World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A vitába nem szólnék bele, az egyetlen dolog ami érdekel: "Érdekes hogy heti szinten írok ide más névvel abba senki nem köt bele"

Ha ez csak egy játék és a való élet a fontos mint lentebb írtad akkor miért írsz itt álnév alatt? Komolyan érdekel. Tudathasadás esetleg valami más mentális probléma?

pointer4
VTEPS

Jul 7, 2012, 6:57am - Jul 8, 2012, 9:32am

😄DD

És milyen kedvesen köszönt el 😄

http://www.vteps.proboards.com/index.cgi?board=toborz&action=display&thread=449
Lehet, hogy az én képzelõerõmmel van gond, de nem tudom elképzelni, ahogyan te tanítod Pointert, Rézmalacot, Chewyt vagy Kimif-et lõni...
Egyébként érdekes, hogy a magyar top 5-be tartozó klánokat is szidod (VTEPS, OHG). Neked az EFE-ben a helyed!
"Cseszteted a HPTS-t, mert vannak jobb magyar klánok is. Cseszteted Rico-t, mert jobban játszol nála. De amikor felveszi valaki a kesztyût, aki történetesen jobb nálad, akkor õ már no life kocka? "
Errõl ez jut eszembe. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Az már régóta több sztem.

#267762 több mint tízezer csata tapasztalattal azért elvárható lenne hogy az ember 50% fölé tornássza magát randomban.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Érdekes módon több hozzászólásodban is szidtad a HPTS-t; hagyd békén õket, és én sem fogok veled foglalkozni.
"Tudtommal azok foglalkoznak mások dolagaival akiknek a sajátjuk nem elég jó vagy akkora anyomoruk van hogy a sajátjuk jelentéktelen akkor a másé az érdekesebb. Érdekes én miért nem csesztetek senkit a statjával?"
Feltûnt, hogy ez a vita abból indult ki, hogy Rico-t és a HPTS-t minõsítetted? Öngólt rúgtál, és még csak fel sem tûnik neked.
Cseszteted a HPTS-t, mert vannak jobb magyar klánok is. Cseszteted Rico-t, mert jobban játszol nála. De amikor felveszi valaki a kesztyût, aki történetesen jobb nálad, akkor õ már no life kocka?
"Azért mert szaroztam egy klánt ami soha semmit nem ért el?"
A kb. 300 magyar klánból hány olyan klán lehet, amelyik felkerül a térképre, több területet szerez és ott tud maradni majdnem egy hétig szövetségesek nélkül? Talán 20-25? Igen, ebben a HPTS is benne van. Sajnos belsõ feszültségek miatt a jó játékosok egy része kilépett, de a vezetõség jó, Kantalusz field commanderként az egyik legjobb a magyarok közül, és dolgoznak keményen, hogy ismét térképre kerüljenek.
"Azt kéne elviselnem minden klánba hogy 80% a a játékosoknak nem élvezi a játékot aztán hogy kurva anyázik a TS en? Meg nyomorognak kettessével hármasával szakaszba mer kell a klánnak a tank azt húzzuk már ki ezt meg amazt? Vagy az hogy saját pénztárcájából többet fizetnek a játékosok a klánnak mint a klán kitermel önmagának aranyat?"
A HPTS-ben ilyet nem láthattál. A többi klánodban sem volt annyi idõd, hogy meg tudd ítélni õket. A megfelelõ tankok kihúzása a klánok érdeke; tudod, ha csatlakozol valahová, akkor el kell fogadnod, hogy Te vagy a klánért és nem a klán érted. Ha ez nem megy, akkor nincs értelme belépned sehova.
"Érdekes mikor Bee nek témáztam kb negyed órát és levezettem pár logikus gondolatmenetet hogy mi értelme van tier 10 CW re 8 as meg 9 es meg 7 es tankokkal szerencsétlenkedni órákat feleslegesen akkor nagyon hallgatott."
Érdekes, mikor bejöttél a TS szobába, arról akartál beszélni Nikolival és velem, hogy miért utál téged NH3CL. Beszéltél negyed órát, de utána nem hallgattam, hanem megkérdeztelek, hogy érdekel-e a véleményem, ami nem fog neked tetszeni. Ott és akkor elmondtam neked a véleményemet, akárcsak Nikoli. Neked ez nem tetszett, de tényekkel nem tudtál vitatkozni, inkább leléptél. A kettõn verziója között az a nagy különbség, hogy nekem erre van tanúm.
"mi értelme van tier 10 CW re 8 as meg 9 es meg 7 es tankokkal szerencsétlenkedni órákat feleslegesen akkor nagyon hallgatott. Meg mikor még MTA ba és kérdeztem hogy milyen már 7 es 8 as 9 es tankokkal tier 10 CW re járni akkor kiröhögték meg úgy akárkinek mondom mind körbe röhögi?"
96 fõre feltornáztuk a klán létszámát másfél hónap alatt; egy idõben 2 full T10-es csapatot ki tudtunk állítani + a lobbyban is ült vagy 8 T10-es játékos. Kezdetekkor vittünk be T9-es tankot, hogy szokják az újak a CW hangulatát és a csapatmozgást. Tudod ezért volt több helyre téve chip, hogy az újak is tudjanak menni CW-re, még ha esélytelenül is.
"Utána meg 1 órával késõbb ott pitizik hogy bocsássak meg nem úgy gondolta?"
NH3CL pitizett? 😄 Fetrengek a röhögéstõl! Ha egy kicsit is ismernéd, akkor nem írtad volna le ezt a képtelenséget.
Gyakorlatilag folyamatosan hazudsz, amin már meg sem lepõdök.
Modhoz méltó viselkedés az lett volna részérõl ha fogja kitörli a hsz-eidet amikben konkrétan széllel szemben pisálsz. Ezekkel a linkelt eredményekkel mégis mit akarsz bizonyítani? Hogy a átlagbénábbnál is van bénább játékos?

