World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az az egy eset pedig élénken él az elmédben, amikor az az átkozott tigris állandóan 6ost dobott (pontosabban te dobtál mindíg 1est), és ezért azt ÉRZED, abból van több.
Szóval holnap patch.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
És már az emlékezés sem megy?
Olyan nagyon régen volt a zárt béta? Akkor is fordult elõ, hogy olyan pattant le, ami egyszerûen hihetetlen, fordult elõ olyan, hogy túl élte a lövést pár hp-vel.
Igen, persze, változnak a dolgok, hisz volt patch ami változtatott a lepattanás átütés dolgon, volt patch ami pontosabbá tette a lövéseket, de máskor is volt ilyen. Régen is volt. Az lehet ritkábban fordult elõ, vagy inkább csak nem tûnt fel annyira!!!! , de attól még mindez volt. Csak rég volt, és ami pár éve volt arra már nem emlékszünk!
De így 5000 felett már megtanultam ezt azt. Ha valaki szereti a tankokat, és nem teljesen alkalmatlan, annak ez nem okoz problémát.
De azok meg úgysem tankosat játszanak, hanem Sims-eznek, foci managerkednek, autóversenyeznek, tetrist tologatnak, stb. :-)
De itt megint ki beszél csalásról ??
És Paresnak igaza van, eddig nem volt jellemzõ a játékra ez a pár hp-s dolog.
Eggyik patch után olyan sokáig mûvelte hogy folyamatosan csináltam a screenshottokat a 60hp alattiakról, videót akartam össze rakni belõle.
De mondhatnék mást is, hopp, jobb a statisztikám X tankkal, na mivan, hirtelen segít a WG? Nem segít, csak régebben nem volt +/- 2 tier, nagyobbak közé is berakott, akkor azért volt rosszabb vele. Nahát, nahát.
De neeeem...inkább csalnak.
Nem tudom, hogy például a lövegek szórásképét mennyire vették a valóságból.
De szerintem ezeket a véletlenszerû dolgokat inkább a játszhatóság miatt rakták be, mert a pályák amúgy annyira kicsik, hogy a valóságos tankok mindenkit mindig látnának, és minden lövés mindig találna.
Maradna az FPS szerû játék, ami tankok esetén eléggé furcsa lenne.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
De egy ellenpélda: Ismeritek biztos a CrossFire pörgõs FPS játékot.
Ott nincsenek ilyen deklarált szórások. Ha jók a reflexeid, és pontosan lõsz, akkor az talál.
És ennek ellenére azt is tömik pénzzel mindenféle játékosok, mert az meg más pénzért vehetõ jószágokkal csábít vásárlásra.
Akit elkapott a gépszíj, és beleszeretett a tankokba, az játszani fog vele akkor is, ha cigánygyerekek potyognak. És ha teheti fizet is érte.
Nincs szükség arra, hogy a debileket ilyen módszerekkel bent tartsák. :-)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
https://wotinfo.hu
"A játék akkor válna jobbá, ha az aranylõszert kivennék belõle, a random faktort pedig 10%-ra vennék le. De ez a jó játékosoknak kedvezne, az átlag pedig abbahagyná sikerélmény hiányában."
Adott 2 db E100, egymás ellen harcolnak. Mindkettõ AP lõszert használ. A random faktor 10%. Az egyikben Mátyáshun ül, a másikban Gakke. Ki fog nyerni? Mondjuk toljanak le 100 meccset zsinórban.
Utána pakoljunk melléjük 14-14 játékost. Matyi 1-2 sebzéssel tolná a 100 csatát, Gakke néhány lövése nem sebezne. Itt már annyival árnyaltabb lesz a kép, hogy Matyi csapata már nyerne néhány meccset. Ha Goldot tölt mindenki, és 25%-ra emeljük a random faktort, akkor Matyink szárnyakat kap, és kb. 40%-ra fel tudja tornászni a WR-jét. Így már átmegy, hogy mire gondolok?
