World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jujjj... De legalább a szándék megvan😊
Én a klán toborzó szövegek megfogalmazásán szeretek nevetni.
Most ez az aktuális kedvenc.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én a neveken szoktam derülni idõnként. Itt van mindjárt ez a tegnapi:
kép
Nem is értem, miért nem sarkikozert nickkel regisztráltam annak idején.

De az örök kedvenceim akkor is õk (ellenség KV-1 platoonja).
elegem van az xvm szarásokból. tönkre teszik a játékélményt.
teljesen vak vagyok.
😄😄
azért a jó öreg siemka sem tûnt el 😊
csak a magyarokkal nulla szerencsém van 😞
szinte sose kerülök össze egy jó stattal rendelkezõ magyarral
Úgy tûnik kiment a divatból a lengyelezés, és a magyarozás az új trend. Fuck da system!
tök jól alakult a napom... mármint a csaták win win win
erre elkezdett magyarokat betenni a csapatomba és mind vereség volt
szánalmasan béna faszok vagyunk 😞
Szia! Nem tudom elõtte milyen volt, de ha ez azt jelenti, hogy optimálisabban tördeli az oldalt mobilokon, akkor jól sikerült 😊, megnéztem tableten és mobilon is néhány böngészõvel. Köszi érte!

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2013. augusztus 18. 16:55:56
Jármû: SU-100Y
Szerzett tapasztalat: 986
Szerzett kredit: 339 405
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Pusztító

Ez a td nagyon brutál mûszer. 😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Sziasztok!
Responsive-vá alakítottam a faq-s oldalt, hogy mobilokon/tableteken is használhatóbb legyen, akinek van kedve tesztelje le. Ha hibát észleltek a megjelenésben írjatok pm-et. Köszi!

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Nincs olyan nap hogy ne jönnél ide rinyálni emiatt. Annyi hogy most épp egy noob adta az apropóját. Máskor meg az szokta hogy éppen kilõtt a tankodból egy Foch. Volt olyan hogy amiatt volt a hiszti hogy bekaptál 2k sebzést. És ne mondd hogy nem így van, mert könnyen elõ lehet keresni a hozzászólásaidat.
A náci&zsidó téma pedig valóságos felüdülés ehhez képest, inkább olvasom azt, mert az legalább vicces.
Másrészt, annyiban kötõdik a játékhoz hogy egy adott tankot szidsz, ebben nem tudom mi az ami egy kicsit is érdekes/hasznos a játékosok szempontjából.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Fogalomzavarban vagy, lehet hogy te sûrû könnycseppek hullatása közben szoktál ide írogatni. Még jó, hogy felcseszte az agyam ez a 6000 csatás 3000 tankot kilövõs gyerek.

Egyébként meg mit írjak ide? Ez legalább a játékhoz kötõdik. Ma egész nap csak nácizás meg zsidózás ment...
agreed

Szal fekete-fehérben látod a világot. Oké...

egésségedre!

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Úgy láttam Te afféle celeb vagy a modi topikban. Gondolom nem véletlenül 😊.

Na hát látom ám, ti nem véletlenül játszotok e játékkal. Jópár egyén közületek, fõleg ezen a fórumon, megtestesíti a 2 ideológia legjobb pillanatait. És biztosak lehettek benne, ez nem az egésségügyi program.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Nekem úgy tûnik hogy a Te sírásod nem érdekel senkit.

Az hogy te mit unsz barátom az a te magánügyed és senkit nem érdekel 😉
Az akkori emelkedés oka, hogy elõtte volt egy több patchnyi kihagyásom, ezért egyszerre éríntett a nullás lövések átdolgozása (kiiktatása) és az SPGk nerfelése, aminek végeredményeként egy számomra sokkal kellemesebb, jobban játszható, kevésbé flusztráló játékot kaptunk. A grafikonon túl erre még egy objektív adatom van: azóta egy billentyûzetet sem gyürtem össze a WOT miatt.
Két napja írták a fórumukon.

Problémájuk van, harmadik fél is szükséges hozzá, dolgoznak rajt.

5 naponta frissített nekem.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Eleve átlag kéthetente frissít, nem?

Köszönöm!

Akkor gondolom ezért nem is frissít már 2 hete.

Szerver probléma. Pénteken is ez ment nekem.

Kérdés:

Belépést követõ 1-2 csatában, az XVM nem mûködik, majd helyreáll, innentõl random hol mûködik, hol nem.