<#taps><#wave>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Igazi modhoz méltó viselkedés. Grat. Érdekes hogy heti szinten írok ide más névvel abba senki nem köt bele. Jó mi? Kilépek nyugi, átadom a teret a sírásnak a stat elemzésnek meg álmodozásnak milyen tankom lesz én leszek vele sztár és egyéb zagyvaságoknak. 😊

Bennem legalább van annyi bátorság hogy lemerem írni a valóságot nem hívom ide a haverjaimat azt csordába oltogatok másokat mert egyedül kevesek lennének. Meg hónapokon át egy dolgon lovagolni meg a valóságot elhallgatni hogy õk legyenek az ártatlan bárányok. Meg menekülni hallgatni mint a sír TS en mikor tiszta vizet kéne önteni a pohárba.

További szép napot! 😊
Ha annyira nehéz nyomni néha egy tetves entert akkor menjél másik fórumra.
Vagy ezt még nem tanították az iskolában?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lassan több lesz a papíron létezõ tank...

Ezek szerint Te minden csatában kiosztod a saját hp-nak megfelelõ sebzést? Ha nem, akkor ne érvelgess olyan képpel, ahol más sem. Mindenkinek lehet és van is zsengébb köre.

Igen.... Valóban kèpviselsz egy színvonalat...😄
Gyorsan írok,nincs kedvem fél órákat visszaolvasgatással bajlódni, és amúgy is egy fórum nem helyesírási verseny. Ahol kell majd figyelek arra hogy írok. A T54 es körnél meg azt nézd hogy a többihez képest mit sebeztem. Kb dísznek voltak ott mert végig én spotoltam nekik meg lõttem arra amire õk nem mertek kiállni fedezékbõl.
1. Tanulj meg szöveget tagolni.
2. T54el a 3k dmg nem nagy szám.

mert = meg. bocsi elírtam.
Régen mennyiségre mentem nem minõségre. 9 nap alatt kitermeltem 206 000 xp t, nem néztem milyen köröket megyek csak azt hogy ha letelik a 9 nap ott lesz a tank. Vagy vettem 2 hét prémiumot azt T44 en amin volt 20 000 xp, 14 nap után ott állt T62A garázsba. Nem kezdtem neki minden körbe szórni a prémlõszert mert azzal könnyebb sebezni mert váltottam az xp t hogy ne legyen szar a stat. Kérlek szépen T54 stock toronnyal LB1 es löveggel 10 artys meccsekben.

Voltam pl OHG be 10 napot. Találkoztam velük randomba azt T54 50 db AP lõszerrel ez lett belõle.

