World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg milyen skillek?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Azt kéne kezeltetni akit ez ennyire megfektet... én eddig 9K+ meccset vesztettem, most akkor öltözzek feketébe és legyek emós, aki még a saját testében lévõ víztõl is permanens hidrofóbiában van?
Persze ha valaki lehúz benne többszáz csatát akkor OK nézzük a ratingjait, de aki csak átmey azokon a tieren...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Vagy olyan régen jött ki, hogy még nem élt a +-2 tier?
Egyszerû kislányos picsogás az egész 😊
Azt kéne felfogni, hogy az ügyetlenség/ügyesség nem függ se kortól, se iskolázottságtól, se a havi fizetés nagyságától és attól se hogy ki milyen nyelvet beszél.
sauval akkor mentem, amikor bejött az ág és akkor rendszerint t7be dobálta be állandóan. Akkor még gold lõszert se lehetett venni a derp ágyúba.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha valakinek lennének Komárom és környékérõl képei, kérem ne tartsa vissza. 😊
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Szpec: te is megnézheted FB-n, asszem tegnap tették ki. Fincsi, friss lila replay😄
Oké, h a HESH hektikus, de ha bejön (márpedig sajnos túl sokszor mûködik) nincs az az Isten, ami megfordítja a másik oldalról a csatát.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
A másik nagymamámat az oroszok akarták megerõszakolni, két napig feküdt étlen-szomjan a szénakazal alatt. Velük a németek voltak rendesek (pedig nem svábok).
Tegyünk igazságot 😊
Meg ha ilyen nagy a szád, akkor miért nem a Sau-40 42%-os win rate adatlapjával villogtál, hogy mennyire nem kell tudás a td-khez? Azt szívesen megnézném meg arra is kíváncsi lennék, hogy vajon mekkorát alkotnál egyes td ágakon (ami nem orosz). Szerintem igencsak visszasírnád a medjeidet a sok sikertelen TD köröd után....

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Valaki nem ment egy jó kört aminek feltenné a visszajátszását?
Szerintem meg kéne szüntetni azt az átjárót ott. Mert így ha több noob van a mi csapatunkban már elõre eldõlt, mert azok úgyis odamennek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De etnikailag, itt nálunk , szintén nagyszülõi anekdota alapján, azt tudom elmondani, hogy az orosz katonák semmi különöset nem tettek, nem voltak olyan vészesek, ellenben a velük tartó kozákok(kozákok?) , na azoktõl félni kellet. Hogy tényleg kozákok voltak-e származást tekintve, vagy csak annak hitték õket a helyiek 60 éve? Azt nem tudom. De lehetségesnek tartom. Ki lehetne persze deríteni, utána járni milyen volt a pontos összetétele az itt harcoló alakulatoknak, de valahogy erre se idõm se energiám.
Ám ,hogy a boros hordókat szétverték, és a orosz parancsok katonákat akasztott fel, az viszont már alátámasztott dolog.
gyalogos-tankos taktikai fps, nemrég jött ki a második része.

Szvsz sok mindent elmond errõl az a tény hogy nem láttam még olyan playert akinek 3600nál nagyobb átlag dmg lett volna vele. Pedig áttúrtam érte pár top klánt.
Már pedig egy pro foch vagy obj tulaj 4000 dmg körül van ezzel a tankkal.
Vagy nézed meg Tibik89 statját ezekkel a tankokkal.