World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
KV-2 Troll Gun Powa! A Luchs-os csóka még most is röhög szerintem... <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Na akkor a T-25 szerintem:
A hátulütõi:
-Papír páncél
-Magas,tehát világít
-Úgy fordul mint egy bálna
-A torony pedig,mint ha ellõtték volna,alapból

Elõnye:
-Tûrhetõ átütés(nincs is Tier kedvezménye)
-610HP sokáig kitart(fõleg T5-ös mezõnyben lehet belõle "élni")
-Viszonylag fürge(csak ne keljen manõverezni)

Nem rajongok érte,de hasznos volt legénységet húzni farmolgatni a Panther/M10 elõtt...azóta már nem.
Azt írta valaki itt a fórumon régebben, hogy szinte csak tier 6-7 csatába rakja és ott meg elég használhatatlan. Ez így van?
olyan progit, vagy weboldalt keresek, ahol megtudom nézni a ma termelt xp-met.? sajnos csak olyat találok, ami mostantól számolná!
Hát fordulni nem nagyon lehet vele, legalábbis medhez képest. Inkább úgy kell játszani, mint egy mutáns T49-et, több hp-val, de kisebb látótávolsággal.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Holnap lesz valami akció és féláron adják az V-ös prémium medeket.
Az lenne a kérdésem, hogy T-25-öt érdemes-e venni, mert alapvetõen jó kis tanknak tûnik, de ha van valami nagyobb hátulütõje, akkor nem pazarolnám rá a pénzt.
Véleményeket kérnék errõl a tankról.
Elöre is köszi!
Nah most.is okosabb lettem, csak én a DT 25-bõl asszociálltam, de most hogy mondod vágom honnan van ez😄 Amúgy láttam vele Is 3-at, de akkor természetesen nem t7-t8 tankkal voltam...
Az IDIOT az a 100mm-es cucc a ruszkiknál(D10T),de amúgy stimmel,szintén 175 a pen,rámegy az Is-3-ra is...(SAJNOS)😊
Tono34
Hetzer ha saját Tierben van 😊

Replay

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

IS 6, páncélzatra jó ugyan de nem egy godlike cucc... mozgékonyság nem rossz, 175 penes iDioT gun van benne amitõl már herótom volt IS 3 grindelésnél... de tier korlátos (szerintem ezt szeretik benne a legjobban), brawler bizbasz.

Löwe: Német, tehát ég mert miért ne, néha pattan a front, a torony aránylag pattogós szembõl, valami 235-8 penes lövege van, t10-ben ha bekerüllsz nem nagy cucc úgyhogy tudd a weakspotokat.

T-34: Hulldown tank 246 penes kb 400 valahanyas sebzésû löveggel, csak asszem lassan tölt. Teste gyenge high tierben, t 8-ban se nagy vasziszdasz, ugyan az a helyzet mint a t29 és t30 esetében. Mondanom se kell ettõl fosok a legjobban... De nem tierkorlátos.
ha jó a map meg jó a csapatod meg viszonylag gyenge az enemy akkor jó tank....
amúgy rakat szar 😊 nem ölésre van kitalálva hanem spotolásra...
max scoutok ölésére
toocha
Megvettem a T71-et, hát ahogy Foxi mondaná: akkora "cigány" tank...K..va jó!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Anonymuser
És többi heavy ilyen szempontból? Bár amit írsz, azok engem pont nem érdekelnek. Úgy látom a JT lenne a legjobb...

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

Olcsó lõszer, durva páncél jól helyezkedve, iszonyat tûzgyorsaság, kell ennél több?

Csak mondjuk IS-6 századra is jó gold ammoval, ESL-re is akár és 1vs1 tier8 heavyre is jó. A prém JT meg ilyen szempontból egy kalap szar.
Anonymuser
IS-6-nak a lövege nem jön be... Kis átütésû ugyanakkor pontatlan. Igazából ebben a kérdésben mindig ugyanoda jutok: minden tank jó a maga nevében és játékstílusában. Churchill III amikor le volt árazva megvettem, annak ellenére hogy a lövege annak se nagyon tetszett, valahogy mégis bejön és sikerül vele egypár jó menetet is produkálnom. Annyi baja van, hogy farmoláshoz kicsi.

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

ha melléd lönek repeszel akkor is sérülsz az ellen is véd

sokszor mentette meg az életemet a repeszpéncél nekem jöttek sokat védett

akkor válaszd azt amelyik ágat favorizálod

Kicsit írhatnál olvashatóbban... 😊 Szvsz "szpoterba" egyáltalán nem ajánlott repeszpáncélt tenni.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

vedd meg az is6-ot olyan mint az is3 jól keres és kemény-pattogos ha folyamatossan mozog vele nehéz a tierjébe kilöni a löve 1-böl gyullad a t34-nek meg hiába dugod el a hasát a bubokáját minden áttlövi

toocha
Pont ez a bajom, hogy vagy megyek és lövök, vagy sunnyogok.

Ha rákeresel itt a fórumon, akkor elég sokat méltattuk az utóbbi idõben. Szvsz nagyon megéri beruházni rá 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hali melyik játék stilus fekszik ha szeretsz sniperkodni a td ha rakkolos vagy a szpottert a td-be tegyél töltésgyorsitó-periszkop-háló a szpoterba szellözés-távcsö-repeszpáncél a javaslatom de te döntessz

Anonymuser
Az is szóba jött már, így ahogy látom menetekben, AT7 szerû, ami nekem eléggé bejön

Prém Jagdtiger.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

DarkHorSe
Menj fel a teszt szerverre es probald ki oket. Azt vedd meg amelyikkel jobban elvezed a jatekot. A t34 es lowe kozott nincs olyan hatalmas kulonbseg penz kereseti szempontbol.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

toocha
2 teljesen különbözõ tankról kérnék véleményt T71 SU152. Csak az egyikre lesz pénzem. Szerintetek melyiket?

