World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- according to The_Chieftain, there might be a second Stalin-style “affair” incoming next week:
Q: “The whole Stalin rage came from one incident, raged for a few days, got largely doused by three days of free premium account and unless somehow rekindled (and WG would have to be braindead to poke in this again), it’s not going to reappear on any large scale.”
A: “Yeah, about that…. I think they’re going to poke again next week.”
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Büszkék a múltjukra, meg hasonlók. Persze ezt így az EU-ra nem rakták ki, csak az orosz oldalra.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
It\'s a trap!!! :)
De mondtam nem fogok ilyen hülyeségeken vitatkozni....
Úgyhogy neked van igazad én jól elvagyok most is és fejlõdök mint állat.
Mivel önmagadhoz viszonyítva kell jobbnak lenned nem a többiekhez. .
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Sokszor van viszont szituáció amikor nem tudsz flankolni...
- vagy azért mert sarokba vagy szorítva
- vagy azért mert igen nehéz megflankolni egy olyan ellenfelet, aki mögött ott van a fél vörös hadsereg
- vagy azért mert éppen ellõtték a motorod/láncod
- vagy azért mert egyszerûen a pálya nem teszi lehetõvé (sajnos egyre több az ilyen 2-3 útvonalas TD barát térkép)
- vagy azért mert a túloldalon sem hülyegyerek úl aki csak úgy hagyja hogy megflankold.
--------
@Bigmano: ne feledd hogyha a +2 tierben van kettéhugyozás, akkor az éremnek van egy másik oldala is, nevezetesen amikor én vagyok a lista alján. És akikkel innen platoonozni szoktam tudják, hogy sokszor még örömködni is szoktam amikor bekerülök mondjuk +3 tieres csatába, hogy "lesz sok XP és credit mert nagyon lövök". Ettõl lesz izgalmas és változatos a játék, nem attól hogy 2*14 T8 üti egymást... akkor minek a magasabb tier?
Volt pár àramszünet.
Általában ilyenkor a megnyitott file-ok meghalnak, mint pl. a WOT beállításait tartalmazó file is, ami a játékkal együtt meg van nyitva. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez mitõl van egyébként?
Olyan mintha resetelne a game ami a beállításokat illeti.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ugyanez a "nagymedálokkal" is így van, amik 4szintûek: cap/def, kill, spot, stb... Vannak még a "legtöbb átütõ zsinórban, legtöbb hit zsinórban", ezekbõl az összesített statisztikában csak a legjobbat látod.
Más kérdés, hogy a nooboktól még az esélyét is elvennék annak, hogy megtanulják a feladatukat...
Mellesleg tegnap találkoztam T18-ban egy loltrakis 1600+ WN7-es pedomacival, aki azt hitte, hogy azért OP a T18, mert goldot használ... Mikor felvilágosítottam, hogy a T18 pont a Howitzer alap HE-je miatt iszonyat táp, elhallgatott.
---
Részemrõl inkább fejlõdök játéktudásban, minthogy goldot használjak. Mindig van lehetõség flankelni, mert mindig kell magadnak egérutat hagyni. Már, ha nem épp "szarokbele" stílusban játszol.
Ellenben az is igaz, hogy CW miatt nem árt, ha az ember megtanul golddal is játszani. APCR gyorsabb, HEAT lassabb a sima AP-nál, ez minden tanknál más és más repülési idõket, és más weakspotokat!!! eredményez (HEAT-tel nem szabad lánctalpra célozni, stb). Persze lehet mondani, hogy T9, meg T7, és hol van a CW... De a TX tankok gyenge pontjait sem TX tankban ülve fogod megtanulni, szerintem.
---
Tegnap MT-25el mentem egy 3,2k dmg, 4killes kört TX csatában (egyetlen gold ellövése nélkül), kigyújtva elõbb egy IS8-at, majd egy E5-öt, amit végül ki is végeztem seggbõl (szembõl 2 TD foglalta le). 8k XP triplázva...
De persze, hogy tegnap volt az a nap, hogy elveszett az összes játékbeállításom, így a replayeket sem vette tegnap délutántól. Ruszki noob game. T_T
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A 10es ágyúk viszik többnyire. Már ha a játék is úgy akarja. 😄
Master és a többiek:
Ami a gold ammot illeti. Mivel a játékban van, ezért az használja, aki akarja. Tessék elfogadni. Az más kérdés, hogy full gold tárral menni 10es td-ben már szerintem enyhén szólva is szánalmas. Mondjuk legalább a pénzük fogy! 😄 Na meg jót röhögök, amikor golddal pattannak a 263ról! 😄
A nálad 2vel kisebb tank meg nem fog érdemi kárt okozni benned, mert az õ gold ammoja átütése kb annyi, mint a veled szemben állók normál lõszere. Szóval nem halsz bele, ha átüt. Attól kell inkább félni, aki 2 tierrel kisebb, mint te, de legalább ért a tankjához.
