World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Jó ez az új fajta stat mod (napi WN6 kijelzés). Ha most új accot kezdenék kb. 1900-as WN6-tal lila lennék<#vigyor2>#vigyor2>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Buff... Erre az ágra kib.szottul rá kell menni, amint kijön. 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mindenesetre nekem nem kéne ha ingyen adnák se, az E-100-zal egy életre elegem lett az olyan gépekbõl, amik arannyal tarolnak (itt ugye még ez se egyértelmû), anélkül meg olyan mehh/nehezített mód a tesókhoz képest. És még a pénzt is viszik mint a hétszentség.
- there will be possibly a third German TD branch, in about one year from now
oda meg nem kell xvm
Bár kétszer csúnyán néztem, amikor elõször egy T57, majd egy E100 seggébe is csak feles sebzést tolt. Irgum-burgum.
wot nick: PsychoTrooper
a gamebe is csak pár alapvetõ módot teszek be mert nem tervezek annyit játszani vele mint régen....
inkább nem akarom tudni mennyi noob mellé tesz be 😊
Meg itt van a test5-ös xvm-el "szerelt" modpack, a gold detektorral
letöltés
A gyerekek sírnak, a férfiak küzdenek <#ravasz1>#ravasz1> 😄
Master91 azé\' jövök vissza, hogy te tudjál sírni hogy miért jövök vissza!
Tartalma:
2 soros garázs (3-ra is állítható)
Jimbo célkereszt, (sniperbõl görgõvel lehet kilépni)
old server cross
damage panel, hitlog, gold sebzés kijelzéssel
ikon betax
max zoom és zoomX
függõleges tech tree
white corpses
ScopeShadowRemover
max farplane
Vitiris féle magyar stat
xvm Ded_Shalfey-féle, spotolt ellenfél jelzéssel, régi eff, csataszámmal stb
ebben még a test3-as xvm van, ha gondolod frissítsed a legújabbra
Iszonyat a szûkülése még célzás gyorsítóval is.
Van más aki napi szinten bejön sírni hogy mennyi volt a wr.....
Abba hagytad mert már az "egészséged is rá megy"
Minek jössz szarakodni akkor?
"addig megnézem változott-e a helyzet a noobok terén"
Nem.
"meg kibírom-e agyfelkúrás nélkül a gamet"
Nem.
További szép napot! <#hehe>#hehe>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Lehet, hogy OP a T57, de messze nem annyira, mint a Foch (azt néztem minap, hogy tudja a lépést tartani a T-54-gyel, omg) vagy FV TD. Ennyi OP-ság még nekem belefér, szerintem nem kell hozzányúlni.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
3 napig ugyis szar idõt mond, addig megnézem változott-e a helyzet a noobok terén 😊
meg kibírom-e agyfelkúrás nélkül a gamet
viszont segítségeteket kérném....
mert én már az összes wot-os könyvjelzõt eltüntettem
szükségem lenne egy egyszerû damage panel-re, a többsoros tank kijelzésre garázsban (2 de jöhet 3 soros is), és már benne van a gameben gyárilag a töltésidõ kijelzõ? vagy ez csak 8.9el jön? ha nincs akkor az is ja és a legfontosabb egy normális zoom (nem baj ha nincs benne max zoom, elég a sniper zoom)
köszi mindenkinek aki segít! <#worship>#worship>
@besti: a tár és a RoF miatt OP. 3 jó játékos szakaszban T57-tel lazán le tudja hozni a meccset.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Bár a teste tényleg gyenge.
Nyilván árnyalhatja a véleményem, ha kihúzom a T57-et is (fõleg az eljövendõ nerf után), de 50B-m van, egyedül full T10-es csatában gyengébb csapattal kevéssé használható.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most már nagyon tudok röhögni egy-egy ilyen képen, de akkor mintha nem élveztem volna ennyire 😄
Arra a gépre teljesen jó.
Én elég jól elvoltam vele a 107-es KV-k tömegében a régi matchmakerrel anno. ARL-t viszont rühelltem de nagyon. 2 évig tart mire becéloz valamit és lassúúúú.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ellenfélként az 50B-tõl sokkal kevésbé tartok, mint a T57 Heavy-tõl.
és nem baszódott fel egyszer sem az agyam 😄
most inkább éreztem kikapcsolódásnak a gamet mint sem szenvedésnek
lehet majd ha kijön a peccs leszedem újra a gamet, aztán néha néha megyek pár karikát 😊
mire kijön az gondolom úgy is vagy 3 hét...
addig meg kihasználom a jó idõt
csak múljon el a gyógyszer okozta hátfájásom <#zavart2>#zavart2>
Legyen akkor gun, azzal talán gyorsabban jön az XP is a motorra, láncra. T57 Heavy-rõl ismerõs a gun feelingje, azért ott is 1-1 critical becsúszik a 4-bõl. Van értelme egyébként húzni az 50B-t, ha van T57? Jelenleg a gyorsasága ami tetszik az 50B-ben, emiatt egy kicsit más játékélményt ad, abban bízok.
(Teszt szerveren nem lehet tankok randombeli teljesítményét felmérni szvsz, illetve az odáig vezetõ úton tanulod meg a harcmodort, ezért tartom feleslegesnek ott próbálgatni.)