World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DDDDDDDDDD

Wot: Totti93

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
bekerülni."
Hátha normális csaták lennének...
"-A statisztikák miatt kell a KV1s 122-es ágyúját
gyengíteni. Ennek módja viszont még nem tisztázott."
A sok csíra addig sírt, míg elérte.. Még gy nyavalyás cromwellel szarrá lehet verni a kv1s t, csak tudni kell kihasználni a gyengéit..
Vagy meg kellene tanulni játszani... De rinyálni egyszerûbb.. <#szomoru2>#szomoru2>
Szánalom. <#levele>#levele>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Wt-nek mi van? Repülõje ok. Mi lesz a jövõbe? Most berakják a tankokat, meg esetleg tank/repülõ 1 pályán (ennyirõl tudok)
Bumm.
De ezt már sokszor ki tárgyaltuk, kár bele kezdeni.
Várom én is hogy ki jöjjön, mert páran át mennek oda ( ami nem baj ).
kosárlabdában én sem tom mi a jó :S
habár amikor Te kint voltál még nem volt meg az új stadion
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/286698-gamescom-2013-live-stream/page__st__40#top
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
innék már én is valami finomat :/
hihetetlen de rég ittam páleszt
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
így már nem remeg a kezem és rendben a szem-kéz koordináció <#pias>#pias>
de asszem 1 kör pont elég volt így nosztalgiából, na jó, esetleg még megyek egyet disznolkodni lowtierben
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Victory!
Battle: Ensk 2013. augusztus 25. 20:22:16
Vehicle: Ferdinand
Experience received: 9 444 (x5)
Credits received: 62 329
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mission completed! Award:
Equipment added: Pudding and Tea (x1), Case of Cola (x1), Extra Combat Rations (x1)

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
hamarosan indul az NFL szezon 😛
megint beég a Cowboys? 😊
Köszönöm, fiamnak is jutott Locust kód, hála lammaer kollégának.
OFF Egy kis szösszenet a "magyarok" témában.
Megértem, hogy akinek nem sikerült az oldalt megnyitnia (én is jártam így), vagy más okból nem jutott kódhoz, az nem bodog. De szerintem a sikertelenségünk nem azokon múlott, akiknek sikerült, akár többször is, hanem inkább a szervezõk által vártnál nagyobb érdeklõdés miatt elégtelen infrastruktúrán.
Ugyanakkor a sok segítség amit én is, és más is kapott (link, ismeretlenek email címének beírása, tank kódok átadása) nekem inkább pozitív képet fest rólunk "magyarokról". Az ügyeskedõ" magának intézi az ügyeket, esetleg mások kárára is. Itt sokan "ügyes"-ek és közben segítõkészek voltak.
(Kiváncsi lennék rá, hogy nemzetenkénti bontásban milyen "Victories/Battles" arányok születtek az aranyak, tankok megszerszése kapcsán. Szerintem - pont a sok e3gymásnak nyújtott segítség miatt - nem kell szégyenkeznünk. ON
Jó szórakozást a játékban mindenkinek!
G
100mm-es S-34 be fog kerülni.
-A statisztikák miatt kell a KV1s 122-es ágyúját
gyengíteni. Ennek módja viszont még nem tisztázott.
-A német tankokból kiszedték a nem történelemhû
motorokat. Ez nem SerB ötlete volt, hanem a csapaté.
-Kérdés: Miért vettétek ki a "nem történelemhû"
motorokat? A legtöbb játékost nem érdekli a történelem
és sok sok XP-t beleöltek a kifejlesztésükbe. Így sokan
elveszíthetik a bizalmukat a WG-vel szemben. Válasz:
"Nem érdekel minket a bizalmuk. Az összeesküvés
elméletek csak újakat szülnének."
-A fejlesztõk szerint nem fogyott jobban az aranylõszer
mint eddig. Szerintük a kreditért megvásárolható
aranylõszer jó ötlet volt.
-skill (tudás) alapú matchmaking SOHA nem fog
bekerülni.
-Az Object140 pontosabb lesz mozgás közben az új
felfüggesztés miatt?
-A nemzeti hangokat nem lehet majd kiválasztani a
tankoknál. SerB szerint a modkészítõk majd megoldják.
-SerB az újrabalanszolásról: "Stabilitás csak a sírban
van - nincs olyan élõ MMO ahol minden egyensúlyban
van."
-A GW E lánctalpáról 10tonna súly átkerül a testre.
Ennek semmilyen hatása nem lesz a játékban.
-A T-44-85 S-54-es ágyúja ugyanolyan adatokat fog
kapni, mint a többi tankban, de lehet hogy jobb
lõszerek lesznek elérhetõek hozzá.
-Nemzeti hangok feliratozása nem lesz más nyelveken.