Vagy voltam OBI klánba kétszer is ahol a saját társam lõtt ki bajnok századba 900 hp ról mikor küzdöttem egy IS3 al T44 be ülve. Onnan pl azért léptem ki, vagy hallgattam ahogy vitatkoznak miért találta el CW n a saját társát az arty negyed órát.

Vagy itt van másik OBI s kép hogy teljesítenek randomba. Rush0620 vagyok.

Ezekbe egy idõ után belel lehet unni ha nem tanul tõlük semmit az ember. Másik meg az a 10 klán kb a fele ilyen most alakult nagyratörõ sablon klán volt mac 20 emberrel. MG be pl voltunk 5 en kb.Vagy említsem VTEPS et ahova beléptem még mikor 9 es tankom volt a legnagyobb aztán etettek vele hogy mehetek tier 10 századba azt közbe még se, ott ültem magamba TS (biztos felemeleõ érzés ha kibasznak veled.Vagy ott is hallgattam TS en hogy kurva anyázik a társam mikor kilõ valakit artyba ülve én meg spottolgattam neki. Vagy mekkora jó érzés volt hogy belejetettem hogy mikor még IS8 nak 268 penje volt hogy átlövöm E100 tornyát gyakorlóba. Be is mentünk, nem elsõre de 4. 5. re átlõttem a tornyát. Aztán lehetett nézni a sok kisgyereket hogy rákészült arra hogy körberöhögik az újoncot de mégse sikerült.Vannak még ilyen storyjaim. Képviselek egy színvonalat amihez tartom magam. Ne anyázz TS en vagy viselkedj normálisan a társaiddal szemben. Vagy az hogy oszd ki minden csatába a saját tankod HP ját sebzésben.

Érdekes dolgok ezek. többnyire ezekrõl Bee semmit nem tud. Csak szajkózza hogy klánból kilépett meg bla bla bla bla.
Az elsõ mondat kérdés akart lenni.
A foch 155-öt ebben a patchben már nerfelik. Mert a WTF E100 egy tárból egyszer tudta sebezni , az E100 lepattant , én meg a tizes brit td-vel szintén pattantam róla. A fél csapat lõtte és alig bírták kiszedni.
A Marderbõl.
Üdv!

Az új német td ág honnan indul majd? Kösz a választ.
Jacek
Értelek én téged😊 Tehát a valós életben nem számít hogy milyen az effed/wn-ed ez így van!

De szerinted itt egy játék fórumán vagy a játékban mi számít? Tehát hogy milyen játékos vagy a nettó átlagkereset?

Elég mókás köröm volt az elõbb AC 48-cal 😄
3 vagy 4 ellenséges tankot is felgyújtottam. Csodálkoztam is, hogy nem kaptam a csíterezést. Egy ISU-val és Ferdivel karöltve totál bukó helyzetbõl hoztuk vissza a kört. A vége nekem 7, nekik 3-3 kill lett.
Igencsak élveztem 😛

Egyetértek !!!
Tessék itt a tények mekkora nyomor fórumon stattal menõzni hogy kinek nagyobb. Nem rád írom Kedves Viper07 csak azokra akik életcéljuknak hiszik hogy õk a játék királyai aztán mikor kilépnek munkahelyre meg iskolába kutyát nem érdekel az effy meg a WR. Biztos majd mert 2000 az effyd téged soron kívül vesznek fel emelt fizetéssel akármelyik munkahelyre ahova jelentkezel meg téged külön tanári kar fog foglalkoztani. Ugyan már!
Zegi Norbi HUN
Akkor neked pont jól jött ki😊 Az utolsó mondatoddal én is így vagyok😛

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

patchaou
Ma jár le a prémem is. A goldom elfogyott, a jelenlegi klánommal pedig nem úgy néz ki hogy nagy goldszerzések lennének a közeljövõben 😊 Várom a konkurenciát 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Toby0501
Hogy finoman fogalmazzak, izzócserére szorulsz, mert nagyon sötét vagy.
Elhiszem, hogy az életben nagyon sikeres vagy, de itt nem vagy valami népszerû és ennek egyre nyilvánvalóbb okai vannak. Csak javasolni tudom, hogy változtass a stílusodon és ne utáltasd meg magad, unalmas már itt az állandó flém.

