World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A HPTS a kettes térképen befoglalt európában. Azért, hogy a klánnak jobb legyen összeálltunk egy másik magyar klánnal. Igy esténként 2-3 fullos csapatunk is lehet.
A klán feloszlatása elõtt gold osztás volt, és a kilépéseket úgy idõzitettük, hogy az 5.-i cw nyitásra már együtt legyünk.
Ben maradtam európában egy tier 3 accal. Gondoltam holnapig már nem támad be senki. A mellettem lévõ klánokra is ráirtam hogy ne támadjanak.
Nem is támadtak.
MÉGIS MIT GONDOLTOK KI AZ AKI BETÁMAD EGY MAGYAR KLÁN?
Természetesen magyar!
VTEPS akadémia
Ráirtam a vezetõre aki elmondta miért ne ütne magyar klánt.
Ráirtam a VTEPS egyik vezetõjére, aki visszairta hogy az akadémia vezetõjének igaza van.
Mindenki vonla le a következtetéseket!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
2:40 😊
Amúgy ekkora különbség van a T69 és 13/90 között, vagy csak én vagyok nyomorék a franciához? Ötször eladtam és visszavettem már, de még mindig nem békéltem meg vele (legutóbb már örökre eladtam, nem szándékozom bénázni a BatChattel). Miért olyan egyszerû a T69, vagy inkább... miért vagyok ennyire gyökér az AMX-hez?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Vk 30.02m-rõl vmi vélemény?
Mennyire fun? Panther fele érdemes menni?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ezzel meg nem.
Tracer
Már nem elõször szembesülök azzal, hogy elindítok egy random csatát, de nem is tölti fel a helyeket és nem is rak be.
Nem hinném hogy a modokkal van a baj, mert azok eddig minden verzión jól mûködtek.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ennek a gépnek a közepes harckocsik a végzetei, akkor is ha csapattársak. Mert vagy elhullik egy perc alatt az összes és akkor a végén harcolhatsz 3-4 ellen egyszerre, vagy ha jók akkor meg mindent kilõnek elõled és kulloghatsz utánuk reménykedve hogy össze tudsz kaparni fostos 1700 sebzést. Mondjuk ezzel így van az összes olyan TD ami 30 km/h alatti végsebességgel rendelkezik.
Nem nagyon szokott kigyulladni lehet pár csata erejéig le kéne cserélni a tûzoltót 100 oktánú dieselre.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Fv-vel 2 hete kb. ki countereztek , fogtam is a fejem 😄
De bosszút álltam, múlt héten én countereztem ki egy másik FV kollegát <#bohoc>#bohoc>
wot név: _bitang
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ez van , tanulj belõle !
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tudna valaki olyan modot amibe van sonar,látótáv(kör meg négyzet is)és nem akad össze az xvm-el?
wot név: _bitang
Régi szép idõkbe mikor még Gw Panthereztem, 2-3-4 arty killjeim voltak.
Fõleg mikor láttam hogy vörösök ülnek a másik oldalt 😄
Ki lõttem kettõt, a többi azután se indult el
#271090 Barátom, aki artyban ül az számoljon a counterrel. 1700 WN7-tel és 13k csatával annyi eszed lehetne, h minden lövés után elmozogsz, fõleg egy ilyen mozgékony artyval. Nem anyázni kell, hanem használni az agyad. Szemét ellen arty kilõtt, csak a te hibád. Irtsátok csak egymást, grat az ellen artynak<#eplus2>#eplus2>