmi kiemelkedõ
1v1-ben egy azonos képességû gamer mint te simán lever egy E-100al vagy masuval vagy t110e5el vagy bármilyen tier10el 😊
szerintem akkor is a leggyengébb tier X tank
patchaou
Ja pont tegnap OP-zták le az is-7em amikor kb két három hónap után elõször ledupláztam 😊

patchaou
Én meg totálisan leszarom ki mit mond, ha nekem valami tetszik akkor tetszik. Csak azért mert a többség szar vele, vagy csak szarnak tartja nem fogom megváltoztatni a saját kialakult véleményem.

Tono34
VK4502A

8-8 szerszámosláda és periszkóp????
neeeeeeeeeee <#idiota><#taps>
hát azért ha megkérdezünk 100 jó gamert sztem 80 azt mondja h szar az IS-7
és ha megkérdezünk 100 jó játékost akkor 85 azt fogja mondani hogy jó a T110E5
Sziasztok!

Nagyon lassú már a gépem, így eladom accountomat.
Vilemaster néven fut. Garázsban kb. 15 hely, barakkomat is bõvítettem. Van vagy 8-8 szerszámosláda és periszkóp. Több álcaháló. Sok 8-as kifejlesztve. Majdnem minden hetes kefejlesztve, fullos Tiger2 garázsban.
Mennyit érhet?

Köszönöm a segítséget. E-mail: [email protected]
mindegyik szopóág a sok béna játékos miatt 😊
patchaou
Szerintem semmi gond az IS-7-el, közelharcra tökéletes.
Tiszabalazs, mindegyik tank szar valakik szerint. Döntsd el Te magad, hogy tetszik e valamelyik vagy sem.