World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Ennek nem itt van a helye, intézzétek el egymás közt, nem kell itt a másik lejáratásával próbálkozni. Másrészt a privát beszélgetések linkelgetése marhára nem szép dolog.<#levele>

[/url][/img]

[/url][/img]

Urak! Nem sûrûn irok ide. Akik itt vannak azoknak a jó része ismer.
A HPTS a kettes térképen befoglalt európában. Azért, hogy a klánnak jobb legyen összeálltunk egy másik magyar klánnal. Igy esténként 2-3 fullos csapatunk is lehet.
A klán feloszlatása elõtt gold osztás volt, és a kilépéseket úgy idõzitettük, hogy az 5.-i cw nyitásra már együtt legyünk.
Ben maradtam európában egy tier 3 accal. Gondoltam holnapig már nem támad be senki. A mellettem lévõ klánokra is ráirtam hogy ne támadjanak.
Nem is támadtak.
MÉGIS MIT GONDOLTOK KI AZ AKI BETÁMAD EGY MAGYAR KLÁN?

Természetesen magyar!
VTEPS akadémia

Ráirtam a vezetõre aki elmondta miért ne ütne magyar klánt.
Ráirtam a VTEPS egyik vezetõjére, aki visszairta hogy az akadémia vezetõjének igaza van.

Mindenki vonla le a következtetéseket!

NagyiBMX
Azok a csajok a legénységnél 😄D

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

pointer4
Push Chrispy 😄DDDDD

Delay chip !!
Ha már tipikus utolsó mondat:

2:40 😊

En mar ketszer adtam el. Most akarom ismet visszavenni. Szutyok a fegyvere szerinttem ez a problema. Csak kozvetlen kozelrol hasznalhato sniperkedesre alkalmatlan. Lassan szukul nagy a szorasa . Gyenge pontra celzol es nem oda megy. Persze kozelharcnal is 6-bol 2-3 biztos hogy pattant. Ezert gyuloltem.
Hogy mondják angolul a tolócsip-et?
... azzal, hogy megvetted? 😄

Amúgy ekkora különbség van a T69 és 13/90 között, vagy csak én vagyok nyomorék a franciához? Ötször eladtam és visszavettem már, de még mindig nem békéltem meg vele (legutóbb már örökre eladtam, nem szándékozom bénázni a BatChattel). Miért olyan egyszerû a T69, vagy inkább... miért vagyok ennyire gyökér az AMX-hez?
mijki
Az AMX-13/90 szerintem olyan tank, amely nagyon csapat és pálya függõ és nem bocsátja meg a hibákat. És én hibáztam az elõbb. 😞

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hali.
Vk 30.02m-rõl vmi vélemény?
Mennyire fun? Panther fele érdemes menni?
ÚÚÚ jó lett ez az E50M vagy 3 hónapja nem mentem vele T10 TD pattognak nem gyengén róla

JeffDunham
Pedig a moddal van gond.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Otta baj, hogy az eddigiekkel mûködtek.
Ezzel meg nem.

Csak hogy nehogy azt gondolt, hogy a nagy arcú HUNS-osok át akarnak verni. Lehet, hogy ez neked újdonság, talán tanulsz belõle valamit.

Tracer
Há jóvan értem én, csak aztán ne hõbörögjön az ember, ha kicsapják mint paraszt a taknyát😊
VALAKI SEGÍTSEN!

Már nem elõször szembesülök azzal, hogy elindítok egy random csatát, de nem is tölti fel a helyeket és nem is rak be.

Nem hinném hogy a modokkal van a baj, mert azok eddig minden verzión jól mûködtek.
Biztonságban érezte magát... tudod, tipikus utolsó mondat téma: "csak egy arty van, nem lesz gond" 😄

És 1700 effivel tracerrõl még nem hallottunk?
Count Adyn
Én megmondom õszintén nem szoktam elmozogni mostanában, ha 1-1 arty van oldalanként senki nem arra fogja baszni az idejét hogy tracert les, hanem próbál kiosztani egy kis sebzést a lemmingek közt😊 Persze ha kiszednek IJ😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hehe, countereztek vkit artyban és ezért ment a cicaharc? 😄

Roger6
Próbálom a szaros AT-t leötszörözni. Ez volt az ötödik meccsem ma vele, és mindegyik meccs így kezdõdött. 2 perc = 5 kilõtt tank, nálunk. Vicc az egész.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Master91
2õt lõttem rá, de gondolom trackeltem a kollegát VAGY nem jött rá hogy ostrom alatt van 😄
pointer4
Hát nagyon be kell mákolni egy 6os FV-vel, hogy egy másik artyt sikerüljön egylövésezni 😊 Annyit nem sebez 😊
Solten
cheers 😉

Saor Alba

popey8
Nem, pecsek óta ezt használom és semmi gond. Csak mondom arra, kell figyelni, h ne az xvm minimap.swf fájlját használd, hanem a loca félét. Csak így mûködnek a Mmap.xml-ben lévõ beállítások.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Masszívnak masszív csak a töltõ szokott meghalni nagy kaliberû HE-tõl. Legalábbis SGSL nélkül. Amúgy nagyon jól bírja a lövést.

