World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a WZrõl mindíg egy összenyomott heavy jut eszembe. Egyelõre még a T-34/2 van csak meg, de annak is heavy ágyúja van, szoktak is meglepõdni az emberek amikor kinéz a kis kínai med a ház mögül aztán besom egy 400-as sebzést 😄

köszönöm!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nagyon hasonló a kettõ.
A T54 némileg mozgékonyabb, jobb a frontja, jobb a gun depressionje.
A WZ120 nagy elõnye meg a lóbaszó 122es gun és a magas pen. Viszont okádék a gun depressionje, pedig az már a T54en is fos.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
És papír. Egy Matildával simán ki lehet végezni, mert körbe tudod rohangálni vele! 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Koszi
Aki próbálta: wz120 vagy t54?

Majdnem minden paramétere jobb a t54 nek, kivétel a rof...

Középen kell átvágni..

Általában egy két tank merészkedik csak arra, ha azoktól megszabadultok sokkal közelebbrõl, oldalról tûz alá tudod venni a bázist védõ tankokat, ha mediummal el tudsz rusholni a szikla lábához aminek a tetején kempelnek, csak spotolnod kell õket a csapatnak.

Már ha olyan a csapat..

A KV-1S szét lesz szedve T5 és T6 variánsokra. A T5-é lesz a 85-ös ágyú, állítólag egy kevésbé páncélozott de mozgékonyabb alternatívát fog nyújtani a KV-1 mellé. A hatosnak megmarad a 122-es ágyúja, de állítólag a mozgékonysága keményen nerfelve lesz (és lehet, hogy valamilyen módon az ágyúja is).
És arról nem beszélnek, hogy akinek most megvan, annak a patch után mi fog állni a garázsban?
Swamp hibaja szamomra az hogy a bazis mellett a dombon uldogelo td-k csilliomillio km-re el tudnak loni. Zsonglorkodsz mondjuk a hazak kozott es kapod a bazis felol az aldast. Betamadni a bazist emberelony nelkul pont ezert remenytelen.
Serene coast okádék??

Az egyik legváltozatosabb map, ha medium tankkal mész, ha heavyvel mindig találsz legalább 3 lehetõséget hogy meglepd az ellent....

Nagyon vártam h visszakerüljön.

Az mennyivel jobb, hogy egymással szemben kempel a két csapat a házak/kövek mögött, köztük a préri közepén a zászlóval...?

Ez lesz, este teszten megyek vele 10-20 kört és meglátjuk.
Megnézem mennyire farmtank, mert az, hogy lassú nem érdekel, mert amíg egy tank gyorsabb, mint a t95, akkor már baj nem lehet.

Meglátom azt megírom a tapasztalatokat mielõtt kiadok 3500 goldot egy ilyen páncélvonatért 😊

Pedig csak menni kell rajtuk elõre a hepehupák mentén.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mi a lenyeg? Telefonrol nem tudom megnyitni
Jah és az "új" pályák:
Swamp: Valamit javult, de még mindig játszhatatlan az egész...
Komarin: szintén
serene coast, vagy mi a halál annak a neve: na ez okádék játszhatatlan. Ha ezt kapom kb küldöm is le a tálcára a gémet és inkább megnézek néhány happy tree friendset.

Azt miért nem nézik a csodás kis statjaikban, hogy az új encounter pályáik miatt hányan kapcsolták ki az encounter módot? köcsög szovjetek...

..mindenkinek aki a kv1s-t szereti:

http://ftr.wot-news.com/2013/10/24/confirmed-kv-1s-is-getting-split/

legalabb op lesz tier5ben is. imadoma wg megoldasokat 😄DDD
Köszönöm szépen!

http://tank-compare.com/en/#.Umo5tVM4nJ0

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

En redshiret immmmmmmmadom barmilyen formaban barmivel. Severogoskot viszont utalom.
Master91
Én is azt csinálom, alul is 😄
Igen nekem van. Deli oldalon egyszeruen nem lehet ugy eljutni a sziklakig hogy valami ne lojon oldalba. Rajt utan a gyors tankok gyorsan felszaladnak a kis sziklakhoz es varjak az atmeno forgalmat. Még csak vissza sem tudsz loni nekik mert rogton fedezekbe hizodnak. Remelem ezt akarjak javitani mert ez kurvara idegesito.
Nem a tank a lényeg, hanem aki vezeti (és az ellen). Az E-75-el is tudsz nullát alkotni, amx40-el is szerezhetsz top gunt. Ha tetszik vedd meg, ha nem tetszik ne vedd meg.
Master91
Ha holnap adnák be az új Redshirét is késõ lenne, miért nem lehet kivenni mondjuk encountert ha õk is elismerik hogy szar???

Mennyibõl tartana, max. 20 perc, amíg újra mindenki felléphet wotozni...neeeem, szopassuk az embereket még hetekig inkább, így is naponta többször rak be!

Swampot régen kedveltem, most inkább olyan semleges.

Mines encountert kezdik meg szokni, most már tudják hogy néhány parasztnak kell a városba is menni.
Mountain Pass encountert test2-bõl kivették azonnal...

