World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hogy valami ingyen van elég indok arra hogy éljen a lehetõséggel akit érdekel.. nem kötelezõ.
Nem kötelezõ ezzel a játékkal játszani de amíg nincs másik alternatíva addig sokan itt múlatjuk/ják az idõt.
Nem feltétlenül azért mert a játék jó!!!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Azt nem tudod véletlenül, hogy a t9 VK P-hez mért nem nyúltak végül?
Az a ruszki blogger beszélt errõl is a videójában, aki még a teszt elõtt bemutatta a németeket érintõ változásokat, és a többi dolog valóban úgy is történt, csak a VK páncél és fordulás buffja nem, ami szvsz nagyon ráfért volna pedig...

Egyébként nem vagyok ilyen, de a WoT-os ingyen goldnak nem tudok ellenállni.
Tegnap hívott egy vevõ, hogy megvenné a mocimat másfél misiért, de csak az járt a fejemben; hogy öcsém ne kezdjünk el tiszteletköröket futni, már táncolnak a lányok, a végén még lecsúszok 200ft-nyi goldról. <#nevetes1>

Ezt kéne betenni a bannerba.
Hatalmas plussssssz! 😊

Eagle16
Már lecsökkentették 100-ra, a JT-nél is. A 8.8-ban már 100mm az alja.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nekem is hasonló érzéseim vannak, ha belegondolunk, nagyjából ugye kupononként 200 forintért vagyunk ráizgulva a történetre, egy olyan játék esetében, amit ugye a jelenlevõk többsége rakás szarnak, bughalmaznak, fostalicskának stb stb tart, amit féreg ruszki fejlesztõk csinálnak.

De valahogy a 200 forint mindezt feledteti, ilyenkor elgondolkodtató hogy a sok sírás mennyire inkább csak színjáték illetõleg hogy az ember ennyire megvehetõ szarért-hugyért?

(mivel úgyis gép elõtt vagyok, én sem hagyom ki a lehetõséget, de a különbség az hogy alapvetõen én ugye a "WG bérenc" titulust párszor már megkaptam, mivel nem sírom tele a fórumot azzal hogy milyen szar ez a játék amit már lassan 3. éve tologatunk, sõt, kimondottan irritálnak az ilyen hszek 😊 )

Azt írták a szakik tegnap, hogy csak az jó, ami több mint egy hónapja be van regisztrálva.

Nem regelt címre invite kódot küld.

Nekem 2 karim van, és még tudtam valakit aki régen játszott, de már lejött a szerrõl, az õ címét adom meg, õ meg átlövi nekem a kódot.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Csak olyan email jó amihez van rendelve egy hónapnál idõsebb wot acc.

minek tart vki 3 accountot? vagy olyan email címrõl is rá lehet tenni az accra ami nincs hozzárendelve? mer akkor nekem 4 mail címem is van😊
hát ha van 3 mail címed, akkor másfél óránként 600 arany, az nap végére 3000...

Lehet érdemes fél szemmel figyelni.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én úgy tudom 10:50-kor lesz az elsõ, tegnap is így volt.

patchaou
Pont az az idõ amikor nem tudok gép elõtt lenni :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Neeem dehogy is ne foglalkozzál vele.
Ez csak a magunkfajta pórnépnek kedvez Serb bàcsi.
A többiek a shopból veszik szigorúan!
Esetleg Esl, Cw ha gondolod....

Tiszta olyan érzésem van ezzel a kód b@aszakodással, mint amikor az uralkodó (Serb?) pénzdarabokat dobál az erkélyrõl a pórnépnek, azok meg ölik egymást, hogy elkapkodják.....

Tényleg érdemes ennyi idõt rászánni néhány goldra?
A kódokat azonos idõben vetítik minden nap vagy változó?
Ha igen akkor mikor?
A tegnapiakról mind lecsúsztam kivéve 1-et amit TESSELLIA segítségével sikerült megcsípnem amit ezúton is köszönök neki!

na utánajártam felkészültem
és mi az a szkenelés? bemásolás vagy ilyesmi?ezek a szakszavak nem mennek nekem.
"QR-kódot vetítettek ki, volt 100 másodperc hogy leszkenneld, abban volt a link az oldalra, ahol az email címedet kellett megadni"
ezt kell csinálni? mi az a QR kód?o_O
Pontosítanék. 11 körül volt ma az elsõ kód. Az hogy lesz-e holnap is locust még nem megerõsített. Tegnap ugye szarok voltak az oldalak, ma rendben mûködött minden, ill. már tegnap. "Tegnap" min. három kódot kellett sikeresen elkapni az élõ adásban, kaptál egy linket, ahova beírtad a játékba regisztrált e-mail címed amire kaptál egy bonus code-ot tartalmazó levelet, amit aztán beírtál a hivatalos oldalon és végül meglepett minket a WG a locusttal. Dióhéjban....

