World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Meg talán csökkent a fáklya-effektusa? Talán mondjuk úgy hogy régen rosszabb volt, most már nem a legrosszabb tankok közül való 😄
(én szerettem, vagy legalábbis nem rühelltem)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Van annak egy éve is amikor én mentem vele. De ha jól emlékszem akkor új motort is kapott.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Régi 100 milisel full random egy csipetnyi platonozással.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nincs ennek az ég világon semmi baja, csak úgy kell játszani mint az amcsi med ágat az ágyúkitéríthetõség miatt. Perzsára emléekztetett a játékstílusa amit nagyon csíptem.
Meg most ez igazából a 85-össel most nerfet vagy buffot kapott? 😄 Mert ha jól tudom mozgákonyabb lett.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Cock vagy 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4

Csak 1900-tõl 😞
Az eff 1800as érteke se lenne meg, csak lejebb vitték az artys tier emelés miatt, akkor oda bekerültem 😊
Nekem már csak a 85-ös változat jutott

Ez így nem teljesen igaz. Lövök neked T9 meddel 30 találatot E-75 frontjára, mégsem fogom sebezni. Ugyanis a pattanót is találatnak számolja, az ellen pedig lehet tenni.
Oké, nézzük:
Hátrányok: lassú, lustán gyorsul, alacsony pen, lassú szûkülés, pontatlan, alacsony sebzés.
Elõnyök: .... Hirtelen semmi sem jut eszembe.
Ezzel a hulladékkal kellene még 90k XP-t összefarmolni.

@Oddball: ez a stat a régi 100-as löveggel készült?
@Pointer: 1800 felett már lila vagy. Ez pedig mán' unikum szint, ne szerénykedj.
voivod32
Ilyen már velem is megesett. Álltam egy bokor mögött El-Hallufon, várok, erre egy marha átmegy elõttem, rálõttek, õ továbbment, nekem meg a fél HP-m oda.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Egy nagy lószart szar. Bár most lehet az de a régi 100-assal egy szörnyeteg volt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

JeffDunham
Tegnap jártam úgy hogy E100-al becéloztam egy T-54-et, és agyon lõttem egy EXNOM-os Batchatet ami gondolom elõtte állt, de nem volt bespottolva. <#whatever> <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

voivod32
Volt már olyan veletek, hogy egy ellnfél azért gyõzött le, mert túl hülye volt?
Az elõbb S35C vel voltam, egy bokor mögül rádurrantottam egy M4-re pattant... õ talált . Elbújtam egy szikla mögé és vártam. 2 perc múlva , megjelent a seggében, tõle 20 méterre egy csörcsi. Na, gondoltam, most nyilván azzal fog foglalkozni, engem meg nem is láthatott, mert nem voltam már spotolva. Kitolattam, két másodperc , és bummm! Kilõtt. A csörcsi 10 mp múlva végzett vele.
Azért szívtam meg, mert feltételeztem, hogy használja a minimapot. De ezek szerint nem.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

JeffDunham
Na Lammaer most tolhatod azt az "álszent maszlagot" amit az elõbb írtál. Poi megérdemelné ez után a mondat után. <#mf1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Aszongyák szar.

pointer4
Nem is vagyok unimukk 😛
Még kell hozzá pár pont.
Ez nekem már túl szofisztikált, gondolom ez vmi goldnoob szabály 😄

Amúgy logikus, egy toptank ami a csata elejétõl kezdve nem osztja a sebzést úgy hogy a még a csöve is eldeformálódik a hõtõl az valóban hátrányos.

JeffDunham
Magamnak is van ilyen szabályom. Ha magadnak spottolsz akkor a 100-120% jó, ha campelsz és hátulról sniperezel akkor a 150-180%-nak minimum meg kell lennie.

Nézzünk egy példát. Foch155 beáll az artyk mögé, mikor utolsónak marad akkor kitáraz. Hiába lõtt 2800-at, bukott az egész csata, mert egyszerûen hülye és nem tudja mi a dolga. Mennyiszer elõfordul az ilyen...

Arról nem tehet az ember ha a random nem akarja. Találat az találat, hogy sebez e vagy sem az már attól függ mennyi csirkevért öntöttél a monitorodra 😊

Kivéve ha megint túlszerénykedsz, mert egyébként te ha odafigyelsz akkor meg tudod oldani hogy neked ne legyen nullás sebzés 😄 Nade nem osztlak tovább, ennyit nem érdemeltél ki és nekem is megvan a mai napi adagom 😊

Antimat
Grat, olyanom nekem sincs, meg nem is lesz mostanában.

cyka blyat

Antimat
Szorri, nem direkt csinálom, csak ma még nem játszottam.... olyankor agresszívabb vagyok 😊
Pont itt arra gondoltam, hogy az elején az Obj. 140-be lõttem pár nullást, ami hiába találat a statisztikában, sz@rt se ér (már bocs), és az E50M-be is volt egy érthetetlen 0-s.

De amúgy kösz, nem akarok én rekordok könyvét, csak valahogy hozzá akarok szokni ehhez a tankhoz, tetszik, hogy pörög, mint a búgócsiga😊

cyka blyat

"Ellnben össze-vissza lövöldöztem, fõleg az elején."

