World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Itt a linkje! Én próbáltam de feladtam mert zavaró ezzel bíbelõdni minden kör elõtt.
http://drongo-lab.ru/0-8-6-wot-fps-vid-ot-pervogo-lica-otklyuchenie-stabilizacii-multizum-beta/
Köszi elõre is!
Vagy ez a része is bugos?
Prém nélkül fizettem volna 392 véletlen dmg-ért 11760-at, prémmel meg 17640-et ír.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
off

wot nick: PsychoTrooper

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

sziasztok, lassan eljutok oda, hogy kifejlesszem a lórit. azzal is lehet olyan élvezetes játszani, mint a 13 90-el? ezt a tankot szeretem, csak sûrûn tesz be tizesek közé, akiket meg elõröl ugye esélytelen sebezni, hátukba, meg nem mindig sikerül kerülni. csak ahogy látom a lóri nagyobb és lassabb is a kistestvérénél. teszt szerveren próbáltam, de az nem ad valós képet, ott tetszett is meg nem is. valakinek tapasztalat? érdemes váltanom? a végcél a batchat lenne, de az elég távoli még, pláne azért mert elég keveset játszom. köszi
Chirchillel 10-15 csata alatt meg volt a 20 Type-al meg 30-40 alatt NEM lett meg. Vagy bennem van a hiba vagy nem tudom mi volt.
Q: “SerB, last year (the idea of winning Golden Joystick) caused enthusiasm amongst players (unlike this year), what do you think about such a fundamental change in player attitude?” A: “I don’t care” (later he says that people are “celebrating” WoT GJ loss too early and they need to chill out and he closes with “Whine, whine never changes”😉
majdnem elfelejtettem. bocs a dupla postért.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Ha van egy kis idõtök akkor légyszíves vessetek rá egy pillantást.
Építõ jellegû kritikák bátran jöhetnek. Van hova fejlõdnöm :S
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Nekem is kellene duplázni de most per pill kiégtem annyira hogy rá se birok nézni.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
#262273: en mentem vele parat tesztszeron szerintem egy rakas tragya. De ez maganvelemeny, nem szeretem az olyan tankokat amiknek 1 fokot lehet donteni a csovet a fold fele.
Saor Alba
Elsõ meccsem vele!
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2013.09.17. 15:08:26
Jármû: T-34-3
Szerzett tapasztalat: 2 876 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 76 867
Csatában elért Achievement: Acélfal, Pusztító, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "2. osztály"
1. Mi vagyunk az egyetlen szakasz
2. Mi vagyunk ketten csak T5ök. még ha spotter lenne valaki a szakaszban oké, de így? élvezhetetlen
A 15 killt meg lezavarom t18-al pedozva és kész,max 20 körbõl megvan.
A maradek 6 wint osszeszedtem 1 ora alatt fokagyilkolaszassal (B2, PAk36, T40 - bar utobbival T6-okat kellett levadaszni mert alulra rakott termeszetesen). T5 amugy meg nagyobb szenvedes, szinte az osszes idiota fragokra vadaszik (no offense), lokdos, kilokdos a fedezekbol.
Na gyontam, jol esett 😊
Saor Alba
Nincs mese nulláról kell indulni....
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Meglepõ módon a csörcsillel villám gyorsan meglett. Még a Type T34 is tûrhetõ volt, de amit a stuggal össze kínlódtam, azt nem kívánom senkinek 😄.
Ilyen kis low alfás szarokkal egyszerûen nem lehet fraget lopni. Legközelebb remélem hogy T10 TD-k vagy táras tankok fognak kelleni ehhez 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Próbáld ki az orosz heavy ágat, mindegy melyiket. Azzal majd lesz élmény, annyira op szar mind.<#eplus2>#eplus2>
Kifejlesztettem fullosra, a top ágyúja elég jónak tûnik a saját tierjében.
De amint betesz Tier9-es tankok közé, akkor kb az az érzésem, mintha airsofttal lõnék golyóálló mellényes ellenfelekre.
Azt a két-három Tier7-es tankot, akik elvileg az én ellenfeleim lehetnének meg vagy kilövik, vagy mire megtalálnám õket engem lõnek ki.
Marad az airsoftozás, ami maximum bosszantja a "nagyokat" de kárt nem igen tesz bennük. :-)