World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
viccet félretéve.... nézd meg ezt a gamert!
caterpillar1975
nevébõl ítélve 38 éves lehet.... de sztem valami nagy agybaja lehet 😄
4500 csata mellé produkált 43% WR-t...
azon gondolkodom hogy vajon mit csinálhat ez egy meccsen?
rá 1 percre megkaptam a választ 😄 betolt a sarokba és ott tartott végig <#szomoru2>#szomoru2>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
túl nyomi vagyok hozzá <#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>
ha esetleg nyernék simán kipengetném neked azt a 20%-ot 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
fel is töltöttem nekik a VK4502A-s képemet....
1870 exp hátha elég valamire :/
Gamescom XP Rush! - Heavy Tanks!
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Arra vigyáztam, hogy a napi 50k xp +1nap prémium meglegyen de valahogy nem tudtam 100%ig koncentrálni a játékra. Viszont mostmár vége a GAMESCOM nak és hálistennek holnaptól végre húzhatom a.....zigát mert holnaptól már dolgozom, vége az egy hét szabimnak.
A k*rva életbe 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
G
Most felmentem a német stram-re, nem volt senki, üres a chat, nem ordibál a hülye kopasz, nincs több "tísört, tísört". <#schmoll2>#schmoll2><#rinya>#rinya>
De legalább ma már megcsinálhatom a 30 killt meg az ötszörözõket, eddig annyit lestem ezt a szart hogy a kedvem is elment a játéktól, pedig már pénteken meg kellett volna vennem a JGPII-t. <#idiota>#idiota>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nem nagyon jött össze tegnap sem (technikai problémák) és ma sem a kód gyûjtés. Egy kerdves társunktól ( Commander, igazi parancsnok!) én kaptam egyet, de a fiamnak is szeretnék, ha van rá mód.
Ha valakinek van felesleges, nagyon megköszönöm.
Gólya
2. Igen.
meg hiába 63%, élvezhetetlen szar....
ott van pl a SU-101-em... 50% vele a WR-em csak, de minden csata élvezet vele 😊
Köszönöm még egyszer a segítségedet a kódoknál <#worship>#worship>
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Sajnos elég lassan tölti be.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7