Ennek a gépnek a közepes harckocsik a végzetei, akkor is ha csapattársak. Mert vagy elhullik egy perc alatt az összes és akkor a végén harcolhatsz 3-4 ellen egyszerre, vagy ha jók akkor meg mindent kilõnek elõled és kulloghatsz utánuk reménykedve hogy össze tudsz kaparni fostos 1700 sebzést. Mondjuk ezzel így van az összes olyan TD ami 30 km/h alatti végsebességgel rendelkezik.
Nem nagyon szokott kigyulladni lehet pár csata erejéig le kéne cserélni a tûzoltót 100 oktánú dieselre.
Master91
Eszembe jut egy másik magyar gyökér aki a hummeljével ugyanígy járt kempinovkán. A játék elején kicounterelték aztán sírt a szája hogy hack meg minden meg hogy õ nem is lõtt és így hogy counterelték ki. Erre visszanéztem a replayt és valóban lõtt, nagyon szépen látszott a tracer de sír a szája mert röstelt arrébb menni és bekapta a találatot.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Strapabíróbbnak gondoltam volna, ha már szembõl olyan masszív. De hát az ember mindig másként lát egy tankot elkenfélként, mint "benne ülve".

Master91
Jaa hogy akkor õ volt a képen 😄

Fv-vel 2 hete kb. ki countereztek , fogtam is a fejem 😄

De bosszút álltam, múlt héten én countereztem ki egy másik FV kollegát <#bohoc>
pointer4
Szerintem Lorival 😄

A 6os FV inkább csak brutál kicsi 😄
Master91
FV-vel volt?
pointer4
Égõ lehet a játék leggyorsabb/mozgékonyabb artyjával kitracer-ezõdni 😄 (na, milyen szép szó lett ? 😊 )
köszi, és ha ehhez felteszek xvm-et akkor nem akadnak össze?

wot név: _bitang

Még! Még! Még!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
Igazából te ki röhögöd õt, téged meg ki röhög kb. a fél fórum, mert ekkora ügyet csinálsz abból hogy lusta voltál odébb mozdulni lövés után és ki countereztek.

Ez van , tanulj belõle !
Reaper
Én is a hozzád hasonló megmondom a frankót embereket, akik azt hiszik, hogy õk szarták a spanyolviaszt. Véleményed lehet, ahogyan nekem is van rólad, meg a többi arcbajnokról. Simán kiröhöglek, ilyen egyszerû. Részemrõl téma OFF.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

popey8
Én ezt használom. Nekem jobban bejött, mint az xvm-mes. Csak a minimap.swf fájlt kell felülírni, a többit csak bemásolni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hát ez inkább karma.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát még akkor mennyit írnál ha nem szarnál le. Imádom az ilyen embereket. Meg már úgyis rég volt "köcsög HUNS" party.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

üdv
tudna valaki olyan modot amibe van sonar,látótáv(kör meg négyzet is)és nem akad össze az xvm-el?

wot név: _bitang

Reaper
Nekem ugyan nem, pont leszarlak téged is és a nagypofájú kispajtásaidat is...

Reaper
Ez az, szopkodjátok csak egymásnak... <#mf2>

Látom nagyon a lelkedbe lett taposva. Fordulj szakemberhez 😉.

Master91
Minden lövés után kell 😄

Régi szép idõkbe mikor még Gw Panthereztem, 2-3-4 arty killjeim voltak.

Fõleg mikor láttam hogy vörösök ülnek a másik oldalt 😄

Ki lõttem kettõt, a többi azután se indult el
popey8
Ha vkinek van 1700 WN7-e az még nem garancia arra, h kulturált módon tud viselkedni.

#271090 Barátom, aki artyban ül az számoljon a counterrel. 1700 WN7-tel és 13k csatával annyi eszed lehetne, h minden lövés után elmozogsz, fõleg egy ilyen mozgékony artyval. Nem anyázni kell, hanem használni az agyad. Szemét ellen arty kilõtt, csak a te hibád. Irtsátok csak egymást, grat az ellen artynak<#eplus2>

Mondjuk ezt 13k csata után illene tudni. De nyilván a másik player a buzi.

Reaper
Mindenkinek beszólsz, akinek több esze van, mint neked?