World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért én lehet hogy nem sopánkodnék, hanem mondjuk meghirdetném az accot

wot nick: PsychoTrooper

Köszi!

Igen, sajnos HE lõszert a legritkább esetben pakolok el.

passz
15 év WOT.....szegény,ez már inkább büntetés mint jutalom xD

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

YOLO 😊))
Rakj be 2 HE-t, 1%-os SP-t az célozgatás nélkül kicsapta volna.

Ha gyenge gun depression-ös tankkal párbajozol, ne távolodj tõle, hanem tarts kb. egy tanknyi távolságot, úgy nem lövi át a hasad.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én is épp azt olvasom, nem nagyon értem az indokot. Azt mondja valamelyik postban hogy nem érdeklik a statok, erre a supportnak meg azt írja vegyék le mert mesterségesen megnöveli az átlagxp-t. What. The. Fuck.

Viszont trollkodásból ötös.

A gerinc mentén bal-jobbra érdemes kitérni, nem hátrafelé, mert úgy könnyebben megcéloznak az õ scoutjaik. Ha az SPG-jük észnél van, kiszúrja, hogy hátra mozogsz, és úgy vág kupán másodszorra-harmadszorra, hogy csak úgy nyekken.

azt a k**va 😄 ezt láttátok????
http://ftr.wot-news.com/2013/10/19/people-are-strange-15-years-of-pa-gone/
annak aki nem tud angolul:
a lényeg a csávó nyert 5400 nap prémiumot (15 év)
hozzáadták az acc-jához majd a srác írt ticket-et a supportnak, hogy vonják vissza a prémet mert negatívan befolyásolja a játékot a prémium fiók 😊
és törölték neki az 5400 napot
Oh, kár, azért kösz a válaszokat.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Az E100 már volt ez biztos én is akkor vettem, a többit nem tudom, de erõsen remélem hogy az E50 ág még nem volt, mert az M-et meg kellene vennem.

IS-7 volt az elsõ, E-100 is volt, E-50 nem rémlik.

Meg tudná valaki mondani, hogy az IS-7, E-100, E-50 ágak voltak-e már Top of the tree-ben leárazva?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Leo1-el aktív spotos replay, 4.2k DMG, 7k spot DMG 😄
Nulla HEAT ellõve.

Kép

Leopard 1 replay

Az a poén, hogy ennyi pénzért meg xp-ért csak simán körözgetni kellett...

Az E100-nak bal oldalt kell rambózni ott tudja védeni magát, egyedül meg nem megyünk sehova ha csak nem scout vagy top tank vagy. A védõk meg a terepviszonyok és a látótávolság miatt nem tudnak keresztbe átlõni. Viszont a támadók el tudnak odáig jutni ha nincs megfelelõ felderítés. A középre szikláig felderítés csak addig volt jó míg teljesen hátulról indult az ellenfél, most hogy kicsit kijjebbrõl van a kezdõjük szerintem felesleges középre menni.

Én kb ezt szoktam ott játszani. E50 replay (friss ropogós)

Spawncamper maus... Elképesztõ...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

és hogyan jön be?

Elmegy egyetlen scoutunk középen a szikláig. Aki látja.

Ha jól áll fel a csapat, és keresztbe figyelnek, hogy a szemközti szikláról a sniperek ne tudják leszedni õket, akkor sem tud bejönni.

De mondj egyetlen indokot, hogy az E100 nak el kell menni egyedül rambózni jobb oldalt??

Azért mert ha bemegy egy scout akkor úgy lövik szét a hõs védõket, hogy azt sem tudják mi történik.

Karelián mi a kurvák véréért kell elõrerohanni védõben??

Ennél könnyebben védhetõ map nincs az egész játékban.

Ez ugyanolyan mint himmelen a HILL... Egy kretén bemondja, az agyhalott birkák meg szépen menetelnek a halálba..

