World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De tényleg 😊 köszönöm csak az kavart meg hogy fent a barakk kihasználtsága helyett menü/baracks stb... volt és azt hittem összekutyultam valamit a játékba
Eagle16
3,3k-nál járok 17 csata után a T110E3-mal, de nem hinném hogy 3,7-8 fölé tudok majd menni. T95 után baromi gyors, de azért összességében mégis egy lassú tank, sokszor csak kullogok a többiek után a támadásnál.

Foch 155-tel valószínûleg egyszerûbb lenne elérni a 4k-t 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Bal oldalt legalul az összes legénységet kéne kiválasztani nem?

A kínai ágat tényleg csak úgy érdemes vinni, ha mind a hármat húzod egyszerre. Én csak a med ágat kezdtem el, fogok is szopni a T9-cel eleget mire használható lesz.

OFF:
Ha már TW, akkor csakis a Medieval2. Iszonyatosat lehetett aprítani benne a magyarokkal. Olyan gyönyörû lovas seregeket lehetett felállítani, hogy öröm volt nézni ahogy földbe döngölnek akárkit. <#szeret>
Mondjuk a Rome sem volt semmi, szigorúan a Julii házzal, a zöld meg kék légiósoktól a falra másztam.
Az Empire-re meg aztán kaptam rá hogy 2012-ben kijött a Sabaton Carolus Rex albuma.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mindenkinek köszi a kínai tankos dilemmára adott tanácsokat.

Sziasztok! Mi okozhatja ezt hibát? Csak xvm, célzó mód és garázsmódot használtam. Hiába töröltem õket még mindig nem jó a barakk.

Maala
Én 4k avg dmg-et lõttem be célul, de nem nagyon sikerül eddig. 😄 Fõleg, ha sok ilyen nap jön, mint a tegnapi, hogy fullra szûkült célkereszttel is mellélõ, vagy 0 dmg. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

nekem kûld el légyszi

[url=]
[url=]
[url=]
Eagle16
Prémium tankos részhez kiegészítés:

Persze egyszer majd meg lehet venni õket a játékban is, 1-2 patch után...
Így aztán a CW-s, vagy más helyrõl szerzett aranyból nem lehet majd rögtön megvenni õket, akinek nagyon kellenek, annak pénzt kell majd értük fizetnie.

Másik érdekes hír, hogy a könnyû tankos verseny egyik Type 59 gyõztesétõl már vissza is vették a nyereményét, meg kapott is 7 nap ban-t. link

Eagle16
Tier 10 TD-vel mekkora átlagsebzés számít nagyon jónak?

Úgy tûnik hogy az új prémium tankok már csakis az ajándékbolton keresztül vásárolhatóak majd meg. link

Jajj Rtw, az ám a baba játék 😄 Viszont érdekes hogy a medieval nekem se jött be, pedig nekem pont a középkor az egyik kedvencem. Nekem olyan mintha grafika is csúnyább volna. A rome-nak viszont hihetetlen nagy hangulata van. Egyik kedvenceim köztük a trákok, kár hogy a lovasságuk gyenge (pedig állítólag jó lovasok voltak)
Végül is jól megfogalmaztad hogy miért szeretem jobban az általam említett korok harcászatát 😄.
Mondjuk én a külsõségeiket is imádom. Menetelés a sasos birodalmi jelvények égisze alatt, a római és francia egyenruhák stb 😄.
Mondjuk ettõl függetlenül elviselnék egy Medieval 3at valamikor. Nem is lepne meg, ha az lenne a következõ TW játék.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gottfried
Én is a med. elsõ részével kezdtem és hihetetlen mennyire tetszett.Az összes nemzettel az egész világot meghódítottam.(bár azért éázadó tartományok mindig csúfították a térképet 😄)
Ízlések és pofonok egyébként úgy látszik nagyon különbözõek.Engem pont a középkor(ezen belül is a keresztes háborúk és a reconquista) érdekel leginkább a hadtörténelemben és természetesen a WW2. A napóleoni (és korabeli) háborúk vonal harcászata valamiért soha nem tudott igazán megfogni.Persze az tény hogy stratégiai szempontból talán pont az ókori és a napóleon korabeli seregek vezetése a legérdekesebb.A középkorban nagyon sokszor a lovag urak önfejûsége felborított mindent,ráadásul nem voltak igazán reguláris hadseregek,mint az ókori birodalmakban.Az egyes háborúkre összehívott többé kevésbé lojális fõúri bandériumok meg hát ugye mégsem római légiók voltak.Sem fegyelem,sem az egységes fegyverzet,vezetés,stb. tekintetében.Na errõl ennyit,nem igazán tankos téma. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

még mindig van 1500 aranyas invite kodom ajandekba, ha kell valakinek 😊. (CSAK UJ REGISZTRACIONAL JO).

