World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagyis nem azzal, este van már...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na jó, egyet én is.

Jó lenne már olyan Foch 155-el is találkozni, ami HEAT-al lõ.

én T71et nyomom, az meg ugye teljesen useless tank
így a csapatra vagyok hagyatkozva 😊
azokról meg gondolom nem kell mesélnem neked...
Maala
Aww, még szerencse, hogy csak E2-vel dobott minket eddig össze az MM 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Jah, azért volt most is 9k pot dmg vele. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kb fél órája hagytam abba zsinórban a harmadik vereség után.
De addig egész jó volt. Ez volt az utolsó gyõzelmem, mit mondjak nem volt egyszerû, fel is basztam az agyam mikor kiszedtek.

wot nick: PsychoTrooper

Ha én találok egy AP-vel küszködõ E-100-at másik tízes TD-ben vagy heviben ülve, körberöhögöm.

de eddig lószar 😊
6 vereség 0 win
nem akarja a wot h visszatérjek gamelni
voivod32
Hmmmm.Így mindjárt más!<#vigyor5>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

He? Errõl egy screent légyszi úgy többet tudunk mondani.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Miért nem tetszett a cirkusz? <#vigyor>
Meg mégis mi az istenrõl beszéljen az ember?
A ez a játék ugyanarról szól closed béta óta ugyanazokkal a hibákkal. Ahol a fejlesztõ cég ugyanazokba a hibákba esik bele egyfolytában a fejlesztés folyamán.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Meg amikor szeretett masudat kicsontozzák. Ugye?
Mert arról meg azt hallottad, hogy átlõhetetlen.

hahaha hali 😊
nyugi csak felkerekítem a csataszámomat 19.937-rõl 20k-ra 😊
voivod32
Visszaesõ vagy baz+! 😄
Szevasz haver!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

hát a visszatérésem nem sikeredett túl jóra 😊
0 win eddig, de jó jel hogy leszarom 😛
Látom egyesek már nagyban gyúrnak a Roaming-ra<#nevetes1>:
Maala
Elég aberrált szexualitással vagy megáldva, ha te el tudod képzelni, hogy ilyesmitõl valaki kielégül.

Már megint félrenéztél valamit, szó nem volt róla, hogy golddal használtam volna az E-100-at. Pályafutása alatt ha 15 goldot lõttem el vele.

De zárjuk inkább ezt a szájkaratét, mert láthatólag a fórumtársak érthetõ módon nem óhajtanak több bulsittet olvasni, ha még mindig nem elégültél ki, majd jövõ héten kötekedj következõnek kérlek, hetente csak egy ilyenre van energiám.
LOL, a nap kommentje <#taps><#banplz><#nyes>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Maala
Én a goldammóra ugrok. 😄

Maala
Valóban, mindenkinek más az értékrendje, és mindenki magából indul ki. Én ide 700 effis koromban (akkor még nem volt WN rendszer) kezdtem járni, majd 1500 eff-nél váltottam 1300 (?) wn4-re, azóta lassan 1700-nál tartok.

Azért kezdtem el olvasni a fórumot, mert jobb játékos akartam lenni. Attól pedig nem lesz senki jobb játékos, ha goldot használ egy tankban. A statja lehet, hogy jobb lesz, de ugyanúgy megeszi egy 900 WN7es, aki goldot használ. A goldammótól ugyanis az ember egy idõ után érezhetõen veszít a megfontoltságából. Ezért látni annyi fail-unicum platoont randomban, akik bedöglenek az elsõ pár perc során, aztán nooboznak nagyban a csapatra. És szerintem ezért látni annyi hihetetlenül ótvar E-100-ban, Mausban ülõ emberkét is látni, akik csak spammelik a goldot, aztán 1-2 betalált, jó esetben sebzõ lövéssel zárják a csatát toptierként.

Persze szíved joga golddal használni bármelyik tankot. Nekem meg szívem joga elmondani errõl a véleményemet úgy, ahogy erre a fórum keretei engedélyt adnak. Az, hogy te ezt hogyan értékeled, nem az én dolgom. Nekem ugyanis nem célom meggyõzni téged.

Fingja is van mindenkinek, mégsem kíváncsi senki a másikéra, nemde?