Sok olyan tehetséges játékos van, aki elõnyt tud kovácsolni adott helyzetben. De ezek mindig más más környezetbe kerülnek. Van ahol sikerül, van ahol nem. Van amikor tök bénákat segítenek nyerni, van amikor ászokkal együtt veszítenek.
Semmi értelme ilyen alapon manipulálni, ezt megoldja az élet maga.
Jó játékot kellett készíteni, ami sikerült úgy látszik. :-)
Csakhogy ez nem így van! Vagy neked talán pontos statisztikád van arról, hogy rossz játékos, prémet vesz, és kedveznek neki? Ha van bármi ilyesmi adat a birtokodban, elõ vele! Vagy csak beszélsz a levegõbe?
Fixáltam <#vigyor>#vigyor>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Itt a lenyeg, hogy a verpistikenek is kell neha jo csata mert ha mindig csak agyutoltelek akkor hamar elmegy a kedv es ez a WG-nek a halalat jelentene. En nem azt mondom, hogy csak a hulyeknek kedvez a jatek mert ugyan annyit kedvez a lilaknak is. Fel kell fogni, hogy ez egy uzleti vallakozas amit a penz mozgat. Ha nincs jatekelmeny nincs jatekosallomany. A hulyeknek csak akkor van elmeny ha a jatek a random hatarain belul neha besegit. Ugyan ugy segit a lilaknak is, ilyenkor futjak a 7-8-9k damages csatakat.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Második pont: nem mindig pattan.
Amúgy mert RANDOM , ezért.
ÉLs mi van azzal akinek 50% vagy felette van? Rá nem hat a csalás? Vagy rá úgy hat ,hogy többször gyõz, mint az átlag, és a csak a csalás miatt?
Második pont: Miért pattintanak ezek a pár darab hp-s tankok olyan lövéseket, amik korábban átütötték?
Kb így:
LOL-ba nincs random.
Na mindegy tényleg kíváncsi lennék egy autentikus, õszinteségi rohamot kapott fejlesztõi forrásra, vagy egy három éves több millió csatát feldolgozó statisztikára, amikbõl bizonyos trendekre következtetni lehet, mert az, hogy húszat veszítettem, vagy hogy vérpistike lealázott tegnap, az nem bizonyít semmit.
Ha az 50-120-as esetrol beszelsz az igen egyszeri megfigyeles volt mert egy bizonyos csatat hoztam fel peldanak, de erre meg ott a magyarazat utana.
Gondolom melohelyrol irsz/olvasol igy biztosan csak atfutottad a kommentem. Olvasd at megegyszer es meglatod mirol irtam.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Mint mondtam van aki nagyon balfasz. Hiába adsz valakinek akármekkora elõnyt ha olyannyira retardált hogy képtelen élni vele. Hacsak nem adsz neki sérthetetlenséget nem tudsz segíteni rajta. Az meg túl feltûnõ lenne.
De tegyük fel igazad van,de akivel meg kitol a WG, és direkt mínusz 25%-ot kap, az meg egy idõ után megunja, és nem vesz prémiumot, nem játszik, akkor meg potenciális elõfizetõket veszítenek, pénzt veszítenek!
Ennek mi értelme?
Ja vagy még azt is nézik a csalásnál ,hogy szokott-e az illetõ prémiumot venni, ha igen és béna, akkor segítsünk neki, hogy legyen sikerélménye és vegyen még, ha nem és jó játékos, direkt csesszünk ki vele, úgysem kár érte?
Hát ez egyre faszább történet így.
Tény a randomfaktor ott van és nagyon be tud zavarni (azért 50% szórás az 50% szórás ugye), de a nagy számok alapján ez még továbbra sem tudja teljesen elmosni a jók és rosszak közti különbséget.
A kisebb randomfakrtor sztem "csak" annyit okozna, hogy nagyobb lenne az effiben/WRben a szakadék a játékosok közt. A szuperláma nem 45%os lenne hanem 35😊
Azon túl ,hogy nézzél már meg meccseket, érdekes, aki piros, az szart se sebez. Akkor mire kap +25%-ot? A semmire?