+-300 pl..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
10m-rõl nem tudtam átlõni az alját különbözõ helyeken sem, úgy hogy ráadásul még én voltam lentebb, tehát fölfelé lõttem rá a hasára.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nem kell nekirontani ész nélkül, ha azt sem tudja honnan kapja, lehet akármilyen tier.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Persze lehet hogy hülyeséget mondok....
A harmadik pedig, hogy meg van itt drámázva hogy a hülye is átlõ mindent golddal - egyrészt a gold is pattan, másrészt a hülye nem tud taktikázni, trükközni, f2f megeheti a goldját, akkor se tud vele semmit kezdeni. A skill nem a bal gomb megnyomásából jön... ha meg vki kiáll hogy lõjék, és néha kap goldot ami átviszi az átlõhetetlennek hitt páncélját: hát istenem, van ilyen, ne sajnáljuk már ezt attól, aki a lista legalján bámul fölfelé.
És ezt a gold ammo valóban felborítja.
Másrészrõl a +2 tier különbségeket is le lehetne már csökkenteni +1-re.
60 millió játékosnàl ez nem lehet gond....😄

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Már bocs, de te ezt honnan vetted? Ebben a játékban olyan nincs, hogy 100% átütés. Vannak tankok amiket átlehet lõni golddal (és anélkül is) és van, amit akármilyen szögbõl próbálsz, golddal is kevés vagy hozzá. Mint már írtam, attól hogy goldot használ nem lesz õ a mindenható, csak több weakspot lesz a célponton, mert esetleg olyan helyen is át tudja lõni, ahol addig nem. Nagy cucc. Amúgy a Te felvetésed egy ideális világ játékára vonatkozhat maximum, ahol MINDENKI tudja, hogy mi a dolga és csinálja is. De érdemes lenne reálisan látni, ebben a játékban mindig lesznek amatõrök, és ha bekerülök egy 2 tierrel nagyobb csatába és golddal le tudom hozni azt, amit amúgy buknánk, szerintem az azt bizonyítja, hogy értek a játékhoz, nem azt, hogy nem (ugye ha egy 2 tierrel kisebb lehoz egy kört, az valószínûleg nem noob csak azért, mert goldot használ, hiszen bárki bármikor megállíthatta volna, a hpja kevesebb, mint a nagyoké).
És tévedsz. Mindenki érti amit írsz, csak te nem akarod érteni a többieket. Természetesen sok esetben elvesztik a tankok a természetes szerepüket a csatában, de sok esetben ennek a bekövetkezéséhez nem kell gold. Elég, ha a csapat 90%a egyáltalán nem tudja, hogy mit kell csináljon az adott tankban. Szóval nem csak a rossz oldalát kell látni folyamatosan. Nagyon kevés játékos lenne, ha mindennel csak szívni lehetne és ahogy te is mondtad korábban, hónapokig kéne tanulnia a weakspotokat mindenkinek mielõtt élvezhetné a játékot (nem lenne ennyire népszerû a játék, ha ez így lenne), te ezt már megtetted, nézd a jó oldalát, ugyanazt a teljesítményt tudod hozni, mint õ, csak te negyedannyi pénzbõl.
Egy ismertebb mondást kicsit módosítva talán érted mirõl beszéltünk eddig: "A gold ammo olyan, mint az óvszer, jobb , ha van és nem kell, mintha kéne, de nincs."
Persze a többiek nevében nem akarok beszélni, én ezekrõl beszéltem.
Meg am nem értem mi értelme az önszopatásnak. Ha kisebb tankkal megyek és be dob sokkal nagyobbak közé akkor igen is hogy golddal fogok lõni, mert engem az érdekel hogy fejlõdjek. Azzal semmire se megyek, ha csak kopogtatom a frontját amíg õ szétlõ.
A flankolással meg ne gyere, mert sok tank alkalmatlan rá, vagy egyszerûen nem kivitelezhetõ a dolog az adott helyzetben.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ez köztudott dolog, gold (persze nem minden esetben és nem mindig ) hatalmas elõny.
