World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az azért van mert invite kódot próbálsz aktiválni egy régi accon.

Legalább 1 hónapos legyen, legalább is így tudjuk.

Nekem van egy kb 2 hónapos accom 3 csatával, arra is mûködött.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én az "erre az accountra nem lehet aktiválni a kódot" címû, roppant informatiív és profeszionális hibaüzenetet kapok. 😊

Hányszor fognak még ma kódot osztani? Meg hány napig fog ez menni?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egy account mitõl lesz nem kezdõ account? 😄 Mennyi idõ/csata kell hozzá?

Én 6 címet írtam be, abból 3-ra meg is kaptam a 200 goldot.

Régen kreáltam egy rakat accot, most azoknak az e-mail címeit próbálom elõvakarni valahonnan.

Nekem nagyon tetszik a KT. Esetleg dobj egy Replayt, és kielemezzük, mit csináltál rosszul. Mert nem rossz tank, sõt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sheltem
Óh látom.

No sebaj. 200 gold is 200 gold 😊 Garázshelyre jó lesz ha akciós lesz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Hát nekem hiába vannak accountjaim, csak a "fõ" accountomra kapok 200goldot.
A frissen kreáltakra nem ...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Fejni mi?
Három címre kaptam kódot, egyiket se fogadja el.

Ezt is a megszokott Wargaming színvonalon intézik.

az e-mail címek amiket megadsz, regisztrált wot-os accokal kell rendelkezniük? 😊
GabeE3e
Egy E-mail címet írj privátba, és megcsinálom neked

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Master91
ÚJ accountra inv. kódot kaptok, még 1x nem fogom leírni!

HA nincs rajta X csata és nem idõsebb mint 1 hónap (úgy tudom) CSAK INV KÓDOT KAPTOK, NEM 200 GOLDOT.
Nyomd hosszan, ha nem õskövület a böngészõ meg tudja úgy is nyitni a címbõl...

okosszöszi26
nos azt hiszem minden idõk negatív rekordját sikerült összehoznom királytigrissel
16XP 555kredit

még egy ekkora fost mint ez!

lassú mint a dög, ha bajba kerülsz lehetetlen menekülni, csak nézheted ahogy szétszednek
igen szétszednek, mert ugyan elég vastag a páncél, de az egész eleje tele van gyenge pontokkal
mivel ezt mindenki tudja, ezért mindenki téged lõdözget ha észrevesz

tetûlassan tölt

a top ágyú is igazi ricochet bajnok, gyenge pontokra célozva is 10-bõl 7-szer lepattan

megaztán méghogy mesterlövész ágyú!
ollyan szépen lõdözget amellé ahová szeretnék, hogy öröm nézni
közepes távolságról már nehéz vele a gyenge pontokat eltalálni
ez a 16XP is úgy jött össze, hogy ruinberg pályán második sorból távolabbról akartam szemezgetni, kiszúrtam egy másik KT-t, még hull down-ban sem állt túl messze sem volt, megcéloztam a géppuskás csöcsöt az elején, természetesen ricochet
na erre az összes ellen engem kezdett lõdözni, 8 találat, 7 páncélátütés
az elsõ lövés levitte a lánctalpat, meg sem tudtam mozdulni
mire újratöltött volna az ágyú szépen legyepáltak nullára, és megköszöntem a játékot

érdekes módon, mikor meggyengült 10% alatti tankokra lõdözök, szeretnek eltûnni a semmibe a lövedékek (ez mondjuk nem a KT hibája, más tankoknál ugyanezzel szórakoztat)

tudom, núb vagyok, az ER-em csak 1260
lehet az is baj, hogy pénzt nem fizettem még, nincs prémiumom, nem vettem semmit, és így próbálnak terelgetni, hogy vegyek gold lõszert vagy valami,de ezt benézték
ingyen játszható játékra egy vasat sem! <#szomoru2>

|Származási hely: Degec|

Mighty
Nekem a meglévõ accomra kellene.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Két matekos kérdésem lenne:

1, barakkot hány fõig lehet max bõvíteni?
2, banlistre hányan férnek max (remélem nem telik meg)?

