418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Realistic ben azért annyira nem rossz a mozgásuk, csak a king tiger ig mentem benne, de nem jott be hogy percekig kell a csatáig menni aztánn valami szutyok tornyon keresztul egylovésez. A mozgásuk jó mert a nehéz tank tényleg nehéz de csak realisticben. Ha HP rendszer lenne és a psotrendszer is ugyan az lenne mint a wotban akkor már mennék is oda. De valahogy nem érzem azt az az élvezetet mikor egylovéseznek a játékban.
  • Plata
    Azért a WT nem egy WOT.
    WT szerintem egy elcseszett vacak,lehet benne repkedni meg repülőkre lövöldözni ami le köt 10-15 percig,de a tankok maguk elcseszett szarok.
    Más érzés WoT-ban tankot vezetni mint WT-ben,ott olyan mintha valami gumitankkal csúszkálnál a jégen.
    WT-ben egy dolog tudott lekötni,hogy csodaszép a táj meg lehet lövöldözni repülőkre,na meg repülőkkel repkedni és bombázni tankokat,de maguk a tankok gázok,mozgásuk viselkedésük fizikájuk,élvezhetetlen szar.Húsz évvel ezelőtt az Armored Fist is jobb volt ennél.
  • asolyom
    Az AW az orosz szerveren egészen jól játszható.
  • Megamax
    na igen a jó kis WT, mész vagy 5 percet realistic battleban aztánn valami camper egylovésez, igen szerintem is nagyon nagy játékélmény. Nem kossz ezt kihagyon, a Wot ot is azért "szeretem" mert szerver kezeli a játékot nem akliens. Képzeljétek el ha kliens oldali lenne a játék mint egy COD, simánn letoltesz rá egy WH et és már lovod is a tankokat anélkul hogy "felspotolódnának". Csak azért játszom a wot al mert ezt nem lehet megcsinálni benne. Habár nem nevezném játéknak azt amit tegnap óta csinálok, (csapattársak nem nagyon orulnek neki) ha arty van a csatában akkor kapásból suicide vagy vízbe vagy csak "berohanok" az ellenség kozé.
  • yossarianHUN
    Gondolom mert a WT teljesen más játékmechanika, az AW meg halott :)
  • asolyom
    Miért nem játszol akkor AW-t, vagy WT-t? Ott nincs ilyen probléma....
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.26. 09:39:40
  • Megamax
    A gold loszer a játékban minden fomrában elonyt jelent ha egy kicsit is tudsz célozni. 90%ban már nem probálkoznak a játékosok loszerváltással, hiszen láttátok a videót 80mm es páncélra egy mozdulatlan tankra goldot lottek, eszuk ágában sem volt átváltani (szerintem nem is volt nekik más).
    Na most ha rajtam mulott volna akkor az az APCR amit lottek simán áttment volna a tankomon minimális sebzéssel (maximum 10%át sebezték volna a loszer átlag sebzésének) Garantálom hogy meggondolnák a játékosok ha nem maradna loszeruk a csata felénél. a HEAT loszert meg ugy csinálnám meg hogy csak egy bizonyos távolság után aktiválódjon (vagyis ha 100m en belul losz rá páncélozott tankra akkor csak széttkenyodik a páncélján sebzés nélkul) Ezeket a számokat csak kitaláltam. (erre kellene a teszt szerver) A másik nem engedném hogy kupolán keresztul teljes sebzést tudjon sebezni bárki is.
  • asolyom
    Félreértés ne essék, én sem vagyok gold lőszer "fan", de éppen úgy ahogy a gold lőszer nem megoldás minden szituációra, úgy a "tanulj meg játszani, lőj gyenge pontot, kerüld meg" szlogen is ferdít, mert ez sem mindig megoldható. Sőt egyre kevésbé, amilyen pályákat raknak be újabban a játékba. Tizenöt random emberrel meg soha a büdös életben nem fogsz semmilyen taktikát megvalósítani. Ha mész esetleg szakaszban két-három másik emberrel, akikkel még hang kommunikáció is van, akkor velük lehet koordinálni, de akkor is van rajtatok kívül 12-13 másik bamba, aki csak nyomja a W gombot.