Már megint az álszenteskedés... 😊 sokan szeretnének úgy össze vissza lövöldözni, hogy 19-bõl 18 talál 😄

Milyen az amikor nem összevissza lövöldözöl? 130% hitrate vagy mi? 😊

De hogy konstruktív is legyek - én azt szoktam mondani, ha annyi HPt sebzel amennyi neked van akkor az a nullszaldó, akkor már nem voltál a csapat hátrányára. Te leosztottad cirka a kétszeresét, meg még volt egy kis spotdamage is, úgyhogy sok szégyenkeznivalód nincsen. Nyilván a guniess rekordok könyvébe nem fogsz bekerülni, de sztem jól sikerült kör.

Antimat
Bocs, nem bírtam kihagyni 😊
Nem volt sok spotdmg, 1,1k, futkostam össze vissza az elején, mint a nemnormális.

cyka blyat

JeffDunham
Így kritizáljon az ember másokat. Azonnal megkapja a gold noobot. <#taps> <#nevetes1> <#nevetes1>

Most vettem észre hogy tettél replayt is. Dolgozom, nem tudom megnézni. Miért csak ennyi xp-t kaptál 4000+ sebzésért? Neked spottoltak? Mert ha te spottolsz és lõsz ennyit akkor tuti többet érdemeltél volna.

Roger6
Höhö, Orlik medál. Sohasenem vót még ilyenem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Antimat
Köszi <#smile>
De goldammót nem használtam <#ravasz1>
Ellnben össze-vissza lövöldöztem, fõleg az elején.

cyka blyat

Másnak is fagyogat a játék? Most, hogy nincsenek lagok, egyszerûen kifagy a picsába. Élvezetes.

JeffDunham
Szerintem sz@r triplázó volt. Lammaer ez ugye nem volt álszenteskedõ hozzászólás?! <#nevetes1> <#nevetes1>

Na jó, nem vészes, lesz jobb is ha megszokod a tankot. Én pl nem szeretem a T-62A-t, sem az IS-4-et, sem az IS-7-et. Az oroszok közül szinte csak az Obj 268 jön be tier 10-ben.

itt mit kell nézni? meg mi ez a T43 dolog most?

Antimat
Nem, azt nem tudom eldönteni, hogy ez valami húdefasza kör volt, vagy mindig ilyennek kéne lennie, és ez lenne az alap (ugye pár napja ki lett nyilatkoztatva, hogy t54-gyel a 3k-s kör az nem nagy szám, ez meg mégis csak az eggyel magasabb tierû orosz med). Meg eddig marhára nem mentek ilyen körök ezzel a vassal, lehet, ezután se fognak.

cyka blyat

Nem kell itt álszenteskedni mint a társkeresõ fórumban, ahol ártatlanul beírja a srác hogy "meg tudná mondani vki, hogyha 30 centis a péniszem az elég nagy?"

De azért értékelendõ hogy legalább próbáltál úgytenni mintha nem péniszt lengetni akartál volna 😄

------

Most komolyan, tier 10ig eljutottál, kaptál prémmel triplázva annyi XPt amennyi, és nem tudod eldönteni hogy ez most jó vagy rossz? 😊

Antimat
Nem túl régen van meg a t62, igazából nem tudom használni.
Majdnem full t10 csatában (-scoutok) 4k damage az elfogadható vele? Vagy azért lett ez top sebzés, mert a társak voltak nagyon bénák?

Replay

cyka blyat

JeffDunham
húúúú az ilyeneken mindig úgy felhúzom magam... nem igaz hogy az ilyet nem lehet kiszedni a játékból...

a cifufasszopó, a tomsolonacigeci, meg a rectumwarden igazi fõbuzik, és egymásból szeretik kinyalni a szart
wildstorm
Az a túlélési arány se semmi egy olajos kályhával. 😄

Ez rendkívül építõ jellegû hozzászólás volt!<#sniffles>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Áh, csak full goldal ment mindig platoonban egy companyban. Úgy könnyû 😊

Srácok tel számot hogy lehet változtatni,mert amit megadtam már nem él,de a megerõsítõ kódot arra a számra küldi!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Szerintem meg azt kellene megoldani hogyha megáll az a tetves E-100 a mezõ közepén,akkor ne tûnjön már el csak mert nem mozog!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

A középsõ. A bal oldali Atee73-é, a jobb oldali az enyém.

@Gottfried: a sebzése gyengébb valamivel, de a win rate jobb, a sérülési arány hasonló (0,92-1,21-1,15). Oddball-é az, ami magasan üti mindhármunk teljesítményét - lásd: T-43
Ebbol a harombol melyik az unicum jatekose?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Az elit botok T10 TD-vel tolják...

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Gottfried
Szinte ugyanaz midhármótoknál ??? Nem néztél el valamit? A két utolsó sokban hasonlít de az elsõ sokkal gyengébb nálatok. A csatánkénti 800 és 1100 sebzés már jelentõs különbség és a killek számában is kb. ekkora az eltérés.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Antimat
Na, ezt kéne a játékban megoldani, de jó lenne: lõ egyet az objekt, és már nincs is elõtte a bokor, ami mögül lõtt. Mehet keresni másikat 😊

cyka blyat

Én inkább azt mondanám hogy szarból nem lehet várat építeni 😄.
Elbújhat a Comet mellett 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ja igaz , de sztem nem volt rossz vas csak mi benaztunk vele <#vigyor2>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

meg1x... szoval nem a tank volt a hibas hanem en , mar faradt vagyok es nem tudok irni

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Dettó...
Én is utáltam azt a kis okádékot.

az abbol ered hogy utaltam a t43 -at , mivel nem talatuk meg a kozos hangot , de ebben a tank volt a hibas hanem en <#law>

Ja, csak mert elég töketlenül van ott megfogalmazva, de nagyon szép eredmény.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Alighanem az, engem hányszor lõttek ki.