World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lehet már valahonnan letölteni ilyen csata összesítõt ami kiírja az eddig lejátszott/megnyert csatákat,mennyi xp meg kreditet gyûjtöttünk eddig?

patchaou
Majd egyszer. Amikor elkezdtem játszani nekem az volt rejtély, hogy szovjet és német tankban miért angolul beszélnek 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mondjuk azt nem tudom egy tankos játékban miért nem lehet kinézni egy periszkópon vagy kupolán az rejtély marad.

patchaou
De nem zoomolás közben csinálja... mindegy egy próbát megér.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Object 268 al így egy kicsit realisztikusabb lõni. 😊

patchaou
Valami ilyesmit már leszedtem, de nem csinált semmit 😊

Van olyan mod csak az vele a gáz hogy tankonként kell belõni minden kör elején a kamera helyét. Akár a tank alá is berakhatod a kamerát.

Itt a linkje! Én próbáltam de feladtam mert zavaró ezzel bíbelõdni minden kör elõtt.

http://drongo-lab.ru/0-8-6-wot-fps-vid-ot-pervogo-lica-otklyuchenie-stabilizacii-multizum-beta/

Meg persze az is lehet, hogy bug. Elég sok apró idegesítõ bug jött ezzel a verzióval. Az egér visszaállt normál nézetesbe, ha visszajátszást nézek, akkor mindig visszaáll. Meg volt még egy pár, amit észrevettem, de most nem jutnak eszembe. Majd ha játszom.... 😊

patchaou
Szerintem hangulatosabb 😊

A prémium fiók ha jól rémlik plusz zsetont is ad. A bünti amit fizetsz, gondolom egy százalékos összeg és nem a sebzés mértékéért számolt fix.
Ez miért jó? 😊

patchaou
Itt egy kép is:

patchaou
Újra nekiálltam keresgélni de még mindig nem találtam, viszont bízom benne hogy valaki már rábukkant, úgyhogy ismét megkérdem. Találkozott már valaki olyan mod-al, amiben olyan zoom van mint a zikszboksz 360-ban? Arra gondolok amikor sniper nézetnél látszik az ágyú is.
Köszi elõre is!

Sunsetjoy
Nem szokásom nagyon csapattársat sebezni, illetve prémem sem gyakran van, de mindig úgy volt, hogy prém esetén többet kell kompenzációra fizetni?
Vagy ez a része is bugos?

Prém nélkül fizettem volna 392 véletlen dmg-ért 11760-at, prémmel meg 17640-et ír.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Még mindig van 1500 aranyas invite kodom folosbe. CSAK VADONATUJ REGISZTRACIONAL hasznalhato, ugy kerjetek.

off

Ja, szerintem sem. <#eplus2>

wot nick: PsychoTrooper

Hát nem tudom szerintem nem olyan rossz ez a Prémium tank.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

300-400 között csapsz T7-8-ba szembõl. Seggre 600 környéke is lehet. JP oldalról egy lövés kis mákkal. De akár egy ezrest is beleverhetsz az ellenbe oldalról, vagy hátulról.
bocs, hogy beszúrom még egyszer a kérdésem, de hátha van valakinek ez irányú tapasztalata. nos,
sziasztok, lassan eljutok oda, hogy kifejlesszem a lórit. azzal is lehet olyan élvezetes játszani, mint a 13 90-el? ezt a tankot szeretem, csak sûrûn tesz be tizesek közé, akiket meg elõröl ugye esélytelen sebezni, hátukba, meg nem mindig sikerül kerülni. csak ahogy látom a lóri nagyobb és lassabb is a kistestvérénél. teszt szerveren próbáltam, de az nem ad valós képet, ott tetszett is meg nem is. valakinek tapasztalat? érdemes váltanom? a végcél a batchat lenne, de az elég távoli még, pláne azért mert elég keveset játszom. köszi
su-152 152mm-es ágyuja repesz romboló lõszerrel mennyire hatékony? értelemszerûen 0,5ös pontosságal (pontatlansággal) nem lehet 500 méterre goldot lõni. még csak su100 fele járok de szeretném tudni mire számítsak
Hát akkor egy egyéniség vagyok, mert sokszor azok a tankok jönnek be amiket mások utálnak. Pl. T-34-3 De tegnap is szó volt a 60a-s kill küldetésrõl. Sokan írtál, hogy a Churchill szar és a Type T-34 sokkal jobb meg minden.
Chirchillel 10-15 csata alatt meg volt a 20 Type-al meg 30-40 alatt NEM lett meg. Vagy bennem van a hiba vagy nem tudom mi volt.