Ha taktikus(abb) játékot szeretnél, akkor csak a klán csaták jöhetnek szóba.
  • Sir Charles
    Ezt nagyon szeretem a gold lőszer szerelmeseibe, amikor az a magyarázat, hogy "nehogy már ne tudjam belőni, mert akkor mihez kezdek vele"
    Még hogy kompetitívvá teszi a játékot a gold lőszer, ne röhögtess.
    Ez a kedvenc mondatom: "Így is eleget szól bele a szórás a játékba, nem kell még az is, hogy pattanj feleslegesen."??????
    asolyom:
    "Ha kivennék a gold lőszert, akkor mit kezdene egymással két Maus szemből?"
    Ha egész véletlenül két Maus kerülne egymással szembe a meccs végén és nem tudnák kilőni egymást, akkor igen, döntetlen lenne. Na és akkor mi van??? Ha több lenne a döntetlen meccs? Akkor mi van?
    Ez az egész arról szól, mármint a gold lőszer irtózatos használata, hogy senki nem akar és nem is tud egy ilyen játékon gondolkozni, taktikázni, stratégiával játszani. Mivel 15 random ember a csapattársad, ezért esélyed sincs semmilyen szintű együtt működésre, ami ahhoz kellene, hogy egy normál lőszerrel belőhetetlen tankot bekerítsetek, hátba támadjatok, megkerüljetek stb-stb. De erre nincs is igény, mindenki (tisztelet a kivételnek) azt akarja, hogy ha megvettem vagy kifejlesztettem egy tankot, akkor azzal lőjek át mindenkit és ha ehhez gold lőszer kell, akkor tolom azt.
    Igazándiból a gold lőszerek átütésének a mértékével van baj szerintem. Az hogy egy azonos tierhez tartozó tankot sima lőszerrel nem lő át az ember, golddal meg igen, azzal még nincs is baj. A probléma ott van, hogy a két tier-rel lentebbi tankoknak is olyan a prém lőszere, hogy simán átüt bármit(persze nem minden tankra igaz ez, főleg az oroszok jeleskednek ebben )
  • Megamax
    Persze en is pattintottam a scorpio g vel jpze100 as alap loszeret ami ugye nagyon ritka. Ha tolem 2 maus marad egymassal szemben es folyamatosan dontetlen lenne a csata azt meg mindig jobban elveznem mint a mai 5 perces henteleseket.
  • asolyom
    Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Egy teljesen szemben álló Maus alsó lemezét az IS-3 alap lőszere 18% eséllyel viszi be, ha történetesen a Maus 45°-ban áll, akkor az APCR is tuti pattan. Aki pedig 246 mm átütéssel szemből nem üti be az IS-3-at, az magára vessen.

Ahogy mások is írták a prémium lőszer nem mindig jelent garantált átütést, az IS-7-tel, vagy S. Conquerorral pattintottam JgPz E100 arany lőszerét is.

Ha kivennék a gold lőszert, akkor mit kezdene egymással két Maus szemből? Folyamatos döntetlen csaták? Azt élveznéd?

