World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt akartam írni én is. Most meg azt látom 50k hp-t ír. Totális káosz van itt EU-ban.

patchaou
2. Mutass egyetlen olyan tankos online játékot ami élvezhetõ? A hardverkulcsos szimulátor nem ér 😛
Amint lesz jobb vagy olyan amiben más dolgok idegelnek majd fel simán váltok. Az accom meg megmarad, mert nem törlõdik, akármeddig lehet inaktív...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Aha, mert a WoWp-ben meg csak lövöd az ellen gépét, és megy le róla a Hp, de amúgy semmi baja, csak pattog rajta a lövedék... Aha az jó...
Na meg a WoT közösségrõl ennyit, mindenki csak bunkózni tud, persze tisztelet annak a NAGYON KEVÉS kivételnek! <#wave><#mf2>

popey8
KIJAVÍTOTTÁK HURRÁ<#taps>

Csekkoljátok a mission ablakban.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Lehet, hogy hetente csak 1 napot melóznak, egyébként meg vodkáznak 😄.
Mondjuk marhára nem értem, hogy lehet ezt így félreírni. 😄 A kiírás is rossz, meg a számláló is. Na meg annyiszor írtak így félre dolgokat, hogy tuti nem sok köze van a honlap szerkesztõknek azokhoz, akik a programmal foglalkoznak.
1. A repcsis verzióval játszottam eleget, szóval van elképzelésem a játékról. A repcsis verzió tetszett, de nem estem tõle hanyatt.
2. Ha annyira szar ez, akkor minek játszol vele még. Most is lehet mást keresni.
3. Na látod, nem fogják hagyni, hogy tönkremenjen a játékuk. Kitalálják majd, hogy lehet megtartani az embereket.
4. Sok embernek nem lesz kedve 0ról elkezdeni még egy játékot, hogy 2 évig tolhassa mire kb megvan az amit szeretett volna elérni.

+1. Ettõl függetlenül drukkolok, hogy jó legyen, mert az itt is hatással lesz a dolgokra 😊.
Hát ez az. Hijnye nem jó értéket olvas az adatbázisból a query, script stb. Bakker melyik is kell? Ja kettõvel odébb, na pill kijavítom. Ok. Lefuttat, nem dob hibát mehet.

Hát milyen dilettáns faszfejek dolgoznak ott?

Na igen, siralmas ahogy leírják hogy mennyit kell ezen dolgozniuk.
Nem vagyok infós, de nem hiszem hogy ez túl megerõltetõ lenne a "szakembereknek".

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tényleg agyfaszt kapok. Ezek után semmi értelme fórumon postolni mindenféle bugokat, nyílt mezõ közepén "vanish"-elõ 130 tonnás E-100-ról replay-t feltölteni, pofád elé lecsapódó lövedékek, tankokon átrepülõ szellem lövedékek, 3 héttel korábban teszt szerverrõl posztolt bugokra azt mondani, nekünk ez új, stb.

"-Te Iván, nem jól számol a napi küldetés. Rosszul írtuk meg a lekérdezést, ki kellene javítani.
-Szarok rá Szása, inkább tölts még egy vodkát. Kapják be én bebaszok ma is.
-Jó ötlet, hozom az uborkát is."

Ami tényleg nevetséges hogy az amcsi serveren már kijavították. Egy változót kell átírni, azt gondolná az ember kb. 1 perces meló de valamiért nem.

Solten
Valoszinuleg egy hetes melo lehet kijavitani ejjel-nappal valtott muszakban... Amugy honnan vakartak elo tehetsegtelen poetsch programozot? Szerintem Minszk mellett termesztik oket a tsz-ben.

