World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsirigo
Pont ezért lenne jó a skill alapu mm az elképzelésem szerint, mert így nem csak nagyon gyenge , de kiemelkedõen jókkal se kerülhetne össze egy átlagos játékos. Az sírna csak aki úgy trollkodta össze a statját, mert a sok lila közt csak szopna.

amikro tier5-6 csatakban harmasaval jarnak, az azert megmutatja szepen h op tank igy.
Redshire meg mine miatt kapcsoltam ki az encounter modot...
Sose volt KV1s-em, de ellenfélként egyszer sem zavart a sugárvetõje. Sokkal lassabban tölt újra, ezt rengetegszer ki lehet használni. Ha meg betrafált, hát ez van, legyen egy kis öröme, több úgysem lesz <#nevetes1>

Redshire-n rábeszéltem a team-et hogy mindenki zúdúljon be a cap körbe
😄DDDDDDDDDD
"Mert NEM nõ az effije, nem fejlõdik," <-- kimaradt egy szó
Az átlagos és jó játékosok többsége felháborodna ezen mert szépen visszacsúszna. A lilákat/kékeket és a pirosokat nem érdekelné, de a középréteg sírna. Itt a fórumon szintén. Hetekig. Mert nõ az effije, nem fejlõdik, meg mert jobbakkal kerül össze akik pillanatok alatt kiszedik.
remélem addig fognak sírni fórumon hogy többet nem is fognak ingyen aranyat adni.

Wot: Totti93

Na most mi van?

nem kell picsogni, az uj 100as agyuval, aki tud jatszani, annak igy is jo tank lesz. a sok vervoros babuin, meg vegre nulla tudassal es wg-makkal nem fog 400as sebezsekkel egylovesezni.
Nem. Az az érzésem, már nem is fognak.
Nekem nem jöttek.

mijki
Valakinek megjöttek már a kódok?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

az jó... finom a cseresznye pálesz ha jól megvan csinálva
a 16:10es kódok még másnak sem jöttek meg?
"-skill (tudás) alapú matchmaking SOHA nem fog
bekerülni."

Hátha normális csaták lennének...

"-A statisztikák miatt kell a KV1s 122-es ágyúját
gyengíteni. Ennek módja viszont még nem tisztázott."

A sok csíra addig sírt, míg elérte.. Még gy nyavalyás cromwellel szarrá lehet verni a kv1s t, csak tudni kell kihasználni a gyengéit..

Vagy meg kellene tanulni játszani... De rinyálni egyszerûbb.. <#szomoru2>

Szánalom. <#levele>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Amúgy ha megnézzük akkor a WoT se ronda.(Nekem legalább is nem tûnik annak alacsony-közepes beállításon) de ha az ember felrakja maxra akkor is rondának gondoljátok?
Eagle16
Dzsízösz, még 250k xp a Foch 155 😄 Sose lesz meg. Majd a 4. nerf után kifejlesztem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

hogy egy picit stresszeljelek, holnap jön indokolatlan mennyiségû cseresznye (természetesen 86 liternél kevesebb) 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Master91
Kétlem. Hatalmas elõnyük van, és van jövõjük.

Wt-nek mi van? Repülõje ok. Mi lesz a jövõbe? Most berakják a tankokat, meg esetleg tank/repülõ 1 pályán (ennyirõl tudok)

Bumm.

De ezt már sokszor ki tárgyaltuk, kár bele kezdeni.
Várom én is hogy ki jöjjön, mert páran át mennek oda ( ami nem baj ).
én a fociról beszéltem most....
kosárlabdában én sem tom mi a jó :S
habár amikor Te kint voltál még nem volt meg az új stadion
Amikor kosármeccsre mentem (Dallas vs Houston) õszintén szólva csak a cheerleadereket bámultam egész végig. Az hogy rohangált ott pár ember meg labdákat dobált, irreleváns volt 😊

Jó olvasgatni, hogy mások se voltak jó véleménnyel a közvetítésrõl:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/286698-gamescom-2013-live-stream/page__st__40#top

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Aki grafika alapján dönt egy játékról....

mmmmm az a kedvencem 😊
innék már én is valami finomat :/
hihetetlen de rég ittam páleszt
TOMSILENT
A WG ideje megvan számlálva...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ideit meg múltkor írtam..
én csak boroztam. De van alma, körte, törköly, szilva a tavalyiból.
alma 😊

így már nem remeg a kezem és rendben a szem-kéz koordináció <#pias>

de asszem 1 kör pont elég volt így nosztalgiából, na jó, esetleg még megyek egyet disznolkodni lowtierben

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sajna mire ez kijön addigra lesz "saját" lucky-m 😊 maybe
Master91
összes luckymat oda adom ha át mész thunderezni..
nosza, milyen páleszt ittál? 😊
egyébként mi ez a puding meg cola, most már fogyócikkek is esnek a tankokból?

