World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Jó lenne már olyan Foch 155-el is találkozni, ami HEAT-al lõ.
így a csapatra vagyok hagyatkozva 😊
azokról meg gondolom nem kell mesélnem neked...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De addig egész jó volt. Ez volt az utolsó gyõzelmem, mit mondjak nem volt egyszerû, fel is basztam az agyam mikor kiszedtek.
wot nick: PsychoTrooper
6 vereség 0 win
nem akarja a wot h visszatérjek gamelni
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Meg mégis mi az istenrõl beszéljen az ember?
A ez a játék ugyanarról szól closed béta óta ugyanazokkal a hibákkal. Ahol a fejlesztõ cég ugyanazokba a hibákba esik bele egyfolytában a fejlesztés folyamán.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mert arról meg azt hallottad, hogy átlõhetetlen.
nyugi csak felkerekítem a csataszámomat 19.937-rõl 20k-ra 😊
Szevasz haver!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
0 win eddig, de jó jel hogy leszarom 😛

De zárjuk inkább ezt a szájkaratét, mert láthatólag a fórumtársak érthetõ módon nem óhajtanak több bulsittet olvasni, ha még mindig nem elégültél ki, majd jövõ héten kötekedj következõnek kérlek, hetente csak egy ilyenre van energiám.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Azért kezdtem el olvasni a fórumot, mert jobb játékos akartam lenni. Attól pedig nem lesz senki jobb játékos, ha goldot használ egy tankban. A statja lehet, hogy jobb lesz, de ugyanúgy megeszi egy 900 WN7es, aki goldot használ. A goldammótól ugyanis az ember egy idõ után érezhetõen veszít a megfontoltságából. Ezért látni annyi fail-unicum platoont randomban, akik bedöglenek az elsõ pár perc során, aztán nooboznak nagyban a csapatra. És szerintem ezért látni annyi hihetetlenül ótvar E-100-ban, Mausban ülõ emberkét is látni, akik csak spammelik a goldot, aztán 1-2 betalált, jó esetben sebzõ lövéssel zárják a csatát toptierként.
Persze szíved joga golddal használni bármelyik tankot. Nekem meg szívem joga elmondani errõl a véleményemet úgy, ahogy erre a fórum keretei engedélyt adnak. Az, hogy te ezt hogyan értékeled, nem az én dolgom. Nekem ugyanis nem célom meggyõzni téged.
Fingja is van mindenkinek, mégsem kíváncsi senki a másikéra, nemde?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Neked ezek szerint más az értékrended, errõl nem tehetek, de már nem csodálkozom, miért nem találjuk a közös hangot.
Valahányszor felnézek ide, az esetek 99% ban valaki baszogat valakit..
Valaki kiír valamit/belinkel egy replayt/kérdez valamit jön egy pattanásos hülyegyerek, akit pont most hagyott el a barátnõje ( error 404 a keresett oldal nem található ), vagy megint kúpban kapta a féreghajtót aminek a mellékhatása, hogy csíp a pisi, és nekiáll leugatni.. Majd skypeon riasztja a haverokat, hogy helyzet van sg n és 5 perc múlva itt ugrál az egész negyedik B, és órákon keresztül lájkolják fényesre egymás pihés zacsiját, hogy hogy megmondták a lúzernek... Eredmény: 400+ felesleges hsz, lásd ma reggel..
Ha ilyen van, a megoldás: NEM KELL REAGÁLNI. ENNYI.
Kicsit még pattognak, majd csend lesz és nyugalom.
Majd megint kitesz valaki egy replayt...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Az, hogy te a való életben szívsebész vagy, itt senkit sem érdekel, sajnálom. Ahogy az sem, hogy te úgy érzed, a szívsebész munkádat becsmérlem, amikor arról beszélek, hogy milyen szarul játszol az E-100addal. Ezt neked kell a saját fejedben helyre tenni. Meg még jó pár embernek itt a fórumról, kezdve a ma reggeli balhé résztvevõivel.
