World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kötelezõ ezzel a játékkal játszani de amíg nincs másik alternatíva addig sokan itt múlatjuk/ják az idõt.
Nem feltétlenül azért mert a játék jó!!!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Az a ruszki blogger beszélt errõl is a videójában, aki még a teszt elõtt bemutatta a németeket érintõ változásokat, és a többi dolog valóban úgy is történt, csak a VK páncél és fordulás buffja nem, ami szvsz nagyon ráfért volna pedig...
Tegnap hívott egy vevõ, hogy megvenné a mocimat másfél misiért, de csak az járt a fejemben; hogy öcsém ne kezdjünk el tiszteletköröket futni, már táncolnak a lányok, a végén még lecsúszok 200ft-nyi goldról. <#nevetes1>#nevetes1>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
De valahogy a 200 forint mindezt feledteti, ilyenkor elgondolkodtató hogy a sok sírás mennyire inkább csak színjáték illetõleg hogy az ember ennyire megvehetõ szarért-hugyért?
(mivel úgyis gép elõtt vagyok, én sem hagyom ki a lehetõséget, de a különbség az hogy alapvetõen én ugye a "WG bérenc" titulust párszor már megkaptam, mivel nem sírom tele a fórumot azzal hogy milyen szar ez a játék amit már lassan 3. éve tologatunk, sõt, kimondottan irritálnak az ilyen hszek 😊 )
Nem regelt címre invite kódot küld.
Nekem 2 karim van, és még tudtam valakit aki régen játszott, de már lejött a szerrõl, az õ címét adom meg, õ meg átlövi nekem a kódot.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Lehet érdemes fél szemmel figyelni.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ez csak a magunkfajta pórnépnek kedvez Serb bàcsi.
A többiek a shopból veszik szigorúan!
Esetleg Esl, Cw ha gondolod....
Tényleg érdemes ennyi idõt rászánni néhány goldra?
Ha igen akkor mikor?
A tegnapiakról mind lecsúsztam kivéve 1-et amit TESSELLIA segítségével sikerült megcsípnem amit ezúton is köszönök neki!
ezt kell csinálni? mi az a QR kód?o_O
Ha figyeled a fórumot itt mindig nagy a nyüzsgés ha épp kódot osztanak (hálisten).
Nocsak.
a királytigrisnek vajon megéir + 0,25 rof meg +10kmh ha cserébe 0,4el hoszabb lett a célzása...mint a szovjet tankok...nagyban mész megállsz aztán félévet célzol.
ti észrevettetek még vmi változást?
Jár hozzá garázs.
Ajjaj... <#nevetes1>#nevetes1>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Am meg nem csak a mozgékonság lesz szopás. Hanem, az is hogy az "új" motoroknak nagyobb a gyulladási esélye.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
163 csatából 7-et ölt meg és van LÖWÉ-je és AT15A-ja
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Welcome back to Wargaming at gamescom!
Thank you for following our shows! As you have scanned 3 (or more) QR Codes you are given a unique bonus code which will add the American Tier III tank M22 Locust to your World of Tanks game account.
Tehát,ha legalább 3 ilyen QR-es kódot betöltöttél akkor adja.
Gamescom 2013 - World of Tanks - Dein M22 Locust!
(benne a töltõs kód)
Fogadott,kaptam olyan 4-órája...nem rossz a potya gold mellé😊