Már más fele mész lammaer, t7es ne noobozza le a t9-est....szó sincs errõl.
Még mindig nem értitek.
Nem hülyeségbõl hoztam fel az AMX példát. Be hoztak volna egy olyan átüséses ágyúkat amivel akárkit átütsz szembõl
Tök mind1 mi jön veled szembe, át ütöd, miközben nem is kéne hogy át üsd, mert nem fér be a játék ritmusába.
Mivel ez a baszott játék egy hatalmas ritmusos játék.
Minden pályának meg van a maga ritmusa, minden tanknak, minden össze dolgozott platoonosnak ( JÓ platoonosnak ) meg van a maga ritmusa.
Aki jó játékos sztem, elõre tudja mikor melyik ritmus jön abba az adott helyzetbe.
A még jobb ezt szépen/ügyesen le is reagálja.
Tank ritmusai hatalmasat buknak így ,hogy egy kis amx szembõl át üt egy +2 tierû tankot (nem weakspotton).
Nem ez az AMX "feladata". Neki oldallba kell menni, ki játszani, táncoltatni, stb stb.
Nem szembõl bele csapni a gold ammoval.
Ritmus, hogy a nagy böszme heavy ellenfele az arty + messze lévõ td. és a többi tanknak is meg van ez a hasonló ritmusa, mit esz meg, és mi eszi meg õt.
Persze jönnek rá még a player képességei, térkép, csapat társ képességei, stb.
De ha a nagyon szabályokat nézzük akkor elõször a tankok ritmusa jön szerebe szerintem.
Tankok ritmusa megy a levesbe, mert itt a gold ammo.
!!! Olyan tank lõhet ki (player-pálya-csapatot nem nézünk ) másik tankot nagyon könnyen, egyszerûen, nem is kell weakspottozni se, ami amúgy szembõl meg se karcolja sok esetben !!!!
Ha ez nektek ki hívás, nem tudok mit mondani rá.
Forgassátok, álljatok úgy ahogy akartok,át üt mert arany. Csodás ki hívás.
Remélem kezditek legalább érteni hogy miért nem tetszik az arany dolog.
Ha rendes lõszerrel át üt mert tudja hogy ott 1 weak spot vagy képes rá az ágyú , vagy ilyesmi, semmi bajom nincs vele, legalább Õ is tud játszani.
Fejezzük be tényleg a témát, felesleges errõl akármit írni, úgy se fogjátok meg érteni az én nézõ pontomat, mert elõször is ahhoz el kellene fogadni és lenyelni a másik véleményét ami sok magyarnak ugye ki hívás.
Vagy csak úgy tudja megoldani, hogy minden csata után megy minimum 1, de inkább 2 farmkört.. azaz nem hogygyorsabban farmol, hanem kb 3-ad sebességgel.
Itt most volt két eset 4 meccs alatt: egy AMX használt goldot egy kivégzésre váró tank ellen (HA ugyan használt, mert a kolléga külsõ szemlélõ volt), illetve õt átlõtte egy T10-es heavy golddal - aki pl lehetett olyan mint én, hogy jön szembe az atomarmor, adok neki egytárat. Ez sztem teljesen elfogadható ráta, nem azt jelenti hogy boldog boldogtalan golddal lõ, és csak az nem aki olyan gerinces mint Master.
Nézd a játékot az amx szemszögébõl, az elõbb írtad, hogy hónapokig farmoltad a tankot, az amx nem szeretné ugyanezt csak azért, mert a tankok felét amúgy nem tudná átlõni. És akkor láss csodát, lehet neked sem kellett volna hónapokat farmolni, ha van gold ammod.
Persze ez sem változtat az elõbb leírtakon, jobb lenne nélküle, de nincs értelme azon filózni mi lenne ha. Csak idõpazarlás, mint az is, hogy itt írkálok.. 😄
Zsigerbõl, pusztán érzelmi alapon utasítasz el valamit, és sérelmezed hogy más meg azt mondja, a gyõzelem az elsõ.
Nem pont ilyen, de hasonlóan érzelmi alapú pl az, amikor egy T7es tank lenooboz egy T9est, mert az nem fair hogy kilõtte.
Amig az MM nem tökéletesen egyenértékû tankokat rak be egymás ellen, és van erõsebb meg gyengébb tank ugyanabban a játékban, addig sztem teljesen fair ha van vmi eszköz amivel a fagyi néha vissza tud nyalni.
Kihívást akarsz, ez pont az.