Hát én keresem, de sajna nem tudom mit. 😞 Esemény naplók megvan, de azon belül van egy csomó minden.Átnéztem mindet de az adott idõpontra nem találtam bejegyzést.Sajnos nem vagyok egy pc guru.

Pedig az igazat mondta. Tavaly volt egy csomó belengetett ajándék, ha nyernek. Most nincs ilyen. Vagyis nem érdekli õket az egész golden joystick.

Na, ez a tipikus SerB féle féreg hozzáállás.

Q: “SerB, last year (the idea of winning Golden Joystick) caused enthusiasm amongst players (unlike this year), what do you think about such a fundamental change in player attitude?” A: “I don’t care” (later he says that people are “celebrating” WoT GJ loss too early and they need to chill out and he closes with “Whine, whine never changes”😉

Sziasztok. Abban van logika h ha T44-el jól ment, (60+%) T54-el qrva szarul, (48%) akkor Obj 140-el megint fasza gyerek leszek?
spybot919
http://www.speedyshare.com/kUMP3/20130917-1550-france-AMX-AC-Mle1948-18-cliff.wotreplay

majdnem elfelejtettem. bocs a dupla postért.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

spybot919
Nem vagyok jó játékos. Igazából én rossz játékosnak vallom magam. Nincs türelmem a TD-khez de ez a meccs amit most játszottam büszke vagyok.
Ha van egy kis idõtök akkor légyszíves vessetek rá egy pillantást.
Építõ jellegû kritikák bátran jöhetnek. Van hova fejlõdnöm :S

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Igen egy trágya az a tank de mind1.
Nekem is kellene duplázni de most per pill kiégtem annyira hogy rá se birok nézni.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Az igaz, hogy hátránya a csõ döntése, de idõvel biztos meglehet szokni. Igaz én nem is nagyon vettem észre az eddigi 2 csatámban vele.

Solten
Pedozva gyors, de szeretnek a tobbi tankkal is jatszani, leduplazi/triplazni/stb. oket... Meg az is frenetikus hogy 4-5 map forog 3 ora jatekido alatt. Az atdolgozott Komarin (szarabb mint anno), Tundra (vegre egy jo palya), ruszki teles fosch - valami ruszki hulye neve van Belogoroszk vagy ilyesmi, Himmelsdorf, Mannerheim line vagy mi a turo.

#262273: en mentem vele parat tesztszeron szerintem egy rakas tragya. De ez maganvelemeny, nem szeretem az olyan tankokat amiknek 1 fokot lehet donteni a csovet a fold fele.

Saor Alba

Sorry VIII-as

Ma megvettem a T-43-3 VII Premium Medium Tankot! Nagyon király kis tank! 😊

Elsõ meccsem vele!

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2013.09.17. 15:08:26
Jármû: T-34-3
Szerzett tapasztalat: 2 876 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 76 867
Csatában elért Achievement: Acélfal, Pusztító, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "2. osztály"

nem érdekelnek a td-k, én is td player vagyok, itt azon akadtam ki hogy hogyan pakol be minket úgy, hogy
1. Mi vagyunk az egyetlen szakasz
2. Mi vagyunk ketten csak T5ök. még ha spotter lenne valaki a szakaszban oké, de így? élvezhetetlen
*wint

A 3x20-ra már nem tudnak rávenni még 1milkáért sem ahoz túl sz@r.
A 15 killt meg lezavarom t18-al pedozva és kész,max 20 körbõl megvan.

