World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amint lesz jobb vagy olyan amiben más dolgok idegelnek majd fel simán váltok. Az accom meg megmarad, mert nem törlõdik, akármeddig lehet inaktív...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Na meg a WoT közösségrõl ennyit, mindenki csak bunkózni tud, persze tisztelet annak a NAGYON KEVÉS kivételnek! <#wave>#wave><#mf2>#mf2>
Csekkoljátok a mission ablakban.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mondjuk marhára nem értem, hogy lehet ezt így félreírni. 😄 A kiírás is rossz, meg a számláló is. Na meg annyiszor írtak így félre dolgokat, hogy tuti nem sok köze van a honlap szerkesztõknek azokhoz, akik a programmal foglalkoznak.
2. Ha annyira szar ez, akkor minek játszol vele még. Most is lehet mást keresni.
3. Na látod, nem fogják hagyni, hogy tönkremenjen a játékuk. Kitalálják majd, hogy lehet megtartani az embereket.
4. Sok embernek nem lesz kedve 0ról elkezdeni még egy játékot, hogy 2 évig tolhassa mire kb megvan az amit szeretett volna elérni.
+1. Ettõl függetlenül drukkolok, hogy jó legyen, mert az itt is hatással lesz a dolgokra 😊.
Hát milyen dilettáns faszfejek dolgoznak ott?
Nem vagyok infós, de nem hiszem hogy ez túl megerõltetõ lenne a "szakembereknek".
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"-Te Iván, nem jól számol a napi küldetés. Rosszul írtuk meg a lekérdezést, ki kellene javítani.
-Szarok rá Szása, inkább tölts még egy vodkát. Kapják be én bebaszok ma is.
-Jó ötlet, hozom az uborkát is."
Saor Alba
2. 17k csata van csak az 0T3P accomon, de ha jön valami amivel szívesebben játszok majd és esetleg még jobb is, akkor miért ne hagynám abba?
3. Szerintem már most lépett a wg, nem véletlenül vannak egyre jobb küldetések stb...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Saor Alba
Csak ugye sokan azt tartják az "ígéret földjének", pedig nincsen kevesebb hibája/elõnye.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
2. Majdnem 20k csatával gondolod majd kukázom az accomat 😄?
Ki van húzva kb minden, ami érdekel, most már élvezhetem a játékot farmolás nélkül...
3. Ahogy valós konkurenciát fog jelenti a wotnak a WT, a WG rögtön lépni fog...
(6 kretén kerget 1 bombázót,3 ütközik,és egy 4. belerepül a bobázóba...
engem is hátulról,lerammolt egy kretén,a csetet a mecs végéig spammelte,noob-figter-beaufighter lelõtt mert az útjába voltam,az ellen szembõl belerepüléseit nem is számítom...hiába akar az ember kitérni,ÕK nem akarnak<#falbav>#falbav>)
Szóval meg lesz a "szint" ott is...ja meg csak VH tankok,tán jetek?
- az xvm a leghasznosabb mod a játékban szerintem, és az elõnyeivel és hátrányaival együtt is segít jobb játékossá válni
Hogy miért?
1. tudod kire számíthatsz a csapatból és milyen szerepkörben, ha piros jó lesz golyófogónak, mert amíg õt lövik több idõm van sebezni az ellenfelet
2. ha zöld, kék, lila akkor meg együtt lehet vele mûködni, mert tudni fogja adott helyzetben mit kéne csinálni, és jó eséllyel sikerülni is fog neki, vagy érdemes védeni a hátsóját bekapott sebzés árán is, mert tudod, hogy nem feleslegesen tartod életben
- sõt ha látom, hogy én vagyok erõsebben páncélozott tankban, akkor még írni is szoktam neki, hogy maradjon mögöttem
3. Hátrányok: az ellenfél xvmet használó játékosai kipécézhetnek maguknak
- erre számít is az ember, ezért készül rá
- ha goldoznak, na mi van, olyan helyzetet kell kialakítani, hogy azzal se mehessen biztosra
- engem kevesebb eséllyel fog minden lövéssel sebezni, ezért sok idõt lehet nyerni a csapatnak, ha hátráltatja õket az ember
4. meg lehet mondani a csapatnak, hogy kire kéne figyelni, és gyorsan eltüntetni
5. az ellenfél jó játékosai vélhetõen teszik a dolgukat, ezért nagyjából sejthetõ hol fognak feltûnni, ezért meg lehet lepni õket
+1. a wot egy csapatjáték, átlagban 8-10 olyan csapattárssal, akikre csak golyófogóként lehet számítani, szóval azzal teszek jót a csapatnak, ha hagyom hasznosan elhalálozni õket... mert ha egy csata tovább tart 5 percnél, akkor egyre nagyobb az esély arra, hogy "alakíthassam" a csata végeredményét
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Van egy olyan érzésem hogy a stat rejtés náluk FULL stat rejtést jelent.
Nem!
Szóval mehetsz nyáladzani a WT topikba<#wave>#wave>.
De igazából ez olyan, mintha CV nélkül mennél munkát keresni. Majd elõadnál szóban egy szép életpályát, de megtagadnád azt hogy errõl mutass valami bizonyítékot. Szerinted kit vennének fel úgy akár próba idõre? 😊
Meg igazából neki kell megkönnyítenie a toborzó dolgát, nem pedig fordítva xd.
Az "egy-két parafenomén" viszonylag népes tábort takar; õk azok, akik a randomban is próbálnak csapatjátékosok lenni.
Az öngyilkos támadás unikum ellen nem azt jelenti, hogy semmire sem tartja a T10-es tankját, hanem azt, hogy a legnagyobb veszélyfaktort meg akarja gyengíteni (nagy mázlival kiiktatni), mert egyszerûen nyerni akar.
Fõleg hogy most is vannak olyanok akik mindenféle vásárolt accounttal meg egyéb trükkökkel próbálkoznak.
És csak 2. Vh;s tankok lesznek, nem lesz tele papíron létezõ tankokkal. De ez csak az én véleményem!!!
Már várom hogy hány idióta fog megrohanni rejtett stattal, hogy õ bizony jó játékos és be akar lépni a klánba.
Swedish people are albino monkeys
"sõt, adott szituban még a sebzést is felvehetik helyetted;"
Ez sok volt most. 😛
Elõnyök? Semmi. Egy két parafenomént leszámítva aki xvm-et használ ÉS figyel is a csapatára, nem tudsz velük mit kezdeni, de az ellenfeleid meg komoly taktikákat vagy éppen öngyilkos akciókat indíthatnak ellened, pont ahogy te is írtad. Jópár ilyenben volt már részem és igaz hogy könnyedén össze lettek csomagolva de nem túl jó 70% hp-val kezdeni a kört mert valaki a 10-es tankját semmire sem tartja...
Továbbra is mondom, hogy ez olyan mint ha egy hadsereg eldobná magától a hírszerzését. Szerintem eléggé otthon vagy a témában, hogy ne kelljen ennek a jelentõségét ecsetelnem.