Master91
Te annyira senki vagy itt hogy nem is értem miért látom a kommentjeidet ?
Nem tudom mirõl szólt a "csevej", csak átpörgettem de elhanyagolható hasznos infó volt közte.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Amíg itt hunsosok lesznek meg eleve hunsos a moderátor mást ne várj csak e penis lengetést meg aki bénább náluk az nem ember commenteket.
Master91
Vicces

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindenkinek van valamilyen vörös posztó a szemében, amire ugrik. Kinek ez, kinek az. Ha valaki a VTEPS-et szidja, leoltja néhány klántag (lásd ma de.), ha valakinek a HUNS-szal van gondja, tõlük kapja meg a magáét. Én a HPTS kigúnyolására ugrottam. Nem volt semmilyen csõdítés, egyszerûen marhaságot csinál azzal valaki, hogy több embert/klánt betámad, akik szintén olvassák a fórumot. Ennyi.
Tudom hogy ez téged meglep, de engem például érdekel, hogy a fórumra írogató nick mögött milyen ember ül. Ezt persze csak megsaccolni lehet, de ha elég idõd van, elég könnyen kivitelezhetõ. És tudom, hogy ez is földtõl elrugaszkodott gondolat, de sokkal szívesebben olvasok gondolatokat olyantól, és adok a véleményére annak, aki emberileg is rendes ürgének tûnik. Ha az illetõnek speciel 1000 az effije, a másik nagyhangú kreténnek meg 2000 (mert bizony erre is volt már régebben példa itt a fórumon), akkor is a szimpatikusabb ember véleményére adok.
Neked ezek szerint más az értékrended, errõl nem tehetek, de már nem csodálkozom, miért nem találjuk a közös hangot.
Tudtok segíteni abban, hogy miért van az, hogy nem engedi a barakkba küldeni a Tigerem személyzetét a játék? Csak egy embert tudok kiszedni mindig a Tigerbõl, és nagyon fontos lenne hogy megtartsam a katonákat mert nagyon jók a skilljeik, jól fognak jönni a Tiger II-nél. Ez miért lehet? 19/34 a barakkom kihasználtsága, és ez így a jó kis tier8 kapujában nagyon bosszant...
Ezt nem hiszem el..

Valahányszor felnézek ide, az esetek 99% ban valaki baszogat valakit..

Valaki kiír valamit/belinkel egy replayt/kérdez valamit jön egy pattanásos hülyegyerek, akit pont most hagyott el a barátnõje ( error 404 a keresett oldal nem található ), vagy megint kúpban kapta a féreghajtót aminek a mellékhatása, hogy csíp a pisi, és nekiáll leugatni.. Majd skypeon riasztja a haverokat, hogy helyzet van sg n és 5 perc múlva itt ugrál az egész negyedik B, és órákon keresztül lájkolják fényesre egymás pihés zacsiját, hogy hogy megmondták a lúzernek... Eredmény: 400+ felesleges hsz, lásd ma reggel..

Ha ilyen van, a megoldás: NEM KELL REAGÁLNI. ENNYI.

Kicsit még pattognak, majd csend lesz és nyugalom.

Majd megint kitesz valaki egy replayt...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

popey8
A T69-rõl is azt híresztelik úton útfélen, h csak goldammoval használható, aztán még se így van. Persze bizonyítani nem tudom, de a 170 csatából max 10-15-ben töltöttem goldot (akkor is T10 ellen) és mégis majdnem 2k az átlag dmg-m vele. T54E1 szintén ilyen hírben áll, de az eddigi 154 csata alatt - erre konkrétan emlékszem - 4x töltöttem goldot és mégis 2600 felett van az átl. dmg, ami nem egy bõdületesen nagy érték (többet is ki lehetne belõle hozni), de ez sztem már elég jó.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
"Mondja ezt az, aki szintén nem tud a másikról ezen kívül semmit, de azért alpári módon szánalmasozik, satöbbi, anélkül, hogy egy rossz szó érte volna. Igen, tudom, egyesek csuklóból parasztok, de azért ne kelljen már minden személyiségficamot szó nélkül elnézni."

Az, hogy te a való életben szívsebész vagy, itt senkit sem érdekel, sajnálom. Ahogy az sem, hogy te úgy érzed, a szívsebész munkádat becsmérlem, amikor arról beszélek, hogy milyen szarul játszol az E-100addal. Ezt neked kell a saját fejedben helyre tenni. Meg még jó pár embernek itt a fórumról, kezdve a ma reggeli balhé résztvevõivel.