off

Tiger P-n még az L/71 se az igazi, olyan tankokról képes pattanni, hogy néha a fejem verném az asztalba (pl t5 felderítõk). Máskor meg meglep, hogy pattognak róla a nagyok. Kedvencem volt, mikor szembõl T69 folyamatosan pattogott. 😊
Maala
Elõször mindenképp IS-2, mert annak a kifejlesztésével megkapod a t-34-1 top ágyúját.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nehéz kérdés... Med, vagy heavy kell?
Véletlenül összejött.
Mindkét ágon haladj. Annyi hogy elõbb érdemes a heavy ágat, mert rengeteg xp-t lehet vele spórolni a med ágra (pl a 113 kifejlesztésével ingyen megkapod a wz120 top lövegét, ami vagy 60k xp lenne).
Annyi hogy a 2 T10 közül a 121nek van csak értelme.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én meg a Medieval elsõ részével kezdtem. Azóta mindegyik részbe beleöltem több száz órát. Most a Rome 2vel van 121óra játékom 😄.
Am nekem pont a Medieval 2 tetszett a legkevésbé, mert annyira nem csipázom a középkort. A Rome 1 és az Empire/Napoleon (bár ez utóbbi elég kis térképpel dolgozott, ami nem tetszett) volt eddig a kedvencem. Mert imádom az ókori és az Napóleoni háborúk hadtörténelmét/harcászatát.

Count Adyn
Én megvettem reggel az E4-et, maradt 10 millam, oktoberben akkor lightosan tolom😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Type58 után merre inkább? IS-2 vs T-34-1?

Gottfried
A TW medieval2 tetszett nekem a legjobban.Nagyon tuti kis sorozat,rengeteget játszottam velük.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

A Total War Rome II?
Hát, akik amiatt sírnak hogy a WoT bugos, a TWR-tõl felvágnák az ereiket 😄.
Am meg nekem nagyon tetszik, kiélhetem a megalomániám a legióim élén 😄.

Maala
Van 2 millám, de vasárnapra nem lesz 1 sem, még a plusz 1m-el sem... Maus <3

Master91
Mondjuk 1 büdös szavam se lehet!

Augusztus óta annyi pénzt farmoltam ki prém nélkül hogy beszarás.

Tier10 Td, Tier9medium, majd 1000 darab javító, 400 gyógyszer, 150 tûzöltó, 2 darab ventillátor minden szintre + töltés gyorsítók +stabok ....

És még most is teli vagyok zsetonnal + GwE100 artyt még mindig eltudom adni + Is8ast is ( Is7nem kell )

Prém nélkül 😄 És nem mindennap kockultam, és még az új 1 millás eventet se használtam ki . 2 évig elég nekem ez a lóvé 😄
Maala
Oszt jó az?

a játékban, bal felül, mission gomb, és ott a második (jobb oldali) fül

Tényleg 😄. De szar már.
De így legalább nyugodt szívvel fogom Total Warozni, nem fogom rákényszeríteni magam arra a napi x csatára mint eddig.

Hol van fent?
Master91
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Maala
Lol, fenn vannak az októberi állandó missionok...

50k XP-re jár majd a 250k kredit... Szánalom.

Az a lényeg hogy ne költsön rá... Épp elég az a pár retardált barom aki tolja a pénzt ezeknek a komcsi disznóknak ezzel is akadályozva, hogy értelmes játék kerekedjen ki ebbõl a szarból...

Nekem speciel még jobb emlékeim vannak róla, mint az IS-3-ról, jobban is szerettem, pedig azt szokás emlegetni a T8 királyaként.
Roger6
Nem kötelezõ játszani ezt a "bughalmazt".

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lehet ám, kár hogy a hasa nerfet kapott. De nagyon élvezetes, igaz még csak 88-as van rajta de az szépen muzsikál😊 Is 3-kat lehet vele ijeszgetni😄 Ha meg snipolni kell elé sok lövés tud pattanni.

