World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van egy kb 2 hónapos accom 3 csatával, arra is mûködött.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Régen kreáltam egy rakat accot, most azoknak az e-mail címeit próbálom elõvakarni valahonnan.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
No sebaj. 200 gold is 200 gold 😊 Garázshelyre jó lesz ha akciós lesz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A frissen kreáltakra nem ...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Három címre kaptam kódot, egyiket se fogadja el.
Ezt is a megszokott Wargaming színvonalon intézik.
HA nincs rajta X csata és nem idõsebb mint 1 hónap (úgy tudom) CSAK INV KÓDOT KAPTOK, NEM 200 GOLDOT.
16XP 555kredit
még egy ekkora fost mint ez!
lassú mint a dög, ha bajba kerülsz lehetetlen menekülni, csak nézheted ahogy szétszednek
igen szétszednek, mert ugyan elég vastag a páncél, de az egész eleje tele van gyenge pontokkal
mivel ezt mindenki tudja, ezért mindenki téged lõdözget ha észrevesz
tetûlassan tölt
a top ágyú is igazi ricochet bajnok, gyenge pontokra célozva is 10-bõl 7-szer lepattan
megaztán méghogy mesterlövész ágyú!
ollyan szépen lõdözget amellé ahová szeretnék, hogy öröm nézni
közepes távolságról már nehéz vele a gyenge pontokat eltalálni
ez a 16XP is úgy jött össze, hogy ruinberg pályán második sorból távolabbról akartam szemezgetni, kiszúrtam egy másik KT-t, még hull down-ban sem állt túl messze sem volt, megcéloztam a géppuskás csöcsöt az elején, természetesen ricochet
na erre az összes ellen engem kezdett lõdözni, 8 találat, 7 páncélátütés
az elsõ lövés levitte a lánctalpat, meg sem tudtam mozdulni
mire újratöltött volna az ágyú szépen legyepáltak nullára, és megköszöntem a játékot
érdekes módon, mikor meggyengült 10% alatti tankokra lõdözök, szeretnek eltûnni a semmibe a lövedékek (ez mondjuk nem a KT hibája, más tankoknál ugyanezzel szórakoztat)
tudom, núb vagyok, az ER-em csak 1260
lehet az is baj, hogy pénzt nem fizettem még, nincs prémiumom, nem vettem semmit, és így próbálnak terelgetni, hogy vegyek gold lõszert vagy valami,de ezt benézték
ingyen játszható játékra egy vasat sem! <#szomoru2>#szomoru2>
|Származási hely: Degec|
1, barakkot hány fõig lehet max bõvíteni?
2, banlistre hányan férnek max (remélem nem telik meg)?
There is but one rule: Hunt or be hunted.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
WoT: Nishizumi77
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
mind a kettõt mail-t beírom
mindkét mailra kapók kódot de csak a fõ account-ra írom be a kettõt
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
+400 gold most 😄
Ha sikerül valamit elérni, persze írok ide.
https://wotinfo.hu
HA az a rendes wotos accod 200 goldot kapsz.
HA kisebb mint 1 hónapos akkor inv. kódot kapsz 7nap prémmel +1k goldal.
----------------------
AKIK NEM TUDNAK KÓDOT KÉRNI BÁRMELY OKBÓL:
Valakit kérjetek itt meg hogy segítsenek nektek, privibe beszéljétek meg, írdd le neki melyik e-mailodra akarod kapni a kódot,a másik meg beírja mikor õ kéri.