Anonymuser
Sziasztok! Mit gondoltok melyik prémium tankot lenne érdemes megvásárolni? T8-ason gondolkodom, leginkább T34 és Löwe tetszik (természetesen érdekel a többi is, ha úgy van) és mint amire való, farmolásra használnám. Alapvetõen IS-7 ágon indultam el, tehát (viszonylag) nagy sebzéshez, nagy töltésidõhöz és pontatlansághoz vagyok szokva. Szeretek az elsõ vonalban harcolni, leginkább a városi mapokon. Erre mások nekem inkább T34-et ajánlották, de én jobban húzok jelenleg Löwe felé. Mi a véleményetek, IS játékstílushoz melyik hasonlít jobban? Az új kínait úgy hallottam nem épp ehhez a játékstílushoz szabták...

Kösz az infót! Akkor inkább kihagyom.

igen, mûködik! én is úgy tolom ép, azért kénne tudni mennyi a napi xpm, hátha meglesz az 50k
Sziasztok. Ez az egységes prémium fiók már él? Ha veszek prémfiókot Warplanes-ben, akkk már WoT-ban is az lesz?
Egynek elmegy, de pénzt nem ér. Nincs külsõ lövegpajzs, az oldala nagyon érzékeny, a láncfeszítõ elsõ kerék nagyon elöl van, ezért nehéz vele sarok mögül úgy kijönni, hogy ne kapjál egyben trackshotot/oldallövést. T14 keményebb.

Nekem gyanús, hogy valójában nincs olyan vastag frontpáncélja sem, mint amennyinek lennie kéne, mert KV-k bosszantóan gyakran átlövik. Prémium lõszerrel van kb. olyan átütése, mint egy Churchill 1-nek. Magyarán ha harcolni is akarsz vele, és nem bújkálni a többi ötös hevi elöl, akkor legalább 20% APCR kell bele.

Kb. fele-fele arányban top tier vagy hatos.

voivod32
Könnyû préda egy Csörcsi 1 nek.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Excelsiorral mennyire vagy megelégedve?
Gyakran top tier, vagy inkább nagyobbak közé kerül? Páncélja mire elég randomban, könnyen belövik, vagy sok mindent megfog? Toronypáncélja elég a hulldownozáshoz?
Nem tudom, megérné-e megvenni funolni...

Hello! szeretnék segítséget kérni! olyan progit, vagy weboldalt keresek, ahol megtudom nézni a ma termelt xp-met. sajnos csak olyat találok, ami mostantól számolná! elõre is köszi!
Szerintem egyrészt függ a súlytól másrészt a felfüggesztés típusától is.
Pl pantherII 44T: Enh. Torsion Bars 5+ t Class
Indienpanzer 39T:Amplified leaf springs of 2nd class
Nagyjából ugyan az a tömeg de más a felfüggesztés típusa.
Vagy a Lóri szintén 40T arra meg a 3 tonnás enh kell, valahol olyan 35 tonnánál lehet a váltás az 1-3 között.
Össze vissza van ez nem nagyon lehet kitalálni a rammer/vent egyszerûbb.

Excelsior-ral tegnap lõttem egy Pool-t, igaz kellett hozzá egy AFK Churchill III is. Ram II általában nekem hatosba kerül, de hetes nagyon ritka.

patchaou
Akkor már megérte koptatni a billentyûzetet 😊

Nemrégiben vettem egy halom 5-ös prémet és nálam a RamII jött be a legjobban. Ezzel lett új xp rekordom és hozott egy pool-t is 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

toocha
Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy bár hasonlít a Sherman M4-re, nincs lövegpajzsa. Amúgy szerintem marha jó kis tank.

köszi! Nekem hasznos volt az info!
patchaou
Kisebb gondom is nagyobb annál hogy egy játéktank besorolásáról történõ "szóváltáson" felhúzzam magam 😊 Csak tényleg tartózkodom egy ideje attól hogy erre a fórumra írjak, most viszont megtettem mert imádom a kis dög RamII 😊 és azonnal szõrszálhasogatás lett belõle.

Tényleg nincs tierkorlátja, viszont limitálva van hogy hány százalékban menjen nagyokkal, csak ezt szerettem volna tisztázni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

toocha
Nyugodj le kolléga. Bocsesz ha megbántottalak.

patchaou
Bármit. Igaz jobban átgondolhattam volna mit írok és lehettem volna elsõre pontosabb és világosabb, de nem gondoltam hogy minden szót kétszer is meg kell fontolni... Ha jó szándékkal ír az ember valamit, abba is rögtön beleáll valaki. Hasznos infó 3 oldalankét van csak. Ha valaki segítséget kér akkor simán elkallódik a sok egymást baszogató hsz és a sírások között...

toocha

toocha
Azt, hogy nem tierkorlátos?

patchaou
Úgy forgatjátok a szavaim ahogy akarjátok, magasról leszarom. Gondoltam kicsit pontosabb infót adok egy igennél vagy nemnél, mivel kurva jó kis cucc és nehogy az tántorítson el bárkit a megvételétõl hogy szökõévente egyszer 7-es csatába kerül.
Tudnám mi a bánatért írok Én még ide...

toocha
Mondjuk az tény, hogy 10-bõl 2-3-szor kerül az alulra.

DarkHorSe
Ezt cafolnam ha megengeded 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;