World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kurva zsidaj zászló <#violent>
Master91
Na, mi ez?

JeffDunham
WEHEHEHEHEEEEEE <#eplus2> trollkodás level 40 <#taps> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Persze de mondom: ALAPFEATURE mindenhol, csak itt nem. Nem vágom pontosan miért, de hát biztos jó oka van a managementnek erre.

Na de akkor még egy kis off, hátha érdekel valakit.
Találtam egy nagyon faja kis képtárad, van rajta egy rakat fénykép, elég durvák is, mindhez van leírás is. Akit érdekelnek a világháborús képek azoknak megéri benézni: LINK

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Jól indult a napom 😛

Ezen az új replayes oldalon van lehetõség úgy megosztani a replayt mint a régi mywotreplays oldalon, hogy képben likelem fórumba?

WoT: Nishizumi77

Master91
Annyira nem nagy cucc, új hozzászólásba javítod magad azt szia.

Csak az ostobák fognak bele kötni 😄
Srácok, kész a macesz, ki kér?

JeffDunham
Látom azért te megtaláltad ezt tegnap. LUCKY PIERRE <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Mondjuk a HARIBO-s poén tényleg baromi jó volt. <#eljen> <#taps>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ahá... hát ezt nem tudtam (csak tudat alatt sejtettem).
De fizessen a hóhér egy ilyen alapfunkcióért - ez elég szarrágás igy az üzemeltetõktõl. Igy kénytelen mindenki élvezni a sok melléütést amit csinálok.

Nesu
ott a pont !!! +1

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Ez jó oldal, itt olvastam a nácik Hold-bázisáról, meg hogy '45 után a Marsra vonultak vissza <#idiota><#ijedt>

patchaou
Ha wot tweaker nem volt beizzítva akkor egész nyugodtan. Ha igen akkor elõbb azzal kell egy visszaállítást csinálni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Köszönöm!
Szpasziba!
Danke!
אַ דאַנק!
Nájisz tuke!
Csak hogy ne érje szó a ház elejét!😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Még a hozzászólása se látszik egyesek még mindig "válaszolnak" (ez kimerül a provokálásban) nem biztos hogy csak vele van baj....

Ha a modokat akarod törölni akkor igen.

Master91
" A sötétség nagylelkû. Türelmes. Mindig gyõz...

Ám erejének szívében ott lakozik gyengesége:

egyetlen magányos gyertya elegendõ, hogy elûzze õt.

A szeretet több egy magányos gyertyánál.

A szeretet képes lángra lobbantani a csillagokat..."

1 Star Wars könyvból szedte lol 😄
Azt hiszem fogom a tizenkétszer csavarodott szíriuszi déenesem, oszt iszom egy kávét.

Addig nesu-nak olvasnivaló.

<#zavart1>

ki lehet

Master91
EZ is tud:

A VIP fórumozók jogai

50 MByte tárterület a Galériában
200 Kbyte maximálisan feltölthetõ képméret
Saját üzenet törlésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
Saját üzenet szerkesztésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig

Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
Választható 150x25 pixel nagyságú logo
20 Kbyte maximum logo méret
Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében
pssszt.. <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Komolyan nem hiszem el, hogy nem veszitek észre hogy egy troll....

Nesu
ki !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

No még egyszer!
A res mods mappa tartalmát ki lehet törölni?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Egyébként az Atatürk jelentése "a törökök atyja", de ilyen apróságok ne zavarjanak meg

Engem csak az érdekelne, ezt a sok butaságot, magától találja ki, vagy valahonnan szedi, olvassa, hallja? Ki találja ki ezt a sok ökörséget?

Hát te hülyébb vagy mint az 5 évi átlag.

Nesu
Tanulj ,okulj éssatöbbi a kisegítõ iskolátokban ezt valószínûleg nem tanítják ...

Ja, az SGn nagyon irritáló hogy alapfunkciót (szerkesztés) nem lehet elérni. Még egy szaros ingyenes blogon is tud ilyet egy fórummotor...

Nesu
akkor a googli azt jelenti ,hogy googli bajnko vagy !!!
a Turk az õslakosok nyelvén jelenti a Hun -t Még Attila elõtti idõkbõl amikor a Fekete Hunok abba az irányba indultak termõföldet keresni A mai török egy leszármazottja az õslakosok és hunok keveredésének !!!
ATA Turk jelentése Atilla a Hun

ez amúgy országjellemzõ... lásd a "nagy emberek" politikáját... aki nem narancssárga, az vörös 😄

Nekem is, ezért az instrukcióknak megfelelõen cselekedtem. Ha már írhatnékod volt, írhattál volna oda te is, mer ez igy csak pusztába kiáltott szó volt 😄

patchaou
Itt ezen fórumon már megtanultam, aki nem náci az vagy zsidó, vagy kommunista 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na ennek utána olvastam, mert nem votlam biztos benn.
"A türk szó régi jelentése „erõs”. A Törökországot jelölõ Türkiye összetétel -iye ragja arab eredetû; jelentése: „tulajdonos” vagy „valamihez kapcsolódó”. A legtöbb nyelvbe a középkori latin Turchia alakból került át, i. sz. 1369 körül."

A hunokhoz kb, annyi közük van hogy egy bolygón éltek...

QuentinT
Olyan jó lenne egy szerkesztés opció... *aprócska sóhaj*

Szóval a fejlécben lévõ piros színû felirat értelmében is cselekedtem már, igaz lemaradtam mögötted 6 perccel 😊

Nesu
Pedig mind héberek !!!

Azért szerintem a tegnapi faszi, idegesítõbb lehetett, így visszaolvasva..

QuentinT
Tisztában vagyok vele, hogy van az embernek normális élete is, hiszen nem lehet mindenki fórum troll 😊 Csak pöttyet elegem van a gyûlölködõkbõl.

csak neked adolf .... <#action>

ne mond hogy nem dobja fel az unalamas nemet vonalakat <#nevetes1>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Könyörgöm állj le légyszives mert meghalok a röhögéstõlxDDD A germánok héber törzsxD Fõleg hogy az több nép gyûjtõnevexD Hány éves vagy? Ez jobb mint a kabaré...
Nesu
Miért is beszélsz magyarul ???

"Mindig az jut eszembe, mikor valami riporter kiment Izraelbe, és a helyi kis iskolásokat kérdezte hogy miért tanultok magyarul beszélni?
Srác válasza:

tanulom az új hazám nyelvét"

Elképzelhetõ hogy ne a gépen lóg egész nap? 😊 Lásd Piros üzenet a fejlécben....

QuentinT
Na most már kezd elgurulni az én gyógyszerem is... A házigazda merre van ilyenkor?

patchaou
Jujj vigyázz, még a végén kimásolja ide az adatlapod 😊

Na akkor!res mod mappából ki lehet törölni a cuccokat?

A faszért nem lehet a topic náciját bannolni, már azt gondoltam valami új infó jött ki erre csak ez a majom nem kapta meg a gyógyszereit

Nesu
Valószínû õk ,állami helyen játszanak dolgozósdit ,nekik nincs értelmi szintjük csak amennyit ad nekik az állam !!!

Jaj istenem!
A cigányozás,zsidózás,komcsizás meg nagy Magyarkodás nem ide való!
Kismillió olyan fórum van,ahol lehet ezeken csámcsogni!
Ja,és határozottan idegesít ez a"hobbynácizás is...

Master91
Boccs, hogy nem vagyunk bólogatós birkák akik elviselnek bármely hülyeséget/fasságot.
Még nincs kész az ebéd, kell valamivel szórakozni