Ezeket hol olvastad? Azt írtam, gold nélkül nehezebben használható, mint a többi T10 heavy. Ne keverjük a szezont a fazonnal. Ezzel szerintem azért a nagy többség egyetért.
Maala
Hát, ha csak annyit írt volna, hogy "nekem nem jött be", akkor annyiban is hagytam volna, de ehelyett jött ezzel láma dumával, hogy "csak goldammoval használható". Aztán amikor kiderül, hogy nem, akkor már jön a való életben elért dolgokkal is, meg egyéb butaságokkal, amirõl eddig szó sem volt.

"Így továbbra is nevetségesen szánalmas, amikor a WoT topicjában azzal jössz, hogy "bár a játékban jobb vagy nálam, egyébként egy nagy kalap szar az életed". Amikor semmit sem tudsz a másikról, csak azt, hogy az adott játékban jobb nálad." - Mondja ezt az, aki szintén nem tud a másikról ezen kívül semmit, de azért alpári módon szánalmasozik, satöbbi, anélkül, hogy egy rossz szó érte volna. Igen, tudom, egyesek csuklóból parasztok, de azért ne kelljen már minden személyiségficamot szó nélkül elnézni.

"És igen, ha még arra sem vagy képes egy T10 tank kihúzása után, hogy normálisan megtanuld használni, ráadásul eladod, miután megvetted, bukva ezzel 3 milla kreditet." Bezony, ÉN nem veszem olyan véresen komolyan ezt a játékot, sõt, még úgy is fogok tudni aludni, hogy tudom, hogy elbuktam 3 milla kreditet. Ilyen egy szemét dög vagyok, mit tehetnék😊

"Ne csodálkozz, ha körbenevetnek" - Kik is? Csak te nevetsz pajti, szerintem nem sokan vannak rajtad kívül, akiknek ekkora arca lenne. Megesik persze, de az a szélsõség, lássuk be.

"Ennyi, feladod? Ugyan már, ez csak egy játék." - Az elõzõ mondataid után higgyem is el, hogy így gondolod, hmm?😊
Szerintem úgy, ahogy én tegnap 50B-vel kétszer 0 sebzéssel pusztultam ki TD-knek köszönhetõen. Egy árva spottert láttam, mielõtt kilõttek. Mondjuk én noob vagyok 😊
Master91
316hp-s trackelt valamit ölt meg
Nem szeretnék állást foglalni, de most úgy tûnik, hogy ízlésrõl vitatkoztok. Neki nem jön be az E100, de meddel ügyesen tolja. Nekem pl. az E100 nagy kedvenc, a medek annyira nem fekszenek. Kinek a pap, kinek a paplan.
Master91
Hívjatok már cska mesternek! olyan szánalmas az a 91 a végén 😄
pointer4
Hogy a picsába lehet 316ot sebezni E100al úgy, hogy elbuksz közben 2700 HP-t???
Maala
Na, megtaláltuk még egy accát killbullnak? 😊

Egyelõre ez még mindig a WoT nevû játék fóruma, és nem a "termesszünk tulipánt holland módra", pláne nem az "így kell élned az életedet" topik. Így továbbra is nevetségesen szánalmas, amikor a WoT topicjában azzal jössz, hogy "bár a játékban jobb vagy nálam, egyébként egy nagy kalap szar az életed". Amikor semmit sem tudsz a másikról, csak azt, hogy az adott játékban jobb nálad.

És igen, ha még arra sem vagy képes egy T10 tank kihúzása után, hogy normálisan megtanuld használni, ráadásul eladod, miután megvetted, bukva ezzel 3 milla kreditet. Ne csodálkozz, ha körbenevetnek. Ennyi, feladod? Ugyan már, ez csak egy játék. Utánanézel, mit hogyan kell vele csinálni, és menni fog.

De aki még erre is képtelen, az használja a goldammót. Vagy miután eladta a tankját, mert arra is képtelen, hogy megtanulja használni, fossa a szájából a demagóg dumát, hogy "ez csak goldammóval használható".

Mégis, miben érzed magad különbnek a Mester91 által belinkelt e-100 userektõl ezek alapján?

