World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wot nick: PsychoTrooper
Igen, sajnos HE lõszert a legritkább esetben pakolok el.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ha gyenge gun depression-ös tankkal párbajozol, ne távolodj tõle, hanem tarts kb. egy tanknyi távolságot, úgy nem lövi át a hasad.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Viszont trollkodásból ötös.
http://ftr.wot-news.com/2013/10/19/people-are-strange-15-years-of-pa-gone/
annak aki nem tud angolul:
a lényeg a csávó nyert 5400 nap prémiumot (15 év)
hozzáadták az acc-jához majd a srác írt ticket-et a supportnak, hogy vonják vissza a prémet mert negatívan befolyásolja a játékot a prémium fiók 😊
és törölték neki az 5400 napot
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nulla HEAT ellõve.
Kép
Leopard 1 replay
Az a poén, hogy ennyi pénzért meg xp-ért csak simán körözgetni kellett...
Én kb ezt szoktam ott játszani. E50 replay (friss ropogós)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Elmegy egyetlen scoutunk középen a szikláig. Aki látja.
Ha jól áll fel a csapat, és keresztbe figyelnek, hogy a szemközti szikláról a sniperek ne tudják leszedni õket, akkor sem tud bejönni.
De mondj egyetlen indokot, hogy az E100 nak el kell menni egyedül rambózni jobb oldalt??
Ennél könnyebben védhetõ map nincs az egész játékban.
Ez ugyanolyan mint himmelen a HILL... Egy kretén bemondja, az agyhalott birkák meg szépen menetelnek a halálba..
Na ezt fejtsd meg! <#kacsint>#kacsint>
Leszedtem a wot statistic programot, de azzal sem jutok semmire.
Még a replay manager lehet tudja.
De a napokban volt 1-2 normál csatám is ott. Most feltöltöttem, és sajnos a Search for Battles-résznél nem hoz semmit.
Egyébként tényleg egy nap max 4-5 map van aminek esetleg megnézzük a másik oldalát is.
Ti mikor játszottatok utoljára Himmelsdorfon normál csata módban? Mert én kb. ezer éve...állandóan csak az encounter megy.
Amúgy megfigyeltem, hogy bizonyos idõszakokban csak ugyanazon az 5-6 pályán játszok, és azon belül is MINDIG egy oldalra rak, folyamatosan...kicsit randomizálhatnák ezt a dolgot igazán.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az 1-es is csak bolhafaszányival jobb.
Én nem tudom mit csinálnak itt a szerókkal, de javíthatnák.
Nem is erõltettem a játékot ezek után.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Gondoltam leduplázom még a KT-t a 3x elõtt. Ledupláztam, csatát megnyertük, meg is kapom a jutalmat. Szépen kijövök a csatából, látom mindenen rajta a tripla, csak a KT-n nincs semmi. Õ úgy gondolja, hogy elég nekem rá a dupla, ne szarakodjak holmi triplával is...
Egyszer ezzel már körbeszopatott, azt hittem azóta javították ezt, de nem. Egyszerûen fantasztikus.
1, nem kapok a seggembe kettõt tõle
2, a low hp-s IS7-et nagy valószínûséggel kiszedem
3, valszeg sikerült volna resetelni is
De ha együtt maradunk akkor is több esélyünk lett volna mint így.
No mindegy, csak baromian bosszant, mert szerintem hozható lett volna a csata.
A stugnál meg eszembe se jutott a seggkitolatást alkalmazni, mert nem gondoltam volna, hogy az mûködhet 😊 Fosok én a páncéljától (mármint, hogy papír a páncélom) , de megpróbálom legközelebb 😊
Köszi a helpet.
Na ez is egy beteg ember 😄
Ez így butaság, sokkal inkább a közted és a célállomás között lévõ eszközök számától és minõségétõl függ, nem a távolságtól. Bár ez itt eléggé off, de ne vezesd félre az embereket! 😊
Barátom regisztrálna, és neki kellene,ha valaki tud, nagyon szépen megkérem ,hogy írja le privátba.Elõre is köszönöm.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Csak aki nem tudná: (A ping pedig a távolsággal arányosan nõ.)
Egy kis érdekesség hozzá: LINK
Elköltött tapasztalat: 269568 .
Elköltött szabad tapasztalat: 20432
Megvásárolva: \'AMX 50 Foch (155)\' sikeresen megvásárolva.
Elköltve: kredit: 6 100 000.
Mindkettõ szinte halott!
Amúgy meg a 2-es szerver mindig lassú.
Szóljatok létszi nekik oké?
Én az egészet kiegészítettem volna egy másik paraméterrel, a vizsgált jármû sebességével. Nyilván egy 300 méterre lévõ mausnál bõven elég 0.5 másodpercenként kiértékelni a láthatósági vektorokat, de egy 60-al feléd száguldó b.chatnél már nagyon durva hiba, hogy 100 méteren veszed észre holott már 250-él is kellett volna....
Egyik klasszikus jelenség, amivel biztos mindenki találkozott: valamelyik ellenfeled kinéz egy távoli szikla mögül (új tér, neki azonnal újraszámolja a láthatóságot), te meg éppen a fentebb említett holtidõ közepén tartasz: õ kijön a fedezékbõl, meglát téged, pofán lõ, gyorsan visszatolat, és te már csak a szikla mögött látod õt megjelenni. Az ilyenek meg hasonlók teljesen kiherélik a wot amúgy is harmatos játékmenetét. A nyílt pályákon sem a nagy td-k miatt vannak a kempek, hanem a spot rendszer kiszámíthatatlansága miatt. A td-ket meg a heavy+medeket ki lehet játszani a terep ügyes kihasználásával, de a láthatósági rendszer bugjai alól senki sem tudja magát kivonni...
E-50-el meg elõzõ patch óta fürgébb tankkal valóban nem érdemes leállni szembõl pofozkodni közelrõl, mert a homlokpáncélja T-54 AP-t már stabilan pattintja (ezt úgyis tudod, mások miatt írom le), azt sidehug-al elegánsan kivégezni. Én a mai M48 duplánál egy Pershinggel bénáztam hasonló módon.