World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Hory shet mit buffolnak rajta ????
Egy rugóra jár az agyunk. Így is már egy igazi noob tank.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

popey8
Ezeknek tényleg elgurult a gyógyszere<#wilting>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
E-100, meg arany... Rofl. Arany nélkül 2700 átlagsebzésem van az E-100al, ne vicceljünk már. Még, hogy használhatatlan. Igazi farmtank.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

- apparently, Waffenträgers might come out the way they are now on the test, but Veider (the head of tank balancing department) actually states that it will be 100 percent necessery to buff WT E-100

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

popey8
Na mik vannak. Kicsit már sajnálom is, h elvetették, ugyanis tegnapelõtt egy tetû fikagyúró 1000 valamennyirõl szedett ki a kis fosból asszem (látszott, h végig rám vadászott) és miután szépeket mondtam neki csak annyit mondott, h only for stats<#gunyos1>

Jó ez az új fajta stat mod (napi WN6 kijelzés). Ha most új accot kezdenék kb. 1900-as WN6-tal lila lennék<#vigyor2>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
"- apparently, Waffenträgers might come out the way they are now on the test, but Veider (the head of tank balancing department) actually states that it will be 100 percent necessery to buff WT E-100"

Buff... Erre az ágra kib.szottul rá kell menni, amint kijön. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A weakspotokat ismerem én is, de a hajamra kenhetem, ha örülök hogy egyáltalán eltalálom a célt. A pontosság-célzásidõ kombó szerintem katasztrófa annál az ágyúnál, fõleg T10-ben. Jó, hogy TD létére fõleg kempelve kell lõni vele, de még úgy is. A HESH sebzés meg baromi kiszámíthatatlan, volt hogy T34 oldalába vert 600-at, pedig direkt figyeltem, hogy ne a lánctalpat lõjem meg.
Mindenesetre nekem nem kéne ha ingyen adnák se, az E-100-zal egy életre elegem lett az olyan gépekbõl, amik arannyal tarolnak (itt ugye még ez se egyértelmû), anélkül meg olyan mehh/nehezített mód a tesókhoz képest. És még a pénzt is viszik mint a hétszentség.
Master91
a long time ago in one ancient German tree version, there was a vehicle called StuG E-100 – Storm states that it’s the identical vehicle to current Jagdpanzer E-100 (SS: correct, StuG E-100 is the “more correct” name)
- there will be possibly a third German TD branch, in about one year from now
- the developers discussed and rejected the idea of hiding player stats (“there would be more disadvantages than advantages”😉

hasznos program eléggé, de most megpróbálok úgy hozzáállni a játékhoz, hogy ne a teljesítményt nézzem hanem a kikapcsolódást 😊
oda meg nem kell xvm
Maala
Hát, nem tudom, teszten tolva 6k dmg alatt nem volt vele köröm. Szerintem nagyon jó tank, és mivel ismerem minden enemy weak spotját, nálam inkább a feles sebzés volt ritka, mint a teljes... 😊

Bár kétszer csúnyán néztem, amikor elõször egy T57, majd egy E100 seggébe is csak feles sebzést tolt. Irgum-burgum.

hát jól van, én pucérnak érzem magam nélküle

wot nick: PsychoTrooper

ofc 😉
Master91
Yes sure
egyébként nem fogsz itt látni sokat Master91.... meg akkor sem sírni fogok
a gamebe is csak pár alapvetõ módot teszek be mert nem tervezek annyit játszani vele mint régen....
Maala
Nekem sokkal jobban bejön az 50B, mint a T57. Elsõ csatámban tank ász lett az 50B-vel, szóval képzelheted. 😄

xvm nem kell 😊
inkább nem akarom tudni mennyi noob mellé tesz be 😊
Egyébként itt vannak finomságok

Meg itt van a test5-ös xvm-el "szerelt" modpack, a gold detektorral

letöltés

Master91
Iszonyat jó gyerek vagy <#levele>

A gyerekek sírnak, a férfiak küzdenek <#ravasz1> 😄
köszi EmR3 és Malarki

Master91 azé\' jövök vissza, hogy te tudjál sírni hogy miért jövök vissza!
hmm, lehet ebben még nincs benne a golddetektor <#fejvakaras>

Wot_0.8.8_emre_modpack

Tartalma:

2 soros garázs (3-ra is állítható)
Jimbo célkereszt, (sniperbõl görgõvel lehet kilépni)
old server cross
damage panel, hitlog, gold sebzés kijelzéssel
ikon betax
max zoom és zoomX
függõleges tech tree
white corpses
ScopeShadowRemover
max farplane
Vitiris féle magyar stat
xvm Ded_Shalfey-féle, spotolt ellenfél jelzéssel, régi eff, csataszámmal stb

ebben még a test3-as xvm van, ha gondolod frissítsed a legújabbra

Master91
Teljes mértékbe ezt gondolom én is róla, bár én is csak teszten játszok vele, de mióta bent van, minden teszten toltam vele.
Iszonyat a szûkülése még célzás gyorsítóval is.
Master91
De minek jössz vissza?

