World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért érné meg nekik az, hogy a játékot manipulálva egyes embereket elõnyben, másokat hátrányban részesítsenek? Fõleg úgy, hogy ezt naponta mixelik?
Mert ahogyan mindenki aki panaszkodik elismeri hogy máskor meg kifejezetten nyerõ szériája van, akkor ott a kérdés hogy miért bántja az, ha ez nem folyamatosan van így.
Egyébként a valószínûségszámításban vígan belefér az, hogy ha végtelen eseményt veszünk számításba, akkor nem folyamatos +/- események adhatják csak ki az 50%-ot, hanem +++++++++++++/--/+++/---------------/+/--------/+++++++ és sorolhatnám.
Úgyhogy önmagában az a tény, hogy van sorban húsz vesztes meccs, nem bizonyít semmit.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Cryengine 3-as játékok is hasitanak vele.
WOT... egy szar ilyen szempontból sajnos, és még sokáig az is marad 😞.
Szinte minden paraméterében benne van a véletlenszerûség, a lõképek szórásától, a játékosok összesorsolásáig. És amikor Pistike1 magyar játékos az egyik oldalon veszít, akkor az ellenoldalon játszó Pistike2 szintén magyar meg nyer. Pistike1 lármázik, hogy csalás, Pistike2 meg boldogan alszik aznap.
Én azt gondoltam párszor, hogy láma vagyok és direkt sorsolja össze a lámákat az egyik oldalra, de máskor meg ugyanazzal a láma létemmel olyan pro köröket futottam, hogy majdnem azt hittem már, hogy felnõttem a feladatra. Mindaddig, amíg ismét nem 15-2 re vertek sorban minket a többi lámák. :-)
Pont az ilyen optimalizálatlanság miatt kellett abbahagynom a játékot. Gondolhatod mit érezhettem mikor a csudi új gépen a wot volt az egyetlen játék ami össze rottyantotta magát. Nálam ugyan ezen a graf beálításon – 50% teljesítmény. Szóval nincs mit tenni.
Pedig az nagy szó.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Na igen!
Ezt valaki meg magyarázhatná:
Ott kaptam be egyetlen-egy lövedéket, parancsnoknak kakukk is lett. Repülõ sóval felkeltettem, utána lõttem a képet.
Mit keresett ott a parancsnok?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hardver:
WOT graf. beállitása:
Teljesitmény:
Mint látszik 1 mag pörög 100%on, mig 3 magon van valami szüttyögés, ezt biztos, hogy a wot csinálja, mert játékon kivül nincs ilyen. A GPU kihasználtsága csak 50%os, a CPU a szûk keresztmetszet.
Az FPS 30-80 között mozog a fent beállitáson, de ez pályafüggõ is. Tekintve, hogy azért nem gyenge hardver ez elég siralmas produkció, látszik rajta, hogy mennyire optimalizálatlan a játék.
Ha a WOT miatt vennék hardvert én I5-öt vennék, aminek az egy magra esõ teljesitménye jobb, mint az AMD-nek, és valamilyen középkategóriás geforce GTX videókártyát.
Azután ott van a humán random. Pista nem ott van ahol lennie kellene, pont egy light tankkal szemben bóklászol a heavyddel, stb, stb. Szerintem ez így együtt bõven elég arra, hogy esetenként teljesen szélsõséges eredmények szülessenek sorozatban.
Nem lehet ebben a játékban csalni, kész. Szerveren van minden olyan cucc amivel lehetne csalni,ahhoz meg nem lehet hozzá férni.
Persze vannak modok, amiket "csalás" kategóriába nevezném még én is, mint az a lézeres cucc ami mutatja merre néz az ellen...
Lényeg az nem lehet csalással elõnyhöz jutni!
A random szerintem inkább jól mûködik mint rosszabbul, vannak furcsaságok az biztos.
A spot/hide rendszerük meg inkább rosszabbul mûködik mint jobban, ez is biztos.
Fizikáról ne beszéljünk, mert még mai napig fellehet akadni a hegy szélére, picit fordulok tóba csúszok, meg ilyen finomságok.
De ettõl még bármi igaz lehet, hogyne.
Ez elképzelhetetlen? Nem, ilyen nem volt, direkt csalnak.
Érdekes , nekem nem csalnak. Az hogy lehet? Lefizettem õket?
Amúgyis, akkora egy szánalomrakás ez a jaj csalnak dolog:
-csalnak mert vesztek
-csalnak mert nincs prémiumom és többet vesztek
-csalnak mert prémiumom van és többet vesztek
-csalnak mert van X tankom, nincs X tankom
-csalnak mert kevés az eff,
-csalnak mert magas
Ja, vagyis mindig csalnak, csak nekem nem.
Hanem a random fasságokat, meg azt hogy igen is van amikor szívat a játék.
Aki szerint meg csalnak,minek játszik vele egyáltalán?
Te is gondolkodj! Mennyi az esény arra, hogy huszszor fej legyen egy érme. Van persze, de lehet egész életedben dobálni kellene. A játékban túl gyakori ez és ha nem lövök egyetsem akkor is kellene egy két nyerés.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mert az továbbra is rohadt kevés, hogy veszítek= csalás.
Most hétvégén volt az a mission hogy nyerj sivatagos pályán.
3 sivatagos térkép van asszem : sand river, El Halluf, Airfield.
El Halluffon hétfõtõl péntekig napi 5x biztos berakott. Haverom mondta is hogy hétvégén 1x nem látjuk.
És majdnem igaza lett, durván 50 csatát mentem hétvégén, abból 3x láttam sivatagost, direkt számoltam.
Azért veszítesz, mert a játék csal. Kész. Ez a bizonyíték, azért csal mert veszítesz.
Komolyan, a gondolkodás az fáj? Nem tûnik fel, hogy mekkora ökörség?!
És aki nyer, annak nem csal? Vagy annak úgy csal, hogy nyerjen? És mi alapján dönti el, hogy kinek kedvez mi? Gondolkodjál már!
Az eszedbe se jut, hogy azért vesztettél mert:
-random ,és a nagy számok törvénye alapján lehetséges többször is veszteni
-te se tettél meg mindent a gyõzelemért, lehet valaki istencsászár olyan jó, de mégis mindenkinek lehet rossz napja, fáradt, ideges, nem úgy a játék.
Nem, ezek nem lehetségesek, csalnak kész. Gondolkodjatok már könyörgöm!
Minden létezõ adatuk megvan hozzá hogy azt csináljanak amit akarnak.
Felesleges ez az arrogáns hangnem, nem kell itt ennyire helikopterkedned.
54% wr-re szerintem mondjuk hülyeség panaszkodni.