World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Mondjuk egy Tier5-ös Prémium tankot is betesz Tier7-esek közé, vagy maximum 6-os ellenfelekkel találkozik?
Meggyõzõen több a kredit hozama?
Bosszant, hogy a csatáim kb felében két osztállyal magasabb tankok közé tesz, és ott maximum gyönyörködhetek a tájban, mert sebezni õket nem nagyon tudom, de azok meg egy lövéssel kinyírnak.
Ilyen gonoszságokkal akarnak mindenkit a fizetõs kategóriába terelgetni? :-)
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Ha valaki vesz prémium tankot akkor mindegyikhez jár plusz garázshely?
Vagy csak a Gift Shop akciós tankjaihoz?
töröljem ki?
akkor nem tudom,h mi a rákért ekkora nálam
lehet,h van benne egy 9gigás retard mágnes? 😊
Töröltem a játékot,majd újratelepítés után nálam 21giga lett a mérete.
Lehetséges?
Itt megnézheted hogyan:
Cenzúra bug fix
Karelia támadás 6-8 tier
a támadó csapatban van 12 td, Ferdi, Jgpanther2, t28 és ilyenek, med vagy light tank nincs, már az induláskor vereség.
Inkább várnék 20-30 mp vel többet, de akkor rakja ésszerûen a tankokat.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
2 féle beach hangar hanggal
Niurko féle "Forest road" kutyaugatással, orosz népdallal <#szeret>#szeret>
és a régi ismerõs summer hangar
Egyes oldalakon írták, hogy sok hangar mod megy 8.4 óta mindenféle bütykölés nélkül is.
Mit lehet ezen élvezni?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
és ugye itt nézed: https://sites.google.com/site/sirmaxwiki/ ?
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Mûködõ szerver oldali célkeresztet tudtok valahol? Eddig csak nem mûködõt találtam. köszi
common fül és az alján, ott egy pipa és annyi is.
nem szeretnék újra mindent beállítani.
köszi
(hegyrõl le inkább med felfelé már tipikus heavy)
SamanApo
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kb 4:30-tól 6:45-ig játszottam, és döbbenetes dolgokat tapasztaltam:
-a csapatok felét JÓ játékosok alkották
-volt kivel összedolgozni, és ha nem is mindenki, de legalább néhányan azt csinálták, amit KELL, és nem csak logikátlan baromságokat
-ezeknek a következtében lehetett élvezetes köröket futni, sõt NYERNI is
10+ csatából összesen 2 lett vereség, és azok is élvezhetõ körök voltak.
Konklúzió:
Üdítõ volt átélni, hogy ez a játék lehet ilyen szórakoztató is, és mélységes szomorúsággal tölt el, hogy ezt manapság már olyan ritkán lehet megtapasztalni a WoT-ot hordákban elözönlõ agyhalottak miatt.
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Csata: Arctic Region 2013.09.17. 0:02:54
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 897
Szerzett kredit: 173 713
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
3 idióta nem volt képes befoglalni,inkább 1-esével nekimentek 4 tanknak,abból 2 t69 volt,azt hittem magamhoz nyúlok.Ennyire hülyék,hogy lehetnek?
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
4 kör alatt megcsináltam vele a 20 killt. 😄
- 122 mm D-25T vagy
- 122 mm D-2-5T ?