Igen, minden kód 200 aranyat ér. Kivéve új accounton, ott invite kódot.

azt én már akkor levettem róla mikor 104 lett 150 helyett az átütése.tönkretették a kedvenc szórakozásom.pedig milyen szépen lehetett vele faragni a kv1s-eket is 😞
és kódonként 200 arany is jár hozzá ha jól láttam? na akkor nonstop leszek.most már aranyért bármit csak ne kelljen rá költeni.egy szép ropogós deák ferencem már benne van ebben a játékban
Igen.

Ez majd csak késõbbi patchben lesz, gondolom leveszik a howitzert róla, az lesz a rebalansz.

http://worldoftanks.eu/en/news/gamescom/stream-gamescom-2013/ errõl van szó nem igaz?
hetzer rebalance? na az pont az a tank amin nem vettem észre hogy más lenne.
Az elsõ 12.30, az utolsó 19.00.
Ha figyeled a fórumot itt mindig nagy a nyüzsgés ha épp kódot osztanak (hálisten).

éretm köszi.és hány órakor kezdõdik?medig tart?(helyi,itteni idõ szerint természetesen.)
"-it’s possible AMX-50B will get a buff"
Nocsak.

a tigris kapott +2 rofot a tiger p mért nem? sok tank gyorsabb lett de aminek a legjobban kellett volna pl ferdinand,jagdpze100 az nem.gyúlékonyságról nem olvastam de csak nem lesz nagyon magas érték(remélem).vki beírhatná mert én dühömben letöröltem már a tesztet.nem tetszettek az új heavy tankok😄
a királytigrisnek vajon megéir + 0,25 rof meg +10kmh ha cserébe 0,4el hoszabb lett a célzása...mint a szovjet tankok...nagyban mész megállsz aztán félévet célzol.
ti észrevettetek még vmi változást?
Holnap és holnapután. Élõ adást figyeld a GamesConról. Napjában 5x osztanak kódot. A Locust akkor jár , ha 3x használtál már goldos kódot.
Jár hozzá garázs.

aranyat osztogatnak nekem meg nem szólnak? lesz még ilyen?hol?mikor? kellene egy ilyen locust is.garázshely is jár hozzá?
"- Hetzer rebalance? “All in due time”"

Ajjaj... <#nevetes1>

Szpecnyaz: olvastad mi lesz az 50K free expbõl fejlesztett német motorral?

Tono34
Éjjeli utolsó kör:

Replay

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Kész, én ezt nem bírom! Már kb a 15. vesztes csatám su-152 vel. Lehetetlenség ma játszani. Baszzunk ki velem nap van, vagy mi??? <#falbav>
Lejtõn biztos eléri azt a sebességet 😄.
Am meg nem csak a mozgékonság lesz szopás. Hanem, az is hogy az "új" motoroknak nagyobb a gyulladási esélye.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akinek van androidos telefonja az töltse le ezt, ha jól értelmezem akkor percre pontos statisztikát mutat, azt is, hogy mennyi tankot lõttél ki aznap. Most próbálgatom, ezért nem pontosabbak az infoim.
Tudom hogy valaki gyûjti a retardáltakat szóval keressetek rá RAMBOM-ra
163 csatából 7-et ölt meg és van LÖWÉ-je és AT15A-ja
8-as gun depression-el viszont felesleges rajta a 120/50 orrpáncél, a történelmi 100/50 volt. Van olyan érzésem, hogy azt elõbb-utóbb leveszik.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én az e75-bõl sem tudtam kihozni értelmes sebességet. Vagy lehet hogy az idõ szépítette csak meg? Meghagyhatták volna rajta a top motort. A kt-nak viszont lehet jót tett a 8.8.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

patchaou
Értem, köszi szépen 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egy jó kis T-62A-s menet! 😊

Szinte egész nap ment online az adás a WG Gamescom pavilonjából, és több alkalommal is szabályos idõközönként (a táncoló nõcik elõadása után) osztogattak kódokat (QR-kódot vetítettek ki, volt 100 másodperc hogy leszkenneld, abban volt a link az oldalra, ahol az email címedet kellett megadni), mindegyik 200 goldot ért, majd a végén az, akinek sikerült legalább 3 ilyen kódot megkaparintania, kapott még egy bónusz kódot, ami az M22 Locustot tette be a garázsba. És holnap meg holnap után remélhetõleg ez ugyan így meg fog ismétlõdni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

patchaou
Ebbõl még mindig nem tudtam meg semmit, de mindegy is ha már lecsúsztam róla nem fogok két oldalnyit visszaolvasni 😊

Na szóval a Lochust azért jár:
Welcome back to Wargaming at gamescom!

Thank you for following our shows! As you have scanned 3 (or more) QR Codes you are given a unique bonus code which will add the American Tier III tank M22 Locust to your World of Tanks game account.

Tehát,ha legalább 3 ilyen QR-es kódot betöltöttél akkor adja.
Én kaptam egy 200 goldos kódot meg 2db 1000 goldos kódokat a kezdéshez.

Heh,én is most néztem át az E-maileket,hátha nem nyomtam fel mindet,erre egy ilyen:
Gamescom 2013 - World of Tanks - Dein M22 Locust!
(benne a töltõs kód)

Fogadott,kaptam olyan 4-órája...nem rossz a potya gold mellé😊