Solten
Mi popey8-al a 15 wint celoztuk meg, ez kb 3 ora jatek utan sem jott ossze (T8-T10), a WG idetlen evente miatt rengeteg retard TD-zik, csak agyhalottakat pakolt mellenk a gyoker MM. 600WN bot IS-8 afk majd az utolso percekben elindult az ellen fele megdogleni nulla sebzessel. Remek hogy a popofej keszitok meg mindig sz@rnak a botokra is. Ha netalan 60-70% esellyel indultunk frankon cumiztunk 15-4-re az "unikumok" elpusztultak furcsamod az elso percekben (??)
A maradek 6 wint osszeszedtem 1 ora alatt fokagyilkolaszassal (B2, PAk36, T40 - bar utobbival T6-okat kellett levadaszni mert alulra rakott termeszetesen). T5 amugy meg nagyobb szenvedes, szinte az osszes idiota fragokra vadaszik (no offense), lokdos, kilokdos a fedezekbol.

Na gyontam, jol esett 😊

Saor Alba

Serb beadhatná a derekát arra a az object 430U ra igazán. Lenne valami elõrelépés nem csak jönne még egy 3. tier 10 es med amin U8TS van.

100-as legénységet tettem bele, aztán usgyi. Mondjuk nem CW-zek, csak randomban bóklászok. Szóval nekem nem volt nagy probléma, hogy nem a tizesben ül Iván a faszacsávó, aki 5 másodperc alatt cserél láncot és képes gémeskútnak álcázni a tankot a pusztában.

Ezért nemtom. T54 elindul himmelsdorfon hegyre elsõnek ér fel 😊 Meg sztem ezek a tier 10 es medek max tûzerõbe elõrelépés másba nem. tier 10 be skilletlen legénységgel az embertelen.

Nincs mese nulláról kell indulni....

Én a T-62-nél anno azt csináltam, hogy abba raktam az új legénységet és mentem vele addig, amíg meg nem lett az elsõ képességük. A T-54-ben pedig maradt az eredeti banda. Jó döntés volt, a T-54 sokkal élvezetesebb tank a t-62-nél nekem.

Tud valaki tanácsot adni abban mit lépjek? Érdekelne más véleménye is. Van T54 em, kigrindeltem object 140 et, és most hogy megvan inkább object 140 et tartanám el és megy is bele a T54 es legénysége. Kedvem semmi új legénységet húzni bele. Eladni meg fáj a szívem mer ez a játék leg medesebb mede. Dísznek meg minek tartani? Lehet a 3. orosz medium ág is T54 bõl lesz véve akkor is gáz eladni. Nem tudom mi legyen, segítsetek. <#szomoru1>

Az igazából nem izgatott hogy milyen a team, mert nem érdekelt hogy nyerünk e, mennyi dmg jön össze stb. Csak a fragekre mentem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Zegi Norbi HUN
Ennyi segg hülyével nehéz is a csapatodban:/

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Nem tudom ki hogy van vele, de amíg ezt a 3x 20 fraget összelõttem tegnap a T5 tankokkal, azt hittem hogy lepetézek.
Meglepõ módon a csörcsillel villám gyorsan meglett. Még a Type T34 is tûrhetõ volt, de amit a stuggal össze kínlódtam, azt nem kívánom senkinek 😄.
Ilyen kis low alfás szarokkal egyszerûen nem lehet fraget lopni. Legközelebb remélem hogy T10 TD-k vagy táras tankok fognak kelleni ehhez 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Yoyo
Mûködõ szerver oldali célkeresztet tud valaki?

Pedig, amióta láncolásra is ad support xp-t, azóta az ilyen gyorstüzelõkkel lehet jól hozni xp-t. Csak ott kell tartani, amíg lenyomják a többiek.

A panther2 majd jobb lesz.

Próbáld ki az orosz heavy ágat, mindegy melyiket. Azzal majd lesz élmény, annyira op szar mind.<#eplus2>

Igazából azon húztam fel magam, hogy nagy várakozásokkal néztem a Panther pályafutásom elé.
Kifejlesztettem fullosra, a top ágyúja elég jónak tûnik a saját tierjében.
De amint betesz Tier9-es tankok közé, akkor kb az az érzésem, mintha airsofttal lõnék golyóálló mellényes ellenfelekre.

Azt a két-három Tier7-es tankot, akik elvileg az én ellenfeleim lehetnének meg vagy kilövik, vagy mire megtalálnám õket engem lõnek ki.

Marad az airsoftozás, ami maximum bosszantja a "nagyokat" de kárt nem igen tesz bennük. :-)