Tegnap úgy kaptam meg M5a1 stuartal a tank ászt hogy 2 is8-ba összesen 1000-at sebeztem. Az egyiket kilõttem a másik elmenekült. Mindezt gold nélkül.
Na ezt fejtsd meg! <#kacsint>
Na sikerült feltöltenem, a 60 csatából amit tegnap mentem 13-at lát.
Leszedtem a wot statistic programot, de azzal sem jutok semmire.
Még a replay manager lehet tudja.

Azt nem tudod véletlenül, hogy mikor írják jóvá a nyereményt?

Sajnos így konkrétan nem tudom. Már egy ideje nem töltöm fel nap mint nap a statomat a vbaddict.net-re, pedig ott elméletileg vissza lehetne keresni.
De a napokban volt 1-2 normál csatám is ott. Most feltöltöttem, és sajnos a Search for Battles-résznél nem hoz semmit.

Egyébként tényleg egy nap max 4-5 map van aminek esetleg megnézzük a másik oldalát is.

Mostanában nem játszottam sokat, de dobott oda normálba valamelyik nap. Viszont a megfigyelésed igazolhatom, sokszor tesz ugyanoda.

Eagle16
Na akkor jó is hogy nem játszottam.

Ti mikor játszottatok utoljára Himmelsdorfon normál csata módban? Mert én kb. ezer éve...állandóan csak az encounter megy.

Amúgy megfigyeltem, hogy bizonyos idõszakokban csak ugyanazon az 5-6 pályán játszok, és azon belül is MINDIG egy oldalra rak, folyamatosan...kicsit randomizálhatnák ezt a dolgot igazán.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kb 2-3héttel ez elõttig csak a 2-esen játszottam, de ott alapból magasabb volt a ping-em. Ez egyébként érdekes, mert amíg csak egy szerver volt addig semmi bajom nem volt és max 30-40 pinggel játszottam, most meg alsó hangon van 40-50.
Az 1-es is csak bolhafaszányival jobb.

Nekem azért sikerült 2 kill <#hehe> De röhejes volt az egész, végig mindenki a lag miatt sírt, meg az ellen is összevissza forgott.
Én nem tudom mit csinálnak itt a szerókkal, de javíthatnák.

A kettes szerver tökéletes.
Tegnap volt egy csatám az 1-es szervern ahol Himmelsdorfon annyira nem tudtam irányítani a gépet, hogy kb 2 percbe került lejönni a hegyrõl a zászlóhoz, és szégyenszemre beálltam foglalni, mert mást nem tudtam csinálni.

Eagle16
Tegnap még a chat is lagolt. Beírtam valamit és 5mp múlva jelent meg 😄

Nem is erõltettem a játékot ezek után.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hajajjj...Az nem kifejezés. Ilyet még sosem láttam ebben a játékban, de szerencsére nem csak nekem volt, hanem az enemynek is. Iszonyat.

Másnak is akadozik a játék?
Köszönöm! +
Imádom a bugokat, fõleg, ha velem csesznek ki...
Gondoltam leduplázom még a KT-t a 3x elõtt. Ledupláztam, csatát megnyertük, meg is kapom a jutalmat. Szépen kijövök a csatából, látom mindenen rajta a tripla, csak a KT-n nincs semmi. Õ úgy gondolja, hogy elég nekem rá a dupla, ne szarakodjak holmi triplával is...
Egyszer ezzel már körbeszopatott, azt hittem azóta javították ezt, de nem. Egyszerûen fantasztikus.

Ha a végén nem az artyra megy hanem elfoglalja a PTA-t akkor:

1, nem kapok a seggembe kettõt tõle
2, a low hp-s IS7-et nagy valószínûséggel kiszedem
3, valszeg sikerült volna resetelni is

De ha együtt maradunk akkor is több esélyünk lett volna mint így.
No mindegy, csak baromian bosszant, mert szerintem hozható lett volna a csata.

Ez melyik stat mod?
Hm, köszi a tanácsot. Azért szoktam a bal oldalon menni, hogy tudjak segíteni a városban, de igazad van, amikor már lehozták a várost át kellett volna menni a másik oldalra.

A stugnál meg eszembe se jutott a seggkitolatást alkalmazni, mert nem gondoltam volna, hogy az mûködhet 😊 Fosok én a páncéljától (mármint, hogy papír a páncélom) , de megpróbálom legközelebb 😊

Köszi a helpet.

