World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

57,33% ra visszaesett...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sokszor a csapattól függ egy csata és nem 1 embertõl! Ezért nem éppen az igazat mutatja a stat.

Azért eddig egész jó volt a mai napi arány is, szerintem tuti 50% feletti lesz, de megdöbbentõ amikor valaki fogja magát és a jól látható ellenfélnek hátat fordít. Ez még ennyi idõ után is megdöbbent.

Eagle16
Látom népszerû a mostani akció...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Am noobok voltunk, mert nem miattunk nyert a csapat, hanem az alecto miatt, meg egymásnak spottoltunk 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mijki
3 muskétás 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én még nem hallottam olyat hogy neked jól ment volna a játék.
Mégis mennyi winrated van? 20%?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sok az apucikák accountja xD

nem tudom mi van ma, többször próbáltam játszani bármilyen tierben csupa debil agyhalott..

És egyre több van T9 T10 ben is..

Az a vicc, hogy nekem végképp semmilyen mod nincs fent, és mégis csinálja...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

popey8
Rajtam kívül írták itt páran, h van nekik chat bug, azaz bizonyos idõközönként "frissül" a garázs és az éppen írt szöveg ilyenkor kijelölõdik. Ha pedig tovább gépelsz törlõdik. Írtam supportnak, ez volt a válasz:

Dear Tank Commander,

Thank you for contacting us.

Please get rid of all your MODS and SKINS. All pre patch modifications are no longer compatible to the game client (nincs is fent 8.8 elõtti mod). After you have deleted all of your MODS and SKINS (újra rakosgassam fel a modokat, inkább nem kösz), delete WOT settings stored in the file preferences.xml file (újra állítgassak be mindent, dehogyis).

You can do it automatically by running the program at the link: http://dl-support.wargaming.net/wot/ru/updates/wot_pref.zip

If no luck, please delete all the WOT game files and download the game again from our webiste: http://worldoftanks.eu/en/update

• Full client archive file 0.8.8 - http://redirect.wargaming.net/WoT/latest_install_eu

• Torrent-file full version - http://redirect.wargaming.net/WoT/latest_install_torrent_eu

Ja 2 megás nettel szedjem le a full klienst, biztos nem. Majd otthon a 10 megással esetleg. Megcsinálnám én ezeket szívesen, csak kétlem, h segíteni fog. Még eddig akárhányszor írtam a supportnak vmi ügyben, egyszer sem segített, amit tanácsoltak. Akinek van ez a chat bug, kipróbálhatja a fent leírtakat, aztán beszámolhat róla, h jó-e😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na ma is megvolt a napi hülye csata. Mountian Pass. Jön a egyik hegyvonilat mögül egy ISU. Jelzem, tán oda kéne menni, mert bizony a hátunkba kerül, és bizony akkor szarrá lõ mindenkit...de hiába kattingatok a térképen, arra senki nem figyel, hiába a segítség, arra se. Oké, az ISU-t végül ki tudtam lõni, de túl sok hp-t vesztettem, és aztán annyi is lett. Nem értem, látják ,hogy hátukban van egy nagy tûzerejû TD, nem ám szembe fordulnánk vele, elkapjuk, nem. Menjünk el az ellenkezõ irányba, hátha segbe lõ, úgy lesz az igazi, sebezzen belénk hátulról egy jó nyolcszázast.

popey8
Sebzésre, ez biztos. Nekem már azt számolja. Három elõtt javították, szal az azelõtti köreid nem számítanak bele.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
"Megszerzéséhez a jármûvel egy adott csatában szerzett XP pontnak, a többi játékos által ugyanazzal a jármûvel az elmúlt 1 hét alatt elért XP-k legjobb 1%-ában kell lennie."

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mindenkire, SerB szerint nem csak az XVM-et befolyásolja majd, hanem az olyan stat websiteokat is mint pld. noobmeter.com.

nem, de ha nyersz több xp értelemszerûen nagyobb esély. tank ászt meg elsõ osztályút vesztes csatára szinte lehetetlen szerezni.
az új elrejthetõ statisztika mindenre vonatkozik majd vagy csak az xvm nem fogja látni? gondolok itt például a wot.eu/játékosok keresése részre meg ilyesmi
Koridor
A kiválo sofört plecsnit csak a nyertes körre ad?
A gyengébbik köre kaptam egy 3. osztályut.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

GabeE3e
Nekem most lett meg, és ezer százalék,hogy nem sebzésre adta,mert már 70.000 felett van, az xp-viszont pont most lett 50k,szóval szerintem egyértelmû<#nezze>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Na most mi az igazság? <#hehe>

Idõközben javították...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

GabeE3e
Megnyugtatlak, még mindig xp-re adja, mert most lett meg.

