World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellcat-re milyen cuccokat raknátok?
Meg milyen skillek?
Nem tudom az miért jó ha valaki ide jár sírni. Kétlem hogy több gyõzelme lesz tõle.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Keserûség? Egy defeat miatt?
Azt kéne kezeltetni akit ez ennyire megfektet... én eddig 9K+ meccset vesztettem, most akkor öltözzek feketébe és legyek emós, aki még a saját testében lévõ víztõl is permanens hidrofóbiában van?

Sztem egy Tier4es tankban statisztikát nézni nem mérvadó. Jó esetben eltölt az ember benne 20-30 csatát, a legénység még közel sem százas, a tank sem fullos és amúgy is, low tier az egy nagy rohangászós káosz, ahol a taktikázás nem nagyon megy (legalábbis nekem)

Persze ha valaki lehúz benne többszáz csatát akkor OK nézzük a ratingjait, de aki csak átmey azokon a tieren...

Bakker, kiborít ez a stock T54. Kb a béka segge alatt lehet vele a statom, inkább meg se nézem. Szintén bosszantó az is hogy kb minimális ráhatásom van vele egy csata kimenetelére. Várhatom hogy a piroskák lehozzák nekem :/.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tono34
Viszont tudod milyen jó érzés, ha kiadod magadból ezt a keserûséget. Már majdnem egy gyõzelem. 😉

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sau csak 4-es. Mit kerestél vele hetes tierben?
Vagy olyan régen jött ki, hogy még nem élt a +-2 tier?
Lehetséges. A II. Ukrán front 53 és 27. hadserege járt errefelé, elvileg konkrétan az 53. foglalta el erre a környéket. Sajnos oroszul nem tudok, pedig jó lenne ilyen esetben, de annyit kivettem, volt több lovasági alakulat is ,de hogy konkrétan melyik? Kár hogy nem tudok oroszul.

Én azzal hogy ez az egész béna iskolások/óvódások/munkanélküliek/lengyelek/magyarok/azerbajdzsániak/katolikusok/protestánsok téma ugyanaz az al alapok nélküli SGs hisztitéma. Meg persze se reggel, se napközben, se este, se éjjel nem lehet játszani, és hétközben meg hétvégén se.

Egyszerû kislányos picsogás az egész 😊

Azt kéne felfogni, hogy az ügyetlenség/ügyesség nem függ se kortól, se iskolázottságtól, se a havi fizetés nagyságától és attól se hogy ki milyen nyelvet beszél.

nem használok aranyat és nem a troll gunnal használom, mint ahogyan azt te feltételezed.

sauval akkor mentem, amikor bejött az ág és akkor rendszerint t7be dobálta be állandóan. Akkor még gold lõszert se lehetett venni a derp ágyúba.
Tono34
Köszi, nem ismerem ezt az oldalt sem, ezért kérdeztem. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ha jól megnézzük,mögötte is van egy kilõtt Hetzer.
popey8
Nem csoda, h kilõtték a noob-ot. Nem a troll gunt használja<#hehe>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Jeff! A taktikai jatekodrol olvastam csak nem emlekszem mikor. Replayt is tettel fel rola. Azt a linket elkuldened ha nem nagy keres?
Most már Cabrio....

Nem rossz, ehhez azért kellett kurázsi is, mert ha bebukik..
Tono34
Én annak néztem. 45 Komárom. Háttérben az én kis falum nevezetessége 😊

Ha valakinek lennének Komárom és környékérõl képei, kérem ne tartsa vissza. 😊

N3suten
az

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Nagyfater ács volt. A padlásra vezetõ molnárlétrát úgy készítette el, hogy ki lehetett nyitni, de ez kívülrõl nem látszott. A hátulja természetesen be volt deszkázva. Sem az oroszok, sem a románok, sem késõbb a kommunisták nem tudták elzabrálni tõle a páleszt, meg a kolbászt.

Ez mi volt? Hetzer?
Tono34

popey8
Egy jó kis TD körre gondolsz?<#idiota>

Szpec: te is megnézheted FB-n, asszem tegnap tették ki. Fincsi, friss lila replay😄

Oké, h a HESH hektikus, de ha bejön (márpedig sajnos túl sokszor mûködik) nincs az az Isten, ami megfordítja a másik oldalról a csatát.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az én egyik nagymamámat felpofozták a németek, mert sváb leány létére ételt adott a munkaszolgálatosoknak, akik a 10 perces harckocsielhárító árkot ásták a házuktól nem messze. Apuját is megverték, mert nem akarta elhagyni a házukat, maradni akart a pincébe a családjával. Velük az oroszok voltak rendesek.
A másik nagymamámat az oroszok akarták megerõszakolni, két napig feküdt étlen-szomjan a szénakazal alatt. Velük a németek voltak rendesek (pedig nem svábok).
Tegyünk igazságot 😊
Jah, gold ammo + t40 -> hát így még a szobanövények is jól szerepelnek. A low tier ilyen szempontból egyáltalán nem mérvadó a sok kezdõ között. Õket bármivel jól lehet aprítani. Pont ezek miatt én sem villogtam sohasem, hogy bt-2-vel milyeneket arattam és emiatt az összes lightal tankkal is milyen egyszerû az élet.

Meg ha ilyen nagy a szád, akkor miért nem a Sau-40 42%-os win rate adatlapjával villogtál, hogy mennyire nem kell tudás a td-khez? Azt szívesen megnézném meg arra is kíváncsi lennék, hogy vajon mekkorát alkotnál egyes td ágakon (ami nem orosz). Szerintem igencsak visszasírnád a medjeidet a sok sikertelen TD köröd után....