Ja, és különben is, attól hogy kap +25%-ot átütésre, vagy sebzésre, nem fog a nyerni a csapata. Nem ezen múlik. Amikor zászlót kéne foglalni, és nem foglal, hiába kap +25%-ot, akkor is veszíteni fog, és nincs siker élmény, márpedig szerintetek, azért csal a játék, hogy sikerélményük legyen. Na ilyenkor mi van mi?
Azok is szopnak néha akik vagyonokat költenek, és azok is, akik elvbõl soha egy fillért sem.
Jól van kitalálva a játékmenet, vonzóak az ajánlatok, a mikrotranzakciós modell jól mûködik, miért rombolnák le ezt az egészet egy elvtelen manipulációval, ami ha kiderülne a renoméjuk a béka segge alá kerülne, és elfordulnának tõlük a játékosok.
A masik meg, hogy tolom 50-120-szal egy masik 50-120 mellem csapodik aki statisztikailag sokkal rosszabb jatekos mint en. Ugyan azokat a tankokat lojjuk ugyan olyan szogbol. En alig tudok sebezni a verpistike meg megfutja elete koret mert mindent bead neki. Persze random meg mindenfaszom, de nekem kicsit furcsa, hogy eddig volt 1.5k atlag damage most meg tol egy 5-6k-s kort. Hiheto, hogy hirtelen megtanulta hol vannak a weakspot-ok en meg 2.5k+os atlaggal hirtelen elfelejtek mindent.
En irtam a statomat sokaig es egy szinte szabalyos hullammozgashoz tudnam hasonlitani a heti szinten valo eltereseket ami nem igazan random.
Szerintem van a jatekban egy logaritmus es ez hatarozza meg, hogy a random most elvesz vagy epp pluszt ad a teljesitmenyedhez.
Mivel ez mindenkire vonatkozik igy senki nem elvezheti elonyeit vagy hatranyait hosszu tavon. Ez benne a zsenialis mert ha ki is derulne, hogy verpistike miert taltosodik meg neha(igy megjon a kedve a tovabbi wot-ozashoz es nem veszitenek a jatekos allomanybol) akkor ki tudjak magyarazni, hogy ez nem elony senki szamara. Kiveve persze a WG mert ok tovabbra is hatalmas nyereseggel dolgoznak.
En biztos vagyok benne, hogy meg mielott elkezdtek volna fejleszteni a jatekot voltak felmeresek mi alapjan lehet legtovabb megtartani egy jatekost es ez pedig a sikerelmeny. Igy juttatjak hozza a tok hulyeket is nemi sikerhez ami pont eleg, hogy tovabbra is fizesse a premium fiokot meg vegye a prem tankokat.
A nagy számok törvénye alapján ez biztos milliókat jelent a WG kasszájában, de nem túl tolakodó csalás.
Ha igazad az állításod, akkor a játék csal, hogy nekik jobb legyen az arányuk, de az így is 50% alatti! Állítolagos csalással! Nem zavar apró kis tény?! Nem gond, hogy a szép kis elméleted nem mûködik?!
Ja, de persze tudom, a rossz játékosokat segítik, mert javukra csalnak, hogy vegyenek prémet, de hahó baszkikáim! Persze, a javukra csalnak, segítik õket, és még így is 50% alatt vannak! Akkor ez milyen csalás?
Mivel a fogyasztók 1%-át teszik ki a WG lehúzhatná a rolót....
Anno Codoztam is relatíve eredményesen napról napra beadta a quickscopot
Hozzászólásom félig meddig komoly kéretik így tekinteni rá bitedanke
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Zsohának is csak egy indokot kellett találnia, amivel lezárhatja ezt a részét az életének, mert azért valljuk be, elég sok idõt elvesz az ember idejébõl. :-)