Járt már így valaki?

Illetve ha törölni szeretném és újra telepíteni, miket kell törölnöm?

( nem, a "fõoldalon" nincs fent továbbá a http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/75-xvm-mod címen sincs leírás az eltávolításhoz.)

Köszi!

Tegnap este Ensken egy KV1-s-el mentem együtt spontán. Átértünk az ellenség indulási területére addig taroltunk megvolt a 3-3 kill.
Szóval átértünk és találtunk ott egy afk kv1-s-t. Becéloztam ( 20 méterre volt ) és vártam hogy lõjön hogy aztán én lõhessem ki. Valószínûleg õ is arra várt mert csak álltunk egymás mellett. Álltunk vagy fél percig majd egymásra néztünk ( én fordultam ) aztán vissza majd õ lõtte az elsõt én meg kilõttem. Nagyon vicces volt <#taps><#taps><#vigyor4><#vigyor4>
Azt írták anno, hogy a 306.97-es verziót.

bingó

Gondolom meg is válaszolom egybõl, de ha fagy a játék W8 64 bit alatt a legfrissebb NVidia driverrel GTX660-nal, akkor tegyek vissza egy régebbit?
JeffDunham
Be van építve neki a papagáj modul. Valaki nerfelhetné már végre... <#idiota> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nesu
<#action><#nevetes1><#eplus2><#mf1>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

inkább leszek hobbináci mint karvaly
de amúgy nem vagyok az
Nem mondom, meglepett amikor megnéztem a tegnap ténykedésem eredményét. Igaz hogy csak keveset játszottam, de azt legalább jól. Am kb minden kört az FV-vel toltam, szóval úgy látszik hogy annyira nem is rossz TD<#eplus2>.

nebazz , te is hobbynaci vagy?? ne mar

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Va nekije fosa 5 kör 40%wr-el csak a felfokozott idegállapotban nem jó szkrínsotot csinált a kollega.😄

Am nem tudom mit sírsz még mindig a Foch miatt. Igen, OP a cucc, idegesítõ, mindenki elismeri, a fejlesztõk is elismerték, nerfet is fog kapni.
Szóval ezek után mi a bánatért kell még napi szinten tele sírni vele a fórumot? Mert én speciel rohadtul unom már.

Shalom Testvéreim!
Most hívnám fel mindenki figyelmét, hogy ha legközelebb is felbukkan egy ilyen troll, akkor ne etessétek már. Tudom hogy mókás, meg nem lehet kihagyni, de az elsõ pár szóváltás után úgyis törölni fogom a posztjait. Kivéve ha nem vagyok itt, mint most délelõtt. Ilyen esetben viszont menjetek a moderátor topikba, ott úgyis helyre fogják tenni õket.

5 sec alatt 2 lövéssel? Ez egy kilences Foch.

Itt van. Itt a bizonyíték, ezzel a fossal még ez a low skill is tud játszani. Hihetetlen 5 sec alatt kiszed 2 lövéssel ez a szar, és még elõbb is ért oda a mapnak arra a pontjára, mint én T-54-el. Abszurd. Legalább lenne lassú az a szar...
Gyõzelem
Widepark 2013. augusztus 18. 13:28:28
M4 Sherman
: 1 387 Szerzett kredit 332 257
Csatában elért Achievement Radley-Walters medál, Top Gun

Javítások: -1 631 
Lõszer: -3 652 
Felszerelés: -3 000 
Össz: 323 974 

Hohó jó kis Zrínyi II, hogy várom a magyar tankokat 😄 Alap hogy indítok egy med meg td ágat (Tasért, TD Tasért)
Nesu
Elsõre Toldi rohamlöveget akartam írni de ez a Zrínyi cucc

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Master91
Nein! 😄
Nem lehetne inkább 38(t)be? Az még van is a garázsomban 😄

WoT: Nishizumi77

Nagyon egyszerû nem kell foglalkozni vele, ha nincs kivel trollkodnia akkor nincs értelme csinálnia se. Nem véletlenül mondják hogy "don't feed the troll"

Master91
Nyertél, nyereményed egy Pz.Kpfw. 35 (t)-be való arany lõszer 😄
Miért kell ez? Semmivel sem jobb annál amit õ csinál....

patchaou
Egy .jpg <#idiota>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Kötényezett Zrínyi
Valószínûleg T5 TD lesz 😛