World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rush kollégának válaszolnék erre:
"Vagy mikor belépek MTA klánba azt 2 óra nem telik el NH3CL jön ugatni meg anyázni TS re hogy mit keresek ott? Azt nem szóltam neki vissza durván? Utána meg 1 órával késõbb ott pitizik hogy bocsássak meg nem úgy gondolta? Utána meg a prancsnokot zaklatom hogy mit kéne ezzel az emberrel csinálni mert én nem ezért léptem be ide hogy más nyomorával foglalkozzak aztán a válasz az hogy némítsd le TS en is meg játékba is. Jah inkább kilépek a klánból ezt nem idegesítem magam más gyerekes baromságaival hogy órákat tölt azzal felnõtt léttére hogy másokat cseszegessen."

Én máshogy emlékszem az esetre:

Tény, hogy amikor megláttalak TS-en megkérdeztem gúnyosan, hogy mit keresel itt és hogy "Egy újabb klán a tarsolyba?". Aztán úgy rémlik, hogy Te irtad a kláncsatira, hogy inditsunk tiszta lappal és ne basztassuk egymást és menjünk platoonba. Erre irtam hogy arra hajlandó vagyok, hogy nem szólok be de bratyizni nem fogunk. Ezekután nem hallottam felõled, nem voltam egy szobában veled soha, nem is foglalkoztam a jelenléteddel....

Ez nem épp úgy tûnik, hogy én mentem volna puncsolni hozzád. Te tényleg tudathasadással küzdesz. Orvoshoz de gyorsan!

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Álljon csak meg a nászmenet! Én nem azt mondom, hogy noobokkal vagytok tele, sõt... csak azt, hogy elég sok super unicum wn7-est látok aki magyarul irkál nekem randomban mégse egy magyar klán rövidítése van a neve mögött..

Portán vagyok tablettel. Elég kényelmes elhiheted. Még fûtés is van, kb óránként ha 3x felkell kelnem a székbõl. <#vigyor5>
patchaou
Ilyen rövid a memóriátok? Nem lehet úgysem igazatok. Majd ha nem szóltok hozzá akkor (talán) csöndbe marad, ha nem akkor talán kirakják a szûrét megint és majd az alregjei trollkodnak itt néha. Egész délelõtt csak ez a szarság ment...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azért én átnézném a HUNS taglistáját noobmeteren 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lépek télleg innen, nekem nem ez a színvonalam hogy itt fárasszam magam a sok unatkozó wot lifeokkal.
Master91
Hát de kurva jó vagy, fikázod azt aki napi 5 órát wotozik, de te reggel óta itt baszod az anyád, segget csinálsz a szádból...
Szerintem a legjobb magyar játékosok mind külföldi elit klánokban tolják.... 😄

Jó dolog kivetíteni a aberrációdat a világ felé, mi is jár a fejedben el se tudom képzelni ha ilyenekkel vagdalódzol. Vicces ahogy Bee ke idehívta kis meleg haverját aztán összefogtak rush ellen mert kevés az IQ meg fáj az igazság. Ahogy magyarázkodik hogy ezt nem csinálta meg azt nem csinálta miközbe ott a tények hogy nyalizik. 😄D

Jó a mûsor! 😄
pointer4
Valami forest base névre hallgat.
http://drongo-lab.ru/category/other-mods/hangar/
Alulról a második.
Esküszöm voltak a T-34eknek csöveik. Baszki, elvitték éccaka a dikkmánok ?😊
A wotka sem bírta követni, kimaradt a HAC-L (vagy -R) és a H-TP az idei klánjaiból. Mindkettõt a csatlakozása napján hagyta ott... 😄
Ez csak az idei év. Korábban is volt legalább ennyi klán, csak arról már nincs infó!

Szerintem neked valami pszichológiai problémád van. Biztos elnyomtak gyerekkorodban, esetleg belóbáltak egy pélót arcba a bokorban, ami lelki törést okozott.