Én csak az "ellopták az oroszok a tankot" c. számot ismerem. 😊

"Add vissza az órám,te büszke kozák..." Anyósom énekelte párszor,de csak ennyit jegyeztem meg belõle.
N3suten
Ez persze nem a legdurvább az biztos <#smile>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Tono34
Egy picit elkanyarodtunk a tárgytól.

Valaki nem ment egy jó kört aminek feltenné a visszajátszását?

ezek amúgy mit éreznek mikor elmennek lakevillen a hegy mögé 10en és feltartja õket 3 tank és utána kikapunk??? Vajon ezek a játékosok ezek után szintén oda fognak menni a következõ körben???

Szerintem meg kéne szüntetni azt az átjárót ott. Mert így ha több noob van a mi csapatunkban már elõre eldõlt, mert azok úgyis odamennek.
Megeshet. 1849 ott élt az emberekben hogy minden orosz lovas=kozák.

Alighanem azért kozákozták le õket, mert lovassági ezred volt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Persze ez így van. De azért ha egyszer majd sok idõm lesz, utánajárnék, tényleg kozákok voltak-e, meg milyen típusú harckocsik jártak a városban, milyen csapatok, stb.

Az én öregszüleim is dettó ezt mesélték. A németek még csokit is adtak nekik, aztán amikor jöttek a "vad oroszok" (ahogy a nagymamám hívta õket), raboltak, fosztogattak, nõket erõszakoltak meg. Ez volt a nagy "felszabadítás"...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A legtöbbet azok balhéztak akinek volt rá idejük. A fegyelmezett elsõ vonalbeli egységek a fronttal együtt haladtak. Utánuk jött a csõcselék, akiket a GULAG-ból, vagy ázsiából hoztak. Õk harcra nem voltak túl jók, viszont lehetett velük biztosítani az elfoglalt területeket. A legtöbb kegyetlenkedés az õ számlájukra írható

Speciel itt annyi történt, hogy a dédszülõk fõztek nekik ebédet. Beültek, megették, megköszönték. Mondjuk az is lehet, hogy számított, hogy tótul szóltak hozzájuk.

Mondjuk nem tudom a németekrõl kinek mit meséltek, de az én nagyszüleim odáig voltak értük. Azt mondta mamám hogy igazi úriemberek voltak, meg jóképûek, stb 😄.

Hát igen, szóval eleve ,,oroszok" alatt én a Vörös Hadsereget értettem, mint ahogy általában az emberek szokták.

De etnikailag, itt nálunk , szintén nagyszülõi anekdota alapján, azt tudom elmondani, hogy az orosz katonák semmi különöset nem tettek, nem voltak olyan vészesek, ellenben a velük tartó kozákok(kozákok?) , na azoktõl félni kellet. Hogy tényleg kozákok voltak-e származást tekintve, vagy csak annak hitték õket a helyiek 60 éve? Azt nem tudom. De lehetségesnek tartom. Ki lehetne persze deríteni, utána járni milyen volt a pontos összetétele az itt harcoló alakulatoknak, de valahogy erre se idõm se energiám.

Ám ,hogy a boros hordókat szétverték, és a orosz parancsok katonákat akasztott fel, az viszont már alátámasztott dolog.

Meg elvileg azok az egységek vitték a prímet ilyen téren, amiket a GULAG köztörvényeseibõl állítottak fel.

Tono34
Nálunk mindent feltúrtak, átkutattak, loptak. Majd 2m hosszú vasakkal szurkálták át a földeket, hogy hol vannak elásva a dolgaik. Papámékat így fosztották ki.

Érdekes ,több helyen láttam az oroszokat disztingválni, hogy a belsõ- ázsiaiak, az etnikailag nem oroszok voltak a kegyetlenebbek, a civilekkel erõszakoskodóak, míg z Urálon innen érkezõk fegyelmezettebbnek számítottak.

A hrömpörömp játékban benne van. Elfelejtettem a nevét, segítsen ki valaki. 😊

gyalogos-tankos taktikai fps, nemrég jött ki a második része.

Tono34
Betehetnék a wotba a debreceni csatát 😊

<#taps><#taps>

Hát itt a hordókat verték szét az orosz katonák, az egész városban és jól berúgtak, randalíroztak, aminek az lett a vége, vagy két katonát felkötetett az orosz parancsnok. Ez mondjuk nem olyan vidám történet.

Viszont tipikusan olyan tank, amivel egy jól elhelyezett lövéssel meg lehet fordítani a meccset.

Neked legyen a 10% kredit.

Nagyanyámék angol WC-jé meg szétlõtte egy ruszki katona, mert abban akart halat mosni, de lehúzta, és azt hitte hogy tolvaj van a WCben<#idiota>.

Mint FV tulaj, megjegyezném hogy ez azért elég mákos csata lehetett a srácnak. Nagyon de nagyon ritkán adja így az FV. Az esetek többségében a HESH nem tud penetrálni.
Szvsz sok mindent elmond errõl az a tény hogy nem láttam még olyan playert akinek 3600nál nagyobb átlag dmg lett volna vele. Pedig áttúrtam érte pár top klánt.
Már pedig egy pro foch vagy obj tulaj 4000 dmg körül van ezzel a tankkal.
Vagy nézed meg Tibik89 statját ezekkel a tankokkal.

N3suten
A csonka-templom ,de jó vazze ,áll a cerka vazzz !!! <#taps><#eplus2><#mf1>