World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkéred a mail címét és megkéred hogy ha kap levelet akkor adja neked a kódot... ennyi a mese
WoT: Nishizumi77
Nekem 1 fõ accountom van a többit ma kreáltam le. És oda csak invite kódokat kapok 1000 golddal meg 1 hét prémiummal nem a 200goldot sajnos.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Írd be ide az accounthoz tartozó email címedet, és akkor beírjuk majd amikor osztogatják.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
ha minden alkalomkor beír csak 5 kódot az 5*200=1000
vagy napi 6 kód osztás az napi 6*1000=6000
van még 2 teljes nap az 2*6000=12000gold :)
problem? :D
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Cserébe én tolom tovább a GDP-t, hogy nektek ne kelljen ;), esetleg fel tudok ajánlani este részesedést a Láma SzerencsAccountból (aki velem platoonozik, annak a csapatában sosem lesz 13 piros :) )
ha vki oda figyel és beszerez jó pár kódot ma, holnap, vasárnap akkor az bõven megvan egy Löwe vagy T34 vagy IS-6 v FCM 50t
<#wow1>#wow1>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én úgy látom, hogy csak az accounthoz tartozó emailcímre érkezett kódot lehet aktiválni. Tehát minden osztogatáskor csak egyet lehet szerválni. :(
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
itt láthatod mikor mivan.
Dance - után szoktak lenni a kódok, szerintem így is fog maradni.
A WoT-os acc-hoz regisztrált postafiókra megjött, de az nem freemail-
Köszi.