Nem bántásból mondom, de nézesd meg magad. Hidd el tudnak segíteni!

pointer4
De hátha lesz egyszer, nem sürgõs, mostanában minden prém TD akciós volt szinte. Pénzre már nincs szükségem, szórakozni meg TierX TD-vel is jól tudok 😊
Kurucba többször is hívtak meg MKG ba is 😊
pointer4
Az stimmel, hogy a epic medál miatt kaptam teljes értékû xp-t 😊 Csak még nem jártam így 😊
Azt nem értem a kuruc és a hac-r hogy maradhatott ki.

wot nick: PsychoTrooper

Értõ olvasás nem megy? Ez úgy tûnik neked, hogy pedálozok azért, hogy bekerüljek a HUNS-ba? Ráadásul úgy, hogy a meghívás nem a HUNS-ba szólt?
Lassan írom, csak hogy Te is megértsd: a HUNS jelenleg a legjobb magyar játékosok gyûjtõhelye. Ez nem udvarlás, hanem tény. Továbbá hozzájuk mérten nem vagyok elég jó játékos. Ez is tény. Nekem a HUNS2-t ajánlották fel, mint lehetõséget (emellett sok más klánt is), de még nem döntöttem el, hogy hova megyek, mert ez a szakasztársaimtól is függ. Még az is elõfordulhat, hogy a HUNS2-be sem vesznek fel. Ugyanis azért lehetnek sikeresek, mert játéktudás alapján szelektálnak.
Neked emiatt marad csak álom a csatlakozás.
Lefogadom 5 perc után hallgatnátok TS en ha megbeszélnénk dolgot, csak sajnos itt megy a bratyizás meg a szopkodás hogy ugyan oltcsuk már be rusht közösen mert kevesek vagyunk. Ez van, ez a ti nyomorotok, és mellesleg nagyon nem érdekel ki hogy szajkózza hány klánba voltam.

Írd még le párszor hátha nem unod magad szarrá a sok unalomba ha ilyenekre van idõd.
Idei termés: 8 klán

Részletek*:
-HOT- : 11 nap
OBI: 6 nap
BE-ST: 4 nap
HTPS: 6 nap
HAO: 2 nap
NAAFP: 1 nap
OHG: 25 nap (új rekord!)
-MTA-: 4 nap

Összesen klánban töltött idõ: 59 vagyis az év 16 %-át töltötte klánban

Szerzett kitüntetés: "Klángyûjtõ" - Egy év alatt lépj be legalább 8 klánba anélkül hogy 60 napnál több idõt lennél a klánokban összesen.

* az információk forrása: LINK

Mivel csak a 8,8 óta adja meg max sebzés esetén vesztéskor is a gyõzelemmel járó xp-t. E50-el nekem is így lett meg.

wot nick: PsychoTrooper

Én teljes áron vettem meg még a megjelenésekor, és egyáltalán nem bántam meg. Imádom. Azóta még egyszer sem volt akciós, és ha engem kérdezel, valamiért az az érzésem, hogy még egy jóóó darabig nem is lesz az.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hatás szünet, ez ment TS en is, elmondtam a tényeket azt síri csend mer igazam van. Itt a bizonyíték. Hívd a haverjaidat azt kérd meg õket pártfogoljanak azt legyél te virtuális tér valakije. Pontosan hogy itt van alátámasztva minden igazam amit elmagyaráztam lentebb.

Felnõttek a gép elõtt gyerek fejjel.
Ez milyen garázs mod?
Jól látom, hogy a háttérben löveg nélküli T-34-85-ösök vannak? 😄

Sunsetjoy
Én úgy olvastam, hogy az a WG modik fegyvere 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Öööö... Már a nézõk/megfigyelõk is lõhetnek? <#idiota>
pointer4
Van már egy pár AceTankerem, de most kaptam meg elõször vesztes csatára 😊

Sztem a sofõr periszkópjait leszámítva tök ugyanolyan.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Idéznéd néhány pitizõ hozzászólásom? Nem megy? Ó, de kár.
Szpecnyaz: hányszor jelentkeztem hozzátok?
A HUNS HC klán, ahová:
1. nem férnék be, mert nem vagyok elég jó. Tudod, az önkritika nem feltétlen rossz dolog.
2. HC, azaz sok idõt kell belefektetni; család mellett nem egyszerû.
Tudod, én átgondolom a döntéseimet, hogy hová jelentkezem. Én nem gyûjtöm a klánokat.
Jól látom hogy 8.9-ben a T110E5 elveszti a kupola weakspotját?