Szerintem nem lehet ennyire lesarkítani a dolgokat, szerintem nem csak a prémium lőszer miatt vannak 5 perces csaták.
  • yossarianHUN
    Azért a továbbiakban az ilyen "szar vagy" szintű aranyköpéseket mellőzzük már.
  • joe662
    Volt ilyen egyszer,Sandbox szerveren
    Na az volt ám az igazi world of autism A legtöbb csöböl he jött,mindegy mekkora kaliber volt
  • Megamax
    nem változtatna semmi, mindenki elovenné a nagy ágyukat és HE vel lovoldozne. Balanszolni kellene, rengeteg fajta megoldás lenne de nem teszik mert ebbol van pénzuk. Jól is csinálják. Beigérnek mindenfélét és majd évek multán valosítják meg mikor kezd kevesebb lenni a játékos. Ha lenne hasonló játék ami tankos ezzel a spotrendszerrel és ezzel a HP rendzserrel, én már rég itthagytam volna de nincs .
  • Sherman0070
    Ki kéne hajítani ezt a lőszertípust és kész. Érdekelne mit változna a meta.
    Egyszer egy verzión át kivehetnék élesben és meg lehetne nézni mekkorát borul minden.
  • Megamax
    ne feledd ha nem lenne gold ok sem tudnának goldal loni, ott van a maus van egy brutális páncélja lassúsága de mennyi is az áttutése? talán beuti az IS3 at? nem nem hinném , de az IS3 beuti a maus also lemezét? vagy netán a maus oldalát? hátulját? igen ezt mind beuti az alap loszerével és gyorsabb is mint a maus igaz?
  • Sherman0070
    Obj279 jó példa mi lenne, ha nem lehetne ezeket a tankokat belőni. Tier8-9 ellen csak kimegyek és 6k sebzés, mert nem tudnak sebezni.
    Na ha nem lenne gold, összes Super HT ezt csinálná.
  • Megamax
    Eláruljam mit zavar, hogy ott is bemegy ahol nem kellene, na meg annak is fizetnie kell akit meglott azzal a drága csunya prém loszerrel , ha nem tudnád a tankok javítása sem ingyenes. A másik ha szarrászedsz a "tudásoddal" khm (Goldloszereddel) egy olyan tankot aminek csak páncélja van azzal kiszedtél egy tankot a játékból és már gyengul az ellenséges csapat. Szóval a játékido lecsokken drasztikusan, míg el nem jon az apillanat hogy egyszeruen lerohanja a csapatod az ellenfgelet és 5 perc mulva vége is a csatának. Már nics egy élvezetes csata emiatt.
  • Sherman0070
    ha ígyis úgyis bemegy, akkor a prém lőszer mit zavar? :D
    több kreditet fizet érte, ő nézi be
  • Megamax
    és be is megy, 220 mm es pennel már bemegy az IS7 alja, és az Sconqueroré is
  • Sherman0070
    A gyenge pontnak az lenne a lényege, hogy bemenjen garantáltan.
    Most akkor miről is beszélünk?
  • Megamax
    Pont ez a lényeg , hogy nem szabad garantáltnak lennie a lovésnek. Ha az lenne akkor (ismétlem magam) CS:GO lenne a játék neve és nem WOT. De hála az égnek te és hasonló mentalitásu játékosok akik nem akarnak mást, tényleg CS:GO-t csinálnak belole
  • Sherman0070
    Aha.
    IS-7, WZ5a, IS4, Type5 HT, T110E5, Super Conq...
    mindnek az alsó lemezét/ gyenge pontját kell lőni, hogy bevigyem
    Megnézném mikor lősz be garantáltan felső lemezen IS7-et, Super Conq-ot
    stb.
  • Megamax
    igen de egy dolgot elfelejtesz, amíg jon az olyan játékos mint te szarrászedi a heavy tankot szembol anélkul hogy gyenge pontra kellene lonie addig a másik játékos aki abban a tankban ul elveszti az az egy elonyét amilye volt, ha nem tudnád segítek a páncélt. ha Kompetetív lenne akkor nem tettek volna "sima" loszert a játékba (hiszen minek ugyis kapásból átváltasz ha páncélt látsz). Ne érts félre legszívesebben belépnék a pofádba de nem azért mert goldot használsz hanem ahogyan beszélsz a másik ismeretlennel az interneten keresztul. Nem lenne semmi bajom a gold és a robbano loszerrel ha lenne hátránya. De jelen esetben nincs neki ha egy kicsit is tudsz célozni már semmilyen hátránnyal nem rendelkezik a gold loszer. Amugy azért vagyok mérges mert pénz koltottem (nem is keveset) erre a játékra és így elbassza a WG. Már rég nem arrol szoll hogy a tudásoddal gyozol hanem OP-tank plussz az elengedhetetlen gold loszer
  • Sherman0070
    Mert kompetitív. Nem TELJESEN az RNG dönti el melyik lövésed megy be/pattan.
    Így is eleget szól bele a szórás a játékba, nem kell még az is, hogy pattanj feleslegesen.
    Pozícionálnod ugyanúgy kell. Arty ugyanúgy beléd tud lőni. Ha kiállsz ellenség elé, ugyan úgy kapod.
    Egy dolog a különbség. Hogy szinte biztosan belövöd az ellenfelet.
  • joe662
    Na kiganyéztam a garázsból a szemetet,kijött belőle egy akciós tank
  • Megamax
    Na akkor magyarázd meg nekem miért jo az hogy mindenki mindenkit át tud loni és a csaták 5 percig tartanak?! De inkább ha nem tudsz értelmesen beszélni akkor inkább ne is szóllalj meg mert még véletlenul betori valaki a képedet.
  • Sherman0070
    Mert szar vagy. Ennyi.
    Neked kár magyarázni bármit is.
  • Megamax
    már he haragudj de én nem látok heavy metát, csak sok HP val rendelkezo nehéz tankokat akik nagy sebz=su ágyuból fossák a gold loszert
  • Malarki
    Most láttam csatában egy Obj 279(e)-t, jó tudni hogy valakinek már ez is megvan :D
  • ROMOTO
    Mégis szerinted miért van mégis heavy meta ha a páncél nem számít?
  • Megamax
    ez nem a valoság ez egy játék, és igen ha midnenki mindenkit sebezni tud mindenféle tudás nélkul akkor ez csak egy CS:GO
  • Sherman0070
    Valóságban szerinted mi van a HEAT lőszerben? Konfetti? biztos keveset sebezhet
    Már megint kezded a faszságaidat.
    újabb cs:go? te miről beszélsz?
  • Megamax
    csak poenbol kiprobaltam mivel lonek a jatekosok 80mm es páncélra valahogy sejtettem , de nem csodálkozom az 5 perces csatákon, probálj meg pattintani 350mm es átutést. Namost ha rendesen balanszoval lenne a loszer akkor ezek a játékosok a videoban nem lottek volna maximális sebzést hanem maximum csak 10% ot . De a WG baszik a balaszra neki az ajo ha egy ujjabb CS:GO lessz a játékbol.

Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.11.25. 20:46:53
  • Megamax
    Fogadjunk tul jo volt az ágyuja és tul kevesen használtak vele gold loszert. Tuti az ágyuját fogják nerfelni valamilyen formában, mondjuk a célzást meg pontosságot.
  • Megamax
    Mert nem is játszok vele.
  • ROMOTO
    Van 1 rossz hírem az obj 430u tulajoknak, a tank nerf előtt áll, akinek megvan élvezze ki amíg lehet.
  • Sherman0070
    Van Obj.430U-d. Az is OP kategória, mégsem tudsz vele játszani.
  • Megamax
    ugyérted betolteni a gold loszert és loni amire csak tud, hát szerintem ez nekem is menne. de soha nem leszs meg , nem áll szándékomban artyba ulni
  • Sherman0070
    Mégsem tudna egy átlag játékos érvényesülni benne nagy eséllyel.