World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nincs is ilyen játékosnév.
siemka_kto_pl néven futok még mindig.
Ez eddig sem volt titok, csak ritkán játszok.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
KV2 tornya iszonyú nagy célpont, boldog-boldogtalan átlövi..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
28 csata.
81 kilõtt ellenfél.
4,5-ös Kill/Death arány.
4 topgun
3 acélfal
1 mesterlövész
Ha belegondolok, hogy anno, kezdõként még ez miatt a tank miatt is téptem a hajam, amikor a 152es-t AP-val használva ordítottam, hogy ez nem üt át semmit.<#idiota>#idiota>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mindenesetre nekem mindhárom nagyon bejön így elsõ blikkre, szívesen látnám õket ingame, de gondolom erre nem fog sor kerülni.
Én ezeket találtam nem oly rég. Ezek igaziak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez az IS-7 model1945. Ebbõl pár darab épült is, de nem találtam róluk olyan archív képet ahol jól látható ez a korai torony és páncéltest. De metszeti kép és armor scheme van róla.
Object 705 ez is 1945-bõl. Valószínûleg erre írta SerB, hogy 152 mm-es löveggel szerelt IS-7 változat. Még csak nem is egymás változatai, ez volt az IS-7 vetélytársa az 1945-ös nehéz harckocsi kiíráson.
Ennek kilétét egyenlõre fedje jótékony homály, mert ez a feladványom az ismerd fel a képrõl a fegyvert topikban.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Motor meg lánctalp kell rá csak, de eddig ez egy 0. Olyan mint egy lassú Foch páncél nélkül.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
8.9 open test will start on 10.10.2013
http://www.youtube.com/watch?v=iZs-LA58DTQ
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Oké...
KV5 122
KV5 152

Most nekem is van 3-4 kevésbé ismert harckocsiról némi adatom és képem, hamarosan berakom õket ide is, de elõször mennek az ismerd fel a képrõl fegyvert topikba.
Itt van levéltárból az U19 rajza.

Kérdezni is akartam melyek azok. Az U-19 és a ZIK-20 gépeket ismertem.
Ezt az U-19-et valahol KV-12-nek is nevezik. Ebben is a 203 mm B-4 lett volna. Sõt ez az SU-203 szerintem meg ugyanaz az mint az U-19. Csak valami rajongó által sorozatgyártosított kinézettel.
Mondjuk egyik se valami életképes. 😊
U19 - 203mm es tarackal.
SU203 - 203mm M4 tarackal.
ZYK 20 - 203mm tarackal.
Az IS-3 orra meg az összes többi csuka orr valami különlegesség. Számomra még nem derült ki, hogy pontosan hogyan is számolja a rendszer. De nem lehet a két 5°-ot összeadni, mert szögfüggvénnyel számol a rendszer. Két szögfüggvényben lévõ szögek nem adhatóak össze egy szöggfüggvény alá.
Külön ki kell számolni az egyik síkra majd majd a másikra. De ennél egyszerûbb a helyzet, mert felesleges számolgatni a csukaorrat. Mivel úgyse akkora a védelme amennyit kiszámolsz. A csukaorrú harckocsik védelmét le kell tesztelni gyakorló csatában.
Jaj tényleg ez az idióta overmatch. Akkora baromság, hogy mindig megfeledkezek róla.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!