Hát biztosan igazad van, de az utolsó modatoddal nem feltétlen értek egyet 😊. Nekem is lement 49 % -ra a WR-em, mégsem érzem, hogy a valós életben balfasz lennék. A játékban esetleg. Egyébként azért ennek több összetevõje is lehet. Nálam minden tank új legénységet kap, és újból képzem ki õket, így max 1,5 skilles legényeim vannakm plusz amikor csak lehet megyek elõre. Össze-vissza váltogatom a tankokat, éppen amihez kedvem van.Nem mondom hogy nem számít nálam a WR, de az egész játék a napi hajtás utáni kikapcs, relax. Majd minden alkalommal( ha estefelé játszok)néhány pohár vörös bor társaságában játszom, talán ennek is köszönhetõ hogy az ordenáré hülyéken is csak jókat röhögök.
Ide szórakozni jövök, éppen elég a két vállalkozásomban naponta harcolnom.
De a többi gondolatoddal tenger mélyen egyetértek.
Zegi Norbi HUN
Ezt az 1 hónapot csak kibírod valahogy😊 Többet úgy sem lesz😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

patchaou
Naponta jön egy újabb ok hogy miért ne wotozzak...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

http://worldoftanks.eu/en/news/44/anniversary-manoeuvres-spg-month/

Várható volt amúgy, kizárásos alapon.

Leggyakrabban használtak: GWPanther, GWTiger, Hummel, M40/M43
Legkevésbé használtak: Renault FT, SU-18, Bison, Loyd GC, Conqueror GC, FV3805

Tessék. Egyik része szakaszos a másik meg egymagam randomba. Nem fogok senkinek magyarázkodni. Azt se vágom kinek mi köze ahoz hogy hova lépek be meg ki. Tudtommal azok foglalkoznak mások dolagaival akiknek a sajátjuk nem elég jó vagy akkora anyomoruk van hogy a sajátjuk jelentéktelen akkor a másé az érdekesebb. Érdekes én miért nem csesztetek senkit a statjával? Azért mert szaroztam egy klánt ami soha semmit nem ért el? És? Azt kéne elviselnem minden klánba hogy 80% a a játékosoknak nem élvezi a játékot aztán hogy kurva anyázik a TS en? Meg nyomorognak kettessével hármasával szakaszba mer kell a klánnak a tank azt húzzuk már ki ezt meg amazt? Vagy az hogy saját pénztárcájából többet fizetnek a játékosok a klánnak mint a klán kitermel önmagának aranyat? Baj hogy ilyenekkel nem töltök napi 5 meg 6 órát? Érdekes mikor Bee nek témáztam kb negyed órát és levezettem pár logikus gondolatmenetet hogy mi értelme van tier 10 CW re 8 as meg 9 es meg 7 es tankokkal szerencsétlenkedni órákat feleslegesen akkor nagyon hallgatott. Meg mikor még MTA ba és kérdeztem hogy milyen már 7 es 8 as 9 es tankokkal tier 10 CW re járni akkor kiröhögték meg úgy akárkinek mondom mind körbe röhögi? Ja nem gáz és erre emberek órákat szánnak ne is gondoljak rá mennyire ráérnek ilyen szarokkal foglalkozni. Grat hozzá! Vagy mikor belépek MTA klánba azt 2 óra nem telik el NH3CL jön ugatni meg anyázni TS re hogy mit keresek ott? Azt nem szóltam neki vissza durván? Utána meg 1 órával késõbb ott pitizik hogy bocsássak meg nem úgy gondolta? Utána meg a prancsnokot zaklatom hogy mit kéne ezzel az emberrel csinálni mert én nem ezért léptem be ide hogy más nyomorával foglalkozzak aztán a válasz az hogy némítsd le TS en is meg játékba is. Jah inkább kilépek a klánból ezt nem idegesítem magam más gyerekes baromságaival hogy órákat tölt azzal felnõtt léttére hogy másokat cseszegessen. Néha kicsit fáj az igazság ha a másiknak van igaza hogy szart se ér a klánja aztán mert õ életcélnak tekinti meg nagy melónak hogy hülyékbõl összekukázott klánjával bohóckodik meg 2 hét vagy 3 hét alatt összedobta senkikbõl a klánt azt neki ez mekkora nagy szám. Ezt jobb helyeken nyomornak hívják. ezekre kéne nekem órákat szánni ahelyett hogy játszak.