"És igen, ha még arra sem vagy képes egy T10 tank kihúzása után, hogy normálisan megtanuld használni, ráadásul eladod, miután megvetted, bukva ezzel 3 milla kreditet." Bezony, ÉN nem veszem olyan véresen komolyan ezt a játékot, sõt, még úgy is fogok tudni aludni, hogy tudom, hogy elbuktam 3 milla kreditet. Ilyen egy szemét dög vagyok, mit tehetnék😊
"Ne csodálkozz, ha körbenevetnek" - Kik is? Csak te nevetsz pajti, szerintem nem sokan vannak rajtad kívül, akiknek ekkora arca lenne. Megesik persze, de az a szélsõség, lássuk be.
"Ennyi, feladod? Ugyan már, ez csak egy játék." - Az elõzõ mondataid után higgyem is el, hogy így gondolod, hmm?😊
Egyelõre ez még mindig a WoT nevû játék fóruma, és nem a "termesszünk tulipánt holland módra", pláne nem az "így kell élned az életedet" topik. Így továbbra is nevetségesen szánalmas, amikor a WoT topicjában azzal jössz, hogy "bár a játékban jobb vagy nálam, egyébként egy nagy kalap szar az életed". Amikor semmit sem tudsz a másikról, csak azt, hogy az adott játékban jobb nálad.
És igen, ha még arra sem vagy képes egy T10 tank kihúzása után, hogy normálisan megtanuld használni, ráadásul eladod, miután megvetted, bukva ezzel 3 milla kreditet. Ne csodálkozz, ha körbenevetnek. Ennyi, feladod? Ugyan már, ez csak egy játék. Utánanézel, mit hogyan kell vele csinálni, és menni fog.
De aki még erre is képtelen, az használja a goldammót. Vagy miután eladta a tankját, mert arra is képtelen, hogy megtanulja használni, fossa a szájából a demagóg dumát, hogy "ez csak goldammóval használható".
Mégis, miben érzed magad különbnek a Mester91 által belinkelt e-100 userektõl ezek alapján?
És a 2 E100 persze magyar volt....meg is mondtam a magamét nekik... a köcsögnek meg innen üzenem hogy tényleg többet sebeztem mint õk ketten
Sõt! Be is szorozhatják 2-vel !
Lehet felõlem akár 5000 átlagsebzésed is neked E-100-zal, Maussal, vagy akár felõlem a Béla bá Polski Fiátjával, akkor sem tudom elõbbre venni, mint a személyes megnyilvánulásaidat. Amik tõled speciel folyamatosan kötekedõek, és - bocsánat a szóért, de - nagypofájúak.
Az átlagsebzésem E-100-zal valahol a béka segge alatt leledzik, mint az már feltehetõleg korábbi megnyilvánulásomból kiderült, nem jött be a gép, nagyon nem. Egy ideig szenvedtem vele, a nagy ágyút kihúztam, majd nemsokkal késõbb, mikor rájöttem hogy nem az én világom, és még csak CW-re se kell a klánnak, eladtam.
És valahogy nem érzem emiatt kevesebbnek magamat azoknál, akik két, három, öt, vagy nyolcezer átlagsebzést tolnak ki vele, viszont egyértelmûen többnek érzem magam azoknál, akik ezzel képesek dicsekedni, lekezelõ stílusban.
Tapasztalataim szerint az ilyen, "én fasza vagyok codban, te meg fos" típusú emberkéknek szinte mindig hiányzik valami elég komoly dolog az életükbõl, amit ezzel igyekeznek kompenzálni.
Más dolog persze a rengeteg saláta, aki játékbeli mutatványai alapján a való életben is valami komoly fogyatékossággal küzdhetnek, no de amit te beböfögtél ide, az szvsz nagyságrendekkel szánalmasabb a gyenge E-100 átlagsebzéseknél😊 Peace.
http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg
Egyedül az IS-7el van gondja. Persze van, akinek minden másra is ott van a Mastercard.
Azért kíváncsi vagyok, mennyi az átlagdmg-ed E100-al.
habár a WG megoldja 😊)))
Spoiler (katt a megjelenítéshez)