Saor Alba

patchaou
1. Akik nincsenek teljesen elvakulva és nem elfogultak, azokat már most érdekli.
2. 17k csata van csak az 0T3P accomon, de ha jön valami amivel szívesebben játszok majd és esetleg még jobb is, akkor miért ne hagynám abba?
3. Szerintem már most lépett a wg, nem véletlenül vannak egyre jobb küldetések stb...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem errõl volt tegnap fórum bejegyzés, hogy a kliensben látott mission ellenére 50k damage kell? Erre most benyögik, hogy bocs kapjátok be bugos, de mégiscsak az a jó? Nem az a bajom mire adja meg, hanem az hogy halvány lila fingjuk sincs mi történik a saját játékukban. Beszarás. <#wow1><#ijedt>

Solten
Egy rakas f*s ez a kuplung parduc, de legalabb f*ssa az xp-t is rendesen T10-ben (allandoan oda rak be -> #265107) <#alien>

Saor Alba

Amíg játszottam vele, nem találtam kevésbé bosszantó játéknak én se, mint a WoT-ot.
Csak ugye sokan azt tartják az "ígéret földjének", pedig nincsen kevesebb hibája/elõnye.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

1. Majd ha ki lehet próbálni, akkor esetleg érdekelni fogja az ittenieket a WT tankos része.
2. Majdnem 20k csatával gondolod majd kukázom az accomat 😄?
Ki van húzva kb minden, ami érdekel, most már élvezhetem a játékot farmolás nélkül...
3. Ahogy valós konkurenciát fog jelenti a wotnak a WT, a WG rögtön lépni fog...
Szerintem egy topikban se szeretik ha bemegy hozzájuk valaki, aki szidja a kedvenc játékukat, majd kijelenti hogy egy még nem is látott új game mennyivel jobb lesz.

Na meg az is olyan szinten tele van félkegyelmûvel,hogy az csak na...ma elõbb sikerült felkúrnia mint a Wot-nak,és ez nagy szó!
(6 kretén kerget 1 bombázót,3 ütközik,és egy 4. belerepül a bobázóba...
engem is hátulról,lerammolt egy kretén,a csetet a mecs végéig spammelte,noob-figter-beaufighter lelõtt mert az útjába voltam,az ellen szembõl belerepüléseit nem is számítom...hiába akar az ember kitérni,ÕK nem akarnak<#falbav>)
Szóval meg lesz a "szint" ott is...ja meg csak VH tankok,tán jetek?
Mondjuk úgy hogy ez az ésszerû megoldás. Én azoktól félek akik már most is trükközni próbálnak.

Az aktuális témához hozzászólnék én is:
- az xvm a leghasznosabb mod a játékban szerintem, és az elõnyeivel és hátrányaival együtt is segít jobb játékossá válni
Hogy miért?
1. tudod kire számíthatsz a csapatból és milyen szerepkörben, ha piros jó lesz golyófogónak, mert amíg õt lövik több idõm van sebezni az ellenfelet
2. ha zöld, kék, lila akkor meg együtt lehet vele mûködni, mert tudni fogja adott helyzetben mit kéne csinálni, és jó eséllyel sikerülni is fog neki, vagy érdemes védeni a hátsóját bekapott sebzés árán is, mert tudod, hogy nem feleslegesen tartod életben
- sõt ha látom, hogy én vagyok erõsebben páncélozott tankban, akkor még írni is szoktam neki, hogy maradjon mögöttem
3. Hátrányok: az ellenfél xvmet használó játékosai kipécézhetnek maguknak
- erre számít is az ember, ezért készül rá
- ha goldoznak, na mi van, olyan helyzetet kell kialakítani, hogy azzal se mehessen biztosra
- engem kevesebb eséllyel fog minden lövéssel sebezni, ezért sok idõt lehet nyerni a csapatnak, ha hátráltatja õket az ember
4. meg lehet mondani a csapatnak, hogy kire kéne figyelni, és gyorsan eltüntetni
5. az ellenfél jó játékosai vélhetõen teszik a dolgukat, ezért nagyjából sejthetõ hol fognak feltûnni, ezért meg lehet lepni õket

+1. a wot egy csapatjáték, átlagban 8-10 olyan csapattárssal, akikre csak golyófogóként lehet számítani, szóval azzal teszek jót a csapatnak, ha hagyom hasznosan elhalálozni õket... mert ha egy csata tovább tart 5 percnél, akkor egyre nagyobb az esély arra, hogy "alakíthassam" a csata végeredményét

Majd kiderül. Statot ugye anélkül is számolni fog, ha meg jelentkezel valahova, akkor kiengeded a rejtést, és látszanak majd a toborzó számára aa 10-es sebzések, stb.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Itt nem szabad még csak megemlíteni sem a konkurenciát, mert a wothívõk szerelmesek a hõn imádott (de mégis mindig fikázott) játékukba...