Ja és annyi hogy már nem játszok annyit és késõbbiekben nem is akarok mert számomra semmi értelme. Tolja az a napi 5 órába a gép elõtt aki még azt hiszi hogy lehet valaki játékba meg az a jövõ.
Igen azért van benne vagy 15 ezer csatád mert annyira rohadtul nem érsz rá vele foglalkozni mert olyan rohadtul sok dolgod van. Egyszerûbb azt mondani hogy balfasz vagy és kész. Nem kell a mellébeszélés. Ez a "nolifer" duma meg már iszonyat fárasztó. Már túl sokat hallani mentegetõzõ balfaszoktól hogy õk nekik mennyire megy irl.Ha valaki 50% fölé nem tudja tornászni a winratejét amihez a józan paraszti észen kívül nem kell más semmi más nagyon mehet neki a valódi élet.

Bevásároltam az akciós Amx 50B-t...elsõ kör 3098 dmg vereség,2. 4840 dmg vereség...miért is nem játszok manapság 10 vackokkal?<#nevetes1>
Szánlak hallod hogy te ezzel a játékkal kelsz meg fekszel meg olyan dolgokkal foglalkozol ami max játékba fontos és való életbe semmit nem ér. Remélem innen a játékból mész nyugdíjba mint tiszteletbeli tank ász. Télleg mindenkitõl elnézést hogy nem ülök napi 5 órákat már ezelõtt a nyomorult játék elõtt azt kínzom a sok retardált hülyével magam. Építsd fel a 3. birodalamat azt hódítsd meg a virtuális teret vagy nemtom mit, foglald el a WG nemlétezõ birodalmát is azt legyél te a WOT legek lege.

Komolyan szánlak hallod felnõtt ember. 😄DDDDDDDDDDDDD Ezzel vagy elfoglalva milyen ki s jelentéktelen semmitmondó klánokba körülnéztem. Télleg komolyan meghajlok ekkora ember elõtt. 😄DD Toljad neki napi 12 órát a gép elõtt még lehetsz valaki.
Ha a 263al majdnem megvan a 3500as átlag sebzésem, akkor a 183al valószínûleg ugyanígy megcsinálnám, sõt. Azzal a különbséggel, hogy azzal fedezék mögül is harcolhatok a torony miatt, sokkal hamarabb elbújhatok a töltés idõ alatt. A tankok több mint felébe tudok lazán 1000 felett sebezni, és ekkor már dpmben sokkal jobban állok vele, mint a 263al.
Szakaszban meg pláne durva lehet. Teszten annó mentem vele legalább 50 kört, van az annyira op mint a foch értelemes játékos kezében, csak azzal nem 1 v 1-ezni kell. Attól mert sok kreditet zabál, attól még op, képzeld el ha farmolni lehetne vele, mennyi lenne.
1 dologra kell vele figyelni, hogy ne tudjanak rálõni... ezt 263al sokkal nehezebb megoldani. Pláne, hogy annak a páncélját muszáj használni sokszor a sok debil miatt, hogy egyáltalán megmozduljanak, mert ahhoz kicsi az alfája/ágyúkitéríthetõsége, hogy kempelésbõl megélj vele. Viszont támadó ékkel együtt menni marha jó vele. Csak 10x akkora rajta a weakspot szembõl, mint a fochon 😄, bár annak viszi az ágyú alatti részét, de csak totál szembõl.
Pontosan mennyi xp-t kell beletolni a Marder-be?
Meg nem mondanám hogy elfogult vagyok, mert a tankjaim jó részérõl simán elismerem hogy OP, de az FVrõl nem vagyok hajlandó, fõleg hogy messze nem a kedvencem.

Ez olyan mintha azon vitatkoznánk hogy a finom e a csokifagyi, pedig te csak 2-t nyaltál belõle én meg 2 tölcsérnyit.

popey8
LOL még mindjárt megsajnálom az FV-t. Szegényke nem sebez minden lövéssel 1500 felett. Ezek szerint csak igazam volt és az a gond(od), h "néha becsúszik egy 300-500-as sebzés"😉