Van más aki napi szinten bejön sírni hogy mennyi volt a wr.....
Abba hagytad mert már az "egészséged is rá megy"

Minek jössz szarakodni akkor?
Hát azért 4x400 sebzést beleverni valamibe, 2 másodpercenként lõve nem játék. Általában az elsõ bekapott lövés után mire egyáltalán behúzódsz a fedezék mögé, bekaptál még kettõt. Az FV TD OP-ságát meg szerintem túlértékelik, bár én csak teszten próbáltam, de nem annyira nyûgözött le. Az a rettegett HESH lõszer legtöbbször 6-700-akat csap bele a T10 tankokba, jó adag mázli kell ahhoz, hogy tényleg 1500-2000 körüli sebzést adjon. Ha meg sima AP-val lõsz, akkor azt már tudja egy JgdPz E-100, vagy majdnem bármi más T10 TD is. Plusz pontatlan is az az ágyú, és lassan is szûkül. Én mindenesetre nem voltam hasraesve tõle.
Szia!

"addig megnézem változott-e a helyzet a noobok terén"

Nem.

"meg kibírom-e agyfelkúrás nélkül a gamet"

Nem.

További szép napot! <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Válogass innen és innen

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na igen, a lényeg mennyire OP összességében - mert jó a gunja és relatíve a mozgékonysága, viszont nincs páncélja. 3 jó játékos mivel nem tudja lehozni a meccset? (talán Leo-val nem, de az összes többivel)
Lehet, hogy OP a T57, de messze nem annyira, mint a Foch (azt néztem minap, hogy tudja a lépést tartani a T-54-gyel, omg) vagy FV TD. Ennyi OP-ság még nekem belefér, szerintem nem kell hozzányúlni.

Elsõ csatám megvolt az M103 al. Nem is tudom volt e olyan tank ami stock állapotban ilyen jó lett volna. <#eljen>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

na leszedem a gamet most 😊
3 napig ugyis szar idõt mond, addig megnézem változott-e a helyzet a noobok terén 😊
meg kibírom-e agyfelkúrás nélkül a gamet
viszont segítségeteket kérném....
mert én már az összes wot-os könyvjelzõt eltüntettem
szükségem lenne egy egyszerû damage panel-re, a többsoros tank kijelzésre garázsban (2 de jöhet 3 soros is), és már benne van a gameben gyárilag a töltésidõ kijelzõ? vagy ez csak 8.9el jön? ha nincs akkor az is ja és a legfontosabb egy normális zoom (nem baj ha nincs benne max zoom, elég a sniper zoom)
köszi mindenkinek aki segít! <#worship>
Erre az IS-7 is alkalmas, nagyon kemény a feje, de a teste sem papír az angollal ellentétben. Nem is nagyon látok angol T10 heavy-t randomban.

@besti: a tár és a RoF miatt OP. 3 jó játékos szakaszban T57-tel lazán le tudja hozni a meccset.

Na ilyet sem láttam még random csatában 😊
Most legutóbb már csak a Foch-ot láttam a nerfelendõk listáján. Érzésre szerintem elég messze van a T57 OP-sága a Foch-étól, vagy az angol Csillagrombolótól (vagy mondjuk amilyennek a WT ígérkezik), megkockáztatom ahhoz nem is kellene hozzányúlni.

Nagyszerû verseny volt, csak kár hogy nem tudtam benne résztvenni, mivel egész hónapban egyetlen VTEPS-el sem találkoztam hiába játszottam 4-10 tier között...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kipróbáltam az 50B-t teszt szerveren már nem elõször, de nem visz rá a lélek hogy kihúzzam. Semmi extra nincs benne , ellenben szitává lövik. Az angol tizes heavy viszont nagyon bejött. Ha sikerült olyan helyre beállni hogy csak a tornyát dugjam ki akkor az IS7, WTF E100, T57, IS4-bõl álló csapat sem tudta kiszedni. Nagyon vicces volt. Gondolom egyik sem AP-vel lõtt mégsem tudtak vele mit kezdeni. Olyan volt mintha jégesõ esett volna <#taps>
Bár a teste tényleg gyenge.
Igen, kevesebb ideig tart a kitárazás, mint az 50B-nek, gyorsabban is tölt. Továbbá 50B-rõl még nem pattantam, T57 H-ról néha már sikerült.
Nyilván árnyalhatja a véleményem, ha kihúzom a T57-et is (fõleg az eljövendõ nerf után), de 50B-m van, egyedül full T10-es csatában gyengébb csapattal kevéssé használható.
Ott én is ellettem volna vele. De engem annak idején inkább ilyen csatákba rakott 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most már nagyon tudok röhögni egy-egy ilyen képen, de akkor mintha nem élveztem volna ennyire 😄