Nade végre kifulloztam a vk 3001 H-t, eszméletlen jó t5-ben a konisch. Egy ideig elleszek vele mint fun kenyérkeresõ.
Ez a rohadt játék... ennyire kiszámítható legyen vmi.... már 2napja 14gyõzelem után 5-6 vereség zsinóban.... most is elértem a 14 gyõzelmet 70% winrátával és mitha másik dimenzióba kerültem volna egymás után 7 vereség... mikor lerontottam a statot 55%-ra akkor meglett... nevetséges amit ezek a vadbarmok csinálnak ezzel a "játék"nak nevezett bughalmazzal.
Nektek sem mûködik az XVM?

ááááh ez egy baromi élvezetes meccs volt, tetszetõs ez a leopard proto, kíváncsi vagyok milyen lesz ha lesznek is rajta cuccok 😄

REPLAY
KT MM-jével régebben nem volt gondom, de mikor 8.7-ben visszavettem, tényleg meglepetésként ért, hogy a csaták kétharmadában T10-ben bohóckodhatok. De annak még lehet trükközni a frontjával, ha az ember ügyesen bánik vele, sokat ki lehet hozni belõle. Tiger P megbosszulja az ilyen próbálkozásokat, nem tudsz mást, mint reménykedni a 200 mm-edben, mert ugye forgatni nem lehet, mert seperc alatt kilyuggatják az oldalát, vagy a frontja szélét, ahol vékony a páncél. Már ha véletlenül olyan fogalmatlan az ellenfél, hogy nem eleve a tornyot lövi, ami azért ritka.
Látom úgy jártál vele mint a KT-val, azzal is szeret téged t10-9-be baszni😄 Mondjuk engem se kímél néha. Amúgy pszichológiai tényezõ nálam pont hogy fordítva van, bátrabb vagyok vele de az nem jelent mindig pofára esést. De ahogy mondod: Ahogy az AT-knál, úgy ennek a gyengéire is rájött már majdnem minden 2. jöttment. Magas tierben meg igen, nincs mese, sniperkedni kell.
Én is anno pont azért fejlesztettem Tiger P-t, hogy milyen faja páncélja van, aztán jött a kreditért vehetõ aranylõszer és boldog boldogtalan átlõtte, mellé még lomha is. Tigrissel azért összejönnek a 9 killes körök is. 😊
Én sokat vártam tõle, de csalódnom kellett. Ma már minden jöttment tudja, hogy a tornyát kell lõni, ráadásul engem az esetek 80%-ában T8-ba, vagy 9-be dobott, ahol már senkit nem tart vissza a kétszázas front sem. Csak mutatóba kerültem néha T7-be. Ehhez még jön a pszichológiai tényezõ, hogy az ember a relatíve vastag front miatt bátrabban megy elõre, amibõl aztán a fentebb említett okokból kifolyólag többnyire nagy pofáraesés lesz.
Én a végén már beálltam a kizárólag sniperkedõs harcmodorra, a páncéljában egyszerûen nem tudtam megbízni, erre a szerepkörre viszont akkor már a sima Tigris jobb, a jelentõsen jobb RoF-jával, és a némileg jobb célzási idejével. És még elég lomha is, a sima tigrincs top motorral legalább egész jól gyorsul, és mászik emelkedõt.
Eagle16
Jó kis AT15 csata...megint...

link

Ahogy pecaboy is mondta egy ideig "alternatívaként" raktak rá tornyos TD felszerelést (periszkóp, háló). A célzásgyosító+ venti-vel még-gyorsabban fogja köpködni a skulót😊

Amúgy csatához annyit hogy olyan csapatot fogtam akik arra gondolltak hogy a hidat védjük, így a hulldown tankokkal kevesebb probléma volt.
10:5-nél nem dicsõség elõremenni.

Én nem is bízok olyan szakasztársban, aki sebzésre megy, mert attól még simán veszítünk. Csak olyanban, aki agresszív és területet akar foglalni már az elsõ perctõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ez azert is lehet mert esetleg olyan tankban ul(med) amit atut mindenki a tierjeben.
A masik, hogy egy jo jatekos ertekesebb a csapatnak mint egy piros es vesztes allasnal probal minel tovabb eletben maradni ezzel is novelni a csapat gyozelemi eselyet. En meg nem lattam kek vagy lila jatekost harul bujkalni 10-5-os allasnal. Azok mennek elore, hogy meg tobbet sebezzenek megha beledoglenek akkor is.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

A simára sztem most már a szokásost: célzásgyorsító, venti. Mert 8.8 óta nem csak snipernek jó 😊 Elõtte még lehetett gondolkodni, hogy esetleg álcaháló meg periszkóp se lehet rossz neki, most már nem érdemes.