Akkor 10 különbözõ emailcím beírás (mondjuk gmail) az 10 kód, 10x 200 gold...
GabeE3e
Ha müködik uj acccal,akkor csinálok neked is pár kódot😊

Mighty
Hát ez fasza... Hogy a fene essen bele ebbe a céges tartalomszûrõbe...

Na lehet fejni a köcsög WG-t, muhaha <#eplus2>

GabeE3e
fel ám 😊

GabeE3e
Én a 7-bõl eddig 4-et , de kezd tetszeni a dolog😊

Mighty
Mindet fel is tudod használni egy acc-ra?

nekem 2 kódot sikerült szereznem, gyorsan megvolt mert firefox megjegyzi a címet és csak dupla katt kellett a szövegmezõbe és ott volt a gmailes és citromailes címem is felajánlva.

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Eddig 4 kódot rendesen megkaptam gmail-el, erre az ötödiket spam-be teszi 😄 Azt hiszi hogy spam, mert most jött az ötödik már. Jó ez 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

14:31-kor jött meg gmailra a levél. Tehát ki lehet számolni, mennyi idõ alatt küldik ki (14:19-kor adtam fel a címemet a wowp lapon).

áruld már el, mitõl lehet "felesleges" egy kód ?

hát nekem 2 wot accountom van...
mind a kettõt mail-t beírom
mindkét mailra kapók kódot de csak a fõ account-ra írom be a kettõt
Ti hogy tudtatok egyszerre két mailt beírni? Míg beírtam az egyiket (copy-paste), elküldtem, megnyitottam mégegyszer, és már azt írta, hogy nincs több kód. Ez volt kb. 20 másodperc.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nekem is megjött a mél...ezt a több acc.-os dolgot nem vágom...hogy?
kBagyula
Wtf? +1040 hsz. egy nap alatt... mi történt?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Nobody? Mindegy akkor, megyek fürödni.
LOL mûködik a több acc-os dolog 😊
+400 gold most 😄
ha valaki ügyes volt és van egy felesleges kódja, az megdobhatna vele 😊
Megjött a kód 😛

Na meg is jött a mail. Juppí.

köszönöm 😊
Mi van T10el? egyszerûen nem lehet nyerni. Tegnap is-7el 7 cstaa után lett meg az 5x. ma lement vagy 6 cstaa t110el 0 gyõzelem. is-4et vagy 3adjára sikerült is-7et is.
**mekkora
Jó tudni. Nem tudtam, hogy WG-ék felé még a mail is olyan lassú, mint a posta... 😄

Master91
Át irányítottam minden bejövõ levelemet 1 googeles accountra + írtam a citromailosoknak hogy vadásszák már elõ nekem ezt a pár levelet.

Ha sikerül valamit elérni, persze írok ide.
Megkora ratyi már, nem lehet csak úgy patchelni a teszt verziót, hanem mindenkép le kell szedni a 6 giga gamet ?
DE.. Tavaly volt olyan eset, hogy valakinek 1 napot késett. Szóval türelem, tornaterem.

Hát ha vki vállalná, nagyon megköszönném.
A linken beírod a játékbeli email címedet és kapsz majd rá egy bónuszkódot.

https://wotinfo.hu

<#eljen>

Várni kell. Fél óra kb. mire meg jön az email.

Master91
Meg nyitod új lapon, elõjön a wowp honlapja, be írsz 1 email címet. Oda meg kapod a kódot, amit a wot honlapon te elnyomsz.
HA az a rendes wotos accod 200 goldot kapsz.

HA kisebb mint 1 hónapos akkor inv. kódot kapsz 7nap prémmel +1k goldal.
----------------------

AKIK NEM TUDNAK KÓDOT KÉRNI BÁRMELY OKBÓL:

Valakit kérjetek itt meg hogy segítsenek nektek, privibe beszéljétek meg, írdd le neki melyik e-mailodra akarod kapni a kódot,a másik meg beírja mikor õ kéri.
Sheltem
Általában 5-15 perc mire kapod kb(ahogy néztem).