Nem 2 csatát mentem vele, de nem is 50-et az igaz. Azért vagyok már annyira tapasztalt, h abból a kb 15-20 csatából le tudjak szûrni dolgokat. Meddõ vita ez, mert nekem úgy sem lesz olyanom (nagyon max, ha nem lesz mást húzni), mert 1. FV-t nem visszük CW-re, 2. a proto és a gc féle szenvedés után nem kívánok több százezer xp-t összeszedni 20-al vánszorgó ócskavasakkal. Igaz élesben nincs és nem is lesz vele tapasztalatom, de elég azt látnom, ne adj isten éreznem, h 2000 hpról kiszedi a top tankokat. Ha nekem is lenne, biztos nem találnám én se OP-nak, mert mindig jobban akarnék vele teljesíteni és emiatt elfogult lennék, ahogy te is.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Már gondolkoztam rajta én is. Szerintem biztos jó lesz. Van egy pár map ahol bõvel el tudom képzelni supportnak. A gunt meg nem is tudom. CW-re lehet jobb lesz a 150es, bár azzal annyi a probléma hogy HEAT megy bele, a 128-asban meg ugye APCR van.

Gyanítom hogy azért nem tartom OP-nak mert van nekem is. Mellesleg nem arról van szó hogy többet akarok vele sebezni, csak sokakkal ellentétben, tisztában vagyok a korlátaival.
Meg ne gyere ezzel a "mentem vele 2 csatát teszten a ruszki noobok ellen" kezdetû nótával. Majd ha lesz neked is és kihozol belõle egy 3500+ átlag sebzést akkor gyere mondhatod hogy OP.

A "néha becsúszik egy 300-500-as sebzés?" pedig úgy néz ki hogy néha több csatán keresztül nem tudok vele penetrálni, csak mert nem bírok vele semmit eltalálni. De gondolom ezt is tudod, mert annyi csatát toltál vele.
Arról nem is beszélve, hogy csak ritkán veszem elõ, mert egy hosszabb kör ilyen 20-30k minusz a 8k kredites lõszer miatt (+javítás), Ez így hú de OP, nem? Kb sehol sincs az F155-höz képest.

Meg volt kint pár napja camo táblázat, pont hogy szar camoja van a trogernek. Teszten is kiszúrtak vele amint lõttem egyet (full camos legényekkel + álcahálóval).

popey8
Igen valószínûleg (remélem) már teszt2-õn ez is nerfelve lesz vmennyit. Én a mostani helyzetét jellemeztem. Am ha nerfelnek is rajta, attól még azok amiket írtam igazak lesznek rá, csak "kicsiben"😊

Mit gondolsz Szpec, CW-n fogjuk majd használni a trógert? Hiába papír a tornya, jó alternatívája lehet a fosnak (támadásra) vagy akármilyen bázisvédõs TD-nek. Gyorsan is lehet vele reagálni, meg gold ellen szinte felesleges is a fos szintû páncélzat. 1 probléma lehet vele: CW-n sok az az 1 perc amíg betölt. A nagyobb tár miatt megkockáztatom, h még jobb is lesz, mint a fos. Top gunjában 4 van és úgy is golddal használjuk, szal az átütése is meglesz. Stock gunjában hiába van 6, CW-re kell az alfa meg a minél gyorsabb dmg osztás, szal a 150 milis oda jobb lesz. Randomban meg majd eldõl.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
Egyetlen hátránya az autoloadernek,hogy kényszeresen akár 1 lövés után is képes vagyok tölteni(50😎 <#smile>

Egyébként észrevettétek,hogy a legtöbb "skarlátvörös" játékos az IS7-vonalon mozog?

WaffenTD-rõl meg csak annyit,hogy már vár a 4k xp- a marderIII-on.

Na sziasztok jo8.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

popey8
Mondod te (FV-rõl)😊 Kis telhetetlen vagy és még többet akarnál vele sebezni, azért mondod ezt, mi😊 Ha egy tank oneshotol egy T10-est (is), az szerintem azért eléggé átlépi a nem OP és az OP közötti határvonalat. Kipróbáltam az FV-t is teszten. Egyértelmûen OP. Azért nem az szerinted, mert néha becsúszik egy 300-500-as sebzés? Az baszna be, ha minden lövéssel kétezreket vinne.

Mondjuk ez is nézõpont kérdése, hiszen a nagy foshoz képest tényleg nem OP, de a T10 heavykhez képest igen.