OblivisCaris

Na ez is egy beteg ember 😄
Én a 4-5 ezer meccsemmel örülök, hogy eddig egyet megnyertem (azt is mákkal) 😊 Bár volt már egy-két teljesítmény alapú contest, ahol lehettem volna 4-5. helyezett, csak az elsõ hármat díjazták.
Grat a nyerteseknek! 😊
Toby0501
"A ping pedig a távolsággal arányosan nõ."
Ez így butaság, sokkal inkább a közted és a célállomás között lévõ eszközök számától és minõségétõl függ, nem a távolságtól. Bár ez itt eléggé off, de ne vezesd félre az embereket! 😊

GabeE3e
Valaki tudna inv- kódot adni?
Barátom regisztrálna, és neki kellene,ha valaki tud, nagyon szépen megkérem ,hogy írja le privátba.Elõre is köszönöm.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

wildstorm
Azért lassabb mindig a 2-es, mert az Amsterdamban van. Míg az egyes Bajorországban van.
Csak aki nem tudná: (A ping pedig a távolsággal arányosan nõ.)

Egy kis érdekesség hozzá: LINK

Trucker39
Kifejlesztve:AMX 50 Foch (155) jármû kifejlesztve.
Elköltött tapasztalat: 269568  .
Elköltött szabad tapasztalat: 20432 

Megvásárolva: \'AMX 50 Foch (155)\' sikeresen megvásárolva.
Elköltve: kredit: 6 100 000. 

Egyetértek <#eljen>
Nem tudjátok meddig lagzik még a szerver?
Mindkettõ szinte halott!

Amúgy meg a 2-es szerver mindig lassú.

Szóljatok létszi nekik oké?
Ez így van. Annak idején optimalizáció miatt került ez be, mert kb a processzoridõ felében csak a láthatóságot számolta a szerver. A baj csak az hogy még az alapgondolat is hibás ennél a ritkított számolási módban. Szóval akár azt is lehet mondani, hogy tudatosan kódolták bele a hibás mûködést, ezzel vágva haza az egész láthatósági rendszert.
Én az egészet kiegészítettem volna egy másik paraméterrel, a vizsgált jármû sebességével. Nyilván egy 300 méterre lévõ mausnál bõven elég 0.5 másodpercenként kiértékelni a láthatósági vektorokat, de egy 60-al feléd száguldó b.chatnél már nagyon durva hiba, hogy 100 méteren veszed észre holott már 250-él is kellett volna....
Egyik klasszikus jelenség, amivel biztos mindenki találkozott: valamelyik ellenfeled kinéz egy távoli szikla mögül (új tér, neki azonnal újraszámolja a láthatóságot), te meg éppen a fentebb említett holtidõ közepén tartasz: õ kijön a fedezékbõl, meglát téged, pofán lõ, gyorsan visszatolat, és te már csak a szikla mögött látod õt megjelenni. Az ilyenek meg hasonlók teljesen kiherélik a wot amúgy is harmatos játékmenetét. A nyílt pályákon sem a nagy td-k miatt vannak a kempek, hanem a spot rendszer kiszámíthatatlansága miatt. A td-ket meg a heavy+medeket ki lehet játszani a terep ügyes kihasználásával, de a láthatósági rendszer bugjai alól senki sem tudja magát kivonni...

Csináltad a dolgod, korrekt. Én a VK-A-nak hamarabb nekimentem volna késharcolni, de nem volt döntõ momentum.

E-50-el meg elõzõ patch óta fürgébb tankkal valóban nem érdemes leállni szembõl pofozkodni közelrõl, mert a homlokpáncélja T-54 AP-t már stabilan pattintja (ezt úgyis tudod, mások miatt írom le), azt sidehug-al elegánsan kivégezni. Én a mai M48 duplánál egy Pershinggel bénáztam hasonló módon.

9 killes ace tankeres Cent7/1-es körömmel nem kerültem be. Hát én akármit csinálok ezekben az eventekben sose nyerek 😄