World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Foch 155-tel valószínûleg egyszerûbb lenne elérni a 4k-t 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
OFF:
Ha már TW, akkor csakis a Medieval2. Iszonyatosat lehetett aprítani benne a magyarokkal. Olyan gyönyörû lovas seregeket lehetett felállítani, hogy öröm volt nézni ahogy földbe döngölnek akárkit. <#szeret>#szeret>
Mondjuk a Rome sem volt semmi, szigorúan a Julii házzal, a zöld meg kék légiósoktól a falra másztam.
Az Empire-re meg aztán kaptam rá hogy 2012-ben kijött a Sabaton Carolus Rex albuma.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Persze egyszer majd meg lehet venni õket a játékban is, 1-2 patch után...
Így aztán a CW-s, vagy más helyrõl szerzett aranyból nem lehet majd rögtön megvenni õket, akinek nagyon kellenek, annak pénzt kell majd értük fizetnie.
Másik érdekes hír, hogy a könnyû tankos verseny egyik Type 59 gyõztesétõl már vissza is vették a nyereményét, meg kapott is 7 nap ban-t. link
Úgy tûnik hogy az új prémium tankok már csakis az ajándékbolton keresztül vásárolhatóak majd meg. link
Mondjuk én a külsõségeiket is imádom. Menetelés a sasos birodalmi jelvények égisze alatt, a római és francia egyenruhák stb 😄.
Mondjuk ettõl függetlenül elviselnék egy Medieval 3at valamikor. Nem is lepne meg, ha az lenne a következõ TW játék.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ízlések és pofonok egyébként úgy látszik nagyon különbözõek.Engem pont a középkor(ezen belül is a keresztes háborúk és a reconquista) érdekel leginkább a hadtörténelemben és természetesen a WW2. A napóleoni (és korabeli) háborúk vonal harcászata valamiért soha nem tudott igazán megfogni.Persze az tény hogy stratégiai szempontból talán pont az ókori és a napóleon korabeli seregek vezetése a legérdekesebb.A középkorban nagyon sokszor a lovag urak önfejûsége felborított mindent,ráadásul nem voltak igazán reguláris hadseregek,mint az ókori birodalmakban.Az egyes háborúkre összehívott többé kevésbé lojális fõúri bandériumok meg hát ugye mégsem római légiók voltak.Sem fegyelem,sem az egységes fegyverzet,vezetés,stb. tekintetében.Na errõl ennyit,nem igazán tankos téma. 😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
off
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Annyi hogy a 2 T10 közül a 121nek van csak értelme.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Am nekem pont a Medieval 2 tetszett a legkevésbé, mert annyira nem csipázom a középkort. A Rome 1 és az Empire/Napoleon (bár ez utóbbi elég kis térképpel dolgozott, ami nem tetszett) volt eddig a kedvencem. Mert imádom az ókori és az Napóleoni háborúk hadtörténelmét/harcászatát.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Hát, akik amiatt sírnak hogy a WoT bugos, a TWR-tõl felvágnák az ereiket 😄.
Am meg nekem nagyon tetszik, kiélhetem a megalomániám a legióim élén 😄.
Augusztus óta annyi pénzt farmoltam ki prém nélkül hogy beszarás.
Tier10 Td, Tier9medium, majd 1000 darab javító, 400 gyógyszer, 150 tûzöltó, 2 darab ventillátor minden szintre + töltés gyorsítók +stabok ....
És még most is teli vagyok zsetonnal + GwE100 artyt még mindig eltudom adni + Is8ast is ( Is7nem kell )
Prém nélkül 😄 És nem mindennap kockultam, és még az új 1 millás eventet se használtam ki . 2 évig elég nekem ez a lóvé 😄
De így legalább nyugodt szívvel fogom Total Warozni, nem fogom rákényszeríteni magam arra a napi x csatára mint eddig.
50k XP-re jár majd a 250k kredit... Szánalom.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nade végre kifulloztam a vk 3001 H-t, eszméletlen jó t5-ben a konisch. Egy ideig elleszek vele mint fun kenyérkeresõ.
REPLAY
Én a végén már beálltam a kizárólag sniperkedõs harcmodorra, a páncéljában egyszerûen nem tudtam megbízni, erre a szerepkörre viszont akkor már a sima Tigris jobb, a jelentõsen jobb RoF-jával, és a némileg jobb célzási idejével. És még elég lomha is, a sima tigrincs top motorral legalább egész jól gyorsul, és mászik emelkedõt.
Amúgy csatához annyit hogy olyan csapatot fogtam akik arra gondolltak hogy a hidat védjük, így a hulldown tankokkal kevesebb probléma volt.
Én nem is bízok olyan szakasztársban, aki sebzésre megy, mert attól még simán veszítünk. Csak olyanban, aki agresszív és területet akar foglalni már az elsõ perctõl.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A masik, hogy egy jo jatekos ertekesebb a csapatnak mint egy piros es vesztes allasnal probal minel tovabb eletben maradni ezzel is novelni a csapat gyozelemi eselyet. En meg nem lattam kek vagy lila jatekost harul bujkalni 10-5-os allasnal. Azok mennek elore, hogy meg tobbet sebezzenek megha beledoglenek akkor is.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.