Kibszott jó játék a WT. Lövöm az ellent, meg se kottyan neki, engem meg a két osztállyal alacsonyabb szar egy találattal megsemmisít. Fantasztikus. Ott rohadjon meg az a szar ahol van.
És gondolod hogy a WG képes ilyen rendkívül egyszerû megoldásokra? 😄
Van egy olyan érzésem hogy a stat rejtés náluk FULL stat rejtést jelent.

És szerinted minket érdekel az hogy milyen fasza lesz egy játék amit még senki se látott mozgás közben?
Nem!
Szóval mehetsz nyáladzani a WT topikba<#wave>.

Randomban ne írja ki a statisztikát, attól még a profilok csatán kívül tõlem elérhetõek lehetnek.

Én nem szoktam túl sokat adni az overall WN6ra. A recent WN6ot nézem (vagyis az elmúlt 1 hónap), meg az összehasonlító részt arról hogy mennyire fejlõdõképes. Továbbá, a T10 tankok statját. Az általad említett dolgok meg úgyis kiderülnek pár hét alatt, mert ha nem teljesít jól CW-n akkor úgyis sok panasz lesz rá.

Én azt tudom! A WoT-osoknak mondtam.Akkor meg ott szólnak meg? O.o

Most hogy aktív féléven vagyok már váltakozó xd.
De igazából ez olyan, mintha CV nélkül mennél munkát keresni. Majd elõadnál szóban egy szép életpályát, de megtagadnád azt hogy errõl mutass valami bizonyítékot. Szerinted kit vennének fel úgy akár próba idõre? 😊

Statot meg ugye csinálni is lehet. Ha a top ten tankjában túlburjánzanak a T18, T49, Hellcat, KV-S meg hasonló fóbabébi-gyilkos cuccok, akkor hiába 1600-as effis, akkor is át akar vágni, ha egyébként public a statja. Azt hogy milyen katona, mennyire kezdeményez, hogyan tud parancsot teljesíteni, az csak játékban mutatkozik meg.

Annyi randomot sztem te is mész naponta, hogy beleférjen.

Szerinted ki kíván azzal foglalkozni, hogy minden stat rejtett próbálkozóval próbaköröket fusson?
Meg igazából neki kell megkönnyítenie a toborzó dolgát, nem pedig fordítva xd.

Ennyi. Ha klánba akar kerülni akkor mutasson valamit, egyébként meg húzzon a fenébe... Aki be akar kerülni egy klánba az úgyis fel fogja fedni magát.

Miért nem lehet megérteni hogy ez nem a WT topik? Vagy nem tudod elolvasni a fejlécben található Word of Tanks címet?

Különbözõek vagyunk. Számtalanszor elõfordult, hogy beálltam egy leláncolt zöld-kék-lila elé, amikor már ellõtte magát, és "letolt gatyával" várta low HP-n a véget. Az esetek döntõ többségében nem bántam meg (megköszönték és segítettek). Nem azért tettem, mert szentté akarom magam avattatni, hanem azért, mert ez csapatjáték.
Az "egy-két parafenomén" viszonylag népes tábort takar; õk azok, akik a randomban is próbálnak csapatjátékosok lenni.
Az öngyilkos támadás unikum ellen nem azt jelenti, hogy semmire sem tartja a T10-es tankját, hanem azt, hogy a legnagyobb veszélyfaktort meg akarja gyengíteni (nagy mázlival kiiktatni), mert egyszerûen nyerni akar.
Két-három próbajátékkal is le lehet szûrni, kit milyen fából faragtak a játékban.