Master91

És a 2 E100 persze magyar volt....meg is mondtam a magamét nekik... a köcsögnek meg innen üzenem hogy tényleg többet sebeztem mint õk ketten

Sõt! Be is szorozhatják 2-vel !
No kibújt a szög a zsákból, úgyhogy elárulom én is, kikre nézek szánalommal: az olyan emberekre, akik egy számítógépes játékban elért eredményeikre fel hordanak akkora arcot, hogy csak oldalazva tudnak átjutni egy ajtón.
Lehet felõlem akár 5000 átlagsebzésed is neked E-100-zal, Maussal, vagy akár felõlem a Béla bá Polski Fiátjával, akkor sem tudom elõbbre venni, mint a személyes megnyilvánulásaidat. Amik tõled speciel folyamatosan kötekedõek, és - bocsánat a szóért, de - nagypofájúak.
Az átlagsebzésem E-100-zal valahol a béka segge alatt leledzik, mint az már feltehetõleg korábbi megnyilvánulásomból kiderült, nem jött be a gép, nagyon nem. Egy ideig szenvedtem vele, a nagy ágyút kihúztam, majd nemsokkal késõbb, mikor rájöttem hogy nem az én világom, és még csak CW-re se kell a klánnak, eladtam.
És valahogy nem érzem emiatt kevesebbnek magamat azoknál, akik két, három, öt, vagy nyolcezer átlagsebzést tolnak ki vele, viszont egyértelmûen többnek érzem magam azoknál, akik ezzel képesek dicsekedni, lekezelõ stílusban.
Tapasztalataim szerint az ilyen, "én fasza vagyok codban, te meg fos" típusú emberkéknek szinte mindig hiányzik valami elég komoly dolog az életükbõl, amit ezzel igyekeznek kompenzálni.
Más dolog persze a rengeteg saláta, aki játékbeli mutatványai alapján a való életben is valami komoly fogyatékossággal küzdhetnek, no de amit te beböfögtél ide, az szvsz nagyságrendekkel szánalmasabb a gyenge E-100 átlagsebzéseknél😊 Peace.
A büdös kurva annyát a WOT-nak T28 proto és 5-arty mindkét oldalon mi a faszér kell ez a rohadt arty verseny. Most pihentetem a páncélozottam gépeimet a garázsban egész hónapban.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

"he Jagdpanzer E-100 currently in the game is a result of what Wargaming thinks it might have looked like - the most realistic one at least. As was again confirmed by Mr. Doyle, the Krokodil wouldn\'t work for various reasons (the weight distribution, suspension strain... there are many threads about this on WoT forums). Either way - sorry, we won\'t see the Krokodil in the game."
Elméletileg az IS-7-et se lehetne átlõni, mégis megoldották. Elképzelhetõ hogy egyszer bent lesz, de én is úgy emlékszem, hogy azt mondták nem teszik bele, még mikor az elsõ infók szivárogtak ki a JgdPz E-100-ról. De, mint tudjuk hetente mást mondanak minden témában, úgyhogy bármi lehet még.
Maala
Valamit tényleg jól csinálhatok, mert csak szánalommal tudok nézni rád, meg azokra, akiknek nem elég 232mm pen T10-ben, ahhoz a páncélzathoz. Beállsz egy kibaszott szikla mögé, és kisidescrapelsz, aztán ha ellõtték magukat, szembefordítod a tornyodat velük, és lõsz. Nagy mûvészet. Kit érdekel, hogy milyen a frontja, ha egyszer nem is látják.

Egyedül az IS-7el van gondja. Persze van, akinek minden másra is ott van a Mastercard.

Azért kíváncsi vagyok, mennyi az átlagdmg-ed E100-al.

Oh, errõl nem tudtam. Bár úgyis kibalanszolnák...
nem úgy volt hogy ezt nem teszik be sosem mert nem lehetne átlõni szembõl szinte semmivel????
habár a WG megoldja 😊)))
Valami ilyesféle gyönyörûségre lehet számítani? <#szeret>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rendben, te egy igazi hõs vagy, ettõl függetlenül nekem nincs sok kedvem 230 pennel hülyéskedni T10-ben, egy olyan tankkal, aminek a hasát még T8-ak is úgy viszik át szögbõl, hogy közben a falat kaparják a röhögéstõl. De még csak átlõni sem kell sokszor, mert átlagban minden második haslövés felgyújtja. Ízlések és pofonok, na.