Am mai stat,akit érdekel.

Nem 50k xp?
Most elkezdtem gyûjteni az 50k dmg-t összeszedni. Gondoltam a kedvenc T10 tankokkal összejön. Erre alig bírtam sebezni velük.
Na mondom, elõszedem a Jagdpanzert, hátha. Erre sorban jönnek vele a 4-5k dmg-es körök 😄. Így gyorsan meglesz az 50k.
Am hónapok óta most szedtem elõ a garázs mélyérõl és azt kell mondjam, hogy nagyon jót tett neki az arty nerf és a pontosság buff. Ha most vettem volna meg, simán hoznám vele a 3k+ átlagot :/.

Most megint megdöglöttem egy lag miatt, úgyhogy szerintem mára ennyi.
A nettel elvileg nincs baj, mert más akadálytalanul mûködik. Valaki biztos tekergeti a gombokat <#ravasz1>

Húúú, bárcsak betennének majd magyar tankokat is egyszer...

patchaou
Nálam ma azt produkálta a játék, hogy a saját csapatomnak nem tudtam írni. Az ellennek tudtam, ahogy a szakasztársamnak is, de a saját csapatomnak egy mukkott sem, viszont a térképet pittyegni lehetett 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

8.7-ben emlékeim szerint valamelyik mod csinált 999-es pinget, de lehet 8.6-ban volt...
8.8 óta viszont olyan csatáim vannak, mint azelõtt soha. Az elõbbi két beszedett 800-as találat és hasonló incidensek kicsit felgyûri a homlokom.

Nekem kb. 8.7 óta produkál ilyeneket, de pont a 8.8 óta csökkent a 999 pinges laggolások száma...

Ezek a lagolások csak nekem tûnnek úgy, hogy 8.8 óta egyre sûrûbbek?
Külföldországban is sírnak emiatt, szinte nincs csata, hogy ne bõgnék tele a csetet, szóval a szolgáltatókat hagyjuk.

- EU tree is not being worked on yet (21.9.2013)

Majd lesz EU tree. Kérdéses azt hogy oldják meg.
Lehet ezek értelmesebbek lennének mint a japó tankok.

Sunsetjoy
Mindenkinek van egy keresztje, illetve mindenki a maga szerencséjének a pogácsa 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

estét.. Medium tankos event meddig tart?

Múltkor én is linkeltem ilyenket. Némelyik egész pofás projekt.
Majd a legközelebbi után <#hawaii>

Sokat spórolnál egy ghostolással. Úgy 55 percet az 1 órából. <#hawaii>

Nem, teljesen random, de megtehetném 2-3 havonta is, mivel nincs az 1-2 óra. Fél óra, 3/4 szokott lenni max. Az utána feltelepítendõ driverekkel is csak 1 órát vesz igénybe. A többit meg közben, van olyan, amit napokkal késõbb teszek fel. Nálam ez azért fontos, mert elég hamar tele bírom szemetelni a gépem és ez egy idõ után zavar. Ilyenkor nem csak Win-t húzok újra, hanem pucolok egy rakat mindent.

Gondoltam leduplázom még eladás elõtt az A-43-at. Én balga lélek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eddig jól indul a nap...<#falbav>

Ha csak eléred az kevés lesz.

wot nick: PsychoTrooper

Ezt is kezdem megkedvelni mostanában......

Error:
Unable to sell 'A-43'. Try again later.

Már háromszor próbáltam

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Kérek a KT-nak újra 120 mm-es alsó frontot (leszarom hogy unhistorical) és nerfeljék a szovjetek pontosságát<#idiota><#banplz> (csak részben komoly gondolatok nem kell ráharapni)

mijki
Én az a fajta idióta vagyok, aki stat rejtés nélkül is jelentkezik a HUNS-ba. Aztán mondjátok hogy nem vagyok elég jó és elküldtök fejlõdni. Ekkor pedig egy világ törik el bennem, egy fél napot sírok a szobám sarkában, majd levágom a plüss macim fejét és feláldozom a Random isten oltárán, hogy minél hamarabb elérjem az áhított 1400WN6-ot és 2db T10 tankot.<#idiota><#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

popey8
Ez jó volt<#eljen>

GabeE3e
Tegnapi 47%-os Wr után, eddig ez a mai, érdekes,roppant érdekes.

popey8
Az eddigi dmg-t nem számolja (ma eddig 7218), csak az aktuális csatától. Am pont jókor, 3092-rõl indul a számláló😊

De ami még fontosabb azt is számolja.

patchaou
Pont idõben, most kezdtem el játszani az ISU-val 😊 Azt az 50k-et nevetve összehozza a BL-10.