Nyilván az lesz, hogy amíg nem tudom csekkolni a statját addig nem állok szóba vele, de már látom hogy ez mennyi veszekedésbe/idõbe fog kerülni.
Fõleg hogy most is vannak olyanok akik mindenféle vásárolt accounttal meg egyéb trükkökkel próbálkoznak.

Na majd ha kijön a WT:GF akkor sokan átjönnek rá a WoT-ról! Nem lesz Hp rendszer, valósághûbb lesz! Legalább nem az lesz mint a WoT-ban, hogy szétlövik a kupolád és felrobbansz, hanemolyan helyre kell lõnöd ahol felrobbanhat stb.
És csak 2. Vh;s tankok lesznek, nem lesz tele papíron létezõ tankokkal. De ez csak az én véleményem!!!

Szerintem biztos lesz olyan opció, hogy privát, csak barátok, publikus... Ha ez így lesz, akkor a tagfelvétel sem lesz zsákbamacska...

Az már régen lesz, ha az emberek elkezdenek effi-re meg egyéni statra játszani, nem teszik a dolgukat, és csak golyófogónak használják a csapatot, mert azok "pirosak".

Lehet. Az is lehet, hogy -lévén pro játékosok- tudják, hogy 3 tank 33%-os HP-val 3 löveget jelent (3 célpont az ellenfélnek, 3x X RoF, 3 irányból való védekezés/támadás lehetõsége, stb.), míg ha egyedül maradnak 100%-on, csak 1 lövegre számíthatnak. Néhány kivételtõl (aki épp a megfelelõ tankban ül) eltekintve egyedül nagyon nehéz meccset eldönteni.
Eddig se használtam semmire, ezután meg le fogom tiltani. Egalitárius lévén pedig más se használja az én adataimat egy csata alatt semmire, egyszerû.

Mellesleg ez a statrejtés csak arra lesz jó, hogy megkeserítsék vele a recruiterek munkáját.
Már várom hogy hány idióta fog megrohanni rejtett stattal, hogy õ bizony jó játékos és be akar lépni a klánba.

Vegyük úgy hogy az xvm a ami hírszerzõnk, mivel ez csak egy játék.

Zsinórban két csata T25/2-vel amikor 1000 feletti xp-t kapok úgy hogy vesztettünk. Hah ! 😊 8-9 ellen a sor legaljáról. Az ellenfélnél 1 ember volt aki ezt meghaladta . Nem is izgat így hogy veszítünk mert csináltam valamit.
Ha infót akarsz valakirõl-valamirõl, nézz utána magad, dolgozz meg érte, CW-n van is jelentõsége. Az igazi hírszerzés sem úgy mûködött, hogy pl. minden ellenséges repülõgép fölé kiírta automatikusan szép színesen a HUD-ra, hogy melyikben ül a kezdõ és melyikben a veterán pilóta.

DarkHorSe
Szamomra inkabb hatranya van, ha latom hogy minden korben csak nyomorekok vannak velem nagyon el tud menni a kedvem az egesztol. Inkabb a boldog tudatlansag 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

munkahelyen vagyok, de ezen majdnem hangosan felröhögtem:
"sõt, adott szituban még a sebzést is felvehetik helyetted;"
Ez sok volt most. 😛

Elõnyök? Semmi. Egy két parafenomént leszámítva aki xvm-et használ ÉS figyel is a csapatára, nem tudsz velük mit kezdeni, de az ellenfeleid meg komoly taktikákat vagy éppen öngyilkos akciókat indíthatnak ellened, pont ahogy te is írtad. Jópár ilyenben volt már részem és igaz hogy könnyedén össze lettek csomagolva de nem túl jó 70% hp-val kezdeni a kört mert valaki a 10-es tankját semmire sem tartja...

Gyakorlatban inkább az történik, hogy a "pro-k" fejben már elõre elveszítik a meccset, és nem kockáztatnak.

Igazából nem mindegy hogy 3rd party vagy official? Szerintem az infó a lényeg.
Továbbra is mondom, hogy ez olyan mint ha egy hadsereg eldobná magától a hírszerzését. Szerintem eléggé otthon vagy a témában, hogy ne kelljen ennek a jelentõségét ecsetelnem.