Severogosk hát igen, kéne valamit változtatni ott, nem az igazi, nagyon kevés lehetõséged van.

Steppest meg médiummal is szeretem, ha 2-3 tank mögöttem képes támogatni médiummal spottolgatok a jobb oldalt és szia.

HA képesek támogatni persze 😄
Veider szerint Redshirét teljesen átdolgozzák. Ez jó hír.

Komarinnal kapcsolatban csak SerB cinikus válaszát tudnám linkelni, azon nem lesz változás. Ugyanezt a szokásos cinikus választ adta Swampra is.

Mountain Pass és Mines encounterekkel nagyon elégedettek, azokon nem lesz változtatás (statisztikailag rendben vannak, nincs inbalance, azt írták).

Amin lesz változás: Severogorsk és Steppes.
Severogorsk érthetõ, Steppes viszont számomra nem. Igazi nyílt terület volt light és medium tankoknak, és most "folyosókat" kreálnak bele.

Master91
Nekem semmi, de El Hallufból már elegem van, Redshirérõl már hónapok óta elegem van ( szerintem nem csak nekem ), Komarin szarabb mint volt.

Erre bele piszkálnak 1 olyan pályába aminek nincs sztem hibája.
Remek!
Szóval akkor felejtsem el 😊
Mert most néztem róla youtube videót és nagyon tudnak vele mészárolni, fõleg ha 3as tog platoon van 😊

De ha van még teszt akkor majd este jól kipróbálom 😊

Lezárhatod vele az északi hidat Erlenberg encounterben, így a támadók kénytelenek körbe menni... <#nevetes1>

Master91
Én is ezt tapasztalom már 4-5 napja, hogy az összes lila/kék effes mind1 mibe ül, full aranyat lõ 😄

Szánalmasak!
Hehehe... a TOG remek tank, amikor ellenfél... rengeteg HPja van és jó nagy, istenien lehet belõle XPt és creditet csinálni.

Mai napig nemtudom ki olyan perverz hogy pénzt ad azért a tankért.

Az egyetlen elõnye annak a tanknak, hogy olyan hosszú, hogy egyedül is tud lemmingtraint szimulálni 😊

Kérdés: létezik olyan oldal vagy mod, ahol tankokat össze lehet hasonlítani?

Pl bal ablakban egy brit T7 jobb ablakban egy német T7?

szerintem egy vicc.

Megy vagy 15 km/h val.

Maala
Egy tank csak annyira lehet jó, mint a használója. 😛

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hm gyerekek annyit mondjatok meg, hogy most láttam tier6-ban, hogy valami ordenáré hosszú angol fos, valami togII vagy mi a fasz 1400 hpvel lemészárolt mindenkit 😊

Gondoltam jól megszerzem magamnak, de sajna prémium. Az jóaz a tank vagy felejtsem el?

http://www.batonywot.gportal.hu

a lap alján vannak magyarosított változatok is.

wot nick: PsychoTrooper

- map Steppes will be reworked, “corridors” will be added

Volt valakinek problémája ezzel a mappal?

Pales27
Pont ezen gondolkodtam, hogy 750es dmgre kéne visszavenni a sebzést. Se a heavyk, se a medek nem kapnak plusz alfát t10ben.

ja!Jó pap holtig tanul!
Édesanyám!Én pap leszek az kurva isten!<#vigyor>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Eagle16
A sima F5 csak a böngészõ gyorsító tárjából tölti újra a dolgokat, CTRL + F5 kell hozzá, hogy mindent letöltsön újra. Ma is tanultál valami újat 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A vicc az, hogy nemcsak T10-ben, hanem tierfüggetlenül full gold spam-et nyomnak a profinak látszó játékosok, legalábbis nagy részük. Meglepõ volt T34-eket, Löwe-ket látni szintén aranyat puffogtatva T8-as csatában. Minek? Ennyire fontos lenne a statisztika?
pff és tényleg!
Na de most komoly,hogy ilyeneket kell +ba csinálni,hogy megjelenjen egy kurva honlap?<#ticking>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Eagle16
CTRL + F5?

ez normális,hogy a wot eu oldalára non-stop karbantartást ír,napok óta??

Eagle16
- "there might be a tier 10 TD rebalance: guns with 850 alpha might be nerfed to 750 alpha, with the DPM remaining the same (ROF buff)"

- "IS-3 hull armor scheme will be changed further, specifically the side thickness on some parts was 100mm (current 90mm) and the angles are somewhat wrong"

Te kis revolvertáras 😄

genRob
Sziasztok!
Van olyan önálló mod vagy valamiféle parancs sor amivel a töltési idõt kiírathatom a chat ablakba? Tudom, hogy vannak komplett modok erre, de én csak ezt szeretném módosítani. Elõre is köszi! :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Maala
Sõt, még a játékosnevét is megmondja, meg a hp-ját is, ha akarod. :-|

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nevermind, ahogy olvasom igen. Kicsit csítszagú, de az XVM sonar mellé elfér 😄

"Displays a message when you are hit of who attacked you"

ez konkrétan akkor is mûködik, ha mondjuk olyan ellenfél lõ rád aki nincs is spottolva?

JeffDunham
Köszöntem. <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