Miért tartod sokkal veszélyesebbnek a T57-et? Páncélja annak sem nagyon van T10-ben. Medek leginkább golddal szaladgálnak tier 9-10-ben, heavy-k és TD-k gond nélkül viszik a tornyát neki is. Gyorsabban üríti a tárat, gyorsabban szûkûl, nagyobb a burst damage. Emiatt?

A nagy löveggel igen, de én a 90mm-es F3-at használtam rajta.
Arra a gépre teljesen jó.

Utánna jön a D2, az olyan semmilyen, aztán ugye B1 ami t4-ben el van mint a tejbetök, ott csak a matildára kell gold (hmm hetzer is de az más tészta) t5-ben szopszop meg kell 1 kis gold. Utánna meg BDR ami az elején fos, szar test-szar gun, aztán viszont szar test jó gun kombó lesz😄
Pedig a BDR sem rosz. 😄
Én elég jól elvoltam vele a 107-es KV-k tömegében a régi matchmakerrel anno. ARL-t viszont rühelltem de nagyon. 2 évig tart mire becéloz valamit és lassúúúú.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A D1-en hamar átlépsz, az ARL-t elviszi a hátán a jó ágyú. Az M45 lehet szenvedõs kicsit, amíg rá nem érzel (papír, mint minden francia heavy). Az 50-100-tól már tárasok a tankok, ha még nem volt ilyened, akkor szintén meg kell szoknod. Tierjében nagyon jó support tank, nem véletlen, hogy ESL-re és századra is viszik. Az 50-120 az ágyúkitéríthetõség miatt korlátozottan használható (se fel, se le). Az 50B pedig nagyon csapatra utalt tank, a frontra elsõ vonalba nem szabad vinni. Minden átlövi, a T10 TD-k 2 találattal elintézik. Gyakran lõnek rajta ammo rack-et. Az ágyúja nagyobb távolságra pontatlan. Viszont agilitásban megközelíti a medeket. 27 sec körül van a tárazási idõ, de lassan szûkül a lövések között. Jó csatában letolhatsz akár 6-7000 sebzést, de elõfordul, hogy minimális sebzéssel halsz el.
Ellenfélként az 50B-tõl sokkal kevésbé tartok, mint a T57 Heavy-tõl.
Szerintem az ARL lesz az elsõ használható gép azon a vonalon.

Az a light/med ágon van, de valóban az egyik legnagyobb kínzás. Nekem már nem úgy volt, de mintha régebben scout besorolása lett volna - na az elképzelhetetlen.

Én B1-gyel kezdtem, az eléggé szenvedõs, utána viszont már használható tankok vannak (talán amíg az ARL-re nem lett rendes gun, még az is).

Az AMX40-nél sírni is fogsz.
És mennyire volt szenvedõs az odáig vezetõ út? Én most a D1 -nél járok, de a hajamat már kitéptem párszor. A többi is ennyire nagyon nehézkes lesz? Ha igen meddig? Csak, hogy úgy készüljek.... <#falbav>
nah 3 napja nyomom a teszt szerót (persze nem egész nap)
és nem baszódott fel egyszer sem az agyam 😄
most inkább éreztem kikapcsolódásnak a gamet mint sem szenvedésnek

lehet majd ha kijön a peccs leszedem újra a gamet, aztán néha néha megyek pár karikát 😊
mire kijön az gondolom úgy is vagy 3 hét...
addig meg kihasználom a jó idõt
csak múljon el a gyógyszer okozta hátfájásom <#zavart2>
Persze, hogy a gun elõször, csak ez most egy olyan kilences "med", ahol kivételesen az elõzõ járgány gunja is használható. Csak úgy mozog szegény, hogy többször nézem közben a lag jelzõt, hogy ez most mi 😊
Legyen akkor gun, azzal talán gyorsabban jön az XP is a motorra, láncra. T57 Heavy-rõl ismerõs a gun feelingje, azért ott is 1-1 critical becsúszik a 4-bõl. Van értelme egyébként húzni az 50B-t, ha van T57? Jelenleg a gyorsasága ami tetszik az 50B-ben, emiatt egy kicsit más játékélményt ad, abban bízok.
(Teszt szerveren nem lehet tankok randombeli teljesítményét felmérni szvsz, illetve az odáig vezetõ úton tanulod meg a harcmodort, ezért tartom feleslegesnek ott próbálgatni.)