Am sejtettem, h az FV megemlítése után egybõl jön tõled a reakció😄 Mindig megvéded szegénykét, pedig egyáltalán nem szorul rá😉

Igen sokat gyengít a trógeren a torony, de ahhoz, h gyenge pontként kezdjen el funkcionálni elõször is fel kell spotolódjon. Azt pedig a TD-k sokszor nem szoktak, csak amikor már késõ és ehhez a jó camoja is megvan.

Ha jól emlékszek akkor a töltési idején nerfeltek egy kicsit, nem?
Am meg annak ellenére hogy jó cucc, alig látni belõle pár darabot.

Nem hiszem hogy az átlag playerek ezeken a glass cannon TD-ken túl egyszerûen fogják keresztül verekedni magukat.

A 263-tól is mindenki beszart, amikor elõször kijött tesztszerveren. Aztán még ott nerfelték, mielõtt bekerült volna élesbe.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azért az FV olyan távol áll az OP titulustól mint Makó Jeruzsálemtõl.
Szerintem a WT E100 se annyira durva mint ahogy lefestik. Azért az a torony ami rajta van, iszonyat sokat gyengít rajta. Értelmes support nélkül pillanatok alatt fog elpusztulni. Fõleg ha rájönnek az emberek hogy a HE lazán átüti.

popey8
Na kipróbáltam a trógert. Ezt mondtam már az FV-re is, de ez így élesben tényleg nem maradhat. Játszani nagyon jó vele, de ellenfélként rémálom. Rá fogok menni az ágra, de mivel nem lesz meg egy-kettõre, ezért inkább a másik oldal nézõpontjából összegzek.

- Túl jó (célzásidõ, pontosság) táras lövegekkel rendelkezik, mozgékony és teljesen körbeforgatható tornya van, tehát a körbetáncolás sem életbiztosítás.

- A játék legmagasabb tankja, ennek ellenére sajnos elég jó camoja van.

- Nem tudom ki figyelte, de van 1 dolog, ami a "köztudott" dolgokon kívül fokoz az OPságán: 420-as észlelési távja van (mint a pattonöknek), ami azt jelenti a gyakorlatban a jó camoval együtt, h binoval vagy optikával használva - márpedig ezekkel kell (+álcaháló), hiszen a szokásos és hasznos felszerelések közül csak az EGLD megy rá - szinte mindig õ fogja elõbb észrevenni az ellent, ezáltal õ fogja leadni az elsõ és talán a második, harmadik lövést is.

- A tornyát kötelezõ HE-vel lõni. Nagy alfájú lövegeknél ez életet is menthet, mivel a HP-ját is kicsit túlméretezték, még a nagy fosnak sincs ennyi.

- Kb. 1 percig tölt, de ez lófütyit sem ér, hiszen 2 mp-enként köpköd ki 6 skulót, amivel bármit elintéz. Ugyanez igaz a top gunra is, csak ott 3 mp-enként 4-et.

Végsõ konklúzióként elõször idézném magamat: "ez így élesben tényleg nem maradhat". Hogy fogják ezt balanszolni és normálisan beilleszteni a játékba? Az FV-t sem nagyon sikerült, de ez még azon is túltesz. Ha ez így bekerül élesbe, a megmaradt aprócska kis egyensúlyt is szétbarmolják. Ez a tróger már tényleg el fogja törölni a skill "szükségletet", ahogy az FV ez is tipikus no brain tank lesz és ez nagyon szomorú. Ha egy paradicsom egy ilyenben rámegy egy kékre vagy lilára (akiknek éppen nem lesz segítsége), hiába jobb játékos az illetõ és hiába a nagyobb játéktudás, illetve tapasztalat, már mehet is a garázsba és mivel sok a hpja a trógernek, 1 lövést simán be is vállalhat 1 killért vagy a sok sebzésért. Na jó talán 2 kivétel van. Az FV TD vagy a nagyobb artyk - szigorúan a tornyon keresztül - lazán oneshotolhatják anélkül, h a csicska TD-je 1 lövést is leadott volna. Egy gond van: FV-ben soha, artyban szökõévente 1x vagyok, de azt hiszem 8.9 után többször fogom elõvenni az Obj 261-et és a GW E100-at<#eplus2> Tehát megint kivel basznak ki a WG-sek ezzel a tróger szarral? Akik "normál" tankkal szeretnek játszani. Ismét köszönet a WG-nek, ez vundersõn és zuperszexi húzás volt tõlük<#mf2>