Úgy látszik ma már nem lesz kód. Azért nem bántam volna ha még akciósan tudom megvenni a Tiger (P)-t, de úgy tûnik ebbõl már nem lesz semmi.
hehe, jó ez a játék, némi pálesz után úgy döntöttem így 4 hónap után, hogy meglesem, mennyi új medál meg bigyó o0

Victory!
Battle: Ensk 2013. augusztus 25. 20:22:16
Vehicle: Ferdinand
Experience received: 9 444 (x5)
Credits received: 62 329
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Mission completed! Award:
Equipment added: Pudding and Tea (x1), Case of Cola (x1), Extra Combat Rations (x1)

nem csúnya 😊

Bakker ezzel tuti 3000 gold ütné a markom ,de késõ már!
Halkan,örülök ennek az 5x tapi-nak 26 csata alatt 48k tapi protoval,ez a masina nagyon ütõs!
Hyder
VP6R2V-784PE9

talán

Steam: [HUN]Feriggno

jah locust kod az nekem is jo volna de nincs mar

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

mi ez a locoust kód, mirõl maradtam le?

am mizu dallasban???
hamarosan indul az NFL szezon 😛
megint beég a Cowboys? 😊
😊)))))
én meg a szerszámosládákból
Kedves "Harcostársak"!

Köszönöm, fiamnak is jutott Locust kód, hála lammaer kollégának.

OFF Egy kis szösszenet a "magyarok" témában.

Megértem, hogy akinek nem sikerült az oldalt megnyitnia (én is jártam így), vagy más okból nem jutott kódhoz, az nem bodog. De szerintem a sikertelenségünk nem azokon múlott, akiknek sikerült, akár többször is, hanem inkább a szervezõk által vártnál nagyobb érdeklõdés miatt elégtelen infrastruktúrán.
Ugyanakkor a sok segítség amit én is, és más is kapott (link, ismeretlenek email címének beírása, tank kódok átadása) nekem inkább pozitív képet fest rólunk "magyarokról". Az ügyeskedõ" magának intézi az ügyeket, esetleg mások kárára is. Itt sokan "ügyes"-ek és közben segítõkészek voltak.

(Kiváncsi lennék rá, hogy nemzetenkénti bontásban milyen "Victories/Battles" arányok születtek az aranyak, tankok megszerszése kapcsán. Szerintem - pont a sok e3gymásnak nyújtott segítség miatt - nem kell szégyenkeznünk. ON

Jó szórakozást a játékban mindenkinek!

G
Köszi, már annyi event van hogy nem bírom követni melyik nap mi a szitu, de félárú már kellett, kifogytam a camo netekbõl és távcsövekbõl 😄

Félárú.
-Mindegy mi történik a KV1S 122mm-es ágyújával, a
100mm-es S-34 be fog kerülni.

-A statisztikák miatt kell a KV1s 122-es ágyúját
gyengíteni. Ennek módja viszont még nem tisztázott.

-A német tankokból kiszedték a nem történelemhû
motorokat. Ez nem SerB ötlete volt, hanem a csapaté.

-Kérdés: Miért vettétek ki a "nem történelemhû"
motorokat? A legtöbb játékost nem érdekli a történelem
és sok sok XP-t beleöltek a kifejlesztésükbe. Így sokan
elveszíthetik a bizalmukat a WG-vel szemben. Válasz:
"Nem érdekel minket a bizalmuk. Az összeesküvés
elméletek csak újakat szülnének."

-A fejlesztõk szerint nem fogyott jobban az aranylõszer
mint eddig. Szerintük a kreditért megvásárolható
aranylõszer jó ötlet volt.

-skill (tudás) alapú matchmaking SOHA nem fog
bekerülni.

-Az Object140 pontosabb lesz mozgás közben az új
felfüggesztés miatt?

-A nemzeti hangokat nem lehet majd kiválasztani a
tankoknál. SerB szerint a modkészítõk majd megoldják.

-SerB az újrabalanszolásról: "Stabilitás csak a sírban
van - nincs olyan élõ MMO ahol minden egyensúlyban
van."

-A GW E lánctalpáról 10tonna súly átkerül a testre.
Ennek semmilyen hatása nem lesz a játékban.

-A T-44-85 S-54-es ágyúja ugyanolyan adatokat fog
kapni, mint a többi tankban, de lehet hogy jobb
lõszerek lesznek elérhetõek hozzá.

-Nemzeti hangok feliratozása nem lesz más nyelveken.
Skacok, most éppen féláron vannak a modulok vagy csak rosszul emlékszem az áraikra?

Hopp a kép lemaradt:

LTP ace

Kezd alakulni, a tank ászt 731 expre már adja. Úgy látszik mindenki kidobta. Lesz ebben még jó legénység is.