Akkor ez nagy OP CW tank lesz így már! ?

Eeee. Wut?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nem jelenítené meg a képet.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Egyik sem felvételi követelmény, nem is volt nem is lesz. Hogy mi kell hozzá az le van írva. Ha megfelel valaki és nem hozzád hasonló retardált agyilag akkor semmi akadálya hogy tag legyen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

patchaou
Õ MSZH-ba is volt vagy két napig. Nagyon fontos lett volna neki valamiféle pozíció. Aztán amikor tudattam vele, hogy nem lesz belõle diplomata sem, akkor elbúcsúzott. De legalább nem volt bunkó. Rosszat nem is tudok mondani róla, inkább csak valahogy túlzott volt a lelkesedése😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Jó azért nézni ahogy itt Bee ke itt pitizik nap mint nap meg szopkodja a HUNS osokat hogy felvegyék õt klánba. Igazi fórum kurva lesz belõle mire megkapja a lehetõséget.
Sunsetjoy
Betelt az ignore list? 😊

Amúgy én politikusra tippelek... nagyobb sértés az, mint a fogyatékos 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nike31, vagy ki? Aki engem zaklatott, hogy segítsek neki, nyissak ticket-et, mert nem sikerült Löwe-t vennie? Én marha még próbáltam is segíteni. 2 napig folyamatosan villogott a tálcám, amikor játékban voltam... Istenem...
De hát ez az álma hogy HUNS-os legyen <#vigyor><#idiota>

pointer4
MIkor lesz az E-25 akciós???? Szeretnék egyet, de annyira nem, hogy teljes áron vegyem meg 😄 És utána 2héttel verjem a fejem a falba, mert féláras 😄
Legalább õt megtaníthatod játszani 😄.
Ha már rush komát nem sikerült 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Neeeeeee 😄
"Na vajon mi lehetek?"
Én az értelmi fogyatékosra tippelek, de csak tipp.

Nike-ot még felvehetjük ha ez a gond. <#vigyor>

Eddig azt hittem, csak bunkó, de itt jóval komolyabb problémák vannak 😄

"3. Mit szeretnél elérni a játékban?
A legjobb akarok lenni! Ezért megteszek mindent! A legnagyobb vasakkal aprítani az ellenséget.
"
Várjál várjál várjál mit is írt nemrég? 😄
Hogy neki nincs ilyenre ideje? Miért van az az érzésem hogy azt hitte nagy naívan hogy ha beül tier 10-be õ lesz a király?

"8. Mit érzel mi a gyengéd, miben kellene fejlõdnöd?
Fejlõdök amiben csak lehet, a lehetõségek végtelenek.
"
Ehhez hallgatni kéne néha másokra és használni az agynak nevezett szerv legminimálisabb funkcióit. 😄

"Ott vagyok TS en le se szarnak, nekem kell mindenkinek nyalni a seggét.Arra nem képesek ha már új vagyok elolvassák a bemutatkozómat."
Ez a legjobb. XD Azt ezért megengedi hogy megcsókoljátok a cipõjét? 😄

Na vajon mi lehetek? Úgy is max két három nicket írtok aki rendet bont de nem az vagyok. CUMIKA!

Mintha nem ismernénk a többi regjét. Vagy csak ilyen naiv?

Mausbattle néven is ír. "Abba senki nem köt bele"? <#wilting>
LOL 😄.
Direkt bemásolta vagy 20x a szövegét? 😄
Am kezdem bánni hogy esélye sincs a HUNS-ba. Biztos szerezne nekünk pár vidám percet.